Τα 10 καλύτερα διαδικτυακά σχολεία νυχιών τέχνης

Η βιομηχανία της μόδας φαίνεται να είναι αειθαλής. Λόγω της αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, πολλά σχολεία δημιουργούνται για να καλύψουν τις ανάγκες εκείνων που θα ήθελαν να ακολουθήσουν μια καριέρα στον έναν ή τον άλλο τομέα που σχετίζεται με τη βιομηχανία. Αυτό έχει οδηγήσει στην εμφάνιση διαδικτυακών σχολών τέχνης νυχιών με την πάροδο των ετών.

Μιλώντας για Online Nail Art Schools, είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά από αυτά σήμερα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτά δεν σημαίνει ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε επαγγελματίας nail artist. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει πάντα να επιλέγετε το καλύτερο. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού το περιοδικό Pouted θα βοηθήσει σήμερα. Στόχος του είναι να αποκαλύψει μερικές από τις καλύτερες σχολές τέχνης νυχιών στο διαδίκτυο σήμερα.

1 Κέντρο Αριστείας

Το Κέντρο Αριστείας έχει αποδειχθεί ένα από τα καλύτερα μεταξύ άλλων σχολείων στο διαδίκτυο. Εκτός από την πιστοποίηση, έχει καταφέρει να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό είναι το σωστό σχολείο για να εγγραφείτε όταν αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με τη βασική και προηγμένη περιποίηση νυχιών.

Η πορεία του χειρίζεται πτυχές όπως η αποφυγή δερματικών αλλεργιών, παθήσεις νυχιών, θεραπείες παραφίνης και πεντικιούρ. Θα γίνετε ένας έμπειρος τεχνικός νυχιών μέσα σε λίγες ώρες από την εκμάθηση αυτού του μαθήματος, επειδή είναι καλά λεπτομερής και περιεκτική.

Η πορεία του χειρίζεται πτυχές όπως η αποφυγή δερματικών αλλεργιών, παθήσεις νυχιών, θεραπείες παραφίνης και πεντικιούρ.

2 Πλήρης TAOND

Μετά από αυτό το πρόγραμμα, θα σας απονεμηθεί ένα πιστοποιητικό. Ένας από τους λόγους για τους οποίους αυτό το σχολείο συνιστάται ιδιαίτερα είναι ότι είναι διαπιστευμένο. Επομένως, τα πιστοποιητικά του είναι ευρέως αποδεκτά ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία διαμένετε. Χρειάζεστε μόνο εβδομάδες για να περάσετε από τα μαθήματα και τις πρακτικές του. Στο τέλος θα διεξαχθεί η εξέταση.

Το μάθημα που θα συναντήσετε εδώ ομαδοποιείται σε έντεκα (11) ενότητες. Μερικά είναι θεωρητικά, ενώ άλλα είναι πρακτικά. Θα σας δοθεί πρόσβαση σε πολυάριθμο εκπαιδευτικό υλικό για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε το μάθημα. Επίσης, οι εκπαιδευτές του είναι πολύ έμπειροι.

Τα πιστοποιητικά του είναι ευρέως αποδεκτά ανεξάρτητα από οποιαδήποτε χώρα διαμένετε.

3 Διεθνής Ανοικτή Ακαδημία

Αυτή είναι μια από αυτές τις διαδικτυακές σχολές nail art που έχουν μεγαλώσει πολλούς επαγγελματίες nail artists σε διάφορα μέρη του κόσμου. Είναι ένα από τα καλύτερα μαθήματα που μπορείτε να εξερευνήσετε όταν βάφετε νύχια σαν επαγγελματίας. Αναλύει τα πάντα λεπτομερώς για να μπορέσει ακόμη και ένας αρχάριος να καταλάβει τι συνεπάγεται η διαδικασία.

Υπάρχουν πέντε ενότητες που πρέπει να περάσετε. Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες στις οποίες θα έχετε πρόσβαση εδώ είναι αρκετά πρακτικές και πειραματικές. Για να ελέγξετε το επίπεδο κατανόησής σας σχετικά με θέματα που έχουν διδαχθεί, στο τέλος πραγματοποιούνται εξετάσεις.

Αυτή είναι μια από αυτές τις διαδικτυακές σχολές nail art που έχουν μεγαλώσει πολλούς επαγγελματίες nail artists σε διάφορα μέρη του κόσμου.

4 Οδηγός μανικιούρ Udemy

Αυτό το μάθημα είναι ειδικό γιατί δεν θα χρειαστείτε καμία εξέταση. Μπορεί να σας κρατήσει από το χέρι και να σας δείξει τα πάντα για το μανικιούρ. Θα μάθετε επίσης τα μυστικά της δημιουργίας όμορφων σχεδίων νυχιών.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία είναι ότι διδάσκει ιδανικά πώς να χρησιμοποιείτε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Αυτός είναι ένας τομέας όπου οι περισσότεροι αρχάριοι αγωνίζονται. Απόδειξη ότι πρόκειται για ένα premium μάθημα είναι ότι πάνω από 1.500 μαθητές έχουν ήδη εγγραφεί στα μαθήματά του.

Αυτό το μάθημα είναι μοναδικό γιατί δεν θα χρειαστείτε καμία εξέταση.

5 New Skills Academy

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι ένα μάθημα με περίπου 20 ώρες είναι πολύ μεγάλο. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το περιεχόμενο που διατίθεται στο New Skills Academy είναι κορυφαίας ποιότητας. Με αυτό, έχετε την ευκαιρία να γίνετε ειδικός στον κλάδο.

Θα μάθετε τι αναμένεται από έναν τεχνικό νυχιών, μυστικά αποτελεσματικού πεντικιούρ και μανικιούρ, εντοπίζοντας τα κατάλληλα είδη για να επιλέξετε λαμπερά νύχια, πώς να αφαιρέσετε το παλιό βερνίκι νυχιών και πολλά άλλα.

Το περιεχόμενο που διατίθεται στο New Skills Academy είναι κορυφαίας ποιότητας.

6 Ακαδημία περιποίησης νυχιών

Εάν έχετε ένα πολύ σφιχτό πρόγραμμα για να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με το μανικιούρ και το πεντικιούρ, το Nailcare Academy είναι ίσως ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά σχολεία τέχνης νυχιών που μπορείτε να εγγραφείτε. Ένας άλλος λόγος είναι ότι τα μαθήματά τους είναι ενημερωμένα με τις τρέχουσες τάσεις στον κλάδο. Αυτό σημαίνει ότι οι γνώσεις σας δεν θα είναι ξεπερασμένες.

Με αυτό το διαδικτυακό σχολείο, μπορείτε πάντα να περιμένετε να προστίθενται νέα μαθήματα καθημερινά ή εβδομαδιαία. Η Ακαδημία Nailcare σάς δίνει τη σπάνια ευκαιρία να μάθετε από ειδικούς που βρίσκονται στον κλάδο εδώ και χρόνια. Μερικά από αυτά που θα μάθετε είναι Πρόγραμμα Πιστοποίησης ANT, Πρόγραμμα Πιστοποίησης FNT, Πρόγραμμα NA MNT, Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της Ακαδημίας Nailcare και άλλα.

Το Nailcare Academy είναι ίσως ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά σχολεία τέχνης νυχιών στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε.

7 Τέχνη νυχιών

Με πάνω από 1.000 φοιτητές που εγγράφονται σε αυτό το μάθημα, μπορείτε να πείτε ότι είναι η πραγματική υπόθεση. Θα έχετε τη σπάνια ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για την τέχνη νυχιών. Αυτό περιλαμβάνει τόσο βασικές όσο και προχωρημένες τάξεις. Η Imani είναι μια έμπειρη nail artist που έχει μοιραστεί τις γνώσεις της με άλλους όλα αυτά τα χρόνια μέσα από αυτήν την εντυπωσιακή πορεία.

Θα σας κρατήσει από το χέρι και θα διασφαλίσει ότι θα γίνετε επαγγελματίας μέσα σε λίγες ώρες από την εκμάθηση αυτού του μαθήματος. Θα μάθετε να προετοιμάζετε, να εφαρμόζετε και να διαμορφώνετε τα βασικά χρώματα. Θα μάθετε επίσης πώς να φτιάχνετε ροζ χαλαζία, σύννεφα και κουκκίδες.

Αυτό περιλαμβάνει τόσο βασικές όσο και προχωρημένες τάξεις.

8 Udemy – Δημιουργώντας το δικό σας σαλόνι

Αυτό είναι ένα άλλο ισχυρό μάθημα που μπορείτε να επωφεληθείτε από σήμερα. Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι να έχετε πρόσβαση εφ’ όρου ζωής σε μαθήματα για τα οποία έχετε πληρώσει. Μερικά από αυτά που θα μάθετε είναι πώς να εφαρμόζετε επαγγελματικά βερνίκι νυχιών UV, πώς να κάνετε βασικά μανικιούρ νυχιών και πολλά άλλα. Αυτό είναι ένα από τα μαθήματα που κατάφερε να κερδίσει πολλές θετικές κριτικές από τους μαθητές.

Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι να έχετε πρόσβαση εφ’ όρου ζωής σε μαθήματα για τα οποία έχετε πληρώσει.

9 Μάθημα Τεχνολογίας Νυχιών

Αυτό το μάθημα περιέχει περίπου πέντε ενότητες που σας διδάσκουν τα πάντα για τη φροντίδα των νυχιών από την αρχή μέχρι το τέλος. Ακόμα κι αν είστε αρχάριος, μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε ειδικός. Θα μάθετε την ανατομία των νυχιών, τις ασθένειες και τις διαταραχές, τα σχήματα των νυχιών και συμβουλές για την αίτηση για επέκταση. Τα προχωρημένα μαθήματα μιλούν επίσης για αφαίρεση τεχνητών νυχιών, επιδιόρθωση σπασμένων νυχιών, γυάλισμα και γυάλισμα.

Αυτό το μάθημα περιέχει περίπου πέντε ενότητες που σας διδάσκουν τα πάντα για τη φροντίδα των νυχιών από την αρχή μέχρι το τέλος.

10 Διπλωμάτης Τεχνικός νυχιών

Η διάρκεια αυτού του μαθήματος είναι περίπου 150 ώρες. Υπάρχουν περίπου δέκα ενότητες που πρέπει να εξερευνήσετε. Μην ανησυχείτε, καθώς θα μαθαίνετε με τον δικό σας ρυθμό. Με αυτό το μάθημα, θα μάθετε το αζ της βιομηχανίας περιποίησης νυχιών. Δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο νομίζετε. Το περιεχόμενό του μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε επαγγελματίας σε αυτόν τον τομέα.

Με αυτό το μάθημα, θα μάθετε το αζ της βιομηχανίας περιποίησης νυχιών.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *