Πρέπει να πάρω δικηγόρο μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα;

Εάν έχετε υποστεί τροχαίο ατύχημα στην Ατλάντα, μπορεί να αναρωτιέστε αν χρειάζεστε δικηγόρο ή όχι. Εάν έχετε τραυματιστεί, πιστεύετε ότι η ασφαλιστική εταιρεία δεν ανταποκρίνεται σωστά στις ανάγκες σας ή απλά δεν είστε σίγουροι για το τι να κάνετε στη συνέχεια, μπορεί να επωφεληθείτε από την επικοινωνία με έναν δικηγόρο τροχαίου ατυχήματος στην Ατλάντα απλώς για να συζητήσετε επιλογές. Πολλοί δικηγόροι προσφέρουν δωρεάν ή χαμηλού κόστους διαβουλεύσεις για να συζητήσουν το ατύχημα, τα επόμενα βήματα ή τις πιθανές επιλογές που θα προχωρήσουμε. Κατανοήστε ότι ο αρχικός διακανονισμός που σας προσφέρεται από την ασφαλιστική εταιρεία δεν θα είναι ποτέ αυτό που σας οφείλει δικαιωματικά — η πρώτη προτεραιότητα της ασφαλιστικής εταιρείας είναι να προστατεύσει τα κέρδη της. Επωφεληθείτε από τις συνεδρίες διαβούλευσης για να λάβετε τη γνώμη ενός επαγγελματία που κατανοεί τη νομοθεσία για τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα στην Ατλάντα για να καθορίσετε εάν θα προσλάβετε νομικό σύμβουλο ή όχι.

1 Έχετε τραυματιστεί;

Εάν έχετε τραυματιστεί σε ένα ατύχημα, είναι καλή ιδέα να προσλάβετε έναν δικηγόρο για να σας βοηθήσει να εισπράξετε τους ιατρικούς σας λογαριασμούς, τους χαμένους μισθούς σας και την αποζημίωση πόνου και ταλαιπωρίας. Εάν έπρεπε να επισκεφθείτε έναν επαγγελματία ιατρό σε οποιοδήποτε βαθμό μετά το ατύχημα σας, αξίζει να μιλήσετε με έναν δικηγόρο. Η ασφαλιστική εταιρεία θα σας κάνει μια αρχική προσφορά με βάση τους ιατρικούς σας λογαριασμούς και πιθανούς χαμένους μισθούς, αλλά ποτέ δεν θα σας προσφέρει αποζημίωση για τον πόνο και την ταλαιπωρία σας. Σκόπιμα, η διαδικασία συναλλαγής με μια ασφαλιστική εταιρεία είναι απογοητευτική και αργή. Επομένως, είναι προς το συμφέρον σας να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία που κατανοεί τη νομοθεσία για τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα στην Ατλάντα για να προσδιορίσετε την κατάστασή σας.

2 Ήταν ένα Fender Bender;

Εάν συμμετείχατε σε ένα μικρό ατύχημα χωρίς τραυματισμούς και ελάχιστες έως καθόλου ζημιές σε κανένα όχημα, πιθανότατα δεν χρειάζεται να ζητήσετε τη βοήθεια δικηγόρου. Σε περίπτωση μικροατυχήματος, θα μεταφέρετε το όχημά σας σε έναν αξιόπιστο μηχανικό, θα λάβετε μια εκτίμηση για τη ζημιά και τις σχετικές επισκευές και θα υποβάλετε αξίωση στην ασφαλιστική εταιρεία.

3 Υπήρχαν μη φυσιολογικές συνθήκες;

Υπήρχε κάτι στο ατύχημα που ήταν «εκτός συνηθισμένου;» Ο άλλος οδηγός ήταν μεθυσμένος, χωρίς άδεια ή προσπάθησαν να φύγουν από τον τόπο του ατυχήματος; Εάν οτιδήποτε σχετικά με το ατύχημα σας ξεπέρασε το πεδίο εφαρμογής ενός απλού λυγίσματος φτερών, μιλήστε με έναν δικηγόρο σήμερα για να προσδιορίσετε εάν υπάρχουν πρόσθετα βήματα που ίσως θέλετε να εξετάσετε.

4 Αντιμετωπίζεστε άδικα από την Ασφαλιστική Εταιρεία;

Εάν έχετε ξεκινήσει τη διαδικασία ανάκτησης ζημιών από μια ασφαλιστική εταιρεία μόνοι σας, αλλά πιστεύετε ότι δεν κάνετε την πρόοδο που χρειάζεστε, τότε ίσως είναι καιρός να συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο. Υπάρχουν πολλοί δικηγόροι στην Ατλάντα που ειδικεύονται σε τραυματισμούς ή τροχαία ατυχήματα και η εμπειρία τους θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να έχετε τα αποτελέσματα που σας αξίζει. Οι ασφαλιστικές εταιρείες συχνά αντιμετωπίζουν έναν μεμονωμένο ενάγοντα με μεγαλύτερη ευλάβεια από ό,τι κάνουν έναν δικηγόρο, επειδή γνωρίζουν ότι ο δικηγόρος κατανοεί τις διαδικασίες τους και έχει μια πιο ξεκάθαρη κατανόηση του τι πρέπει να περιμένουν για τον πελάτη τους.

5 Ποια είναι τα επόμενα βήματα?

Εάν έχετε διαβάσει αυτές τις προτάσεις και αποφασίσατε ότι θα επωφεληθείτε από τη βοήθεια ενός επαγγελματία νομικού, ξεκινήστε σήμερα προγραμματίζοντας μια διαβούλευση. Θα είστε σε θέση να παρουσιάσετε τις λεπτομέρειες της περίστασής σας και να αφήσετε τη συνάντηση να κατανοήσει προς τα πού θα κατευθυνθείτε στη συνέχεια.

var aepc_pixel = {“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},
aepc_pixel_args = (),
aepc_extend_args = function( args ) {
if ( typeof args === ‘undefined’ ) {
args = {};
}

for(var key in aepc_pixel_args)
args(key) = aepc_pixel_args(key);

return args;
};

// Extend args
if ( ‘yes’ === aepc_pixel.enable_advanced_events ) {
aepc_pixel_args.userAgent = navigator.userAgent;
aepc_pixel_args.language = navigator.language;

if ( document.referrer.indexOf( document.domain ) < 0 ) {
aepc_pixel_args.referrer = document.referrer;
}
}

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');

fbq('init', aepc_pixel.pixel_id, aepc_pixel.user);

setTimeout( function() {
fbq('track', "PageView", aepc_pixel_args);
}, aepc_pixel.fire_delay * 1000 );

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *