Εύρεση του σωστού δικηγόρου τραυματισμών: Τι να εξετάσετε

Όταν συμβαίνει ένας τραυματισμός και η αιτία είναι ένα άτομο ή μια εταιρεία αμελείας, τα τραυματισμένα θύματα έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν δίκαιη αποζημίωση. Όταν ζητάτε αποζημίωση, ένα από τα πρώτα πράγματα που χρειάζεται ένα άτομο είναι να προσλάβει έναν δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών για να βοηθήσει με την αξίωσή του. Η εύρεση του κατάλληλου δικηγόρου είναι απαραίτητη. Με αυτόν τον οδηγό, τα άτομα θα μάθουν να λαμβάνουν υπόψη τους όταν αναζητούν τον κατάλληλο δικηγόρο για να τους βοηθήσει με τις αξιώσεις και τις αγωγές τους.

Η εύρεση του κατάλληλου δικηγόρου είναι απαραίτητη.

1 Σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε δικηγόρο τραυματισμών

Με χιλιάδες δικηγόρους προσωπικών τραυματισμών που βρίσκονται σε όλη τη χώρα, τα τραυματισμένα θύματα μερικές φορές δυσκολεύονται να βρουν τον κατάλληλο για να καλύψει τις νομικές τους ανάγκες. Όταν ψάχνετε για δικηγόρο τραυματισμών, τα άτομα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ακόλουθους παράγοντες.

  • Αν και σχεδόν οποιοσδήποτε δικηγόρος μπορεί να χειριστεί μια αξίωση, είναι συνετό τα τραυματισμένα θύματα να επικεντρωθούν σε δικηγόρους που παρέχουν νομικές υπηρεσίες. Για παράδειγμα, ένας δικηγόρος που έχει παράσχει πολλά χρόνια νομικής υπηρεσίας σε σωματικές βλάβες θα είναι εξοπλισμένος με τις γνώσεις για να εκπροσωπεί τους τραυματισμένους πελάτες του.
  • Τα τραυματισμένα θύματα πρέπει να μάθουν πόση εμπειρία έχει ο δικηγόρος τραυματισμών στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η κατοχή τουλάχιστον πενταετούς εμπειρίας στην αίθουσα του δικαστηρίου είναι απαραίτητη για τους δικηγόρους προσωπικών τραυματισμών.
  • Η επιθετική εκπροσώπηση είναι επίσης ζωτικής σημασίας για έναν δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών. Οι περιπτώσεις σωματικών τραυματισμών είναι δύσκολο να επιδιωχθούν. Ως εκ τούτου, ακολουθεί μια επιθετική προσέγγιση για να διασφαλιστεί ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες και τα υπαιτιότερα μέρη θεωρούνται υπεύθυνα για τις μετρήσιμες ζημίες που έχουν προκαλέσει.
  • Είναι ο δικηγόρος πρόθυμος να επισκεφθεί το νοσοκομείο ή το σπίτι; Η επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο είναι απαραίτητη για την αξίωση προσωπικού τραυματισμού. Εάν ένα άτομο έχει τραυματιστεί σοβαρά, δεν μπορεί να συναντηθεί με τον δικηγόρο εκτός εάν ο δικηγόρος είναι πρόθυμος να τον συναντήσει στο νοσοκομείο ή στο σπίτι.
  • Η εκμάθηση για τα διαπιστευτήρια του δικηγόρου προσωπικών τραυματισμών είναι επίσης σοφή. Για παράδειγμα, ποιο είναι το μορφωτικό τους υπόβαθρο; Ποια προσόντα διαθέτουν που θα βοηθούσαν τα άτομα να επιδιώξουν αποζημίωση για ζημίες;
  • Όταν τα άτομα που έχουν τραυματιστεί ζητούν αξίωση σωματικής βλάβης, πρέπει να βρουν τον καλύτερο δικηγόρο για την υπόθεσή τους. Ένας τρόπος για να προσδιορίσετε τις προσφερόμενες νομικές υπηρεσίες είναι να διαβάσετε κριτικές πελατών και να ζητήσετε παραπομπές. Τα άτομα μπορούν επίσης να λάβουν βοήθεια από πρώτο χέρι από τους φίλους και την οικογένειά τους. Για παράδειγμα, εάν ένα άτομο λαμβάνει παραπομπές από άτομα που γνωρίζει, θα πρέπει να ερευνήσει πριν επιλέξει δικηγόρο.
Όταν τα άτομα που έχουν τραυματιστεί ζητούν αξίωση σωματικής βλάβης, πρέπει να βρουν τον καλύτερο δικηγόρο για την υπόθεσή τους.

2 Ρωτήστε για τη δομή των τελών

Αν και πολλοί δικηγόροι σωματικών τραυματισμών προσφέρουν δωρεάν ραντεβού για συμβουλευτική, αυτό δεν ισχύει πάντα για κάθε δικηγόρο. Τα τραυματισμένα θύματα πρέπει να ρωτήσουν για τη δομή της αμοιβής για τον δικηγόρο. Πόσο χρεώνουν για τις υπηρεσίες τους;

Ορισμένοι δικηγόροι προσωπικών τραυματισμών προσφέρουν ρυθμίσεις έκτακτης ανάγκης για τα θύματα. Για παράδειγμα, όταν εργάζεται σε βάση έκτακτης ανάγκης, ένας δικηγόρος δεν θα λάβει πληρωμή εκτός εάν κερδίσει την υπόθεση για τον πελάτη του. Εάν ο πελάτης κερδίσει την υπόθεσή του, οφείλει στον δικηγόρο τραυματισμών ένα ορισμένο ποσοστό της επιδικαζόμενης αποζημίωσης.

Τα τραυματισμένα θύματα πρέπει να ρωτήσουν για τη δομή της αμοιβής για τον δικηγόρο.

3 Προγραμματίστε μια διαβούλευση

Επειδή πολλοί δικηγόροι προσωπικών τραυματισμών προσφέρουν δωρεάν ραντεβού για συμβουλές, τα άτομα θα πρέπει να επωφεληθούν από αυτές τις προσφορές και να προγραμματίσουν ένα ραντεβού. Σε αυτό το ραντεβού, τα τραυματισμένα θύματα θα μάθουν για τα δικαιώματά τους και τα βήματα για την επιδίωξη αποζημίωσης.

Ένα τραυματισμένο θύμα θα χρειαστεί επίσης να κάνει ερωτήσεις και να τις απαντήσει. Ο δικηγόρος γίνεται συνήγορος των τραυματισμένων πελατών του και εργάζεται για να εξασφαλίσει ότι θα λάβουν τη δίκαιη αποζημίωση που τους αξίζει.

Ένα τραυματισμένο θύμα θα χρειαστεί επίσης να κάνει ερωτήσεις και να τις απαντήσει.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *