Πώς να επιτύχετε τη ματιά στο σπίτι στα μέσα του αιώνα

Υπάρχει μια σειρά από στυλ εσωτερικού χώρου που μπορείτε να ενσωματώσετε στο σπίτι σας – και αν διαβάζετε αυτό το συγκεκριμένο άρθρο, τότε πιθανότατα σας ενδιαφέρει το στυλ εσωτερικού σχεδιασμού των μέσων του αιώνα. Σπουδαία επιλογή! Είναι εύκολα ένα από τα πιο ευέλικτα στυλ εσωτερικού σχεδιασμού που μπορείτε να συναντήσετε, αλλά πώς μπορείτε να το πετύχετε; Μην ανησυχείς. συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με το στυλ των μέσων του αιώνα.

1 Το στυλ των μέσων του αιώνα στην εσωτερική διακόσμηση

Πρώτα από όλα, καλό θα ήταν να ξέρουμε τι είναι το mid-century look. Το στυλ των μέσων του αιώνα ενσωματώνει τόσο παλιές όσο και νέες εσωτερικές εμφανίσεις, επομένως είναι τέλειο για μια διαχρονική αισθητική στο σπίτι σας. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί μια μεγάλη ποικιλία από υφές, χρώματα και υλικά που παρέχουν μια απλοϊκή αλλά μοντέρνα αίσθηση στους εσωτερικούς χώρους ενός σπιτιού. Μπορείτε να περιμένετε να δείτε τόσο νέα όσο και παλιά έπιπλα σε ένα σπίτι σε στιλ στα μέσα του αιώνα, με καθαρές γραμμές και κλασικό φινίρισμα.

Εάν είστε ο τύπος που εμφανίζει στολίδια οπουδήποτε μπορείτε, ένα στυλ στα μέσα του αιώνα μπορεί να μην είναι για εσάς, καθώς αυτό το στυλ συνορεύει σχεδόν με τον μινιμαλισμό. Αντίθετα, μεγάλα έπιπλα και γυμνά επιτραπέζια είναι αυτά που θα δείτε με αυτόν τον τύπο εσωτερικής διακόσμησης. Σημειωτέον ότι η εμφάνιση των μέσων του αιώνα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μάλλον ρετρό με πινελιές νεωτερικότητας.

Τώρα που έχετε μια βασική κατανόηση της εμφάνισης των μέσων του αιώνα, πώς μπορεί να εμφανιστεί στο σπίτι σας;

Εάν είστε ο τύπος που εμφανίζει στολίδια οπουδήποτε μπορείτε, ένα στυλ στα μέσα του αιώνα μπορεί να μην είναι για εσάς, καθώς αυτό το στυλ συνορεύει σχεδόν με τον μινιμαλισμό.

2 Το σπίτι σας και η εμφάνιση των μέσων του αιώνα

Για να συμπυκνώσετε πραγματικά την ουσία του στυλ των μέσων του αιώνα, ακολουθούν μερικοί τρόποι για να ενσωματώσετε στοιχεία την επόμενη φορά που θα διακοσμήσετε ξανά το σπίτι σας:

Αυτό το στυλ εστιάζει στην απλότητα, επομένως θα ήταν καλή ιδέα να αποφορτιστείτε το σπίτι σας, απαλλαγείτε από πράγματα που απλώς προσθέτουν στο χάος αντί για την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα εξαλείψετε εντελώς όλα τα στολίδια εκτός και αν το θέλετε, αλλά απλώς κρατήστε τα πράγματα σεμνά.

Θα ήταν καλή ιδέα να γεμίσετε το σπίτι σας, απαλλαγείτε από πράγματα που απλώς προσθέτουν στο χάος αντί για την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.
  • Μια αριστοκρατική αλλά τολμηρή χρωματική παλέτα

Για μια εμφάνιση στα μέσα του αιώνα, προτείνουμε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα με έντονους χρωματικούς τόνους όπως πορτοκαλί, κόκκινο, ροζ ή κίτρινο. Αυτό μπορεί να γίνει με τη μορφή κομματιών επίπλων ή απλά γεωμετρικά ή αφηρημένα σχέδια σε τοίχους σε ζωηρό χρώμα. Ένας μεγάλος πίνακας ταιριάζει και σε αυτό το στυλ.

Για μια εμφάνιση στα μέσα του αιώνα, προτείνουμε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα με έντονες χρωματικές πινελιές.
  • Εκσυγχρονισμός, αλλά όχι υπερβολικά

Το κλειδί για το εσωτερικό των μέσων του αιώνα είναι να εκσυγχρονίσετε το σπίτι σας, αλλά όχι στο σύνολό του. Για παράδειγμα, μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτό το παλιό και φθαρμένο γραφείο με τραπέζια με φουρκέτες. Είναι ιδανικά για αυτό το στυλ καθώς είναι μοντέρνα, αλλά αν έχετε αυτό το αντίκες (αλλά ακόμα λειτουργικό) ντουλάπι ή τραπεζάκι, μην το ξεφορτωθείτε ακόμα! Εφόσον εξακολουθεί να είναι λειτουργικό και ασφαλές για χρήση – με άλλα λόγια, να μην καταρρέει και να είναι ακόμα ανθεκτικό – κρατήστε αυτό το κομμάτι αντίκα στο σπίτι σας για να ενσωματώσετε περαιτέρω την εμφάνιση των μέσων του αιώνα.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτό το παλιό και φθαρμένο γραφείο με τραπέζια με φουρκέτες.

Μια εμβληματική πτυχή αυτής της εμφάνισης είναι ότι συνδυάζει διάφορα υλικά! Αν και το ξύλο, ιδιαίτερα το τικ, είναι, φυσικά, μια δημοφιλής επιλογή για το στυλ των μέσων του αιώνα, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε και γυαλί και μέταλλα – για παράδειγμα, γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού ή γυάλινο τραπέζι.

Βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε και γυαλί και μέταλλα – γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού ή γυάλινο τραπέζι.

Έχοντας αυτές τις συμβουλές κατά νου, θα έχετε τώρα μια καλύτερη κατανόηση του πώς να επιτύχετε μια αισθητική σχεδιασμού στα μέσα του αιώνα στο σπίτι σας.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *