Οι 20 κορυφαίοι δικηγόροι ψηφιακών μέσων και διαδικτύου στις ΗΠΑ

Η πρόοδος του Διαδικτύου έχει επιφέρει την ανάγκη των εταιρειών να αναζητήσουν νομική προστασία. Το πρόβλημα είναι ότι η μη χρήση του σωστού δικηγόρου μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την επιχείρησή σας. Ο πρωταρχικός λόγος για αυτήν την ανάρτηση, που παρουσιάστηκε από το διαδικτυακό περιοδικό Pouted, είναι να αποκαλύψει 20 από τους καλύτερους δικηγόρους μέσων ενημέρωσης και Διαδικτύου στις ΗΠΑ.

1 Kelli L. Sager

Η Kelli L. Sager είναι ένας από τους καλύτερους δικηγόρους μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ. Είναι από το Λος Άντζελες και έχει καταφέρει να εκπροσωπήσει διάφορα άτομα και εμπορικά σήματα όλα αυτά τα χρόνια στο εφετείο των ΗΠΑ καθώς και στο Ανώτατο Δικαστήριο τόσο σε πολιτειακό όσο και σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Έχοντας στον τομέα αυτό για περισσότερα από 30 χρόνια, η Sager έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό πολλών εταιρειών. Μερικές από τις εταιρείες που έχει εκπροσωπήσει είναι εταιρείες καλωδιακής τηλεόρασης, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί, περιοδικά και εφημερίδες, εταιρείες Διαδικτύου, εκδότες Ιστού και παραγωγοί ταινιών.

2 Thomas M. Clyde

Ο Thomas M. Clyde εδρεύει στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Αυτή τη στιγμή, συνεργάζεται με την Kilpatrick Townsend & Stockton LLP, η οποία είναι μια από τις καλύτερες στο δίκαιο των μέσων ενημέρωσης. Το έργο του έχει αναγνωριστεί σε τομείς όπως το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης, το Litigation – First Amendment, το First Amendment Law και το Commercial Litigation. Κάθε φορά που ο Thomas εκπροσωπεί το συμφέρον των πελατών του, δεν κάνει πάντα θαύματα. Η τεχνογνωσία του του έχει κερδίσει βραβεία για το First Amendment Law, Atlanta (το έτος 2019) και First Amendment Law, Atlanta (το έτος 2017). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Thomas πήρε άδεια το έτος 1992.

3 Vincent H. Chieffo

Ο Vincent H. Chieffo είναι δικηγόρος μέσων ενημέρωσης που συνεργάζεται με την Greenberg Traurig LLP. Η δίκη του, καθώς και η εμπειρία του στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, ήταν επωφελής για τους πελάτες όλα αυτά τα χρόνια. Μια απόδειξη της εξειδίκευσής του είναι το πώς έχει κερδίσει βραβεία όπως South California Super Lawyers, Super Lawyers Magazine, AV Preeminent® 5.0 από 5 και άλλα. Ο Vincent κατανοεί πώς να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πελατών σε θέματα που σχετίζονται με τα πνευματικά δικαιώματα, την υποβολή ιδεών, τα εμπορικά σήματα αδειοδότησης, την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, συμπεριλαμβανομένων των συμφωνιών για διανομή.

4 Alonzo Wickers IV

Ο Alonzo Wickers είναι άλλος ένας κορυφαίος δικηγόρος μέσων ενημέρωσης που έχει καταφέρει να κάνει όνομα όλα αυτά τα χρόνια. Η νομική εκπροσώπηση που παρέχει είναι για διάφορα θέματα. Αυτά μπορεί να είναι προβλήματα που σχετίζονται με την ψυχαγωγία, τα μέσα ενημέρωσης, τη διαφήμιση και άλλα. Έχει δουλέψει με πολλά ρούχα ροής, στούντιο, δίκτυα και άλλα. Η καριέρα του φαίνεται να αυξάνεται από δύναμη σε δύναμη.

5 Rochelle L. Wilcox

Εκτός από ειδικός στην ερμηνεία του νόμου για τα μέσα ενημέρωσης σύμφωνα με το σύνταγμα των ΗΠΑ, η Rochelle L. Wilcox έχει επίσης τεράστια εμπειρία σε ζητήματα που σχετίζονται με την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, τον νόμο κατά του SLAPP, τους ισχυρισμούς συλλογής ειδήσεων και την υπεράσπιση της δυσφήμισης. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχει αναγνωριστεί στους Καλύτερους Δικηγόρους στην Αμερική, ιδιαίτερα για το Δίκαιο των Μέσων Ενημέρωσης και το Νόμο της Πρώτης Τροποποίησης. Ήταν επιτυχημένη ενώ εκπροσωπούσε πελάτες λόγω της ικανότητάς της να λέει συναρπαστικές ιστορίες.

6 Craig P. Cardon

Ο Craig P. Cardon έχει κερδίσει πολλές θετικές κριτικές από πελάτες όλα αυτά τα χρόνια για εξαιρετικές υπηρεσίες. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες λιανικής σε όλη τη χώρα. Η δουλειά του είναι συνήθως σε θέματα που σχετίζονται με στοχευμένη διαφήμιση και συλλογή δεδομένων. Εμφανίζεται συχνά ενώπιον του εθνικού τμήματος διαφήμισης τακτικά, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα επωνυμιών και ιδιωτών για διάφορα θέματα που σχετίζονται με τα μέσα.

7 Μόνικα Λ. Ντίας

Ο τομέας άσκησης της Monica L. Dias είναι κυρίως η νομοθεσία για τα μέσα ενημέρωσης. Έχοντας συνεργαστεί με μια αξιοσημείωτη μάρκα όπως η Frost Brown Todd LLC, δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι είναι μια πολύ έμπειρη δικηγόρος μέσων ενημέρωσης. Τα βραβεία της περιλαμβάνουν Cincy Leading Lawyers και υποψήφια για το Ohio Super Lawyers Rising Stars (2007). Προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές σε πελάτες σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων, τηλεόρασης, τηλεπικοινωνιών, διαφημίσεων και εμπορικών σημάτων.

8 Robert D. Balin

Ο Robert D. Balin είναι ένας άλλος αξιοσέβαστος δικηγόρος μέσων ενημέρωσης που αξίζει να είναι σε αυτήν τη λίστα. Στο παρελθόν, έχει εκπροσωπήσει με επιτυχία πελάτες σε διάφορες πτυχές του δικαίου των μέσων ενημέρωσης. Αυτά θα μπορούσαν να αφορούν ζητήματα που σχετίζονται με την πρώτη τροποποίηση, τις διαφορές σχετικά με τα εμπορικά σήματα και τα πνευματικά δικαιώματα, τις συμβάσεις, τη δυσφήμιση και το απόρρητο. Ο Robert έχει συνεργαστεί με εθνικές και πολυεθνικές μάρκες όπως μέσα ενημέρωσης, ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και εκδότες.

9 Gregory W. Herbert

Ο Gregory W. Herbert εδρεύει στην πόλη της Φλόριντα και επί του παρόντος συνεργάζεται με την Greenberg Traurig LLP, η οποία είναι μια αξιόλογη δικηγορική εταιρεία στις ΗΠΑ. Έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στο δίκαιο των ΜΜΕ και του Διαδικτύου. Οι τομείς της πρακτικής του είναι το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης, οι δικαστικές αγωγές-Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και οι δικαστικές διαφορές-πνευματική ιδιοκτησία. Είναι πιστοποιημένος από το Legal Specialization and Education of Florida Bar Board. Λιγότερο από το 1% των δικηγόρων στη Φλόριντα έχουν αυτή τη διάκριση.

10 Katherine M. Bolger

Η Katherine M. Bolger έχει μεγάλη εμπειρία όσον αφορά την εκπροσώπηση του ενδιαφέροντος της ψυχαγωγίας καθώς και των ειδησεογραφικών εταιρειών σε θέματα που σχετίζονται με το περιεχόμενο. Έχει συνεργαστεί με διάφορες διασημότητες στο παρελθόν μετά την άδεια της το 1999. Αν και είναι δικηγόρος σε θέματα που σχετίζονται με τα μέσα και τη διαφήμιση, καταλαβαίνει επίσης τον αθλητισμό.

11 Michael A. Kahn

Ο Michael A. Kahn είναι δικηγόρος που έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε τομείς όπως το εμπορικό σήμα, τα μέσα ενημέρωσης, η πρώτη τροποποίηση και ο νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων. Παρέχει επίσης επαγγελματικές συμβουλές σε πελάτες για θέματα που σχετίζονται με την πνευματική ιδιοκτησία. Ο Μάικ είναι γνωστός ως βετεράνος λόγω των αγωγών που έχει χειριστεί με επιτυχία στο παρελθόν για πελάτες. Ονομάζεται ως Super Lawyer στο Missouri από το 2005. Έχει επίσης στρατολογηθεί μεταξύ των καλύτερων δικηγόρων στην Αμερική σε τομείς όπως το δίκαιο της ψυχαγωγίας, το δίκαιο της πρώτης τροποποίησης, το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης και το δίκαιο της ψυχαγωγίας το 2003.

12 Ντέιβιντ Κούσνερ

Ο κ. Kushner είναι συνεργάτης της Willcox & Savage, PC και τα γραφεία του βρίσκονται στο Norfolk της Βιρτζίνια. Όσον αφορά τη συναίνεση αναμετάδοσης, ο David είναι πιθανώς ένας από τους καλύτερους στις ΗΠΑ.

13 Ρικ Κούρνιτ

Ο Rick Kurnit εδρεύει στην πόλη της Νέας Υόρκης. Αυτή τη στιγμή, συνεργάζεται με την Frankfurt Kurnit Klein & Selz, PC. Δεδομένων των επιτευγμάτων του όλα αυτά τα χρόνια, είναι δίκαιο να συμπεράνουμε ότι ο Ρικ είναι ένα όνομα αναγνωρισμένο διεθνώς. Για περισσότερα από 12 χρόνια, έχει κερδίσει ετήσια αναγνώριση σε έξι τομείς, συμπεριλαμβανομένων των διαφορών πνευματικής ιδιοκτησίας, της ψυχαγωγίας, των πνευματικών δικαιωμάτων, της διαφήμισης, των εμπορικών σημάτων και των μέσων ενημέρωσης. Όσον αφορά τη νομοθεσία για τη διαφήμιση, το The US Chamber κατατάσσει τον Rick Kurnit ως αστέρι. Είναι επίσης λέκτορας στο Αμερικανικό Νομικό Ινστιτούτο.

14 Dale F. Kinsella

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι από τότε που αναγνωρίστηκε ο Dale F. Kinsella το 1995, η κατάστασή του συνέχισε να βελτιώνεται με μερικές εκπληκτικές ερμηνείες ενώ εκπροσωπούσε τα συμφέροντα των πελατών. Έχει λάβει βραβεία/αναγνωρίσεις σε διάφορες πτυχές όπως το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης, οι δικαστικές αγωγές – πνευματική ιδιοκτησία, το δίκαιο της ψυχαγωγίας – η μουσική, το δίκαιο της ψυχαγωγίας – οι κινηματογραφικές ταινίες και η τηλεόραση και οι εμπορικές διαφορές. Η κατάταξή του στο Επιμελητήριο των ΗΠΑ είναι όνειρο πολλών δικηγόρων.

15 James B. Lake

Ο James B. Lake συνεργάζεται με τους Thomas & LoCicero PL στην Τάμπα της Φλόριντα. Οι τομείς της πρακτικής του είναι το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης, η πνευματική ιδιοκτησία-δικονομικές διαφορές και το δίκαιο των εμπορικών σημάτων. Κάποτε αναγνωρίστηκε ως ο δικηγόρος της χρονιάς 2018, γεγονός που υπογραμμίζει την εμπειρία του.

16 Λίντα Έντελ Χάουαρντ

Η Linda Howard είναι δικηγόρος με έδρα το Nashville του Tennessee. Οι τομείς της πρακτικής της είναι ο νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων, ο νόμος της ψυχαγωγίας – μουσικής και ο νόμος των μέσων ενημέρωσης. Με τα χρόνια, όχι μόνο έχει αναγνωριστεί αλλά και τιμηθεί από αξιόλογες υπηρεσίες αξιολόγησης δικηγόρων και δημοσιεύσεις στις ΗΠΑ. Έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας ως δικηγόρος μέσων ενημέρωσης και κέρδισε το βραβείο της «καλύτερης δικηγόρου της χρονιάς» το 2006 στον τομέα του δικαίου της ψυχαγωγίας στο Νάσβιλ.

17 Joseph J. Lewczak

Ο Joseph J. Lewczak είναι ένας έμπειρος δικηγόρος μέσων ενημέρωσης που έχει καταφέρει να αφήσει ανεξίτηλη την εντύπωση στους πελάτες όλα αυτά τα χρόνια. Όταν πρόκειται για νομικά ζητήματα που σχετίζονται με προσφορές, διαφημίσεις και μάρκετινγκ, ο Τζόζεφ έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πραγματικά τα πράγματά του. Οι τεράστιες γνώσεις του καλύπτουν κινητά, κοινωνικά, ψηφιακά και παραδοσιακά μέσα. Η λίστα με τα βραβεία του περιλαμβάνει τη Νέα Υόρκη, το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης (2017), τη Νέα Υόρκη, τη νομοθεσία για τη διαφήμιση (2019) και τη Νέα Υόρκη, τη νομοθεσία για τα μέσα ενημέρωσης (2020).

18 Lee J. Levine

Αυτή τη στιγμή, ο Lee J. Levine συνεργάζεται με τον Ballard Spahr LLP ως ειδικός στον νόμο των μέσων ενημέρωσης. Τα πεδία πρακτικής του είναι τα Litigation – First Amendment, First Amendment Law και το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης. Έχει συνεργαστεί με αξιόπιστες εταιρείες εκδόσεων στο παρελθόν με τους New York Times να είναι ένας από αυτούς στη διάσημη έρευνα του 2001 που αφορούσε έναν εμπειρογνώμονα βιοάμυνας, όπου ενεπλάκη το FBI.

19 Judith M. Mercier

Η Judith Mercier είναι δικηγόρος με τεράστιο επίπεδο εμπειρίας σε εμπορικές διαφορές και σύνθετες επιχειρηματικές υποθέσεις. Έχει συνεργαστεί με διαφορετικές μάρκες από διάφορους κλάδους όπως η φιλοξενία, ο αθλητισμός, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και πολλοί άλλοι. Τομείς της πρακτικής της είναι το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης, η πνευματική ιδιοκτησία, οι επιχειρηματικές αδικοπραξίες και οι συμβάσεις. Είναι επίσης ειδικός όσον αφορά την υπεράσπιση των αξιώσεων των καταναλωτών. Μερικά βραβεία στα οποία έχει προταθεί είναι το περιοδικό Florida Super Lawyers (2013) και το American Jurisprudence Book Award του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι.

20 Elizabeth A. McNamara

Η Elizabeth A. McNamara συνεργάζεται με την Davis Wright Tremaine LLP, η οποία είναι μια εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη. Μερικοί από τους τομείς στους οποίους της έχει δοθεί αναγνώριση και τιμή είναι ο νόμος περί εμπορικών σημάτων, ο νόμος των μέσων ενημέρωσης, οι δικαστικές διαφορές (πνευματική ιδιοκτησία), ο νόμος της πρώτης τροποποίησης, ο νόμος ψυχαγωγίας (μουσική), ο νόμος ψυχαγωγίας (κινηματογραφικές ταινίες και τηλεόραση) και ο νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο πνευματικό δίκαιο και το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κατανοεί τι περιμένουν οι πελάτες από αυτήν.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *