Έγχυση Botox: Η αποτελεσματική θεραπεία για τις ρυτίδες

Έγχυση Botox: Νομίζετε ότι θέλετε να κάνετε ένεση Botox ή πληρωτικό; Εδώ θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κλινική που σας ταιριάζει και που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Έγχυση Botox: Επεξήγηση Botox ®

Το Botox ® προέρχεται από τοξίνη αλλαντίασης, που συντίθεται από βακτήρια. Αυτή η τοξίνη είναι το πιο ισχυρό επί του παρόντος γνωστό δηλητήριο (η αλλαντοτοξίνη είναι περίπου 40 εκατομμύρια φορές πιο τοξική από το αρσενικό).

Σε χαμηλές δόσεις, ωστόσο, δεν είναι μαζί με ένα δηλητήριο που είναι αποτελεσματικό για τη βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων. Το Botox χαλαρώνει τους μυς αποδυναμώνει και όπου εγχέεται, σταματά έτσι την ανάπτυξη των ρυτίδων του προσώπου.

Χρησιμοποιείται ευρέως για τις γραμμές του συνοφρυώματος (ανάμεσα στα φρύδια), τις ρυτίδες των ποδιών της χήνας (γύρω από τα μάτια), τις ρυτίδες του μετώπου, μερικές αντιαισθητικές πτυχές δέρμα. Μπορείτε ακόμη, για καλύτερα αποτελέσματα, μαζί με το botox ® -άλλα προϊόντα: κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, λίπος,…

Έγχυση Botox: Θεραπεία, πώς λειτουργεί;

Να είστε σίγουροι: η ένεση (η οποία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά) περνάει σχεδόν χωρίς πόνο: Botox ®, αρχικά σε μορφή λευκής σκόνης αραιωμένης από τον ιατρό με φυσιολογικό ορό. Στη συνέχεια εγχέεται στους μύες που καλύπτονται με πολύ λεπτές βελόνες. Η ένεση είναι τόσο επώδυνη που η χρήση τοπικής αναισθησίας δεν εφαρμόζεται συνήθως. Μετά την ένεση, μην τρίβετε ή αγγίζετε την υπό θεραπεία περιοχή, αλλά συστέλλετε τους μύες αυτής της περιοχής πολλές φορές το λεπτό για μία ώρα.

Θα χρειαστούν αρκετές ενέσεις για να αντιμετωπιστεί μια ρυτίδα μακροπρόθεσμα, αλλά τα αποτελέσματα της πρώιμης θεραπείας γίνονται αισθητά μετά από λίγες μόνο ώρες. Στη συνέχεια θα επιστρέφει στον γιατρό 2-3 φορές το χρόνο για να αποτρέψει την επανεμφάνιση των ρυτίδων που έχουν υποστεί θεραπεία: Το Botox ® είναι φυσικά απορροφήσιμο, τα αποτελέσματά του εξαφανίζονται μετά από μερικούς μήνες.

Ένεση Botox: Αντενδείξεις

Μείνε ήσυχος! Οι αντενδείξεις για αυτές τις αντιρυτιδικές ενέσεις είναι πολύ λίγες: εγκυος γυναικα θα πρέπει να απέχουν από τη θεραπεία των ρυτίδων τους με Botox ®, καθώς και άτομα που λαμβάνουν ορισμένα αντιβιοτικά ή φάρμακο θεραπεία. Αυτό είναι όλο: σε αντίθεση με μια άλλη ρυτίδα, το προϊόν Botox ® είναι πολύ καλά ανεκτό από τον οργανισμό. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μετά την ένεση είναι πολύ σπάνιες και λίγες.

Έτσι, μπορείτε, χωρίς κόμπλεξ, να βγείτε στο δρόμο μετά από μια ένεση. Μόνο μερικές μικρές φουσκάλες και ανέκδοτη ερυθρότητα μπορεί τελικά να βρεθούν.

Ένεση Botox: Γνωστή

Ενθαρρύνω πάντα τους πελάτες μου να είναι καλά ενημερωμένοι, ακόμη και πριν από μια διαβούλευση. Πρέπει να καθορίσουν το επίπεδο φροντίδας που τους ταιριάζει και τα κριτήρια επιλογής του ατόμου που θα παρέχει αυτή τη φροντίδα.

Ποια είναι τα πιο σημαντικά κριτήρια για αυτό: τιμή, ποιότητα υπηρεσιών, εμπειρία, ασφάλεια, ηρεμία και φιλικότητα του επαγγελματία, διαθεσιμότητα, πού βρίσκεται η κλινική, η σύσταση σε έναν φίλο;

Γιατί να μην τηλεφωνήσετε και να κάνετε μερικές ερωτήσεις πριν κλείσετε ένα ραντεβού; Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο διαδίκτυο για να πάρετε μια ιδέα για την αξιοπιστία του παρόχου φροντίδας.

Επισκεφθείτε την παραγγελία που διέπει τον επαγγελματία στην επαρχία σας, για να βεβαιωθείτε ότι ο γιατρός ή η νοσοκόμα της επιλογής σας έχει τα προσόντα και την άδεια να ασκεί ιατρική ή θεραπείες ομορφιάς που χρειάζεστε.

Έγχυση Botox: Ακολουθούν περισσότερα

Μάθετε για τους κανόνες που διέπουν τις ιατρικές υπηρεσίες αισθητικής, ειδικά με τις θεραπείες με ένεση. Στον Καναδά, για παράδειγμα, οι ενέσεις γίνονται από γιατρό που μπορεί να αναθέσει αυτό το καθήκον σε άλλο εκπαιδευμένο άτομο, αλλά πρέπει να συμβουλευτεί απευθείας και να καθορίσει εάν η θεραπεία είναι κατάλληλη για τον ασθενή.

Αυτός ο γιατρός λοιπόν που είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία, ακόμα κι αν είναι κάποιος άλλος που το χορηγεί. Ο γιατρός και το άτομο που κάνει την ένεση είναι εκπαιδευμένοι και ικανοί να χορηγούν θεραπεία και να αντιδρούν σε οποιαδήποτε πιθανή επιπλοκή. Μερικές φορές προκύπτουν επιπλοκές και ο γιατρός θα πρέπει να συζητήσει τους κινδύνους και τα οφέλη για την υγεία με τους ασθενείς του πριν από τη θεραπεία.

Το μπότοξ και τα fillers είναι θεραπείες που μπορεί να προσφέρει ο καθένας σε όλους και σε όλες τις περιστάσεις. Ακόμα κι αν μπορούμε να βρούμε θεραπείες αυτού του είδους στο ιατρείο, σε αισθητικές κλινικές και ακόμη μαλλιά στα σαλόνια, ο πελάτης πρέπει να καθορίσει το είδος της υπηρεσίας που θέλει να αποκτήσει και τη δική του έρευνα.

Η νέα αρχή για την αναφορά ολοένα και περισσότερων ιστοριών ανειδίκευτων ατόμων που συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για παράνομη άσκηση ιατρικής για παροχή ιατρικής περίθαλψης, όπως η ένεση Botox. Αυτό συμβαίνει παντού, αλλά αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, οπότε απαιτείται προσοχή.

Ακούμε ιστορίες επαγγελματιών που επισκέπτονται πελάτες ή σε δωμάτια ξενοδοχείου για να κάνουν «5-7 μπότοξ». Να θυμάστε ότι πρόκειται για ιατρικές θεραπείες με συνταγογραφούμενα φάρμακα που χρησιμοποιούν ιατρικές συσκευές. άρα υπό την καθοδήγηση εκπαιδευμένου ιατρού και κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος.

Έγχυση Botox: Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν ξοδέψετε χρήματα σε ορισμένες υπηρεσίες – ενέσεις, θεραπείες λέιζερ ή άλλες θεραπείες δέρματος.

• Αυτός που παρέχει αυτή την υπηρεσία, ασκεί αισθητικές θεραπείες ή εάν είναι μερικής απασχόλησης χωρίς να έχει την απαραίτητη εξειδίκευση;
• Πόσο καιρό ασκείται;
• Το άτομο που κάνει, ο γιατρός της ένεσης ή με οδηγίες γιατρού;
• Ασφάλιση ή ευθύνη για κακή πρακτική;
• Τι είδους εξοπλισμός το χρησιμοποιεί και τι εκπαίδευση έχει λάβει;
• Το άτομο που προσφέρει υπηρεσίες γνωρίζει τεχνικές, εξοπλισμό, υπηρεσίες και προηγμένα προϊόντα;
• Έχει εκτενείς διαβουλεύσεις;
• Είναι μια καλή απάντηση στις ερωτήσεις σας;
• Πώς νιώθετε άνετα και ασφαλή;
• υπάρχει προσωπικό με επαγγελματισμό;
• Πόσος χρόνος περνά η φροντιστής με τους πελάτες της;

Θα μπορούσατε να βρείτε περισσότερα για αυτό το άρθρο μέσω χρήσιμων συνδέσμων:

https://en.wikipedia.org/wiki/Botulinum_toxin

https://www.botoxcosmetic.com

https://medlineplus.gov/botox.html

http://www.medicalnewstoday.com/articles/158647.php

https://www.drugs.com/botox.html

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *