Μπορώ να υποβάλω αξίωση για προσωπική βλάβη ή χρειάζομαι δικηγόρο;

Εάν έχετε πέσει θύμα αμέλειας κάποιου άλλου στο Ιλινόις, θα πρέπει να υποβάλετε αξίωση σωματικής βλάβης για να λάβετε αποζημίωση για τις απώλειές σας. Ένας δικηγόρος PI μπορεί να σας βοηθήσει να διαπιστώσετε το σφάλμα, να διαπραγματευτείτε εκ μέρους σας, να συγκεντρώσετε στοιχεία και πολλά άλλα.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να διεκδικήσετε μια αξίωση προσωπικού τραυματισμού μόνοι σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό νόμιμα, αλλά πρέπει να γνωρίζετε τι συνεπάγεται. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την υποβολή αξίωσης τραυματισμού στο Ιλινόις μόνοι σας ή με δικηγόρο.

Ένας δικηγόρος PI μπορεί να σας βοηθήσει να διαπιστώσετε το σφάλμα, να διαπραγματευτείτε εκ μέρους σας, να συγκεντρώσετε στοιχεία και πολλά άλλα.

1 Κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των αξιώσεων προσωπικών τραυματισμών

Όταν υποβάλλετε αξίωση για προσωπικό τραυματισμό, πρέπει να έχετε αποδεικτικά στοιχεία, και αυτό συνεπάγεται τη συλλογή αστυνομικών αρχείων, ιατρικών αρχείων, καταθέσεων μαρτύρων, εικόνων των τραυματισμών σας, της σκηνής του ατυχήματος και πολλά άλλα.

Τώρα, μπορεί να αισθάνεστε ότι αν τραυματιστείτε, αρκεί να λάβετε την αποζημίωση που δικαιούσατε για τις απώλειες που έχετε υποστεί. Ωστόσο, η κατάσταση είναι πιο σύνθετη. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε να συνεχίσετε την υπόθεσή σας χωρίς νομική βοήθεια, αυτό δεν σημαίνει ότι το άλλο μέρος δεν θα το κάνει. Εκτός από αυτό, οι ασφαλιστικές εταιρείες θα θέλουν πάντα να χειρίζονται χαμηλότερα ποσά αποζημιώσεων, καθώς είναι επίσης επιχειρήσεις και έχουν διάφορους πόρους στα χέρια τους για να το κάνουν.

Μπορούν να σας προσφέρουν χαμηλότερο διακανονισμό, να χρησιμοποιήσουν ορισμένες νομικές στρατηγικές για να σας κάνουν να αποδεχτείτε έναν χαμηλότερο διακανονισμό, παρόλο που μπορεί να μην ισχύουν σε δικαστήριο και άλλα πράγματα. Εάν δεν έχετε δικηγόρο στο πλευρό σας, τότε δεν ξέρετε τι δικαιούστε στην αξίωση σωματικής βλάβης. Επίσης, δεν ξέρετε ποιοι νόμοι ισχύουν για την περίπτωσή σας.

Για παράδειγμα, εάν πέσετε θύμα τροχαίου ατυχήματος στο Ιλινόις και δεν φορούσατε ζώνη ασφαλείας κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως κίνητρο για να σας προσφέρει μικρότερο ποσό αποζημίωσης.

Ωστόσο, αυτό το νομικό κίνητρο δεν ισχύει στα δικαστήρια του Ιλινόις. Η άμυνα χωρίς ζώνη ασφαλείας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα δικαστήρια για να σας στερήσει τη νόμιμη αποζημίωση. Αν είχατε έναν δικηγόρο δίπλα σας, οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν θα το επιχειρούσαν καν. Ωστόσο, αν είστε μόνοι, θα μπορούσαν, και πιθανότατα θα πέσετε σε αυτή την παγίδα. Και υπάρχουν και άλλοι.

Εάν πέσετε θύμα τροχαίου ατυχήματος στο Ιλινόις και δεν φορούσατε ζώνη ασφαλείας κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως κίνητρο για να σας προσφέρει μικρότερο ποσό αποζημίωσης.

1

2 Εργασία με δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών

Το πλεονέκτημα της συνεργασίας με έναν δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών, ακόμη και όταν υποβάλλετε αξίωση για σωματική βλάβη, είναι αναμφισβήτητο. Μπορούν να σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε στοιχεία και αναφορές και να διεκδικήσετε αποζημίωση για όλες τις ζημίες που έχετε υποστεί, τόσο οικονομικές όσο και μη.

Από μόνοι σας, δεν ξέρετε ακριβώς τι δικαιούστε και μπορείτε εύκολα να εκφοβιστείτε να αποδεχτείτε έναν μικρότερο διακανονισμό. Εκτός από αυτό, όταν έχετε έναν δικηγόρο δίπλα σας κατά τη διάρκεια μιας αξίωσης για σωματική βλάβη, εκφοβίζετε το άλλο μέρος να καταλήξει σε συμφωνία διακανονισμού χωρίς να χρειάζεται να προσφύγετε στο δικαστήριο.

Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνετε την αποζημίωσή σας πιο γρήγορα από ό,τι θα κάνατε αν ακολουθούσατε την υπόθεσή σας μέσω αγωγής για σωματικές βλάβες. Ας υποθέσουμε ότι τα αντίπαλα μέρη αποφασίζουν να προσφύγουν στο δικαστήριο. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, καθώς ο δικηγόρος σας για σωματικές βλάβες γνωρίζει εάν έχετε μια ισχυρή υπόθεση στα χέρια σας ή όχι και θα σας συμβουλεύσει ανάλογα για την επόμενη κίνησή σας.

Θα σας προετοιμάσουν επίσης για δίκη, θα μιλήσουν με μάρτυρες, θα τους προετοιμάσουν για κατάθεση και πολλά άλλα.

Όταν έχετε έναν δικηγόρο δίπλα σας κατά τη διάρκεια μιας αξίωσης για σωματική βλάβη, εκφοβίζετε το άλλο μέρος να καταλήξει σε συμφωνία διακανονισμού χωρίς να χρειάζεται να προσφύγετε στο δικαστήριο.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *