Πετύχετε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης με έναν Personal Trainer

Έχετε σκεφτεί ποτέ να συνεργαστείτε με έναν personal trainer; Είτε θέλετε να χάσετε βάρος, να αποκτήσετε δύναμη ή να επιτύχετε έναν συγκεκριμένο στόχο υγείας ή φυσικής κατάστασης, το πιθανότερο είναι ότι η σκέψη να συνεργαστείτε με έναν προπονητή έχει περάσει από το μυαλό σας τουλάχιστον μία ή δύο φορές.

Ένας εξαιρετικός personal trainer αξίζει το βάρος του σε χρυσό. Η έναρξη μιας νέας ρουτίνας γυμναστικής μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και εκφοβισμό, επομένως το να έχετε έναν ειδικό δίπλα σας στην πορεία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε σε αυτήν την αλλαγή του τρόπου ζωής σας με ασφάλεια.

1 Τι κάνει ένας Personal Trainer;

Ένας προσωπικός γυμναστής θα συνεργαστεί μαζί σας ένας προς έναν για να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο σχέδιο φυσικής κατάστασης που θα είναι προσαρμοσμένο στις μοναδικές ανάγκες και στόχους σας. Κατά τη διάρκεια των συνεδριών σας μαζί, ο προπονητής σας θα βεβαιωθεί ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή φόρμα και εκτελείτε κάθε άσκηση με ασφάλεια για να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού σας. Θα σας κρατήσουν επίσης παρακινημένους κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε με ασφάλεια τη ζώνη άνεσής σας για να βεβαιωθείτε ότι σημειώνετε πρόοδο και προχωράτε προς τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης.

Οι personal trainers είναι ιδανικοί για αρχάριους, έμπειρους ειδικούς και για όλους τους ενδιάμεσους! Μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας στο γυμναστήριο για να βεβαιωθείτε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο τις προπονήσεις σας, ώστε να μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Οι personal trainers είναι ιδανικοί για αρχάριους, έμπειρους ειδικούς και για όλους τους ενδιάμεσους!

2 Γιατί δεν βλέπετε τα αποτελέσματα μόνοι σας

Όταν γυμνάζεσαι μόνος σου, δεν έχεις κανέναν να σε θεωρεί υπεύθυνο ή να φροντίζει να προκαλείς τον εαυτό σου για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Χωρίς αυτή την υπευθυνότητα, είναι πιο πιθανό να αγνοήσετε τις ασκήσεις σας ή ακόμα και να παραλείψετε τις προπονήσεις εντελώς. Η έξοδος από τη ζώνη άνεσής σας είναι το κλειδί για την επίτευξη των στόχων της φυσικής σας κατάστασης. Χωρίς κάποιον εκεί για να σας πιέσει, ειδικά σε μέρες με χαμηλό κίνητρο, είναι λιγότερο πιθανό να τα δώσετε όλα, γεγονός που μπορεί να καθυστερήσει την πρόοδό σας.

Ακόμη και με ενδελεχή έρευνα και μεγάλες προθέσεις, μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιορίσετε ακριβώς ποιος τύπος προπόνησης είναι κατάλληλος για εσάς. Άλλωστε, οι φυσικοί εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες που έχουν περάσει χρόνια μελετώντας την τέχνη τους. Είναι εκπαιδευμένοι στη φυσική κατάσταση και μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε πολλά από τα πιο συνηθισμένα λάθη και παγίδες που κάνουν οι άνθρωποι όταν αφήνονται στην τύχη τους.

Η έξοδος από τη ζώνη άνεσής σας είναι το κλειδί για την επίτευξη των στόχων της φυσικής σας κατάστασης.

3 Πώς μπορεί να βοηθήσει ένας Personal Trainer

Ένας personal trainer χρησιμεύει επίσης ως ανεπίσημος θεραπευτής.

4 Πόσο συχνά πρέπει να επισκέπτεστε έναν Personal Trainer

Το πόσο συχνά θα πρέπει να βλέπετε έναν προσωπικό γυμναστή θα εξαρτηθεί από την τρέχουσα κατάσταση φυσικής κατάστασης, καθώς και από τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους σας. Για τους περισσότερους ανθρώπους που μόλις ξεκινούν, χρειάζονται κάποιο επιπλέον κίνητρο και υπευθυνότητα ή πηδούν σε ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα άσκησης, είναι καλύτερο να συναντιούνται με έναν προσωπικό γυμναστή τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Οι περισσότερες προπονήσεις διαρκούν περίπου μία ώρα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο προπονητής σας θα αξιολογήσει την πρόοδό σας, θα σας δώσει ενθάρρυνση και θα κάνει προσαρμογές στις προπονήσεις σας ανάλογα με τις ανάγκες.

Μεταξύ των συνεδριών, ο γυμναστής σας θα επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου, κειμένου ή email για να κάνει check-in, να προσφέρει κάποιο κίνητρο και να βεβαιωθεί ότι μένετε σε καλό δρόμο για την επίτευξη των στόχων σας. Θα γίνουν ο σύντροφός σας στην υγεία και είναι εκεί για να σας εμψυχώσουν καθώς ξεπερνάτε κάθε ορόσημο και εργάζεστε για να πετύχετε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης.

Το πόσο συχνά θα πρέπει να βλέπετε έναν προσωπικό γυμναστή θα εξαρτηθεί από την τρέχουσα κατάσταση φυσικής κατάστασης, καθώς και από τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους σας.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *