Πέντε βήματα για να χρησιμοποιήσετε χωρίς κόπο τις επεκτάσεις μαλλιών με κλιπ

Οι επεκτάσεις μαλλιών χρησιμοποιούνται ευρέως όχι μόνο για ιδιότροπες εμφανίσεις και χτενίσματα διασημοτήτων, αλλά και στην καθημερινή ζωή, προκειμένου να επιτύχετε μια πιο γεμάτη, πιο χοντρή χαίτη ή/και να προσθέσετε πολύτιμα εκατοστά μήκους στα φυσικά μαλλιά σας. Ωστόσο, όταν παρουσιάζεται κανείς με επεκτάσεις μαλλιών για πρώτη φορά, μπορεί να μπερδευτεί σχετικά με το πώς να εφαρμόσει το πρώτο σετ κλιπ στα μαλλιά του.

Αν μόλις ξεκινάτε το ταξίδι σας με εξτένσιον μαλλιών, ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να φορέσετε χωρίς κόπο τις επεκτάσεις μαλλιών με κλιπ.

Ακριβώς όπως πριν από κάθε χτένισμα, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να απαλλαγείτε από τυχόν μπερδέματα. Το ξεμπέρδεμα είναι απαραίτητο για την επίτευξη εύκολης κοπής, η οποία θα κάνει τη διαδικασία εφαρμογής πολύ πιο εύκολη και θα ευνοήσει τη στιβαρή, ανθεκτική φθορά.

Μόλις ξεμπερδέψετε, χωρίστε ένα μικρό τμήμα των μαλλιών σας στον αυχένα σας. Βεβαιωθείτε ότι αυτή η γραμμή είναι ευθεία για να κάνει το κλιπ σας στις επεκτάσεις μαλλιών να φαίνεται φυσικά τοποθετημένο: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χτένα με ουρά αρουραίων για να διευκολύνετε αυτή τη διαδικασία. Δέστε με τα υπόλοιπα μαλλιά σας από πάνω, χρησιμοποιώντας κλιπ κοπής ή ένα κλιπ με νύχια για να τα κρατήσετε ψηλά. Ας δουλέψουμε πρώτα με ένα σκέλος.

Αν μόλις ξεκινάτε το ταξίδι σας με εξτένσιον μαλλιών, ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να φορέσετε χωρίς κόπο τις επεκτάσεις μαλλιών με κλιπ.

1 Κλιπ Close to the Roots

Τώρα που έχετε ανοίξει τα μαλλιά σας, πιάστε μια απαλή βούρτσα με κουπιά και χτενίστε τις επεκτάσεις μαλλιών με κλιπ. Βγάλτε ένα υφάκι από τις δέσμες σας και βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στο τμήμα μαλλιών που φτιάξατε προηγουμένως.

Μόλις όλα είναι εντάξει, αρχίστε να κόβετε τις επεκτάσεις clip-in όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ρίζες σας.

2 Επαναλάβετε τη Διαδικασία

Αφού πετύχετε το κλιπ για να ταιριάζει τέλεια στο πρώτο διαμέρισμα, μπορείτε να προχωρήσετε με τα υπόλοιπα τμήματα, χρησιμοποιώντας ανάλογα τα διαθέσιμα υφάδια. Πρέπει να δημιουργήσετε τακτοποιημένα χωρίσματα και να κόψετε τα εξτένσιον όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ρίζες για να αποφύγετε τα χτυπήματα στα μαλλιά.

Εάν δείτε τυχόν χτυπήματα στα μαλλιά σας, βγάλτε το υφάδι με κλιπ και προσπαθήστε να το κουμπώσετε πιο κοντά στις ρίζες.

3 Θυμηθείτε τις πλευρές

Ακόμα κι αν ο κύριος στόχος σας είναι να αποκτήσετε μακρύτερα μαλλιά, μην ξεχάσετε να προσθέσετε επεκτάσεις με κλιπ και στις δύο πλευρές του κεφαλιού σας. Εάν θεωρείτε δεδομένες τις πλευρές, τα μαλλιά σας θα δείχνουν χωρίς όγκο και οι στρώσεις δεν θα αναμειγνύονται.

Επομένως, βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε μικρά υφάδια κοντά στη γραμμή των μαλλιών σας και στις δύο πλευρές.

Ακόμα κι αν ο κύριος στόχος σας είναι να αποκτήσετε μακρύτερα μαλλιά, μην ξεχάσετε να προσθέσετε επεκτάσεις με κλιπ και στις δύο πλευρές του κεφαλιού σας.

4 Βουρτσίστε και ελέγξτε

Μόλις νιώσετε ικανοποιημένοι με τον όγκο και την όψη των μαλλιών σας, πάρτε μια βούρτσα που ξεμπερδεύει επεκτάσεις μαλλιών και περάστε την απαλά στα μαλλιά σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν χτυπήματα. Επιπλέον, προσέξτε για τυχόν ανισορροπίες ή μη κουρεμένα υφάδια.

Αν όλα φαίνονται καλά, καλό είναι να προχωρήσετε και να έχετε άλλη μια άψογη μέρα.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *