Προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνετε όταν διοργανώνετε μια συγκέντρωση που περιλαμβάνει πυροτεχνήματα

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι κάνουν τα πυροτεχνήματα αναπόσπαστο μέρος διαφόρων συγκεντρώσεων. Από πάρτι γενεθλίων μέχρι οικογενειακά πικνίκ μέχρι καλοκαιρινά μπάρμπεκιου, τα πυροτεχνήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι όλοι θα περάσουν καλά. Ωστόσο, ελλείψει κατάλληλων προφυλάξεων ασφαλείας, είναι πιθανό να προκύψουν σοβαροί τραυματισμοί, υλικές ζημιές και άλλα ατυχή αποτελέσματα. Έτσι, αν σκοπεύετε να συμπεριλάβετε πυροτεχνήματα στην επόμενη μεγάλη συγκέντρωση σας, φροντίστε να λάβετε υπόψη τις παρακάτω υποδείξεις.

1 Αγοράστε τα σωστά πυροτεχνήματα

Είναι προς το συμφέρον σας να είστε επιλεκτικοί όταν ψωνίζετε για κατάλληλα πυροτεχνήματα. Για αρχή, θα πρέπει να αναζητήσετε προϊόντα από εταιρείες που είναι αφοσιωμένες τόσο στην ποιότητα όσο και στην ασφάλεια. Έτσι, εάν αυτή τη στιγμή βρίσκεστε στην αγορά πυροτεχνημάτων πυραύλων υψηλής ποιότητας, φροντίστε να ασκείτε όσο το δυνατόν περισσότερη διάκριση.

Θα πρέπει επίσης να απέχετε από την αγορά πυροτεχνημάτων που προορίζονται για επαγγελματικές επιδείξεις. Τα πυροτεχνήματα αυτού του διαμετρήματος είναι πολύ πιο ισχυρά από αυτά που προορίζονται για καταναλωτική χρήση και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα χειρίζονται μη επαγγελματίες. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την προβλεπόμενη χρήση ενός πυροτεχνήματος, επικοινωνήστε αμέσως με τον κατασκευαστή. Επιπλέον, σε περίπτωση που αγοράσετε κατά λάθος πυροτεχνήματα επαγγελματικής ποιότητας, είναι επιτακτική ανάγκη να αποφύγετε να τα πυροδοτήσετε. (Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τέτοια πυροτεχνήματα έρχονται συχνά συσκευασμένα σε καφέ χαρτί.)

εάν αυτή τη στιγμή είστε στην αγορά πυροτεχνημάτων πυραύλων υψηλής ποιότητας, φροντίστε να ασκείτε όσο το δυνατόν περισσότερη διάκριση.

2 Απαιτήστε από τους επισκέπτες να κρατούν την απόσταση τους από τα πυροτεχνήματα

Είναι γενικά καλή ιδέα οι άνθρωποι να βάζουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους και των πυροτεχνημάτων. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όσο πιο κοντά πλησιάζουν οι άνθρωποι στα αναμμένα πυροτεχνήματα, τόσο πιο πιθανό είναι να υποστούν εγκαύματα και άλλους τραυματισμούς. Έτσι, για να προστατεύσετε τους καλεσμένους σας από τυχόν ατυχίες που σχετίζονται με πυροτεχνήματα, επιμείνετε όλοι οι παρευρισκόμενοι να δουν την επίδειξη πυροτεχνημάτων σας από αρκετή απόσταση.

Μπορείτε να δώσετε το παράδειγμα τοποθετώντας αμέσως μια ασφαλή απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τα πυροτεχνήματα που ανάβετε και φορώντας προστατευτικά γυαλιά. Επιπλέον, όταν ανάβετε ένα πυροτέχνημα, φροντίστε να αποφύγετε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας απευθείας πάνω του, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα ή άμεση σύγκρουση.

Μπορείτε να δώσετε το παράδειγμα τοποθετώντας αμέσως μια ασφαλή απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τα πυροτεχνήματα που ανάβετε και φορώντας προστατευτικά γυαλιά.

3 Απέχετε από το άναμμα πυροτεχνημάτων ενώ είστε υπό την επιρροή

Το άναμμα πυροτεχνημάτων υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ δεν είναι ποτέ έξυπνη ιδέα. Δεδομένου ότι τέτοιες ουσίες μπορούν να βλάψουν την κρίση και τους βαρετούς χρόνους αντίδρασης, είναι προς το συμφέρον όλων να απέχετε από το άναμμα – ή ακόμα και το χειρισμό – πυροτεχνημάτων όποτε βρίσκεστε υπό την επήρεια. Έτσι, εάν σκοπεύετε να κάνετε τα πυροτεχνήματα μέρος της επόμενης συνάντησης σας, θα πρέπει να δεσμευτείτε να αποφύγετε τη χρήση ναρκωτικών και την κατανάλωση αλκοόλ για όλη τη συγκέντρωση.

Εάν δεν θέλετε να μείνετε στεγνοί, θα πρέπει να αναθέσετε το έργο του χειρισμού πυροτεχνημάτων σε κάποιον που είναι πρόθυμος να απέχει από τη χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Εάν δεν παρευρίσκεται τέτοιο άτομο, απλώς αφαιρέστε εντελώς την επίδειξη πυροτεχνημάτων. Όταν φιλοξενείτε μια συγκέντρωση που περιλαμβάνει πυροτεχνήματα, έχετε την επιλογή μεταξύ του να μείνετε στεγνοί και να μην πυροβολήσετε πυροτεχνήματα. Ο χειρισμός πυροτεχνημάτων υπό την επήρεια θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τόσο τον εαυτό σας όσο και όλους τους παρευρισκόμενους, και αν δεν μπορείτε να μείνετε χωρίς ναρκωτικά ή αλκοόλ για μια μέρα, δεν θα πρέπει καν να μπείτε στον κόπο να αγοράσετε πυροτεχνήματα για την εκδήλωση.

αν σκοπεύετε να κάνετε τα πυροτεχνήματα μέρος της επόμενης συνάντησης σας, θα πρέπει να δεσμευτείτε να αποφύγετε τη χρήση ναρκωτικών και την κατανάλωση αλκοόλ για όλη τη συγκέντρωση.

4 Να έχετε πάντα νερό στο χέρι

Αν και η επίδειξη πυροτεχνημάτων σας ιδανικά δεν θα περιλαμβάνει πυρκαγιές, καλό θα ήταν να ενστερνιστείτε το ρητό «Καλύτερα ασφαλής παρά συγγνώμη». Έχοντας αυτό κατά νου, φροντίστε να διατηρείτε το νερό σε κοντινή απόσταση κάθε φορά που εκτοξεύετε πυροτεχνήματα. Έχοντας έτοιμο έναν μεγάλο κουβά με νερό ή έναν ισχυρό σωλήνα θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι τυχόν πυρκαγιές θα περιοριστούν και θα σβήσουν αμέσως.

Κατ’επέκταση, φροντίστε να σβήσετε με νερό τυχόν χρησιμοποιημένα πυροτεχνήματα πριν προχωρήσετε να τα πλησιάσετε ή να τα πετάξετε. Εκτός από το ότι σας βοηθά να αποφύγετε τραυματισμούς, αυτό μπορεί να σταματήσει αποτελεσματικά τις πυρκαγιές στα σκουπίδια στα ίχνη τους.

φροντίστε να διατηρείτε το νερό σε κοντινή απόσταση όποτε εκτοξεύετε πυροτεχνήματα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γιατί τα πυροτεχνήματα είναι βασικό στοιχείο του καλοκαιριού. Με τα έντονα χρώματα και τα εντυπωσιακά τους σχέδια, τα πυροτεχνήματα μπορούν να τραβήξουν την προσοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας. Δυστυχώς, όταν δεν ασκείται η σωστή κρίση, τα πυροτεχνήματα μπορούν γρήγορα να μετατρέψουν μια γεμάτη διασκέδαση συγκέντρωση σε μια λυπηρή καταστροφή. Έτσι, εάν θέλετε να κάνετε τα πυροτεχνήματα μέρος της επόμενης συγκέντρωσης σας, πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην ασφάλεια πάνω από όλα. Ευτυχώς, με τη βοήθεια των συμβουλών που περιγράφονται παραπάνω, αυτό δύσκολα θα αποδειχθεί συντριπτικό.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *