Ξεπερασμένες τάσεις ομορφιάς και μακιγιάζ που πρέπει να αποφύγετε φέτος

Οι σωστές ιδέες μακιγιάζ μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πολύ ελκυστική ενώπιον των ανθρώπων στο κοινό. Το πρόβλημα είναι ότι στους περισσότερους αρέσει να εφαρμόζουν λάθος μακιγιάζ. Αυτό τους κάνει να φαίνονται φρικτές στο κοινό. Για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε, το περιοδικό Pouted παρουσιάζει μερικά από οι πιο ξεπερασμένες τάσεις στο μακιγιάζ. Προσπαθήστε όσο το δυνατόν περισσότερο να αποφύγετε αυτές τις ιδέες.

1 Απαλό μπλε σκιά ματιών

Το 2010, αυτή η ιδέα μακιγιάζ έγινε πολύ μοντέρνα καθώς οι διασημότητες το χρησιμοποιούσαν σε διάφορες περιστάσεις. Αυτό το έκανε έναν από τους πιο hot τρόπους για να ξεχωρίσεις στο κοινό. Ωστόσο, τα γεγονότα έχουν αλλάξει δραματικά καθώς οι ειδικοί απλώς συμβουλεύουν να μην χρησιμοποιηθεί. Το αντιπαραδοσιακό smoky eye όπως το έλεγαν χαϊδευτικά τότε είναι νεκρό και θαμμένο. Οι ειδικοί στο μακιγιάζ ισχυρίστηκαν ότι δεν προσθέτει καμία αξία στη φυσική ομορφιά μιας γυναίκας. Απλά, δεν σε κάνει να φαίνεσαι μοναδική.

μπλε σκιά ματιών Ξεπερασμένη τάση ομορφιάς και μακιγιάζ

2 Θολωμένα χείλη

Η επιλογή αυτής της ιδέας μακιγιάζ είναι ο ευκολότερος τρόπος να γίνεις αντικείμενο κοροϊδίας στο κοινό. Πριν από μερικά χρόνια, αυτή η τάση ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών. Προς το παρόν, θεωρείται λιγότερο επικριτικό και μη ελκυστικό. Οι άκρες και τα κέντρα ξεθωριάστηκαν και σκουραίνουν, αντίστοιχα. Υπήρχαν περιπτώσεις κατά τις οποίες το κραγιόν χάθηκε μέχρι να εμφανιστεί σαν απαλός λεκές. Αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το θεωρούν μοντέρνο αλλά ακατάστατο. Είναι ο λάθος τρόπος να τραβήξεις την προσοχή των ανθρώπων.

θολά χείλη ξεπερασμένη τάση ομορφιάς και μακιγιάζ
Πορτοκαλί θολά χείλη ξεπερασμένη τάση

3 Ιδέα για κόκκινα μαλλιά και κόκκινο κραγιόν

Πριν από μερικά χρόνια, οι άνθρωποι νοιάζονταν λιγότερο για τα χρώματα του μακιγιάζ τους. Ανησυχούσαν κυρίως για τη μετακίνηση με το πλήθος χωρίς να δίνουν σημασία σε μικρές λεπτομέρειες, με τα χρώματα να είναι ένα από αυτά. Ωστόσο, εάν έχετε κόκκινα μαλλιά, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κόκκινο κραγιόν γιατί και τα δύο μπορεί να συγκρουστούν, κάτι που δεν θα είναι σωστό. Οι άνθρωποι πλέον προτιμούν να χρησιμοποιούν διαφορετικά χρώματα κραγιόν και μαλλιών.

Κόκκινα μαλλιά ξεπερασμένη τάση ομορφιάς

4 Χρήση γκλίτερ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το γκλίτερ κάποτε είχε τις στιγμές του που οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούσαν να το κάνουν χωρίς αυτό, ειδικά για ειδικές εκδηλώσεις και περιστάσεις. Ωστόσο, οι άνθρωποι σκέφτονται τώρα να κάνουν το αντίθετο, γεγονός που τους κάνει να φαίνονται πολύ μεγαλύτεροι. Οι ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους αναμένεται να γίνει λιγότερο δημοφιλής είναι ότι μπορεί να προκαλέσει υπερβολική προσοχή στα πεσμένα βλέφαρα. Μπορεί ακόμη και να δημιουργήσει μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Η ματ απόχρωση αποδεικνύεται η καλύτερη λύση.

Glitter τάση μακιγιάζ

5 Μάσκαρα Technicolor

Αν και η μάσκαρα technicolor είναι μια από τις λίγες ξεπερασμένες τάσεις στο μακιγιάζ που φαίνεται να επιστρέφουν πάντα, φέτος αναμένεται να είναι διαφορετική καθώς οι περισσότεροι τη θεωρούν ξεπερασμένη. Ο κόσμος το βλέπει ως μια παιδική ιδέα μακιγιάζ. Κανείς δεν θα σκεφτεί ότι οι μπλε βλεφαρίδες σας είναι φυσικές. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις τους ανθρώπους να σε κοροϊδεύουν δημόσια. Αν θέλετε να φαίνεστε ώριμοι, η εξερεύνηση άλλων επιλογών θα σας κάνει πολλά.

Technicolor Mascara ξεπερασμένη τάση ομορφιάς

6 Χωρίς αλλαγή της καφέ επένδυσης

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ενοχοποιηθείς για μια ξεπερασμένη ιδέα μακιγιάζ είναι να μην αλλάξεις επένδυση. Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε έναν τύπο επένδυσης, μπορεί να νιώθετε αμηχανία, καθώς πολλές γυναίκες έχουν προχωρήσει σε άλλες ιδέες. Το παν είναι να είσαι δυναμικός. Για παράδειγμα, αν έχετε καστανά μάτια, χρησιμοποιήστε μια πράσινη ή μοβ επένδυση. Οι άνθρωποι δεν θα χρησιμοποιούν one-liner φέτος καθώς θα προτιμούν να είναι πιο δυναμικοί.

7 Αποχρώσεις σε αντίθεση

Τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες ανησυχούσαν λιγότερο για το πώς χρησιμοποιούνται τα χρώματα και πώς φαίνονται στο κοινό. Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, η χρήση αντίθετων αποχρώσεων δεν ήταν πρόβλημα με κανέναν τρόπο. Ωστόσο, είναι μια από τις πιο ξεπερασμένες τάσεις ομορφιάς που πρέπει να αποφύγετε σήμερα. Αποφύγετε τα χρώματα που έρχονται σε έντονη αντίθεση με την επιδερμίδα σας για να είστε σε μια πιο ασφαλή πλευρά. Ακόμα κι αν πρόκειται να το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ανοιχτά χρώματα, καθώς δεν θα είναι πολύ εμφανή.

Οι αποχρώσεις με αντίθεση ξεπερασμένη τάση μακιγιάζ

8 Ματ δέρμα

Το ματ δέρμα ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στο μακιγιάζ πριν από μερικά χρόνια. Όπως και πέρυσι, οι άνθρωποι εξακολουθούσαν να το θεωρούν ως έναν από τους τρόπους για να δείχνετε εξαιρετική στο κοινό. Γρήγορα στο επόμενο έτος, οι απόψεις των ειδικών σχετικά με αυτήν την τάση μακιγιάζ έχουν αλλάξει. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι κάνει το δέρμα να φαίνεται πολύ επίπεδο. Το γυάλινο δέρμα έχει καταφέρει να διώξει αυτή την ιδέα μακιγιάζ, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αγκαλιάζουν αυτό που έχει να προσφέρει.

Τάση ομορφιάς Matte Skin

9 Πάνω από το τρίψιμο των φρυδιών

Μερικά χρόνια πριν, οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να βγάζουν τα φρύδια τους υπέρ των μολυβιών ματιών. Είναι πολύ ασυνήθιστο να ανακαλύψουμε πώς αυτή η ιδέα έχει καταργηθεί σταδιακά τον τελευταίο καιρό. Ακόμη και ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι δεν θα επιστρέψει ξανά, καθώς οι γυναίκες προτιμούν πλέον τα φυσικά και θαμνώδη φρύδια. Αν και υπάρχουν πολλές απαρχαιωμένες τάσεις στο μακιγιάζ που πρέπει να προσέξετε, αυτή είναι μια ιδέα που μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε σαν εξωγήινος στο κοινό.

Τάση μακιγιάζ Over Plucking Eye Brows

10 Φρύδια Instagram

Αν δεν είστε ενημερωμένοι στον κόσμο του μακιγιάζ και της μόδας, αυτή η ιδέα δεν πρέπει να σας εκπλήσσει. Έγινε πολλά πρωτοσέλιδα πριν από μερικά χρόνια και κέρδισε την καρδιά των περισσότερων κυριών που ήθελαν να εμφανίζονται εκπληκτικά όμορφες στο κοινό. Ο λόγος είναι απλός, καθώς οι περισσότεροι έχουν ανακαλύψει ότι δεν οδηγεί σε μοναδικά φρύδια.

Ξεπερασμένη τάση ομορφιάς στο Instagram Brows
Τάση φρυδιών στο Instagram

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με την ομορφιά και τη μόδα, κάντε κλικ εδώ.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *