Πώς οι μελλοντικοί γονείς μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα

Έχετε ένα μωρό στο δρόμο και είστε τόσο ενθουσιασμένοι που επιτέλους το συναντάτε. Αυτό που δεν σας ενθουσιάζει είναι όλα τα έξοδα που συνεπάγεται η ανατροφή ενός νεογέννητου. Γνωρίζετε ότι μπορείτε να κόψετε κουπόνια και να συλλέξετε κωδικούς έκπτωσης για να λάβετε καλύτερες προσφορές σε βασικά είδη, όπως πάνες και παιδικές τροφές, αλλά δεν είστε σίγουροι τι άλλο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα σε έξοδα που σχετίζονται με το μωρό. Αυτές είναι μερικές συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη.

1 Πάρτε ρούχα για τα χέρια

Το μωρό σας θα μεγαλώσει χωρίς ρούχα πολύ γρήγορα. Θα φορέσουν τη μία πλευρά μόνο μερικές φορές προτού αρχίσει να σφίγγεται πολύ και θα πρέπει να τα βάλετε ένα στο επόμενο μέγεθος. Έτσι, δεν έχει νόημα να αγοράσετε στο μελλοντικό μωρό σας μια γκαρνταρόμπα γεμάτη με ολοκαίνουργια αντικείμενα που έχετε αγοράσει σε πλήρη τιμή. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να πιάσετε τα χέρια σας με τα χέρια σας.

Πως? Εάν έχετε συγγενείς ή φίλους που απέκτησαν πρόσφατα μωρά, μπορείτε να τους ρωτήσετε αν έχουν κάποια βρεφικά ρούχα που θα ήθελαν να σας δωρίσουν. Ή μπορείτε να βρείτε τοπικές ομάδες γονέων για να δείτε αν κάποιος προσφέρει ρούχα. Πολλοί γονείς θέλουν να ξεφορτώσουν τα παλιά τους αντικείμενα σε άλλους στην κοινότητα.

2 Παραλείψτε τα είδη υψηλής τεχνολογίας

Όταν περιηγείστε σε ιστότοπους γονέων και καταστήματα βρεφών, θα δείτε μια μακρά λίστα ειδών υψηλής τεχνολογίας με υψηλές τιμές. Δεν χρειάζεται να τα αγοράσετε. Πολλά από αυτά τα είδη υψηλής τεχνολογίας δεν είναι απαραίτητα για την ανατροφή ενός νεογέννητου – απλώς θα είναι σπατάλη των χρημάτων σας.

Ποια είναι μερικά είδη υψηλής τεχνολογίας που μπορείτε να παραλείψετε για χάρη της εξοικονόμησης;

  • Θερμαντικό μωρομάντηλο
  • Θερμόμετρο μπανιέρας
  • Αποστειρωτής μπουκαλιών
  • Διανομέας τύπου
  • Μωρό μόνιτορ συνδεδεμένο με Wi-Fi (θα πρέπει να αρκεί μια βασική συσκευή παρακολούθησης μωρού ήχου)

3 Μην αγοράζετε αξεσουάρ κρεβατιού

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα σε αξεσουάρ κρεβατιού, όπως μαξιλάρια, κουβέρτες, βελούδινα παιχνίδια και μαξιλαράκια προφυλακτήρα. Τα νεογέννητα δεν πρέπει ποτέ να κοιμούνται σε κούνιες ή κούνιες που είναι γεμάτες με αυτά τα αξεσουάρ.

Γιατί αυτό? Τα αξεσουάρ κλινοσκεπασμάτων μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία των νεογνών και θα μπορούσαν ενδεχομένως να αυξήσουν τον κίνδυνο SIDS. Τα νεογέννητα πρέπει να κοιμούνται μόνο πάνω από ένα στρώμα που έχει ένα καλά τοποθετημένο σεντόνι και αδιάβροχη επένδυση από κάτω. Αυτό είναι.

4 Μην αγοράζετε παιδικά παπούτσια

Τα παιδικά παπούτσια είναι πολύ χαριτωμένα, αλλά τεχνικά είναι σπατάλη χρημάτων. Το μωρό σας δεν θα χρειαστεί να φοράει παπούτσια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμα κι όταν μεγαλώσουν αρκετά ώστε να αρχίσουν να στέκονται και να περπατούν, δεν πρέπει να τους παίρνετε παπούτσια. Είναι πιο εύκολο για τα μωρά να περπατούν ξυπόλητα. Τους βοηθά να αναπτύξουν καλύτερη ισορροπία και δύναμη στα πόδια.

Οπότε, περιμένετε την αγορά. Δεν θέλετε να το σκέφτεστε παρά μόνο αφού το μωρό σας έχει φτάσει στο ορόσημο της παιδικής ηλικίας του περπατήματος.

5 Να είστε στρατηγικοί με το μητρώο του μωρού σας

Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να εξοικονομήσετε έξοδα που σχετίζονται με το μωρό είναι με ένα baby shower. Στη συνέχεια, οι φίλοι, τα μέλη της οικογένειας και οι συνάδελφοί σας μπορούν να σας δώσουν λίγο από τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για την ανατροφή του νεογέννητου σας. Για να βοηθήσετε τους καλεσμένους να διαλέξουν τα σωστά δώρα, δημιουργήστε ένα μητρώο μωρών.

Στο μητρώο σας, θα θελήσετε να προσθέσετε μερικά αντικείμενα με μεγάλα εισιτήρια που δεν πρέπει να αγοράζονται μεταχειρισμένα, όπως ένα κάθισμα αυτοκινήτου ή μια κούνια. Μην αμφισβητείτε την τιμή. Οι επισκέπτες μπορούν να συγκεντρώσουν τα χρήματά τους για να πάρουν το δώρο. Εάν αισθάνεστε άβολα με το να ζητάτε τα αντικείμενα μεγάλου εισιτηρίου, μπορείτε να ζητήσετε πολλές δωροκάρτες για την τοποθεσία όπου θα θέλατε να αγοράσετε αυτά τα αντικείμενα. Με αρκετές δωροκάρτες, μπορείτε να τις αγοράσετε μετά το ντους.

Οι δωροκάρτες δεν είναι χρήσιμες μόνο για την αγορά βρεφικών ειδών. Οι κάρτες μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να συμβαδίζετε με βασικά έξοδα, όπως πάνες. Το να ζητάτε μια δωροκάρτα για τα έξοδα που σχετίζονται με τις πάνες είναι πολύ πιο σοφό από το να ζητάτε κουτιά με πάνες, επειδή δεν μπορείτε να προβλέψετε το μέγεθος των πάνων που θα χρειαστεί το μωρό σας σε μήνες από τώρα. Οι δωροκάρτες σάς επιτρέπουν να παρακάμψετε αυτό το πρόβλημα.

Πολλά μητρώα που γίνονται μέσω λιανοπωλητών προσφέρουν δώρα και εκπτώσεις σε νέους γονείς. Δείτε ποια ταιριάζουν στις ανάγκες σας και επωφεληθείτε από αυτές τις ανταμοιβές!

6 Οργανώστε ένα τρένο γεύματος

Όταν φροντίζετε ένα νεογέννητο, δεν θα έχετε χρόνο ή ενέργεια για να ετοιμάσετε το δείπνο. Το να φτιάξετε οτιδήποτε περισσότερο από ένα κομμάτι τοστ ή ένα μπολ με δημητριακά θα μπορούσε να μοιάζει με ηρακλή έργο. Έτσι, φυσικά, θα μπείτε στον πειρασμό να παραγγείλετε σε πακέτο. Αν το κάνετε αυτό για βδομάδες αδιάκοπα θα σας κοστίσει πολλά χρήματα και μπορεί να σας οδηγήσει να κάνετε κάποιες ανθυγιεινές επιλογές τροφίμων για λόγους ευκολίας.

Έτσι, για να εξοικονομήσετε χρήματα, προσπαθήστε να κανονίσετε ένα τρένο για γεύμα μετά την ημερομηνία λήξης σας. Ή, ακόμα καλύτερα, ζητήστε από έναν έμπιστο φίλο ή μέλος της οικογένειας να το οργανώσει αυτό για εσάς. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορούν να σας φέρουν γεύματα εκείνες τις πρώτες εβδομάδες της γονεϊκότητας, ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα και να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό: τη θεραπεία και τη φροντίδα του μωρού.

7 Κάντε την έρευνά σας σχετικά με τα συμπτώματα

Θα είστε νευρικοί όταν φροντίζετε ένα νέο μωρό, οπότε μπορεί να πανικοβάλλεστε κάθε φορά που εντοπίζετε κάτι περίεργο. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού με γιατρό την τελευταία στιγμή ή να τον σπεύσετε στο ER. Αυτή η συνήθεια μπορεί να σας κοστίσει πολλά χρήματα και μπορεί να μην είναι καν απαραίτητη. Το μωρό σας μπορεί να είναι εντελώς καλά.

Έτσι, πριν γεννηθεί το μωρό, προσπαθήστε να κάνετε κάποια έρευνα για περίεργα συμπτώματα νεογνών που δεν είναι επείγοντα. Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι αν κάτι σας απασχολεί, καλέστε τον παιδίατρο πριν κλείσετε ένα ραντεβού. Μπορεί να είναι σε θέση να διαγνώσουν το πρόβλημα μέσω τηλεφώνου και να σας ενημερώσουν ότι τα πράγματα είναι μια χαρά.

Τι γίνεται αν χρειάζεστε ένα ραντεβού; Σε αυτήν την περίπτωση, μην το παραλείψετε για χάρη της εξοικονόμησης. Η υγεία του μωρού σας πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Ας ελπίσουμε ότι η ασφάλισή σας καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ιατρικού κόστους, συμπεριλαμβανομένων τυχόν συνταγογραφούμενων φαρμάκων που προτείνουν. Εάν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε άμεσα σε αυτά τα έξοδα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε μια διαφορετική λύση πληρωμής. Ενδέχεται να πληροίτε τις προϋποθέσεις καταλληλότητας για να υποβάλετε αίτηση για δάνεια μετρητών στο διαδίκτυο—αυτός ο τύπος δανείου μπορεί να είναι χρήσιμος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Με ένα εγκεκριμένο διαδικτυακό δάνειο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσωρινά κεφάλαια για να καλύψετε τα επείγοντα έξοδά σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μόλις αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να κατευθύνετε την προσοχή σας σε ένα σχέδιο αποπληρωμής δανείου. Αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω ενός απλού κύκλου χρέωσης.

Δεν έχετε χρόνο να ανησυχείτε για τον προϋπολογισμό σας μόλις γεννηθεί το μωρό. Λοιπόν, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές τώρα! Δεν θα τεντώσετε τόσο πολύ τον προϋπολογισμό σας μόλις έρθει το μικρό σας.

Κατά τη μετάβαση σταδιοδρομίας, η δομή του βιογραφικού σας είναι πρωταρχικής σημασίας.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *