Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αξιώσεις προσωπικών τραυματισμών και τι πρέπει να κάνετε πρώτα

Άνθρωποι τραυματίζονται από την αμέλεια κάποιου άλλου κάθε μέρα. Οι τραυματισμοί μπορεί να είναι μικροί, όπως μώλωπες και γρατζουνιές, ή μπορεί να είναι πολύ σοβαροί ή ακόμη και απειλητικοί για τη ζωή. Οι ασφαλιστικές εταιρείες εκπροσωπούν ιδιοκτήτες ακινήτων και εργοδότες και πληρώνουν εκατομμύρια δολάρια για σωματικές βλάβες κάθε χρόνο. Οι περιπτώσεις προσωπικών τραυματισμών μπορεί να προκληθούν από τροχαία ατυχήματα, δαγκώματα σκύλων, περιστατικά ολίσθησης και πτώσης, ιατρικό λάθος, μη ασφαλείς συνθήκες εργασίας και πολλά άλλα. Αυτές οι ασφαλιστικές εταιρείες προσπαθούν να περιορίσουν το κόστος διακανονισμού στο ελάχιστο.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες εκπροσωπούν ιδιοκτήτες ακινήτων και εργοδότες και πληρώνουν εκατομμύρια δολάρια για σωματικές βλάβες κάθε χρόνο.

1 Οι δικηγόροι προσωπικών τραυματισμών της Μινεσότα βοηθούν τα θύματα τραυματισμών

Όταν τραυματιστείτε, μάθετε για τις αξιώσεις προσωπικών τραυματισμών και τους καλύτερους δικηγόρους για να επικοινωνήσετε. Πρώτον, ένας δικηγόρος προσωπικών τραυματισμών είναι αυτός που εκπροσωπεί άτομα που έχουν τραυματιστεί από αμέλεια άλλων. Αυτοί οι δικηγόροι θα βοηθήσουν τα θύματα τραυματισμών ή τις οικογένειές τους να περάσουν από την περίπλοκη ασφαλιστική και νομική διαδικασία και να λάβουν δίκαιη οικονομική αποζημίωση.

Οι ζημιές στην υγεία και τις οικονομικές βλάβες μπορεί να περιλαμβάνουν σωματικούς τραυματισμούς, πόνο και ταλαιπωρία, ιατρικούς λογαριασμούς, χαμένα κέρδη, υλικές ζημιές, έξοδα αποκατάστασης και άλλα. Ο δικηγόρος μπορεί να λειτουργήσει ως εκπρόσωπος και μεσολαβητής με το θύμα και τον υπόχρεο, δίνοντας στο θύμα την ευκαιρία να επικεντρωθεί στη θεραπεία και την ανοικοδόμηση της ζωής του μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Ο δικηγόρος μπορεί να λειτουργήσει ως εκπρόσωπος και μεσολαβητής με το θύμα και τον υπόχρεο.

2 Μια σειρά από τραυματισμούς μπορεί να προκληθούν από ατυχήματα

Οι τραυματισμοί που συμβαίνουν συνήθως ως αποτέλεσμα ατυχήματος περιλαμβάνουν:

 • Κακώσεις νωτιαίου μυελού
 • Εγκεφαλικές κακώσεις
 • Τραυματισμοί αστραγάλου, καρπού, γόνατος και ισχίου
 • Σπασμένα οστά και συμπιεστικά κατάγματα
 • Απώλεια ή εξασθένηση της όρασης
 • Τραύματα εγκαυμάτων
 • Απώλεια άκρων ή ακρωτηριασμοί
 • Σοβαρά κοψίματα και εκδορές
 • Ουλές και απώλεια χρήσης άκρων

Αυτοί και άλλοι τραυματισμοί μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή και την ικανότητα του θύματος να συνεχίσει να εργάζεται για να κερδίσει τα προς το ζην. Μερικοί τραυματισμοί είναι αρκετά σοβαροί ώστε να προκαλέσουν θάνατο. Ωστόσο, οι ασφαλιστικές εταιρείες που εκπροσωπούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους εργοδότες θα προσπαθήσουν να απορρίψουν αξιώσεις αποζημίωσης, να κατηγορήσουν το θύμα ή να προσφέρουν διακανονισμούς τόσο μικρές που δεν καλύπτουν βασικά ιατρικά έξοδα.

ασφαλιστικές εταιρείες που εκπροσωπούν ιδιοκτήτες ακινήτων και εργοδότες θα προσπαθήσουν να απορρίψουν αξιώσεις για αποζημίωση

3 Υπάρχει Αξίωση που μπορεί να γίνει πράξη;

Δεν πληρούν όλες οι σωματικές βλάβες αποζημίωση ή αξίωση για αγωγή. Είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο νωρίς σε μια διαβούλευση για να προσδιορίσετε εάν υπάρχει υπόθεση αποζημίωσης. Ένα δικηγορικό γραφείο προσωπικών τραυματισμών θα γνωρίζει όλους τους περίπλοκους νόμους και τις νομικές προϋποθέσεις που ισχύουν για υποθέσεις προσωπικών τραυματισμών. Πρέπει να υπάρχουν νομικοί λόγοι που να μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι ο κατηγορούμενος. Το βάρος της απόδειξης φέρει ο ζημιωθείς και ο δικηγόρος τους.

Ένα δικηγορικό γραφείο προσωπικών τραυματισμών θα γνωρίζει όλους τους περίπλοκους νόμους και τις νομικές προϋποθέσεις που ισχύουν για υποθέσεις προσωπικών τραυματισμών.

4 Βήματα που πρέπει να ληφθούν στη διαδικασία της υπόθεσης προσωπικού τραυματισμού

Υπάρχουν μια σειρά από βήματα που πρέπει να κάνετε όταν τραυματιστείτε και θέλετε να ζητήσετε αποζημίωση.

 • Λάβετε ιατρική περίθαλψη για τους τραυματισμούς.
 • Μάθετε ποιος είναι νομικά υπεύθυνος για τους τραυματισμούς
 • Ενημερώστε τον υπεύθυνο για την υποβολή αξίωσης
 • Βρείτε στοιχεία για να υποστηρίξετε τον ισχυρισμό σας, συμπεριλαμβανομένης της λήψης καταθέσεων μαρτύρων
 • Ζητήστε αποζημίωση
 • Κάντε μια προσπάθεια να διαπραγματευτείτε ένα δίκαιο ποσό διακανονισμού
 • Προετοιμάστε μια δικαστική υπόθεση εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία
 • Υπογράψτε τη συμφωνία αποδέσμευσης διακανονισμού εάν επιτευχθεί διακανονισμός

Εάν οι τραυματισμοί και οι οικονομικές απώλειες είναι αρκετά σοβαρές ώστε να επηρεάσουν δυσμενώς τη ζωή του θύματος, το θύμα είναι βέβαιο ότι το λάθος ανήκει σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε με έναν δικηγόρο. Ο δικηγόρος βοηθά να ακολουθήσει τα βήματα για να υποβάλει και να κερδίσει μια αξίωση σωματικής βλάβης.

Όταν ένα άτομο βρίσκεται στο νοσοκομείο ή στο σπίτι προσπαθώντας να αναρρώσει από τα τραύματά του, είναι δύσκολο να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με το υπεύθυνο μέρος ή την ασφαλιστική εταιρεία. Για παράδειγμα, ένα δικηγορικό γραφείο μπορεί να ενεργήσει για λογαριασμό του ζημιωθέντος για να διαπραγματευτεί ή να προσφύγει στο δικαστήριο για να λάβει δίκαιη αποζημίωση για τον πελάτη του.

Ο δικηγόρος βοηθά να ακολουθήσει τα βήματα για να υποβάλει και να κερδίσει μια αξίωση σωματικής βλάβης.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *