Μια καταδίκη DWI έχει πολύ πραγματικές συνέπειες

Το DWI είναι ένα ακρωνύμιο που σημαίνει οδήγηση υπό την επήρεια μέθης (σε ορισμένες περιπτώσεις, οδήγηση με αναπηρία) και, ανάλογα με τις περιστάσεις της υπόθεσης, το έγκλημα μπορεί να είναι πλημμέλημα ή κακούργημα. Το αν χρεώνεστε με DWI ή όχι εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία συνέβη το περιστατικό και τα όρια συγκέντρωσης αλκοόλ στο αίμα που έχουν τεθεί. Για παράδειγμα, στο Τέξας, είστε νόμιμα μεθυσμένοι όταν η συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα σας φτάνει το 0,08%. Ωστόσο, αποτυγχάνετε να υπακούσετε στο νόμο εάν το αλκοόλ (ή τα ναρκωτικά) επηρεάζουν την ικανότητα οδήγησης. Ο αστυνομικός μπορεί να καλέσει έναν Εμπειρογνώμονα Αναγνώρισης Ναρκωτικών στο σημείο για να πραγματοποιήσει διάφορες εξετάσεις.

Το DWI είναι ένα ακρωνύμιο που σημαίνει οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

1 Το Τέξας αντιμετωπίζει τους DWI πιο σκληρά σε σύγκριση με άλλες πολιτείες

Το Τέξας έχει νόμο μηδενικής ανοχής που αποθαρρύνει τους ανήλικους αυτοκινητιστές να οδηγούν με ανιχνεύσιμη ποσότητα αλκοόλ στο σώμα τους, πράγμα που σημαίνει ότι οι οδηγοί που πιάνονται με BAC πάνω από 0,08% θα χάσουν τα προνόμιά τους. Αν και μπορεί να φαίνεται σαν ένα μικρό παράπτωμα, μια καταδίκη για DWI μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. Πιο συγκεκριμένα, αντιμετωπίζετε:

  • πρόστιμα και τέλη
  • αναστολή/απώλεια άδειας
  • θεραπεία ναρκωτικών/αλκοόλ
  • υψηλότερο κόστος ασφάλισης
  • φυλάκιση

Ο ελάχιστος και ο μέγιστος χρόνος φυλάκισης στο Τέξας εξαρτώνται από το πόσες προηγούμενες καταδίκες έχετε. Πρέπει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι δεν υπάρχει περίοδος εκκαθάρισης, πράγμα που σημαίνει ότι η κατηγορία παραμένει στο αρχείο σας και μετράει ως προηγούμενη καταδίκη για πάντα.

Ο ελάχιστος και ο μέγιστος χρόνος φυλάκισης στο Τέξας εξαρτώνται από το πόσες προηγούμενες καταδίκες έχετε.

2 Η πρόσληψη δικηγόρου είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε

Εάν σας συλλάβουν για αναπηρία στην οδήγηση, είναι καλύτερο να αναζητήσετε νομικό σύμβουλο. Ένας έμπειρος δικηγόρος μπορεί να σας βοηθήσει να μαζέψετε τα κομμάτια της ζωής σας εκπροσωπώντας σας σε διαπραγματεύσεις για ένσταση ή προετοιμάζοντάς σας για δίκη. Εάν έχετε συλληφθεί για DWI στην περιοχή Dallas-Fort Worth του Τέξας, για παράδειγμα, συνιστάται να απευθυνθείτε σε έναν δικηγόρο του Fort Worth DWI το συντομότερο δυνατό. Υπάρχουν προθεσμίες που απαιτούν επαγγελματική προσοχή, επομένως η διατήρηση ενός δικηγόρου σας φέρνει στην καλύτερη δυνατή θέση. Για πλημμέλημα η ενέργεια πρέπει να γίνει το πολύ σε δύο χρόνια, ενώ για κακούργημα η προθεσμία είναι τριετής.

Εάν έχετε συλληφθεί για DWI στην περιοχή Dallas-Fort Worth του Τέξας, για παράδειγμα, συνιστάται να απευθυνθείτε σε έναν δικηγόρο του Fort Worth DWI το συντομότερο δυνατό.

3 Λοιπόν, ποιες είναι οι πιθανότητες απόλυσης DWI;

Εάν η αστυνομία έκανε λάθος ή κάτι πήγε στραβά κατά τη σύλληψη, οι κατηγορίες ενδέχεται να απορριφθούν. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απορρίψετε μια χρέωση DWI στο Τέξας, επομένως ελέγξτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος για να δείτε εάν είναι κάτω από το νόμιμο όριο. Ομοίως, εάν υπάρχει κάποιο είδος ιατρικής εξήγησης για τη μέθη, επικοινωνήστε με το γιατρό σας. Ορισμένες κοινές διαταραχές, όπως ο διαβήτης, μπορούν να εκληφθούν ως DWI. Για να καταλάβετε πώς να προσεγγίσετε την κατάσταση, καθορίστε πόσο ισχυρή είναι εναντίον σας η υπόθεση DWI του κράτους. Εάν ζητήσετε μια ακρόαση ALR (Επικυρωμένη ανάκληση άδειας) εντός 15 ημερών, μπορείτε να συνεχίσετε να οδηγείτε έως ότου ένας δικαστής λύσει την υπόθεσή σας.

Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απορρίψετε μια χρέωση DWI στο Τέξας, επομένως ελέγξτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος για να δείτε εάν είναι κάτω από το νόμιμο όριο.

Συνολικά, μια χρέωση DWI μπορεί να απορριφθεί, απλώς πρέπει να αμφισβητήσετε τον λόγο της διακοπής και να επιτεθείτε στα αποτελέσματα του τεστ νηφαλιότητας. Ένας επαγγελματίας νομικός θα εξετάσει την υπόθεσή σας, θα σας δώσει τις καλύτερες επιλογές για υπεράσπιση και θα καθορίσει την καλύτερη πορεία δράσης.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *