Πώς να επιλέξετε την Τέλεια ευχαριστήρια κάρτα γάμου;

Μετά το γάμο και το μήνα του μέλιτος, έρχεται το μέρος όπου πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε τις ευχαριστήριες κάρτες γάμου.

Αλλά όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, αυτό είναι πιο δύσκολο από ό,τι ακούγεται. Το να γράψετε την τέλεια γαμήλια ευχαριστήρια κάρτα μπορεί να είναι μια δύσκολη αποστολή για πολλά νιόπαντρα ζευγάρια λόγω της ενέργειας που έχουν βάλει για τον γάμο τους. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να σπάσετε το κεφάλι σας για αυτό, καθώς υπάρχουν πολλά πρότυπα στο διαδίκτυο για τη σύνταξη τέτοιων καρτών.

Λοιπόν, τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε τις τέλειες ευχαριστήριες κάρτες γάμου; Απλά διαβάστε την υπόλοιπη ανάρτηση για να μάθετε.

1 Είναι ένα ευχαριστήριο σημείωμα

Η επιλογή μιας αξιοπρεπούς κάρτας ευχαριστιών γάμου για τους καλεσμένους και τους αγαπημένους που ήρθαν στο γάμο σας δεν πρέπει να σας χαρίσει άγρυπνες νύχτες.

Ο κύριος λόγος για να στείλετε τέτοιες κάρτες σε όσους παρευρέθηκαν στο γάμο σας είναι να τους πείτε ότι εκτιμήσατε την παρουσία τους. Το νέο ζευγάρι πρέπει να πει μερικά γλυκά λόγια στους αποδέκτες, υποδεικνύοντας ότι η παρουσία τους έγινε αντιληπτή και εκτιμήθηκε.

Πριν επιλέξετε οποιαδήποτε ευχαριστήρια κάρτα γάμου, βεβαιωθείτε ότι το ευχαριστήριο σημείωμα θα αρέσει στους καλεσμένους σας.

Ο κύριος λόγος για να στείλετε τέτοιες κάρτες σε όσους παρευρέθηκαν στο γάμο σας είναι να τους πείτε ότι εκτιμήσατε την παρουσία τους.

2 Χειρόγραφες σημειώσεις

Το να απευθύνεστε στους καλεσμένους σας με τα ονόματά τους και να γράφετε κάτι μοναδικό για αυτούς είναι ένας τρόπος για να φτιάξετε μια υπέροχη γαμήλια ευχαριστήρια κάρτα.

Οι άνθρωποι εκτιμούν τις ευχαριστήριες κάρτες γάμου που συνοδεύονται από χειρόγραφες σημειώσεις. Δίνει στον παραλήπτη την εντύπωση ότι τον σκεφτόσασταν όταν γράφατε τη σημείωση.

Η ευχαριστήρια κάρτα γάμου σάς επιτρέπει να πείτε στον παραλήπτη πόσο πολύ επηρέασαν τη ζωή σας όλα αυτά τα χρόνια. Πείτε τους πόσο σας έχουν βοηθήσει να γίνετε αυτό που είστε σήμερα. Αυτά τα καλά λόγια θα βοηθήσουν πολύ στο να χαρίσουν ένα χαμόγελο στα πρόσωπα εκείνων που παρευρέθηκαν στο γάμο σας.

Έτσι, αν θέλετε οι καλεσμένοι σας να αγαπήσουν την ευχαριστήρια κάρτα του γάμου σας, στείλτε τους κάρτες που περιέχουν χειρόγραφες σημειώσεις.

Η ευχαριστήρια κάρτα γάμου σάς επιτρέπει να πείτε στον παραλήπτη πόσο πολύ επηρέασαν τη ζωή σας όλα αυτά τα χρόνια.

3 Double As A Gift Card

Είναι φυσιολογικό ο γάμος σας να διπλασιάζεται ως κάρτα δώρου. Δεν χρειάζεται να στείλετε ξεχωριστή κάρτα για να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για το δώρο που τους στείλατε. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν μέσα στην ευχαριστήρια κάρτα του γάμου. Αν και η αποστολή και των δύο καρτών χωριστά είναι επίσης καλή ιδέα, θα απαιτήσει περισσότερα χρήματα. Ως νεόνυμφο ζευγάρι, θέλετε να ξοδέψετε κάθε χρήμα που έχετε με σύνεση.

Επομένως, θα πρέπει να κοιτάξετε μέσα στην κάρτα και να δείτε εάν η αγαπημένη σας ευχαριστήρια κάρτα γάμου έχει μια ενότητα όπου μπορείτε να μιλήσετε για το δώρο που στείλατε στον καλεσμένο.

Είναι φυσιολογικό η ευχαριστήρια κάρτα του γάμου σας να διπλασιάζεται ως δωροκάρτα.

4 Η ευχαριστήρια κάρτα πρέπει να ευθυγραμμιστεί με το θέμα του γάμου σας

Παραδοσιακά, η γαμήλια ευχαριστήρια κάρτα είναι μια επέκταση του γάμου σας. Έτσι, το θέμα της κάρτας δεν πρέπει να απέχει πολύ από αυτό που χρησιμοποιήσατε για το γάμο.

Από τα χρώματα μέχρι τα εισαγωγικά του ζευγαριού, ό,τι υπάρχει στην ευχαριστήρια κάρτα του γάμου θα πρέπει να είναι παρόμοιο με αυτό που είχατε στο προσκλητήριο του γάμου. Με αυτόν τον τρόπο, ο παραλήπτης μπορεί γρήγορα να αναγνωρίσει και να συνδεθεί με την κάρτα όταν τη λάβει.

Η ευχαριστήρια κάρτα γάμου είναι προέκταση του γάμου σας.

5 Πρέπει να είναι πρωτότυπο και διασκεδαστικό

Υπάρχουν χιλιάδες σχέδια για ευχαριστήρια κάρτα γάμου για να διαλέξετε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια και μπορεί να σας ενθουσιάσει με το ποιο να επιλέξετε.

Ο καλύτερος τρόπος για να ακολουθήσετε ένα κατάλληλο σχέδιο είναι να επιλέξετε ένα σχέδιο που αντανακλά το στυλ και την προσωπικότητά σας. Από τα πολλά απλά σχέδια καρτών έως τις εξελιγμένες επιλογές, εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε οποιοδήποτε σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα για εσάς.

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στην κάρτα είναι εντάξει με εσάς. Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε μέσο για να κάνετε τα αγαπημένα σας χρώματα να ξεχωρίζουν.

Ο καλύτερος τρόπος για να ακολουθήσετε ένα κατάλληλο σχέδιο είναι να επιλέξετε ένα σχέδιο που αντανακλά το στυλ και την προσωπικότητά σας.

6 Τετράγωνες και στρογγυλεμένες γωνίες

Πολλές ευχαριστήριες κάρτες γάμου έχουν σχεδιαστεί με τετράγωνες γωνίες. Αυτό περιμένουν να δουν οι περισσότεροι παραλήπτες όταν λάβουν τέτοιες κάρτες.

Ωστόσο, μπορείτε να εκπλήξετε τους παραλήπτες στέλνοντάς τους κάρτες με στρογγυλεμένες γωνίες. Αυτό θα προκαλέσει ενθουσιασμό από την πλευρά των παραληπτών. Δεν θα θέλουν να ξεχάσουν τον γάμο σας βιαστικά.

Οι στρογγυλεμένες γωνίες της κάρτας δείχνουν επίσης ότι θέλετε το καλύτερο για τους καλεσμένους σας. Τους λέτε έμμεσα ότι δεν σας πειράζει να τους κάνετε τα καλύτερα δώρα σε αντάλλαγμα για να τιμήσετε το προσκλητήριο του γάμου σας. Αυτά είναι μερικά μικρά πράγματα που μπορούν να ομορφύνουν την ημέρα των καλεσμένων σας.

Οι στρογγυλεμένες γωνίες της κάρτας δείχνουν επίσης ότι θέλετε το καλύτερο για τους καλεσμένους σας.

7 Με ή χωρίς φωτογραφίες

Οι ευχαριστήριες κάρτες γάμου φαίνονται απίστευτα όμορφες με φωτογραφίες γάμου πάνω τους. Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές – είναι πιθανό οι φωτογραφίες σας να μην είναι έτοιμες όταν στέλνετε τις ευχαριστήριες κάρτες. Ή ίσως, δεν έχετε την πολυτέλεια να στείλετε αυτόν τον αριθμό φωτογραφιών μαζί με όλες τις κάρτες. Σε αυτήν την περίπτωση, χρειάζεστε ένα σχέδιο κάρτας που μεταφέρει το μήνυμα και τη σωστή αίσθηση στους παραλήπτες.

Υπάρχουν πολλά μινιμαλιστικά θέματα και σχέδια για να διαλέξετε εάν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να στείλετε τις κάρτες μαζί με τη φωτογραφία σας.

Πριν δεσμευτείτε για οποιαδήποτε ευχαριστήρια κάρτα γάμου, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε εάν ο συνολικός σχεδιασμός έχει νόημα χωρίς φωτογραφίες.

Υπάρχουν πολλά μινιμαλιστικά θέματα και σχέδια για να διαλέξετε εάν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να στείλετε τις κάρτες μαζί με τη φωτογραφία σας.

8 Τύποι χαρτιού

Υπάρχουν πολλοί τύποι χαρτιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις ευχαριστήριες κάρτες γάμου. Οι τρεις πιο γνωστές επιλογές είναι το μεταξωτό χαρτί, το γυαλιστερό χαρτί και το ματ χαρτί.

Αυτοί οι τρεις τύποι χαρτιού έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Για παράδειγμα, τα γυαλιστερά χαρτιά βοηθούν στο να φαίνονται πιο φωτεινά τα χρώματα στην κάρτα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε τύπο χαρτιού που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας και να λαμβάνετε μια καλή γαμήλια ευχαριστήρια κάρτα στο τέλος της ημέρας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε τύπο χαρτιού που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας και να λάβετε μια καλή ευχαριστήρια κάρτα γάμου στο τέλος της ημέρας.

συμπέρασμα

Το να λέτε ευχαριστώ σε όσους κατάφεραν να φτάσουν στο γάμο σας είναι εξίσου σημαντικό με την ίδια την ημέρα του γάμου. Έτσι, αν θέλετε να εκτιμήσετε τους καλεσμένους σας, κάντε το με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αυτή η ανάρτηση περιέχει ορισμένες συμβουλές για την επιλογή της τέλειας ευχαριστήριας κάρτας γάμου. Τίποτα δεν είναι τόσο ευχάριστο από το να λες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους καλεσμένους σου με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Επωφεληθείτε από τις πολυάριθμες ευχαριστήριες κάρτες γάμου μας για να εκφράσετε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη σας σε όσους έκαναν τον γάμο σας επιτυχημένο.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *