Οι 10 καλύτεροι δικηγόροι σεξουαλικής επίθεσης στις ΗΠΑ

Οι περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης είναι πάντα περίπλοκες. Σε περίπτωση που έχετε πέσει θύμα, δεν θα ήταν κακή ιδέα να προσλάβετε τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία δικηγόρου. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε όλα τα νόμιμα δικαιώματά σας. Το διαδικτυακό περιοδικό Pouted αποκαλύπτει μερικούς από τους καλύτερους δικηγόρους που έχουν αποδείξει τον εαυτό τους σε τέτοιες υποθέσεις στο παρελθόν. Δείτε το καθένα από αυτά και επιλέξτε αυτό που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

1 James Mcmurtry Gulley

Ο James Mcmurtry Gulley είναι ένας έμπειρος δικηγόρος. Χειρίζεται διάφορα είδη υποθέσεων που σχετίζονται με την ποινική άμυνα για πάνω από 20 χρόνια, με σημαντικό ποσοστό επιτυχίας. Είναι επίσης καθηγητής που δίνει διαλέξεις στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Κολοράντο. Οι τομείς της πρακτικής του είναι η Εγκληματική Άμυνα, η σεξουαλική επίθεση, η κακοποίηση παιδιών, η μπαταρία και η ανθρωποκτονία. Οι πελάτες του σέβονται ιδιαίτερα τον Τζέιμς. Αυτό οφείλεται στις αφοσιωμένες και επιθετικές προσεγγίσεις του για να διασφαλίσει ότι θα εκπροσωπούνται καλά σε νομικά ζητήματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική επίθεση. Τέτοια θα μπορούσαν να είναι σε δίκες μετά την καταδίκη, εφέσεις και δίκες. Η βαθμολογία του Martindale-Hubbell είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακή.

2 Λ. Κρεγκ Άτκινσον

Ο L. Craig Atkinson έχει αποδείξει πέρα ​​από κάθε εύλογη αμφιβολία ότι είναι ένας από τους καλύτερους δικηγόρους όταν πρόκειται για θέματα σεξουαλικής επίθεσης όλα αυτά τα χρόνια. Οι τομείς της ειδικότητάς του είναι τα σεξουαλικά αδικήματα, η κλοπή, η επίθεση, η ενδοοικογενειακή βία, το DWP, το DUI και πολλά άλλα εγκλήματα. Η βαθμολογία avoo.com του Craig όλα αυτά τα χρόνια από τους περισσότερους πελάτες του ήταν εξαιρετική. Κατανοεί πώς να χειρίζεται υποθέσεις στις οποίες οι πελάτες έχουν κατηγορηθεί ψευδώς ή έχουν κατηγορηθεί υπερβολικά. Παρόλο που τα θέματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική επίθεση μπορεί να είναι πολύ περίπλοκα, ο Craig τα έχει κάνει να μοιάζουν με μια βόλτα στο πάρκο για πελάτες στο παρελθόν.

3 Τζέφρι Ρίσμαν

Ο Τζέφρι Ρίσμαν είναι ένας από τους καλύτερους στη Νέα Υόρκη, ειδικά σε περιπτώσεις που σχετίζονται με σεξουαλική παρενόχληση. Δεν είναι απλώς έμπειρος αλλά και συμπονετικός στο χειρισμό τέτοιων υποθέσεων για πελάτες. Οι τομείς της πρακτικής του είναι η σεξουαλική παρενόχληση, οι διακρίσεις, ο παράνομος τερματισμός, οι απειλές και οι επιθέσεις. Χαιρετίζεται σε μεγάλη εκτίμηση από τους δικηγόρους της Νέας Υόρκης για τις δικηγορικές αγωγές. Επίσης, έχει καλύψει τις διάφορες απαιτήσεις των Super Lawyers. Αυτά τον χαρακτηρίζουν ως έναν από τους καλύτερους.

4 Βίνσεντ Γουάιτ

Ο Vincent White αξίζει να αναφέρεται μεταξύ μερικών από τους καλύτερους δικηγόρους στις ΗΠΑ, δεδομένων των προηγούμενων επιτευγμάτων του. Έχει παίξει ρόλο στην ύπαρξη/προέλευση της πλατφόρμας NYC Job Attorney, η οποία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε περισσότερες από 20 πολιτείες της χώρας. Χρειάζεται μόνο ένας πολύ έμπειρος δικηγόρος για να επιτύχει αυτό το κατόρθωμα και ο Βίνσεντ τσεκάρει τα κουτάκια. Μερικοί από τους τομείς της πρακτικής του είναι η σεξουαλική παρενόχληση, οι διακρίσεις, η παράνομη απόλυση, η απασχόληση και η εργασία.

5 Έρικ Κένεθ Μπάχμαν

Ο Eric Kenneth Bachman είναι ένας έμπειρος και ιδιαίτερα αναγνωρισμένος δικηγόρος που κατανοεί τι απαιτείται για να βοηθήσει τους πελάτες σε νομικά θέματα. Αυτά θα μπορούσαν να αφορούν υποθέσεις σχετικά με σεξουαλική επίθεση, δικαστικές διαφορές, διακρίσεις, εργασία και απασχόληση. Εκτός από το ότι ήταν σε θέση να χειρίζεται υποθέσεις αξίας εκατομμυρίων δολαρίων στο παρελθόν, ο Eric είναι τακτικός συνεργάτης σε μια δημοφιλή πλατφόρμα όπως το forbes.com. Έχει επίσης λάβει αρκετές αναγνωρίσεις από το ABA Journal, το περιοδικό Washington και το ιστολόγιο διακρίσεων στο γυάλινο ταβάνι. Αυτή είναι η απόδειξη ότι ο Έρικ είναι ένας επαγγελματίας που μπορεί κανείς να τον εμπιστευτεί όταν πρόκειται να βοηθήσει άτομα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης.

6 Τζόζεφ Κάπλαν

Ο Τζόζεφ Κάπλαν είναι δικηγόρος με έδρα το Μέριλαντ και χειρίζεται θέματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική παρενόχληση. Φυσικά, με πάνω από 38 χρόνια εμπειρίας, οι πελάτες δεν θα πρέπει να περιμένουν τίποτα λιγότερο από το καλύτερο όταν εκπροσωπούνται από αυτόν τον ειδικό. Οι τομείς της πρακτικής του είναι ο παράνομος τερματισμός, η σεξουαλική επίθεση και οι διακρίσεις. Μερικά από τα βραβεία του είναι Κορυφαίος Δικηγόρος στην Ουάσιγκτον (2017 & 2018), Καλύτερος Δικηγόρος στην Ουάσιγκτον (2013) και άλλα. Εκτός από την ύπαρξη ενός εντυπωσιακή βαθμολογία 10.0 AVOO, έχει επίσης μεγάλη συγγένεια από τους Super Lawyers. Είναι ένας επαγγελματίας που έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στη ζωή των πελατών όλα αυτά τα χρόνια.

7 Leizer Goldsmith

Η Leizer Goldsmith έχει άδεια χρήσης για περισσότερα από 31 χρόνια. Καταλαβαίνει πώς να εκπροσωπεί πελάτες που πρέπει να έχουν βιώσει τη μία ή την άλλη μορφή σεξουαλικής επίθεσης σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Είναι επίσης ειδικός σε θέματα που σχετίζονται με την προστασία των καταναλωτών, τις συμβάσεις και τις συμφωνίες. Βαθμολογήθηκε πολύ ψηλά από την Martindale-Hubbell το 2019. Επίσης, κέρδισε βραβεία Super Lawyers από το 2013 έως το 2019, κάτι που είναι πολύ εντυπωσιακό. Το Washingtonian Magazine του που κέρδισε το 2004 δεν πρέπει να ξεχαστεί. Σύμφωνα με τον Leizer, η επιτυχία των πελατών στο δικαστήριο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα του δικηγόρου που προσλαμβάνεται. Το καλό μέρος είναι ότι έχει αποδείξει ότι έχει σημειώσει όλα τα κουτάκια όλα αυτά τα χρόνια, βοηθώντας τους πελάτες να λάβουν αξιώσεις αξίας εκατομμυρίων δολαρίων.

8 Ναβίντ Σολεϊμάνι

Ο Navid Soleymani κατάφερε να πετύχει ένα απίστευτο κατόρθωμα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό βοηθά τους πελάτες να κερδίσουν υποθέσεις που φαινόταν σχεδόν αδύνατες από νομική άποψη. Έχει άδεια για πάνω από 18 χρόνια και κατανοεί τι αναμένεται σε κάθε περίπτωση σεξουαλικής επίθεσης. Είναι ένας από τους εγκεφάλους πίσω από τη σύσταση της Yadegar, Minoofar & Soleymani LLP, μιας δικηγορικής εταιρείας που έχει κερδίσει διάφορες διακρίσεις στο παρελθόν. Έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν 500 brands και διάσημα άτομα με θετικά αποτελέσματα.

9 David Payab

Με περισσότερες από 150 θετικές κριτικές AVOO.com, ο David Payab πρέπει να είναι σε αυτήν τη λίστα. Είναι ένας από τους καλύτερους δικηγόρους που μπορείτε να επικοινωνήσετε στην Καλιφόρνια για να χειριστεί υποθέσεις σεξουαλικών επιθέσεων με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας. Τέλος, είναι αγαπημένος συνεργάτης σε διάφορες πλατφόρμες μέσων όπως ένα καθημερινό περιοδικό, η κριτική του best και άλλα.

10 Ronald Wilson Fraley

Ο Ronald Wilson Fraley είναι ένας δικηγόρος με έδρα τη Φλόριντα και έχει αποκτήσει φήμη για τον επιτυχή χειρισμό υποθέσεων σεξουαλικής επίθεσης όλα αυτά τα χρόνια. Απόδειξη αυτού είναι ότι έχει άδεια για πάνω από 30 χρόνια. Αν και οι τομείς εστίασής του περιλαμβάνουν επίσης την απασχόληση και την εργασία, εστιάζει κυρίως στη σεξουαλική παρενόχληση. Έχει κερδίσει διάφορα βραβεία στο παρελθόν, όπως υπερδικηγόρους το 2019 από την Thomson Reuters, Best Lawyer Honoree – Tampa Edition Sexual Harassment Law (2020), αξιολογήσεις Martindale-Hubbell και πολλά άλλα.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *