Εξωτερική τραπεζαρία – Τι χρειάζεστε για να την πετύχετε;

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να απολαμβάνετε ένα γεύμα έξω. Ενώ πολλοί από εμάς τρώνε μόνο σε εξωτερικούς χώρους όταν είμαστε στο εξωτερικό, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε ένα σνακ στο ύπαιθρο και στο σπίτι, το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένουμε τον κατάλληλο καιρό.

Ωστόσο, αν έρθει ο καλός καιρός, μπορεί να διαπιστώσετε ότι στην πραγματικότητα δεν έχετε κάπου κατάλληλο για ένα εξωτερικό γεύμα. Για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε αυτήν την κατάσταση, έχουμε γράψει έναν οδηγό με μερικές συμβουλές για την κατασκευή μιας εξωτερικής τραπεζαρίας. Διαβάστε παρακάτω για να το ελέγξετε.

Τραπεζαρία

Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα που θα χρειαστείτε για την υπαίθρια τραπεζαρία σας είναι μια τραπεζαρία. Αυτό θα χρησιμεύσει ως το επίκεντρο του χώρου και θα είναι όπου συγκεντρώνονται η οικογένεια, οι φίλοι και οι καλεσμένοι σας για να μοιραστούν ένα γεύμα και να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Αν και είναι σίγουρα δυνατό να χρησιμοποιήσετε μια τυπική τραπεζαρία για την υπαίθρια τραπεζαρία σας, είναι πολύ καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα τραπέζι που είναι ειδικά σχεδιασμένο για εξωτερική χρήση. Μην ανησυχείτε – αυτά μπορεί να φαίνονται εξίσου εντυπωσιακά με τα τραπέζια εσωτερικών χώρων, αλλά θα είναι κατασκευασμένα από τα κατάλληλα υλικά και θα εφαρμόζονται οι σωστές θεραπείες για να διασφαλιστεί ότι μπορούν να επιβιώσουν όταν εκτίθενται στα στοιχεία.

Καθίσματα

Μόλις ετοιμάσετε την τραπεζαρία σας, θα χρειαστείτε ένα μέρος για να καθίσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας όταν απολαμβάνετε ένα γεύμα στην ύπαιθρο. Το είδος του καθίσματος που θα επιλέξετε εξαρτάται από εσάς. Μια υπαίθρια τραπεζαρία μπορεί να είναι πολύ πιο χαλαρή από μια παραδοσιακή εσωτερική τραπεζαρία, επομένως η ανάμειξη και η αντιστοίχιση διαφορετικών στυλ επίπλων είναι απολύτως εντάξει.

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν συνδυασμό από παραδοσιακές καρέκλες και σκαμπό, δίνοντας στους καλεσμένους σας μια επιλογή όταν πρόκειται να επιλέξουν τις θέσεις τους στο τραπέζι. Το φαγητό σε εξωτερικούς χώρους θα πρέπει να είναι διασκεδαστικό και μπορείτε να περιμένετε από τους ανθρώπους να είναι όρθιοι και να αλλάζουν τακτικά καθίσματα, επομένως το να έχετε πολλές επιλογές στη διάθεσή σας είναι ο καλύτερος τρόπος.

Μια εξαιρετική επιλογή είναι ένα τραπέζι πικνίκ. Αυτό συνδυάζει τραπέζι και καθίσματα όλα σε μία μονάδα, ιδανική για μια χαλαρή υπαίθρια τραπεζαρία χωρίς φασαρία. Δείτε τα τραπέζια πικνίκ στο macblair.com.

Φώτα

Ένα δείπνο στο ύπαιθρο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορεί να είναι μια υπέροχη εμπειρία. Στην πραγματικότητα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας διασκεδάζετε τόσο πολύ που καταλήγετε έξω μέχρι τη νύχτα, πολύ μετά τη δύση του ηλίου.

Αν θέλετε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη ζεστή καλοκαιρινή νύχτα, πρέπει να μπορείτε να δείτε τι κάνετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα φώτα είναι ένα τόσο σημαντικό χαρακτηριστικό της υπαίθριας τραπεζαρίας. Όχι μόνο θα βοηθήσουν στο φωτισμό του χώρου, αλλά προσθέτουν μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα και μπορούν να κάνουν τον χώρο να αισθάνεται ζεστός, φιλόξενος, ακόμη και ρομαντικός.

Πειραματιστείτε με διαφορετικά είδη φώτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάμπες εξωτερικού χώρου, φανάρια, ακόμη και κεριά για διαφορετικά εφέ.

Σε όλους αρέσει η ιδέα να τρώνε έξω, αλλά για να το κάνεις σωστά απαιτεί έναν βαθμό προγραμματισμού και προετοιμασίας. Ακολουθήστε τις συμβουλές που περιγράψαμε στον παραπάνω οδηγό για να δημιουργήσετε την τέλεια υπαίθρια τραπεζαρία που θα εντυπωσιάσει τους φίλους και την οικογένειά σας.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *