Πώς να γίνετε τεχνικός ακρυλικών νυχιών;

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι εταιρείες απασχολούν τεχνικούς ακρυλικών νυχιών περισσότερο από ποτέ. Ωστόσο, ανακαλύφθηκε ότι η απασχόληση των μανικιουρίστ και πεντικιουρίστ πιθανότατα θα αυξηθεί κατά ένα επιβλητικό 33% μεταξύ 2020 και 2030. Αυτό είναι μόνο ένα σημάδι ότι ο κλάδος γίνεται πολύ πιο σημαντικός από τα προηγούμενα χρόνια.

Σκέφτεστε πώς να γίνετε τεχνικός ακρυλικών νυχιών; Γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο σε αυτή τη διαδικασία; Το παν είναι να γνωρίζεις τα σωστά βήματα και να μένεις σε αυτά. Το καλό είναι ότι έχετε έρθει στο σωστό μέρος για να περιγράψετε τα βήματα για να γίνετε επαγγελματίας τεχνικός ακρυλικών νυχιών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις παρακάτω λεπτομέρειες από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα μάθετε επίσης για το κόστος ανάπτυξης τέτοιων μια δεξιότητα σε μια σχολή νυχιών.

1 Ποιος είναι τεχνικός ακρυλικών νυχιών;

Πριν εξηγήσετε περαιτέρω, είναι σημαντικό να ορίσετε ποιος είναι ο τεχνικός ακρυλικών νυχιών, συμπεριλαμβανομένου του τι μπορεί να κάνει. Αυτός ο επαγγελματίας είναι εξειδικευμένος στο σχεδιασμό και τον καλλωπισμό ψεύτικων νυχιών. Για παράδειγμα, οι πελάτες θα μπορούσαν να περιμένουν από εσάς να μακρύνουν τα κοντά νύχια τους. Ωστόσο, δεν είναι εύκολη δεξιότητα να αποκτήσεις μόνος σου. Το να γίνεις μανικιουρίστας ή πεντικιουρίστας είναι πολύ πιο εύκολο από το να είσαι ειδικός στα ακρυλικά νύχια.

Γνωρίζοντας τι μπορούν να κάνουν οι τεχνικοί ακρυλικών νυχιών, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το πώς να γίνετε ένας από αυτούς σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς αυτά τα βήματα είναι εύκολα κατανοητά.

Αυτός ο επαγγελματίας είναι εξειδικευμένος στο σχεδιασμό και τον καλλωπισμό ψεύτικων νυχιών.

2 Εγγραφή σε Σχολή/Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Νυχιών

Αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε για να γίνετε τεχνικός ακρυλικών νυχιών. Η ηλικία και άλλες απαιτήσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το σχολείο στο οποίο πρέπει να έχετε αποφασίσει να κάνετε αίτηση. Ενώ ορισμένα σχολεία απαιτούν η ελάχιστη ηλικία για τους αιτούντες να είναι τα 16 έτη, άλλα μπορούν να πουν τα 18 ή ακόμα και τα 15 έτη. Ορισμένα σχολεία έχουν ρήτρες για την ηθική αξία.

Αυτό σημαίνει ότι οι αιτούντες αναμένεται να έχουν άριστη συμπεριφορά κατά την εξυπηρέτηση του λαού. Όποια και αν είναι η περίπτωση, να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά σχολεία στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε. Η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε μια διαδικτυακή σχολή καλλιτέχνη νυχιών. Αυτά είναι πιο ευέλικτα όσον αφορά τις συνεδρίες μάθησης.

Η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε μια διαδικτυακή σχολή καλλιτέχνη νυχιών. Αυτά είναι πιο ευέλικτα όσον αφορά τις συνεδρίες μάθησης.

3 Υποβολή και ολοκλήρωση του Προγράμματος

Αφού γίνει αποδεκτή η αίτησή σας, ήρθε η ώρα να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα μαθήματα σε αυτά τα σχολεία είναι τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά. Για παράδειγμα, ενδέχεται να μην σας δοθεί άδεια ή πιστοποίηση για να εργαστείτε ως επαγγελματίας τεχνικός ακρυλικών νυχιών μέχρι να ολοκληρωθούν αυτές οι συνεδρίες.

Μετά την ολοκλήρωση κάθε προπόνησης ή τάξης, αναμένεται να κάνετε κάποιες εξετάσεις και τεστ. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι έχετε κατανοήσει τις διάφορες έννοιες που έχουν διδαχθεί. Τις περισσότερες φορές, ορισμένα προγράμματα ολοκληρώνονται εντός 3 μηνών. Ορισμένα μπορεί να χρειαστούν έως και 9 μήνες ή 1 έτος πριν οριστικοποιηθούν. Όλα εξαρτώνται από την τάξη στην οποία έχετε εγγραφεί. Για παράδειγμα, τα βασικά μαθήματα ακρυλικών νυχιών συνήθως χρειάζονται μικρότερο χρόνο από τα μαθήματα για προχωρημένους.

Η πλειοψηφία των μαθημάτων σε αυτά τα σχολεία είναι τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά.

4 Απόκτηση της Απαιτούμενης Άδειας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, πρέπει να περάσετε από ορισμένες σειρές δοκιμών και εξετάσεων πριν εκδοθεί η άδειά σας ως ειδικός στα ακρυλικά νύχια. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να λάβετε μια απαιτούμενη βαθμολογία για να μπορέσετε να δοθεί. Επίσης, αυτές οι βαθμολογίες συνήθως εξαρτώνται από την πολιτεία. Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για το κράτος σας, η άδεια θα εκδοθεί.

Η απόκτηση της άδειας δεν είναι το τελευταίο μέρος. Αντίθετα, θα πρέπει να υποβληθείτε σε συνεχή εκπαίδευση. Αυτό θα διασφαλίσει ότι μια τέτοια άδεια θα παραμείνει ενημερωμένη—σε ορισμένες πολιτείες, μια τέτοια άδεια μπορεί να λήξει μετά από 24 ή 12 μήνες.

Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για το κράτος σας, η άδεια θα εκδοθεί.

5 Αναζητώντας Εργασία

Αφού γίνετε τεχνικός ακρυλικών νυχιών, είναι καιρός να αρχίσετε να κάνετε αίτηση για διάφορους ρόλους σε εταιρείες που χρειάζονται επαγγελματίες τεχνίτες νυχιών. Οι εταιρείες-στόχοι σας πρέπει να είναι τα spa και τα ινστιτούτα νυχιών. Το καλύτερο είναι ότι αυτή η αγορά αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Πολλές εταιρείες δημιουργούνται για να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων όσον αφορά το μανικιούρ και το πεντικιούρ. Επομένως, θα πρέπει να προσληφθείτε σε χρόνο μηδέν. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει όλες τις απαιτήσεις όπως εξηγείται παραπάνω, καθώς αυτές οι εταιρείες τις εξετάζουν.

Πολλές εταιρείες δημιουργούνται για να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων όσον αφορά το μανικιούρ και το πεντικιούρ.

6 Πόσο κοστίζει η σχολή νυχιών

Αυτό μπορεί να σας κοστίσει μεταξύ 3.000 και 10.000 $. Μερικές φορές, η μέση σχολή νυχιών μπορεί επίσης να έχει περίπου $1000 και $5000. Επίσης, πιθανότατα θα ξοδέψετε περίπου 200 $ για ανανέωση άδειας. Πρέπει να καταλάβετε ότι όταν πρόκειται για το κόστος της σχολής νυχιών, υπάρχουν πολλές μεταβλητές και παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αυτά θα εξηγηθούν παρακάτω για να μπορέσετε να τα κατανοήσετε καλύτερα.

Ακριβώς όπως οι σχολές νυχιών είναι διαφορετικές, τα δίδακτρα τους τείνουν να ποικίλλουν. Ενώ μπορεί να βρείτε κάποια που θα χρεώνουν εντός του προϋπολογισμού σας, άλλα μπορεί να αποδειχθούν πολύ ακριβά. Εάν έχετε ελάχιστο προϋπολογισμό, συνιστάται επομένως να συγκρίνετε τα δίδακτρα που χρεώνουν διάφορα σχολεία.

  • Η επιλογή της τάξης που προτιμάτε

Για να γίνετε τεχνικός ακρυλικών νυχιών, υπάρχουν διάφορες τάξεις που θα πρέπει να παρακολουθήσετε. Για παράδειγμα, υπάρχουν εισαγωγικά και προχωρημένα μαθήματα. Το πρώτο είναι πάντα φθηνότερο από το δεύτερο. Ο λόγος είναι ότι το περιεχόμενο που προσφέρεται και στις δύο μεθόδους δεν είναι το ίδιο. Επομένως, συνιστάται πάντα να εγγραφείτε σε ένα σχολείο που παρέχει επιλογές και για τα δύο συστήματα.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *