Θεραπεία Μεσοθεραπείας: Τέλεια θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας

Θεραπεία Μεσοθεραπείας: είναι μια προσέγγιση που μπορεί βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του σωματικού πόνου σε α υγιής και όμορφη εμφάνιση.

Θεραπεία Μεσοθεραπείας: για την καταπολέμηση του πόνου και της κυτταρίτιδας

Περιλαμβάνει την επιφανειακή ένεση, στη θέση της περιοχής θεραπείας, μικρών δόσεων φαρμάκων. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε κυρίως για την ανακούφιση από τον πόνο, βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια, νέες εφαρμογές στην αισθητική ιατρική, ειδικά για την καταπολέμηση κυτταρίτιδα.

Μεσοθεραπεία Θεραπεία: Θεραπεία με μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει στη θεραπεία σας ρευματικά προβλήματα και παρέχετε υποστηρικτική θεραπεία εάν πάσχετε από αρτηριακός και φλεβικές παθήσεις.
Μπορείτε να ελέγξετε για τραυματισμούς που σχετίζονται με την άσκηση του αθλητισμού: τενοντίτιδα, διαστρέμματα, τεντώματα…

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο αν θέλετε να αντιμετωπίσετε αισθητικά προβλήματα όπως κυτταρίτιδα, ρυτίδες, τριχόπτωση κ.λπ.

Θεραπεία Μεσοθεραπείας: Πώς λειτουργεί η Μεσοθεραπεία;

Αναπτύχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1950 από τον Γάλλο γιατρό Michel Pistor, η Μεσοθεραπεία χρησιμοποιεί συμβατικές θεραπείες (αντιφλεγμονώδη, αντιβιοτικά κ.λπ.) που χορηγούνται με ενδοδερμικές ενέσεις, δηλαδή στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος, το χόριο. Η πρωτοτυπία του έγκειται στο γεγονός ότι τα προϊόντα εγχέονται στην ίδια θέση με την περιοχή θεραπείας. Έτσι αποδίδουν πολύ σύντομο τρόπο στο σώμα.

Το γεγονός ότι φέρνει το φάρμακο στον στόχο του μπορεί να αποφύγει πολλές παρενέργειες που προκαλούνται από φάρμακα που χορηγούνται συστηματικά, την επιθετικότητα του στομάχου και του ήπατος όταν λαμβάνονται από το στόμα, όπως π.χ.

Το ενέσιμο φάρμακο δεν έχει χρόνο να αραιωθεί και να χάσει την αποτελεσματικότητά του. Η μεσοθεραπεία, λοιπόν, χρησιμοποιεί πολύ μικρές ποσότητες προϊόντων.

Θεραπεία Μεσοθεραπείας: Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας

Ο γιατρός σας εξετάζει και συμβουλεύεται τυχόν ακτινογραφίες και εργαστηριακά αποτελέσματα που έχετε κάνει.
Λες ψεματα. Ο γιατρός αρχίζει να κάνει ένεση του μείγματος φαρμάκων που ενδείκνυται για τη θεραπεία της κατάστασής σας. Χρησιμοποιεί αποστειρωμένες βελόνες για μία χρήση μήκους 4 έως 13 mm ανάλογα με την περιοχή θεραπείας και βολικές δεκαπέντε έως τριάντα ενέσεις ανά συνεδρία. οι ενέσεις χορηγούνται με συμβατική σύριγγα, μέσω ηλεκτρονικού εγχυτήρα.

Σχεδόν ανώδυνα, δεν χρειάζονται αναισθησία.
Συνήθως απαιτούνται δέκα έως δεκαπέντε συνεδρίες, σε εβδομαδιαία βάση.

Μεσοθεραπεία Θεραπεία: Αντενδείξεις και προειδοποιήσεις

Εάν είστε ευαίσθητοι σε ορισμένα προϊόντα, μπορεί να αναπτύξετε αλλεργία μετά από ενέσεις.
Αποφύγετε τη χρήση της Μεσοθεραπείας σε περίπτωση μόλυνσης του δέρματος.
Είναι φυσικά και να το αποφεύγετε αν έχετε φοβία με τις βελόνες.
Αυτή η τεχνική κάνει χρήση αλλοπαθητικών φαρμάκων. που εκτελείται από εξειδικευμένο γιατρό που γνωρίζει τις δόσεις που πρέπει να χρησιμοποιήσει και τις πιθανές παρενέργειες.

Θεραπεία μεσοθεραπείας: Πώς να βρείτε έναν επαγγελματία

Στον Καναδά, η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται κυρίως σε ορισμένα κέντρα αισθητικής. χρησιμοποιείται ως εναλλακτική τεχνική αντί για λιποαναρρόφηση. Ωστόσο, το Κολλέγιο Ιατρών του Κεμπέκ υποστηρίζει ότι αυτές οι πρακτικές δεν βασίζονται σε καμία σοβαρή μελέτη.

Θα μπορούσατε να βρείτε περισσότερα για αυτό το άρθρο μέσω χρήσιμων συνδέσμων:

https://en.wikipedia.org/wiki/Μεσοθεραπεία

http://www.medicalnewstoday.com/articles/95640.php

http://www.webmd.com/diet/features/french-way-to-lose-weight#1

http://www.mesotherapy.com

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *