Τα 25 πιο παράξενα σπίτια σε όλο τον κόσμο

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι η μηχανική των κατασκευών έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό με τα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια έχουν κατασκευαστεί διάφοροι τύποι κατοικιών. Ενώ μερικά είναι φυσιολογικά, άλλα είναι πολύ περίεργα. Το διαδικτυακό περιοδικό Pouted εστιάζει, σε αυτήν την ανάρτηση, στο τα πιο παράξενα σπίτια στον κόσμο.

1 Boeing 727-200

Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο περίεργα σπίτια που θα δείτε ποτέ. Βρίσκεται στο Hillsboro του Όρεγκον και ανήκει στον Bruce Campbell. Το 1999, ο Bruce αποφάσισε να το κατασκευάσει με βάση το ασυναγώνιστο πάθος του για την αεροπορία.

2 Langtry σπίτι

Αυτό είναι ένα πολυτελές σπίτι που όλοι ονειρεύονται να αποκτήσουν μια μέρα. Πρόκειται για ένα υπόγειο σπίτι που έχει εκτιμηθεί περίπου στα 4,5 εκατομμύρια λίρες. Μην ανησυχείτε, δεν θα σας λείψει τίποτα καθώς όλες οι απαραίτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι πλήρεις, από πισίνα, γυμναστήριο μέχρι αίθουσα κινηματογράφου.

3 Σπίτι Star Trek

Αυτό το σπίτι έχει χτιστεί στο Lancashire. Με βάση τις παρακάτω εικόνες, ένα είναι σίγουρο. Αυτό είναι το γεγονός ότι είναι πλήρως μηχανογραφημένο. Ο Tony Alleyne ήταν ο αρχικός ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού το οποίο τελικά δόθηκε στη διαζευγμένη σύζυγό του λόγω δικαστικής απόφασης.

4 Ανάποδα Σπίτι

Τα πιο παράξενα σπίτια στον κόσμο είναι γνωστά για τη μοναδικότητά τους. Είναι ο λόγος που αυτό το σπίτι που είναι χτισμένο στη Γερμανία αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Μπορείτε να δείτε πώς έχει σχεδιαστεί από την οροφή μέχρι τη βάση του.

5 Δεντρόσπιτο

Αυτό το δεντρόσπιτο βρίσκεται στη Φλόριντα. Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς η μηχανική μπορεί να συνδυαστεί με τη φύση για να παράγει κάτι πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό.

6 Σπίτι στο ποτάμι

Αυτό είναι ένα από τα πιο παράξενα σπίτια στον κόσμο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει. Χτίστηκε το 1968 από κάποιους άντρες που αποφάσισαν να βρουν καταφύγιο όσο βρίσκονταν στο ποτάμι. Βρίσκεται στα σερβικά, λίγα μίλια από το Βελιγράδι.

7 Σπίτι σε σχήμα τουαλέτας

Έχοντας μια κεραία αυτού του σπιτιού έκανε πολλούς να μαντέψουν από τότε που χτίστηκε στη Σεούλ της Νότιας Κορέας το 2007. Αυτό το σπίτι σε σχήμα τουαλέτας είναι το πρώτο του είδους του στον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί χώροι ντουλάπας νερού.

8 Σπίτι αεροπλάνου

Αυτό το αεροπλάνο φαίνεται πολύ καλύτερο από αυτό που παρουσιάζεται παραπάνω. Το χωριό Miziara στον Λίβανο είναι όπου μπορεί να βρεθεί. Θα βρείτε πολλές κατασκευές που μοιάζουν με αρχαία αιγυπτιακά ερείπια και ελληνικούς ναούς.

9 Ηλιακό σπίτι

Από τότε που αυτό το σπίτι χτίστηκε στη Γαλλία το 2011, έχει γίνει πολλά πρωτοσέλιδα. Μπορείτε να δείτε ότι ο σχεδιασμός του είναι αρκετά περίεργος σε σύγκριση με τα συμβατικά κτίρια.

10 Σπίτι με θόλο

Αυτά τα σπίτια βρίσκονται στην Ινδονησία. Έχουν κατασκευαστεί το 2007 για να παρέχουν καταφύγιο σε όσους έχασαν τα σπίτια τους λόγω σεισμού που σημειώθηκε σε ένα από τα χωριά (Sumberharjo).

11 Σπίτι κροκοδείλων

Βλέποντας αυτό το σπίτι τη νύχτα μπορεί να τρομάξετε. Βρίσκεται στο Abidjan, στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ο Thierry Atta, ο ιδιοκτήτης, ήταν ένας διάσημος καλλιτέχνης. Πέθανε μετά την κατασκευή του το 2008.

12 Κινητό σπίτι

Αυτή είναι μια αυτοσχέδια κατοικία που μεταφέρθηκε από τον Liu Lingchao. Σύμφωνα με τον ίδιο, κάθε φορά που σκοπεύει να πάει οπουδήποτε γύρω από το Liuzhou στην Κίνα, αυτή η κατοικία είναι πάντα μαζί του. Είναι ένα φορητό δωμάτιο που περιέχει σεντόνια και πλαστικές σακούλες.

13 Ροκ σπίτι

Αυτό το σπίτι έχει ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό, το πώς έχει κατασκευαστεί η οροφή με το βράχο. Το σώμα είναι κατασκευασμένο με τούβλα. Υπάρχει για περισσότερες από 3 δεκαετίες και επί του παρόντος καταλαμβάνεται από την οικογένεια Hernandez στο Μεξικό. Παραμένει μυστήριο πώς μπόρεσαν οι μηχανικοί να το κατασκευάσουν τότε.

14 Σπίτι σε σχήμα μπάλας

Αυτό το σπίτι ή κτίριο υπάρχει από το 2006 στην Ιαπωνία. Ήταν μια πλήρης αντανάκλαση του πόσο έχει προχωρήσει η μηχανική όλα αυτά τα χρόνια. Το πιο εκπληκτικό είναι ότι έχει κατασκευαστεί για να αντιστέκεται στους σεισμούς.

15 Αρχαίο σπίτι

Αυτό το σπίτι αντικατοπτρίζει πραγματικά τις κινεζικές πολιτιστικές αξίες ως κοινωνία. Έχει σχεδιαστεί με εκατομμύρια αρχαία κύπελλα, βάζα, πιάτα και νιφάδες πορσελάνης. Εάν είστε παθιασμένοι με την ιστορία, αυτό είναι ένα κτίριο που πρέπει να ελέγξετε.

16 Ξενώνας Hằng Nga

Ο Dang Viet Nga συμβαίνει να είναι ο εγκέφαλος και ο αρχιτέκτονας πίσω από αυτήν την κατασκευή σπιτιού. Έχει μια εντυπωσιακή εμφάνιση που κάνει τους τουρίστες να έρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου για να μάθουν περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του. Είναι ένα από τα πιο περίεργα σπίτια στο Βιετνάμ.

17 Monsanto House

Το Monsanto είναι ένα χωριό στην Πορτογαλία που είναι γνωστό ότι έχει πολλούς ογκόλιθους από γρανίτη. Μπορείτε να δείτε πώς έχουν χτιστεί σπίτια κάτω από αυτά. Οι τοίχοι και τα δάπεδα σχηματίζονται από ογκόλιθους. Μπορείτε να δείτε ότι έχουν τοποθετηθεί και πόρτες σε αυτές.

18 Νταρ αλ Χατζάρ

Αυτό είναι επίσης γνωστό ως το βραχώδες σπίτι στην Υεμένη. Χτίστηκε από τον Ιμάμ Γιαχία, έναν δημοφιλή πνευματικό ηγέτη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’30. Σύμφωνα με ειδικούς στις κατασκευές, αυτό το κτίριο είναι πραγματικά Υεμενίτικη αρχιτεκτονική στα καλύτερά του.

19 Eliphante Art House

Είναι εκπληκτικό να ανακαλύπτουμε ότι η κατασκευή αυτού του σπιτιού ξεκίνησε πριν από δεκαετίες στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Χτίστηκε με υλικά όπως πέτρες και παρασυρόμενα ξύλα και θεωρήθηκε κυρίως ως χειροποίητο αλλά και ως γλυπτό σπίτι.

20 Διαφανές Σπίτι

Αυτό είναι ένα πραγματικά παράξενο κτίριο, γι’ αυτό και έχει τραβήξει την προσοχή των Ιαπώνων τουριστών τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να υστερεί σε θέματα ιδιωτικότητας αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει.

21 Σωκουέλαμος σπίτι

Αυτό το σπίτι βρίσκεται στη Γαλλία. Οι παλιές δεξαμενές κρασιού είναι αυτό με το οποίο έχουν φτιαχτεί. Είναι ένα πραγματικά περίεργο σπίτι που έχει τραβήξει πολλά βλέμματα.

22 Εκκλησιαστικό σπίτι

Αυτό το σπίτι βρίσκεται στην Ουάσιγκτον. Ήταν μια εκκλησία που μετατράπηκε σε ένα σπίτι στο οποίο μπορούν να ζουν οι άνθρωποι.

23 Dupli.Casa

Αυτό το σπίτι βρίσκεται στη Γερμανία και ήταν μια αντανάκλαση της αληθινής ομορφιάς. J.Mayer, ο αρχιτέκτονας αξίζει πολλά εύσημα που έκανε αυτό το έργο να γίνει πραγματικότητα.

24 Πλωτό Σπίτι

Υπάρχουν πράγματι διαφορετικά σπίτια που επιπλέουν στο κέντρο των ποταμών. Ωστόσο, αυτό είναι διαφορετικό δεδομένου ότι είναι ένα πολυτελές σπίτι. Μπορείτε να δείτε πώς έχει κατασκευαστεί προσεκτικά και επιδέξια από πάνω προς τα κάτω.

25 Σπήλαιο Flintstone σπίτι

Αυτό το σπίτι χτίστηκε στην Καλιφόρνια και από τότε έχει προσελκύσει πολλή προσοχή. Μπορεί να έχει ρετρό σχεδιασμό αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει κάποια μοντέρνα χαρακτηριστικά. Αυτό είναι πράγματι ένα σπάνιο κτίριο.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *