Οι 15 καλύτεροι δικηγόροι υποστήριξης παιδιών στις ΗΠΑ

Οι περισσότεροι γονείς θεωρούν ότι το θέμα της διατροφής των παιδιών είναι πολύ περίπλοκο. Γίνεται ακόμη χειρότερο όταν προσλαμβάνετε έναν άπειρο δικηγόρο για να χειριστεί ένα τέτοιο πρόβλημα για λογαριασμό σας. Το συμπέρασμα είναι ότι το ενδιαφέρον σας δεν θα εκπροσωπείται καλά. Η παρακάτω λίστα του διαδικτυακού περιοδικού Pouted US αποκαλύπτει 15 από τους καλύτερους δικηγόρους υποστήριξης παιδιών στις ΗΠΑ.

1 Barney Connaughton

Ο Barney Connaughton είναι ένας έμπειρος δικηγόρος που έχει βοηθήσει διαφορετικά ζευγάρια να λαμβάνουν αποφάσεις που είναι υγιείς από το 1993. Είναι ο εγκέφαλος πίσω από τη δικηγορική εταιρεία “A Healthy Divorce”, η οποία είναι μια εταιρεία που στοχεύει στην εκπαίδευση των ζευγαριών σχετικά με το οικογενειακό δίκαιο. Η εστίασή του είναι σε τομείς όπως η υποστήριξη παιδιών, η υποστήριξη συζύγων, η κατανομή περιουσιακών στοιχείων, οι διαφορές σχετικά με την επιμέλεια, οι ενέργειες πατρότητας, ο δικαστικός χωρισμός και πολλά άλλα. Το έτος 2017, έλαβε βραβείο από τον Δικηγορικό Σύλλογο Οικογενειακού Δικαίου του Σαν Ντιέγκο.

2 Άλισον Πάτον

Η Alison Patton είναι ένας από τους καλύτερους δικηγόρους υποστήριξης παιδιών στην Καλιφόρνια. Αφού ξεκίνησε ως συμβατική οικογενειακή δικηγόρος το 1993, είδε την ανάγκη να αναβαθμίσει τις δεξιότητές της. Ο Πάτον θα επέστρεφε αργότερα στη βοήθεια προβληματικών οικογενειών και ζευγαριών το 1999 μέσω διαβουλεύσεων και διαμεσολάβησης. Λειτουργεί ακόμη και ένα blog, γνωστό ως Lemonade Divorce, για να βοηθήσει τα ζευγάρια να περάσουν μερικές δύσκολες στιγμές στο γάμο τους.

Πηγή: Flicker

3 Ελίζα Κίσελμπουργκ

Η Elisa Kisselburg αξίζει πράγματι να μπει στη λίστα, δεδομένων των επιτευγμάτων της στον τομέα του οικογενειακού δικαίου. Δεν είναι απλώς πιστοποιημένος δικηγόρος, αλλά έχει τεράστια εμπειρία στο χειρισμό θεμάτων που σχετίζονται με την υποστήριξη συζύγων και την υποστήριξη των παιδιών. Άλλες πτυχές του οικογενειακού δικαίου που χειρίζεται ο Κίσελμπουργκ είναι η περιφρόνηση, τα μεταπτυχιακά ζητήματα, οι επισκέψεις, η διάλυση, το διαζύγιο. Έχοντας αποκτήσει την άδειά της για περισσότερα από 17 χρόνια, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι καταλαβαίνει πώς να βοηθά τα ζευγάρια να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις.

4 Ντέιβιντ Μπαντάνες

Ο David Badanes έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα υποστήριξης παιδιών. Είναι ο ιδρυτής του δημοφιλούς δικηγορικού γραφείου Badaness στην πόλη της Νέας Υόρκης, το οποίο έχει βοηθήσει πελάτες όλα αυτά τα χρόνια. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αφορά θέματα όπως η επιμέλεια παιδιού, οι εντολές προστασίας, η διατροφή του συζύγου, η υποστήριξη παιδιών, η ποινική υπεράσπιση και οι προγαμιαίες συμφωνίες. Η άνοδος του David στη φήμη μπορεί να εντοπιστεί στις θετικές κριτικές που έχει κερδίσει από πελάτες στο παρελθόν.

5 Κιμ Μπέργκερ

Η Kimm burger είναι ένας από τους καλύτερους δικηγόρους στο Μίσιγκαν όταν πρόκειται για θέματα που σχετίζονται με την επιμέλεια και την υποστήριξη παιδιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι υπηρεσίες της προτείνονται από αξιόπιστους οργανισμούς. Η KB Law Office είναι η εταιρεία που διευθύνει αυτή τη στιγμή, η οποία έχει κερδίσει μερικά βραβεία όλα αυτά τα χρόνια για επαγγελματισμό και δέσμευση για την παροχή βοήθειας στις οικογένειες. Ψηφίστηκε ως το «Καλύτερο Δικηγορικό Γραφείο» στην κομητεία Hillsdale για το 2018.

6 Donald P. Schweitzer

Όσον αφορά το οικογενειακό δίκαιο και τα θέματα που το αφορούν, ο Donald Schweitzer έχει αποδειχθεί ειδικός. Είναι διαπιστευμένο μέλος του Αμερικανικού Δικηγορικού Συλλόγου, του Δικηγορικού Συλλόγου της Κομητείας του Λος Άντζελες, του Δικηγορικού Συλλόγου της Πολιτείας της Καλιφόρνια και πρώην πρόεδρος του δημοφιλούς Δικηγορικού Συλλόγου της Πασαντένα. Με τα χρόνια έχει καταφέρει να χειριστεί διάφορα είδη υποθέσεων διατροφής παιδιών. Οι συνεισφορές του σε ευρέως δημοσιευμένα άρθρα μπορούν να επιβεβαιώσουν τις γνώσεις του σχετικά με τη διατροφή των παιδιών. Αυτά θα μπορούσαν να είναι το Daily Journal, το LA Lawyer, το Huffington post και το American Journal of Family Law.

Φωτογραφία του Scott Graham στο Unsplash

7 Λόουελ Στάιγκερ

Με έναν δικηγόρο όπως ο Lowell Steiger, ο επαγγελματισμός είναι το σύνθημα όταν πρόκειται για το χειρισμό θεμάτων που σχετίζονται με το οικογενειακό δίκαιο. Είναι ο ιδρυτής της Steiger Law, μιας δικηγορικής εταιρείας που έχει χειριστεί με επιτυχία υποθέσεις διακανονισμού εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Lowell κατανοεί πώς να υιοθετεί μοναδικές προσεγγίσεις για διάφορες υποθέσεις που αντιμετωπίζονται. Σύμφωνα με τον ίδιο, το να κερδίζεις υποθέσεις δεν σημαίνει μόνο ότι οι δικηγόροι είναι προσανατολισμένοι στο αποτέλεσμα αλλά και πελατοκεντρικοί. Το 2012 κέρδισε το βραβείο AVOO για την επιλογή πελατών.

8 Τζέρεμι Μάρτιν

Ο Τζέρεμι Μάρτιν είναι ειδικός σε θέματα διατροφής παιδιών, διαζυγίων, διαμεσολάβησης και διακανονισμού. Άλλοι τομείς πρακτικής στους οποίους επικεντρώνεται είναι το διαζύγιο, η επιμέλεια των παιδιών, οι διαφορές ιδιοκτητών και ενοικιαστών, οι ακυρώσεις, οι υιοθεσίες από θετούς γονείς, οι οικιακές συνεργασίες, το στρατιωτικό διαζύγιο και άλλα. Με περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στο οικογενειακό δίκαιο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Jeremy είναι καλά εξοπλισμένος για να χειριστεί κάθε είδους ζήτημα υποστήριξης παιδιών που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Φωτογραφία της Irina Murza στο Unsplash

9 Leslie A. Silva

Η εμπειρία της Leslie A. Silva είναι μια εμπειρία που δύσκολα μπορεί να αγνοηθεί. Ένας από τους λόγους για τους οποίους έφτασε σε αυτήν τη λίστα ως μία από τις καλύτερες δικηγόρους υποστήριξης παιδιών στις ΗΠΑ μπορεί να εντοπιστεί στο πώς οι πελάτες έχουν αξιολογήσει πολύ ψηλά τον επαγγελματισμό της πρόσφατα. Είναι μέλος του The Colwell Law Group, μιας δημοφιλούς εταιρείας που ασχολείται με το οικογενειακό δίκαιο. Η Silva έχει επίσης μερικές πολύ εντυπωσιακές αξιολογήσεις AVVO.

Φωτογραφία του Viktor Hanacek στο Picjumbo

10 Robert G. Smith

Ο Robert G. Smith έχει τεράστια εμπειρία και τα επιτεύγματά του στον τομέα του οικογενειακού δικαίου τα λένε όλα. Για παράδειγμα, για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, επιλέχθηκε από τους συνομηλίκους του (δικηγόρους οικογενειακού δικαίου) στο Super Lawyers. Επίσης, έχει εμφανιστεί σε διάφορες πλατφόρμες μέσων όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, δεν είναι μόνο αναγνωρισμένος από την Martindale-Hubbell αλλά και υψηλή βαθμολογία.

Φωτογραφία του Viktor Hanacek στο Picjumbo

11 Gordon D. Cruse

Αντιμετωπίζετε νομικά οικογενειακά ζητήματα που φαίνονται περίπλοκα; Με την τεχνογνωσία του Gordon D. Cruse, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορείτε πάντα να βρείτε έναν τρόπο να επιλύσετε τέτοια ζητήματα χωρίς ταλαιπωρία. Υπάρχει πάντα ένα αίσθημα ασφάλειας όταν συναλλάσσεσαι με έναν ειδικό που βοηθά τις οικογένειες από το έτος 1983. Άλλοι τομείς πρακτικής στους οποίους ειδικεύεται είναι η υποστήριξη συζύγων, τα δικαιώματα των γονέων, το διαζύγιο, οι επισκέψεις, το οικογενειακό δίκαιο, η διαίρεση ιδιοκτησίας και το διαζύγιο υψηλής καθαρής αξίας.

Πηγή εικόνας: Burst

12 Ντάνιελ Κλέμεντ

Ο Daniel Clement δεν είναι μόνο επαγγελματίας δικηγόρος αλλά και ακτιβιστής για τα πολιτικά δικαιώματα. Οι τομείς της εξειδίκευσής του περιλαμβάνουν αδιαμφισβήτητα και αμφισβητούμενα διαζύγια, επιμέλεια και επίσκεψη παιδιών, πατρότητα και επιβολή, συμφωνίες χωρισμού και προγαμιαίες συμφωνίες. Η πάνω από 25 χρόνια εμπειρία του Clement δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί όταν πρόκειται να βοηθήσει προβληματικές οικογένειες. Για παράδειγμα, έχει αναφερθεί σε αξιόλογες πλατφόρμες όπως το Lawers.com, το CNBC, το US News & World Report.

13 Κρις Μ. Κίρκερ

Ο Chris M. Kirker έχει καταφέρει να χειριστεί οικογενειακές υποθέσεις αξίας εκατομμυρίων δολαρίων στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι ότι πολύ λίγοι δικηγόροι επιμέλειας παιδιών καταλαβαίνουν πώς να βοηθήσουν σε θέματα που σχετίζονται με περίπλοκες δικαστικές διαφορές, θέματα επιμέλειας, οικογενειακές επιχειρήσεις από αυτόν τον ειδικό. Είναι ένας από τους εταίρους της δημοφιλούς Kirker Davis LLP, μιας δικηγορικής εταιρείας γνωστής για την ύπαρξη μιας λίστας πελατών υψηλού προφίλ.

Πηγή: Burst

14 Τζον Γουάιτμαν

Ο John Whiteman είναι ένας δικηγόρος που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο Long Island. Είτε μέσα είτε έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, έχει αποδείξει ότι κατανοεί σε βάθος το οικογενειακό δίκαιο. Το προφίλ του στο avoo.com είναι πολύ εντυπωσιακό. Μερικές από τις διακρίσεις που έχει λάβει είναι το Super Lawyers New York Metro Rising Star (2014, 2015 & 2016), το Matrimonial & Divorce Under 45 (2013) από δέκα ηγέτες και το AV Preeminent Rated by Martindale-Hubbell (2017).

Πηγή: Burst

15 Ellen B. Politano

Η Ellen B. Politano είναι ειδικός στο οικογενειακό δίκαιο που εργάζεται με διάφορους πελάτες από το 1989. Έχει κερδίσει τον σεβασμό αυτών των πελατών. Μερικές από τις νομικές υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες είναι η υποστήριξη παιδιών, οι υποθέσεις μετεγκατάστασης, η επιμέλεια και οι επισκέψεις παιδιών, η διαίρεση περιουσίας, η πατρότητα, οι υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας και άλλα. Άξια αναφοράς είναι και τα βραβεία της. Μερικά από αυτά είναι το Spirit of Volunteer Legal Services Hawaii, Honolulu Recognition Award for Mayor of the City & County (2008) για ασυναγώνιστες pro bono υπηρεσίες.

Φωτογραφία του Matthew Henry από το Burst

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *