Οι 20 πιο πλούσιοι YouTubers

Περισσότεροι από 1,3 δισεκατομμύρια χρήστες είναι γνωστό ότι επισκέπτονται την πλατφόρμα YouTube καθημερινά. Ως εκ τούτου, έχει γίνει μια κερδοφόρα πλατφόρμα για την κοινή χρήση περιεχομένου βίντεο με το κοινό. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην τάση των μεγάλων κερδισμένων YouTube δημιουργώντας το κανάλι σας δωρεάν και συνδέοντας το κοινό σας.

Τούτου λεχθέντος, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν αρκεί να δημιουργήσετε ένα κανάλι στο YouTube και απλώς να περιμένετε να φέρει σε μετρητά για εσάς. Αντίθετα, θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά όπως κάθε άλλο άτομο για να μπορέσετε να αρχίσετε να απολαμβάνετε όλα τα πλούσια οφέλη. Τα highlights του περιοδικού Pouted παρακάτω οι Top 20 πλουσιότεροι YouTubers.

20 Wave Music

Γνωστό ως ένα από τα πιο αγαπημένα κανάλια YouTube για ινδική μουσική, το Wave Music γνώρισε σχετική επιτυχία αφού κυκλοφόρησε στο YouTube το 2014. Κατά την κατάταξη των καναλιών με τις περισσότερες προβολές στο YouTube στην Ινδία, αυτοί οι τύποι βγήκαν τέταρτοι. Με έναν αριθμό τηλεθέασης περίπου 18,6 δισεκατομμυρίων, μπορείτε να καταλάβετε γρήγορα πόσο αγαπούν αυτά τα παιδιά. Αποτελούν έως και 146.000 $ ως μηνιαίο εισόδημά τους.

19 JustinBieberVEVO

Αυτό είναι το κανάλι του Justin Bieber στο YouTube. Αυτό το κανάλι έχει μία από τις μεγαλύτερες προβολές στο YouTube. Το κανάλι αυτή τη στιγμή παράγει σχεδόν 290.000 $ σε ένα μήνα. Αυτό το κανάλι μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 19 δισεκατομμύρια προβολές. Ωστόσο, για κάποιο λόγο, ο Justin Bieber μπορεί να μην μπορεί να λάβει τόσα έσοδα όπως παλιά λόγω της πρόσφατης αναστολής του λογαριασμού.

18 Μικρός Αλήτης

Κανείς δεν θα πίστευε ότι ένα εκπαιδευτικό κανάλι θα έφτιαχνε αυτή τη λίστα. Όλοι πιστεύαμε ότι στους ανθρώπους άρεσε μόνο η σύνδεση με κανάλια ψυχαγωγίας. Το Little Baby Bum φαίνεται να έχει αλλάξει αυτή την αφήγηση. Με πάνω από 19 δισεκατομμύρια προβολές, αυτοί οι τύποι είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίζεις. Το Little Baby Bum έχει συνολική αξία περίπου 41 εκατομμύρια δολάρια.

17 Zee Music Company

Αυτό το κανάλι YouTube ήταν προϊόν της Zee Entertainment Enterprise. Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι Πουνίτ Γκοένκα. Ο Punit παρατήρησε ότι υπήρχε τεράστια ζήτηση για μουσική, γι’ αυτό και δημιουργήθηκε το κανάλι εξ αρχής. Είναι περήφανοι για τους 43 εκατομμύρια τηλεθεατές τους και αξίζουν σχεδόν 91 εκατομμύρια δολάρια.

16 WorkPointOfficial

Αν αναζητάτε χιπ χοπ, ραπ, καθώς και άλλα είδη μουσικής, το WorkPointOfficial είναι όπου μπορείτε να τα βρείτε. Από τότε που δημιουργήθηκε αυτό το κανάλι μέχρι σήμερα, αυτοί οι τύποι είχαν περισσότερους από 21 δισεκατομμύρια θεατές. Έχουν απολαύσει περισσότερες από 36 χιλιάδες μεταφορτώσεις και τώρα η αξία τους κοντά στα 66 εκατομμύρια δολάρια από τους συνδρομητές και τη βάση τηλεθέασης τους.

15 SAB TV

Ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια όλων των εποχών είναι το SAB TV. Έχουν συνολικά 21,4 δισεκατομμύρια θεατές στο YouTube μέχρι στιγμής. Εδώ μπορείτε να βρείτε σαπουνόπερες και κωμικές παραστάσεις. Το SAB TV τυγχάνει να είναι ινδικό κανάλι και οι εικόνες της Sony είναι αυτές που το διαχειρίζονται. Η αξία τους είναι περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

14 Ράιαν Χίγκα

Αυτός ο εκπληκτικός Ryan Higa είναι YouTuber από το 2006. Μπόρεσε να ανεβάσει περίπου 390 κομμάτια βίντεο και επί του παρόντος έχει πάνω από 4 δισεκατομμύρια προβολές και 21 εκατομμύρια συνδρομητές. Έχει δύο κανάλια στο YouTube, ενώ η περιουσία του κυμαίνεται στα 2 εκατομμύρια δολάρια.

13 Αλί-Α

Ο Ali-A είναι ένα άτομο που έχει κάνει όνομα στο YouTube. Αυτό που κάνει είναι πολύ διαφορετικό στο ότι ασχολείται με τον σχολιασμό για βιντεοπαιχνίδια. Εκτός από το να παίζει βιντεοπαιχνίδια και να τα σχολιάζει, είναι γνωστός για τις δεξιότητές του στον προγραμματισμό python. Ο μεγάλος αριθμός θεατών του είναι αυτό που αντιπροσώπευε την ετήσια καθαρή του αξία περίπου 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

12 Τζέιμς Τσαρλς

Δεν μπορούμε να συζητήσουμε τους καλύτερους YouTubers για φέτος και να μην μιλήσουμε για τον James Charles και το εκπληκτικό κανάλι του στο YouTube. Το κανάλι μακιγιάζ του τα κατάφερε πολύ καλά προσελκύοντας έως και 16 εκατομμύρια συνδρομητές. Ήταν ο πρεσβευτής του CoverGirl από το 2016. Κατάφερε να κερδίσει περίπου 12 εκατομμύρια δολάρια μόνο από τη λειτουργία του καναλιού του στο YouTube. Ο Τζέιμς Τσαρλς έχει πολλές προβολές στο YouTube και παραμένει αγαπημένος για πολλές κυρίες τον τελευταίο καιρό.

11 Λόγκαν Πολ

Αυτή η αξιοσημείωτη προσωπικότητα του Διαδικτύου ήταν δημοφιλής στο Vine πριν εμφανιστεί στο YouTube. Ο Logan Paul ήταν το δέκατο μεγαλύτερο όνομα στον ιστότοπο πριν από την ατυχή διακοπή λειτουργίας του. Τότε ήταν που θεώρησε απαραίτητο να κάνει τη μετάβαση στο YouTube και να δημιουργήσει το κανάλι του. Έχει συνολικά σχεδόν 20 εκατομμύρια συνδρομητές και στα δύο κανάλια του. Ενώ ο Paul είναι γνωστό ότι ασχολείται με άλλα πράγματα εκτός από τα κατορθώματά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει διαχειριστεί μια καθαρή περιουσία σχεδόν 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

10 Τζέικ Πολ

Μην μπείτε στον κόπο να προσπαθήσετε να το καταλάβετε. άσε με να σε βοηθήσω. Ο Τζέικ Πολ είναι ο μικρότερος αδερφός του Λόγκαν και ήταν εξίσου στο Vine πριν έρθει στο YouTube. Ακριβώς όπως ο μεγαλύτερος αδελφός του, ήταν αρκετά επιτυχημένος και στο Vine. Του αρέσει να κάνει τους θεατές του να ιντριγκάρουν τα διάφορα ακροβατικά του. Οι πολλοί συνδρομητές του έχουν φροντίσει να απολαμβάνει καθαρή αξία περίπου 8 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Τζέικ Πολ είναι ένα όνομα που θα μείνει πάντα στο μυαλό των θεατών του.

9 Σημαδιωτής

Ένα κανάλι στο YouTube που ενδιαφέρεται μόνο για το ας παίξουμε πρόκληση, ο Markiplier έχει δημιουργήσει μια ασυνήθιστη θέση για τον εαυτό του και φαίνεται να τα καταφέρνει αρκετά καλά σε αυτό. Συχνά, αυτό στο οποίο εστιάζει το κανάλι αφορά τα βιντεοπαιχνίδια τρόμου και το πώς μπορείτε να επιβιώσετε στο παιχνίδι σας. Μέχρι τον Ιούνιο, έχει μια βάση τηλεθέασης πάνω από 11 δισεκατομμύρια θεατές και μια βάση συνδρομητών περίπου 24 εκατομμύρια. Μπόρεσε να συγκεντρώσει για τον εαυτό του περιουσία περίπου 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

8 Tana Mongeau

Ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που ακολουθούν την Tana Mongeau στο κανάλι της στο YouTube και σε άλλα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι απλά εκπληκτικός. Ενώ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της προήλθε από τη δημιουργία βίντεο με ιστορία, έχει διαπρέψει εξίσου πολύ με βάση ένα πρόσφατο βίντεο που έκανε. Το βίντεο μπορεί να της κέρδισε πολλές προβολές, αλλά προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις και από τους θεατές της. Αυτό την οδήγησε να ανεβάσει ένα άλλο που ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της, το οποίο κατέληξε να της έχει σχεδόν 3 δισεκατομμύρια προβολές. Υπήρξε πιστή στο τηλεοπτικό σόου του ριάλιτι Tana Turns 21. Κερδίζει 560.000 $ ετησίως μόνο στο YouTube. Η αξία της είναι περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια.

7 Νίντζα

Το όνομα πίσω από την επιτυχία του Ninja στο YouTube είναι ο Richard Tyler Blevins. Ήταν δημοφιλής σε ορισμένες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων πριν μεταναστεύσει στο YouTube. Ποζάρει ως επαγγελματίας παίκτης βιντεοπαιχνιδιών στο κανάλι του. Ναι, αυτό είναι το μόνο που κάνει. Είναι γνωστό ότι κερδίζει έως και 500.000 $ σε ένα μήνα μέσω streaming των περιπέτειών του στο Fortnite. Ο Richard Tyler Blevins μπορεί να μην είναι ο πλουσιότερος YouTuber, αλλά τα καταφέρνει αρκετά καλά με την καθαρή του περιουσία περίπου έξι εκατομμυρίων δολαρίων.

6 Άντονι Παντίγια

Ο Anthony Padilla χτύπησε τα φώτα της δημοσιότητας αφού ανέπτυξε την ιστοσελίδα του. Και προσπάθησαν να φτιάξουν κινούμενα σχέδια flash μαζί στον ιστότοπο, αυτός και ο φίλος του. Ως εκ τούτου, δημιούργησαν ένα κανάλι στο YouTube. Δεν άργησε το κανάλι τους να γίνει αρεστό σε όλους και σε όλους. Με ρεκόρ περίπου 8 δισεκατομμυρίων θεατών και βάση συνδρομητών περίπου 24 εκατομμύρια, θέλετε να πείτε ότι αυτοί οι τύποι δεν τα πάνε άσχημα. Η αξία του φτάνει τα 8 εκατομμύρια δολάρια.

5 Λίλι Σινγκ

Το κανάλι της στο YouTube ήρθε στη ζωή το 2010. Η Lilly Singh πίστευε πάντα στον εαυτό της και πίστευε ότι ήταν ικανή να κάνει ό,τι ήθελε. Αυτή η πεποίθηση και η αυτοβούλησή της επρόκειτο αργότερα να κερδίσουν πολλούς οπαδούς της. Το κανάλι της ήταν απλώς ένα hot spot για διασημότητες και όλα όσα έπρεπε να ξέρετε για τον πολιτισμό της. Έχει χαριστεί με 14 εκατομμύρια συνδρομητές και 3 δισεκατομμύρια προβολές. Έχει 9 εκατομμύρια δολάρια για να δείξει ως καθαρή περιουσία.

4 Ροζάνα Πανσίνο

Αυτό το όνομα είναι γνωστό στους YouTubers από το 2013. Το μόνο που κάνει στο κανάλι της στο YouTube είναι να μαγειρεύει, να μαγειρεύει και να μαγειρεύει! Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα συνηθισμένο κανάλι στο YouTube, καθώς της είχε φέρει πολλά βραβεία. Η Rosanna Pansino έχει συμμετάσχει και σε ορισμένες υποκριτικές ικανότητες. Αλλά ήταν επιτυχημένη στη δουλειά της στο YouTube, και η καθαρή της περιουσία ανήλθε σε 9 εκατομμύρια δολάρια.

3 Τζένα Μάρμπλς

Είστε έτοιμοι να μάθετε για την Jenna Nicole Mourey; Είναι YouTuber, vlogger, ηθοποιός και κωμικός. Είχε πολλά βίντεο από τότε που εμφανίστηκε, αλλά υπήρξε ένα αξιοσημείωτο βίντεο που την τράβηξε στα φώτα της δημοσιότητας. Της κέρδισε πάνω από 36 εκατομμύρια προβολές. Η αξία της είναι περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

2 Ρόμαν Άτγουντ

Ο Ρόμαν Άτγουντ έχει κάνει όνομα με πολλά βίντεο φάρσες στο κανάλι του στο YouTube. Χρησιμοποιεί αυτό το κανάλι για να προωθήσει μερικά από τα ακροβατικά του. Φαίνεται να τα πάει αρκετά καλά σε όλα του τα κανάλια αυτή τη στιγμή. Η αξία του είναι περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια.

1 Felix Kjellberg

Το καλύτερο το έχουμε κρατήσει για το τέλος. Ο Σουηδός YouTuber είναι αυτός που έχει συγκλονίσει τη βάση δεδομένων του YouTube σε μεγάλο βαθμό. Ο PewDiePie έχει πολλά κωμικά βίντεο για το κοινό του. Έχει καθαρή περιουσία περίπου 60 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σκληρή δουλειά του.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *