Εξερευνώντας το World of Baby Formula και τον αντίκτυπό του στη Γονεία και στον Τρόπο Ζωής

Η μητρότητα είναι η καλύτερη και πιο δύσκολη εμπειρία ζωής στη ζωή κάθε γυναίκας. Από τη μία, είναι ένας συνδυασμός γλυκών αναμνήσεων από το χαμόγελο, τη λέξη, το βήμα και το ανεξάρτητο γεύμα του πρώτου μωρού. Από την άλλη πλευρά, είναι μια περίοδος άγρυπνων νυχτών, εξάντλησης και ατελείωτων φόβων ότι θα κάνουμε κάτι λάθος. Ευτυχώς, η αγορά παιδικών τροφών προσφέρει ασφαλείς βρεφικές φόρμουλες που ελαχιστοποιούν τις παρενέργειες και βοηθούν τα βρέφη να μεγαλώνουν υγιεινά.

Γιατί η σύγχρονη μητρότητα είναι τόσο δύσκολη; Γιατί η βιολογική βρεφική φόρμουλα είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για μητρικό γάλα; Πώς επιλέγετε την καλύτερη βρεφική φόρμουλα από την Ευρώπη; Πώς μπορεί να απλοποιήσει τη ζωή σας; Ας μάθουμε τις απαντήσεις.

Η μητρότητα είναι η καλύτερη και πιο δύσκολη εμπειρία ζωής στη ζωή κάθε γυναίκας.

1 Τι κάνει τη σύγχρονη μητρότητα προκλητική;

Σήμερα, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις, παρόλο που η ανατροφή των παιδιών ήταν πάντα δύσκολη. Όσον αφορά το ερωτηματολόγιο σε ιστοσελίδες συχνών ερωτήσεων, οι σύγχρονες μητέρες παραπονιούνται ότι αντιμετωπίζουν τα ακόλουθα τέσσερα προβλήματα.

 1. Προηγουμένως, όλοι φρόντιζαν τα παιδιά, κρίνοντας από την εμπειρία των γονιών, των παππούδων, των αδελφών και άλλων συγγενών και φίλων τους. Σήμερα, μπορεί κανείς να Google τις απαιτούμενες απαντήσεις και να λάβει χιλιάδες συστάσεις από διαφορετικούς ειδικούς χωρίς να επαληθεύσει τις παρεχόμενες πληροφορίες. Ως αποτέλεσμα, κάνουν λάθη και πληγώνουν τα μωρά.
 2. Οι περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να κάνουν μωρά μετά τα 30 και ακόμη και τα 40. Μια τέτοια απόφαση επηρεάζει αρνητικά μια γυναίκα γιατί όσο μεγαλώνει, τόσο πιο δύσκολο είναι να γεννήσει και να σταθεί άγρυπνες νύχτες.
 3. Οι σύγχρονες μαμάδες κάθονται στο Instagram και συγκρίνονται με άλλες μητέρες. Οι περισσότεροι από αυτούς δημοσιεύουν τη ζωή τους και υπερβάλλουν για την «τέλεια μητρότητα». Ως αποτέλεσμα, προσπαθούν να αντιγράψουν ο ένας τον άλλον και φοβούνται να αποτύχουν επειδή δεν είναι και τόσο ιδανικοί.
 4. Οι ρόλοι των φύλων είναι ασαφείς σήμερα. Παλαιότερα, οι γυναίκες έπρεπε να είναι νοικοκυρές για να φροντίζουν τα παιδιά και οι άνδρες κέρδιζαν χρήματα. Σήμερα, οι γυναίκες συχνά αναγκάζονται να αναμετρηθούν με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τη μητρότητα. Πρέπει επίσης να κάνουν δουλειές του σπιτιού για να δημιουργήσουν μια εικόνα τέλειας μητέρας και ιδανικής συζύγου.

Ευτυχώς, ο σύγχρονος κόσμος προσφέρει πολλές ανέσεις για να απλοποιήσει τη ζωή της μητέρας.

Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις, παρόλο που η ανατροφή των παιδιών ήταν πάντα δύσκολη.

2 Το World of Baby Formula και πώς βοηθά τις σύγχρονες μητέρες

Μια σύγχρονη μαμά πρέπει να διαχειριστεί πολλά πράγματα. Ο θηλασμός είναι η καλύτερη συναισθηματική εμπειρία, αλλά δεν είναι πάντα βολικό. Πολλοί εργοδότες παρέχουν σύντομες άδειες μητρότητας, επομένως οι μητέρες πρέπει να αντλούν το γάλα τους και να προσλαμβάνουν μια μπέιμπι σίτερ που μπορεί να ταΐσει βρέφη. Οι βρεφικές φόρμουλες κάνουν τη μητρότητα πιο απλή. Οι πολυάσχολες μαμάδες δεν χρειάζεται να αντλούν συνεχώς, επειδή η φόρμουλα σε σκόνη είναι εύκολη στην προετοιμασία και η διάρκεια ζωής της είναι ανθεκτική.

Συνήθως, οι γονείς επιλέγουν έναν από τους παρακάτω τύπους τύπων:

 1. σκόνη
 2. έτοιμο για σίτιση

Ας τονίσουμε τα υπέρ και τα κατά τους.

Παραδοσιακά, οι γονείς αγοράζουν βρεφική φόρμουλα σε σκόνη επειδή είναι φθηνότερη από άλλα είδη. Παρόλα αυτά χρειάζεται κάποιος συγκεκριμένες συνθήκες για να το προετοιμάσει. Τα μαχαιροπίρουνα, η επιφάνεια μαγειρέματος και τα χέρια πρέπει να είναι καθαρά. Εξάλλου, το νερό πρέπει να φιλτράρεται και να βράζεται γιατί δεν είναι όλα τα εμφιαλωμένα νερά ασφαλή για τα νεογέννητα. Έτσι, αυτή η παραλλαγή είναι η καλύτερη λύση για όσους μένουν σπίτι ή έχουν τις απαιτούμενες συνθήκες μαγειρέματος.

Ωστόσο, μπορεί κανείς να προετοιμάσει τη φόρμουλα εκ των προτέρων και να τη ζεστάνει εάν ένα μωρό αρνηθεί να τη φάει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αναμίξετε τη σκόνη με την απαιτούμενη ποσότητα νερού σε ένα μπιμπερό.

Οι μητέρες αξίζουν ευτυχισμένη μητρότητα, κάτι που είναι αδύνατο χωρίς ξεκούραση και διασκέδαση. Τα ψώνια, τα ταξίδια και άλλες δραστηριότητες προσθέτουν χαρούμενες στιγμές επειδή οι μαμάδες βγάζουν φωτογραφίες με τα χαρούμενα παιδιά τους ενώ αγοράζουν κάτι ή πηγαίνουν κάπου. Ο δημόσιος θηλασμός και η παρασκευή φόρμουλας σε σκόνη δεν είναι πάντα βολικές.

Οι έτοιμες φόρμουλες αλλάζουν την εμπειρία ανατροφής προς το καλύτερο. Δεν απαιτεί αποθήκευση στο ψυγείο γιατί κάθε μπουκάλι έχει ειδικά στρώματα μέσα στο μπουκάλι που δεν αφήνουν το περιβάλλον να επηρεάσει την ποιότητά του. Έτσι, μπορεί κανείς να το πάρει ενώ ταξιδεύει, μετακινείται ή απλά βγαίνει. Επιπλέον, είναι αποστειρωμένο, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για καθαρά χέρια, επιφάνειες και μαχαιροπίρουνα.

Οι πολυάσχολες μαμάδες δεν χρειάζεται να αντλούν συνεχώς, επειδή η φόρμουλα σε σκόνη είναι εύκολη στην προετοιμασία και η διάρκεια ζωής της είναι ανθεκτική.

3 Τύποι φόρμουλας για μωρά για επιλογή

Οι μητέρες επιλέγουν μεταξύ των δύο διαθέσιμων τύπων βρεφικής φόρμουλας – βιολογικής και συμβατικής. Η διαφορά είναι στην τιμή και στα συστατικά. Τα βιολογικά βρεφικά παρασκευάσματα είναι πιο ακριβά επειδή οι κατασκευαστές και οι αγρότες ξοδεύουν πολλά για να παρέχουν στα βρέφη και τα νήπια φυσικά, υγιεινά και ασφαλή τρόφιμα. Ποια συστατικά δεν θα βρείτε ποτέ σε βιολογικές φόρμουλες;

 • ΓΤΟ
 • Φυτοφάρμακα
 • ζάχαρη και τις εναλλακτικές της όπως σιρόπι καλαμποκιού, στέβια κ.λπ.
 • τεχνητές χρωστικές
 • αφύσικα συντηρητικά
 • μη οργανικοί σταθεροποιητές
 • αυξητικές ορμόνες

Η βιολογική γεωργία δεν καλωσορίζει τη χρήση φυτοφαρμάκων, ζιζανιοκτόνων ή άλλων χημικών ουσιών για την καλλιέργεια φυτών και λαχανικών. Επιπλέον, οι αγρότες δεν χρησιμοποιούν το γάλα άρρωστων ζώων για βρεφική φόρμουλα και κάθε κατσίκα και αγελάδα τρώνε υγιεινό γρασίδι και σανό.

Η ευρωπαϊκή αγορά προσφέρει συνθέσεις αγελαδινού και κατσικίσιου γάλακτος για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε μικρού πελάτη. Επιπλέον, υπάρχουν ειδικές φόρμουλες για ευαίσθητες κοιλιές με αέρια, αλλεργικά μωρά και βρέφη με παλινδρόμηση.

Κατά συνέπεια, αγοράζοντας βιολογικό βρεφικό γάλα, οι μητέρες μπορούν είτε να συνδυάσουν είτε να αρνηθούν να θηλάσουν, αλλά παρόλα αυτά να παρέχουν στα μωρά τους τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με ασφάλεια. Χάρη σε αυτό συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της εποχής μας και απολαμβάνουν τη μητρότητά τους.

Με την αγορά βιολογικού βρεφικού γάλακτος, οι μητέρες μπορούν είτε να συνδυάσουν είτε να αρνηθούν να θηλάσουν, αλλά παρόλα αυτά να παρέχουν στα μωρά τους τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με ασφάλεια.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *