Κορυφαίες 10 συμβουλές μακιγιάζ φρυδιών για γυναίκες άνω των 50 ετών για να δείχνουν νεότερες

Τα φρύδια θεωρούνται το πλαίσιο του προσώπου. Εάν είναι περιποιημένα και διαμορφωμένα, μπορούν να έχουν ισχυρή επίδραση στην ενίσχυση και στην ανάδειξη των καλύτερων χαρακτηριστικών του προσώπου. Για ώριμες κυρίες άνω των 50 ετών, η συντόμευση για να έχουν τα τέλεια φρύδια είναι να ακολουθήσουν μια σωστή τεχνική διαμόρφωσης και να τα γεμίσουν με αρκετό χρώμα για να φέρουν περισσότερη ευκρίνεια και συμμετρία στο πρόσωπο.

πάνω από 50 τέλεια φρύδια
όμορφα πάνω από 50 φρύδια
όμορφα πάνω από 50 φρύδια

Όσον αφορά τα φρύδια, υπάρχουν μερικά κοινά λάθη που παρατηρούνται συχνά σε μεγαλύτερες κυρίες. Αυτά τα λάθη συνδέονται γενικά με τάσεις που ήταν δημοφιλείς στα τριάντα τους. Ωστόσο, αυτά τα κοινά λάθη στα φρύδια είναι πιθανό να σας γεράσουν και να ανακατέψουν την ισορροπημένη αναλογία των χαρακτηριστικών σας. Είναι γνωστό ότι τα λάθη στα φρύδια είναι αρκετά για να σπάσουν κάθε βλέμμα. Ευτυχώς, διορθώνονται εύκολα με μερικές απλές τροποποιήσεις και συμβουλές Περιοδικό μουτρωμένο θα μοιραστεί μαζί σας παρακάτω.

περιποίηση ώριμων φρυδιών

Καλύτερο σχήμα φρυδιών άνω των 50

Μπορεί να έχετε συνηθίσει να βγάζετε τα φρύδια σας λεπτά τακτικά. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνετε, οι τρίχες των φρυδιών σας τείνουν να γίνονται χονδροειδείς και νευρώδεις και μπορεί επίσης να μην έχουν σχήμα. ή από την άλλη πλευρά, μπορεί να παρατηρήσετε σημαντική μείωση του όγκου και της πυκνότητας των φρυδιών σας λόγω γήρανσης και υπερβολικού μαδήματος. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να διαμορφώσετε τα φρύδια σας επαγγελματικά για να επαναφέρετε το συμμετρικό σχήμα και χρώμα.

συμβουλές γεμίσματος φρυδιών

Τα παχιά, τέλεια διαμορφωμένα φρύδια είναι αυτή τη στιγμή στη μόδα σε όλο τον κόσμο. αναμφίβολα, ένα ζευγάρι από αυτά τα τέλεια φρύδια μπορεί να προσθέσει ακαταμάχητη ζωντάνια στην εμφάνισή σας. Ωστόσο, αν είστε όπως οι περισσότερες ηλικιωμένες κυρίες που έχουν υπερβολικά μαδήσει τα φρύδια τους για αιώνες, προκαλώντας την αναστολή της τριχοφυΐας σε ορισμένα σημεία, μην φοβάστε. Θα μοιραστούμε μαζί σας παρακάτω επαγγελματικές συμβουλές για όλους τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να έχετε τέλεια πάνω από 50 φρύδια ανεξάρτητα από την τρέχουσα κατάστασή τους.

αποκατάσταση των ώριμων φρυδιών

Πώς να διαμορφώσετε τέλεια τα φρύδια σας

Μπορεί να είναι πιο δύσκολο να διαμορφώσετε τα φρύδια σας τώρα που είστε πάνω από 50. Ειδικά όταν δεν χρειάζεται να μένεις πλέον στη φυσική γραμμή. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε hacks διαμόρφωσης για να δώσετε στο πρόσωπό σας μια ελαφριά ανάταση.

τέλεια πάνω από 50 φρύδια

Τα ασύμμετρα ή δυσαναλογικά φρύδια είναι κοινά στις γυναίκες άνω των 50 ετών, ενισχύοντας τη μη ελκυστική εικόνα γήρανσης που δεν θέλουμε. Για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των άψογων φυσικών φρυδιών ικανών να δώσουν όλη τη νεανικότητα και τη φωτεινότητα στο πρόσωπό σας, ακολουθήστε το παρακάτω απλό σεμινάριο.

Αρχικά, πρέπει να αγνοήσετε εν μέρει τη φυσική γραμμή των φρυδιών σας και να αρχίσετε να εφαρμόζετε νέα μέτρα για το ιδανικό σχήμα φρυδιών σύμφωνα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι φρυδιών για να σημειώσετε τις μετρήσεις σας.

χαρτογράφηση φρυδιών

Για να ξεκινήσετε: τοποθετήστε το μολύβι των φρυδιών σας στη γωνία της μύτης σας με τρόπο που τέμνεται με την πιο εσωτερική γωνία του ματιού σας. Όπου το μολύβι βρίσκεται ακριβώς πάνω από το χείλος του ματιού, πάρτε ένα σημάδι εκεί.

Στη συνέχεια, ευθυγραμμίστε το μολύβι φρυδιών ή το όργανο μέτρησης στην εξωτερική γωνία της μύτης σας με την πιο εξωτερική γωνία του ματιού σας. Στη συνέχεια, σημειώστε ένα σημείο όπου το μολύβι βρίσκεται κατά μήκος του οστού των φρυδιών.

Το επόμενο βήμα είναι να υποδείξετε το τόξο των φρυδιών. Για να το κάνετε αυτό, ευθυγραμμίστε το μολύβι στη γωνία της μύτης σας στην πορεία με το κέντρο της κόρης σας, εκεί η ευθεία γραμμή πέφτει στο κόκκαλο των φρυδιών, σημειώστε τις μετρήσεις σας.

Τα τρία σημάδια που κάνατε πρέπει να προσδιορίζουν την άκρη, το τόξο και την ουρά των φρυδιών σας. Εάν δεν ταιριάζουν ακριβώς με τη φυσική γραμμή των φρυδιών σας, δεν πειράζει. θα συμπληρώσουμε τα κενά μετά το πλάσιμο για να δημιουργήσουμε το σωστό σχήμα.

σεμινάριο χαρτογράφησης φρυδιών
χαρτογράφηση φρυδιών
διαμόρφωση ώριμων φρυδιών
διαμόρφωση ώριμων φρυδιών

Συνηθισμένα λάθη για πάνω από 50 φρύδια που πρέπει να αποφεύγετε

Πιθανότατα να έχετε κατακτήσει το μακιγιάζ μέχρι την ηλικία των 30 ετών, γνωρίζοντας ποιες τεχνικές λειτουργούν καλύτερα για εσάς και τι πρέπει να αποφεύγετε. Ωστόσο, μετά την ηλικία των 30 ετών, το δέρμα σας αρχίζει να εμφανίζει αναπόφευκτες αλλαγές που σχετίζονται με τη γήρανση, αυτές οι αλλαγές θα αρχίσουν να εμφανίζονται σταδιακά και αργά σε είδος λεπτών ρυτίδων, πεσότητα, θαμπάδα του δέρματος, σκούρες κηλίδες, ρυτίδες και η λίστα συνεχίζεται. .

πάνω από 50 φρύδια ομορφιά
πάνω από 50 φρύδια
πάνω από 50 φρύδια

Τα φρύδια σας δεν έχουν ανοσία σε αυτά τα σημάδια γήρανσης, γεγονός που καθιστά αναγκαία τη χρήση νέων τεχνικών διαμόρφωσης και πλήρωσης για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων σημαδιών γήρανσης που αποκτάτε. Το να τηρείτε τους παλιούς τρόπους διαμόρφωσης των φρυδιών σας μπορεί να είναι το πιο σημαντικό λάθος που πρέπει να αφήσετε για το νέο κεφάλαιο της ζωής σας.

φρύδια άνω των 50
πάνω από 50 περιποίηση φρυδιών
πάνω από 50 φρύδια
πάνω από 50 φρύδια
πάνω από 50 φρύδια
πάνω από 50 φρύδια
πάνω από 50 φρύδια
πάνω από 50 φρύδια

Σύμφωνα με τους ειδικούς ομορφιάς του Χόλιγουντ, το να κάνετε ένα λάθος με τα φρύδια σας μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που κάνετε λάθος και σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερη και θαμπή. Εκτός από το να ακολουθείτε ακατάλληλες ρουτίνες φρυδιών για την ηλικία σας, υπάρχουν και άλλα λάθη φρυδιών που κάνουν κυρίες στα 50 τους και μετά, τα οποία είναι αρκετά τυπικά. Θα αναφερθούμε παρακάτω καθώς και στον καλύτερο τρόπο για να διορθώσετε τέτοια λάθη.

πάνω από το τρίψιμο των φρυδιών
υπερβολικό τρίψιμο φρυδιών
ακατάστατα φρύδια

Χρησιμοποιώντας πάρα πολλά από πάρα πολλά προϊόντα

Ας το παραδεχτούμε; Οι ηλικιωμένες γυναίκες εξακολουθούν να γοητεύονται με τη μόδα της δεκαετίας του 1990 να σφίγγουν τα φρύδια τους υπερβολικά λεπτά, με σιγουριά ότι αυτός είναι ο τρόπος για να αναδείξουν τα φρύδια τους. Αν και δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω για να θεραπεύσουμε ή να αποφύγουμε τις επιπτώσεις αυτών των ευρέως διαδεδομένων λαθών, υπάρχουν πλέον πολλά αξιόπιστα και αποτελεσματικά μέτρα αποκατάστασης για τις ηλικιωμένες γυναίκες που υποφέρουν από υπερβολικά αραιώματα φρυδιών.

αποκατάσταση των φυσικών φρυδιών
πάνω από 50 φρύδια
πάνω από 50 φρύδια

Αν έχετε αραιά φρύδια, ίσως προσπαθήσατε να αντισταθμίσετε την απώλεια πυκνότητας γεμίζοντάς τα με υπερβολικά σκούρες αποχρώσεις όπως σκούρο καφέ ή μαύρο με την ελπίδα να επιτύχετε τη νεανική εμφάνιση που επιθυμείτε. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνετε, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη χρήση πολύ σκούρων χρωμάτων στα φρύδια σας, επειδή τείνουν να κάνουν έντονη αντίθεση με το δέρμα και να τραβούν την προσοχή στις ατέλειες του δέρματος. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τον ακριβή καθορισμό των φρυδιών σας.

σκούρα φρύδια

Να θυμάστε ότι θέλετε τα φρύδια σας να φαίνονται φυσικά, ώστε να συμπληρώνουν και να βελτιώνουν τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σας. Για να το πετύχετε αυτό, επιλέξτε αποχρώσεις με πιο απαλό αντίκτυπο και γεμίστε απαλά τα κενά αντί να σχεδιάσετε ένα ζευγάρι αφύσικα φρύδια.

πάνω από 50 φρύδια
πάνω από 50 φρύδια

Φωτίζοντας τα φρύδια σας

Αν και δεν είναι σκόπιμο να σκουρύνετε υπερβολικά τα φρύδια σας καθώς μεγαλώνετε, θα πρέπει επίσης να αποφύγετε να τα βάφετε πολύ ανοιχτά. Αν τα φρύδια σας είναι ξανθά ή ξεθωριασμένα γκρίζα, δεν θα δημιουργήσετε την αρμονία μεταξύ του χρώματος των μαλλιών σας και των φρυδιών που πιστεύετε. Αντίθετα, αν ανοίξετε τα φρύδια σας, θα αφαιρέσετε τη δήλωση τους που βοηθά στην απόκρυψη άλλων σημαδιών γήρανσης και θα δώσει λίγη ευκρίνεια στα μαλακτικά σας χαρακτηριστικά.

φωτίζοντας τα φρύδια σας

Στους συμμετέχοντες σε μια έρευνα του 2017 έδειξαν δύο εικόνες της ίδιας γυναίκας άνω των 50 ετών, η μία από τις οποίες είχε υψηλότερο επίπεδο αντίθεσης στο χρώμα των χειλιών και των φρυδιών, ενώ η άλλη είχε χαμηλότερα επίπεδα αντίθεσης. Σύμφωνα με τα ευρήματα, οι συμμετέχοντες είδαν κυρίες με κάπως πιο συσπασμένα φρύδια και χείλη ως νεότερες.

λεύκανση φρυδιών
λευκασμένα φρύδια

Η μελέτη υπογραμμίζει τη σημασία της δήλωσης που προσθέτουν τα φρύδια σας για την επίτευξη της νεότερης εμφάνισης που αναζητάτε. Η πιο απλή τεχνική για να αποκτήσετε την εμφάνιση που επιθυμείτε είναι να επιτύχετε την τέλεια ισορροπία όταν επιλέγετε το χρώμα της γέμισης. Τα ουδέτερα χρώματα όπως το γκρι και το καφέ είναι καλό να παίζετε μέχρι να ανακαλύψετε την ιδανική απόχρωση για τον τόνο της επιδερμίδας σας.

λευκασμένα φρύδια
λευκασμένα φρύδια
λευκασμένα φρύδια
γεμίζοντας ώριμα φρύδια

Μη περιποίηση των αδέσποτων γκρίζων μαλλιών

Το γκριζάρισμα είναι μια από τις αναπόφευκτες αλλαγές που θα παρατηρήσετε με τα φρύδια σας καθώς μεγαλώνετε. Όπως οι τρίχες στο κεφάλι σας γίνονται λευκές καθώς μεγαλώνετε, έτσι θα ασπρίζουν και οι τρίχες στα φρύδια σας. Αλλά δεν είναι μόνο η απώλεια χρώματος που θα είναι δείκτης γήρανσης. Καθώς τα μαλλιά χάνουν τη χρωστική τους, μπορεί επίσης να χάσουν τα έλαια και τα λιπαντικά που τα βοηθούν να απλώνονται απαλά σε εξαιρετικό σχήμα. Ως αποτέλεσμα, οι τρίχες στα φρύδια σας θα μακραίνουν υπερβολικά ή/και θα γίνουν πολύ τραχύς και τραχύς, δίνοντας στο πρόσωπό σας μια παλαιότερη εμφάνιση.

απεριποίητα φρύδια
απεριποίητα φρύδια

Έτσι, εκτός και αν πρόκειται για μια πιο παλιά, χαοτική εμφάνιση, θα πρέπει να κόψετε αυτές τις αδέσποτες γκρίζες τρίχες για να μειώσετε τη δυσάρεστη επίδραση που μπορεί να έχουν στη συνολική εμφάνισή σας. Μπορείτε να το πετύχετε βάφοντάς τα τακτικά ή κόβοντας τα φρύδια σας αφού έχουν μεγαλώσει από το εγκεκριμένο μήκος.

Πώς τα φρύδια σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη
Πώς τα φρύδια σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη
Πώς τα φρύδια σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη
πάνω από 50 φρύδια
πάνω από 50 φρύδια
πάνω από 50 φρύδια

Να βγάζετε πολύ συχνά τα φρύδια σας

Καθώς τα φρύδια σας χάνουν τη φόρμα τους και βαραίνουν με την ηλικία, μπορεί να τα τσιμπήσετε τακτικά, κάτι που είναι ένα τυπικό λάθος στα φρύδια που κάνουν οι ηλικιωμένες γυναίκες που μπορεί να οδηγήσει σε ανεπανόρθωτα προβλήματα υπερβολικού μαδήματος, όπως καθυστερημένη ανάπτυξη ή άδεια μπαλώματα.

πάνω από το τρίψιμο των φρυδιών
πάνω από το τρίψιμο των φρυδιών

Η χρήση του ψαλιδιού για να κόψετε προσεκτικά το επιπλέον μήκος των μαλλιών των φρυδιών σας είναι μια καλύτερη προσέγγιση στο πρόγραμμα περιποίησης των φρυδιών σας. περιστασιακά, όταν οι τρίχες μακραίνουν πολύ, μπορεί να δίνουν την εμφάνιση ότι χρειάζονται μάδημα από τις ρίζες όταν χρειάζονται απλώς επιφανειακό κούρεμα.

περιποίηση φρυδιών
περιποίηση φρυδιών
περιποίηση φρυδιών
περιποίηση φρυδιών

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *