Τα 5 πιο κοινά λάθη στο μακιγιάζ των ματιών που πρέπει να αποφεύγετε στα 50 σας

Καθώς μεγαλώνουμε, το ευαίσθητο δέρμα που περιβάλλει τα μάτια μας υφίσταται αρκετές αλλαγές, απαιτώντας την υιοθέτηση νέων ρουτινών περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ, προκειμένου να αφαιρεθούν χρόνια, αν όχι δεκαετίες, από αυτά τα ώριμα μάτια και να τα κάνουν να φαίνονται νεότερα και πιο φρέσκα.

Τα λάθη στο μακιγιάζ των ματιών που θα μπορούσατε να είχατε ξεφύγει στα είκοσι και στα τριάντα σας μπορεί τώρα να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στη συνολική σας απήχηση καθώς πλησιάζετε τα ένδοξα πενήντα σας. Αυτό που ήταν παλαιότερα σκούρο ή καπνιστό μακιγιάζ ματιών μπορεί τώρα να φαίνεται βαρύ, χαλαρό και γερασμένο.

συμβουλές μακιγιάζ ώριμων ματιών
συμβουλές μακιγιάζ ώριμων ματιών
συμβουλές μακιγιάζ ώριμων ματιών
συμβουλές μακιγιάζ ώριμων ματιών

Περιοδικό Pouted έχει συγκεντρώσει αυτόν τον οδηγό μακιγιάζ ματιών για ώριμα μάτια για να αντιμετωπίσει αυτά τα τυπικά λάθη στο μακιγιάζ των ματιών που κάνουν οι κυρίες άνω των 50 ετών και να σας δείξει τον σωστό τρόπο γύρω από την εφαρμογή μακιγιάζ για αυτό το νέο στάδιο της ζωής σας. Δείτε μόνοι σας πώς μικρές προσαρμογές μπορούν να μεταμορφώσουν το βλέμμα σας, δίνοντάς σας μια άμεση ανύψωση των ματιών και αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά και τη ζωντάνια του ματιού σας.

λάθη στο μακιγιάζ των ματιών
λάθη στο μακιγιάζ των ματιών
λάθη στο μακιγιάζ των ματιών
λάθη στο μακιγιάζ των ματιών
λάθη στο μακιγιάζ των ματιών

Λάθος #1 Παράλειψη του αστάρι ματιών

Όταν εφαρμόζετε μακιγιάζ σε ώριμα μάτια, ένας εμπειρικός κανόνας που δεν μπορείτε να παραλείψετε είναι να προετοιμάσετε την περιοχή πρώτα χρησιμοποιώντας ένα αξιοπρεπές primer ματιών για τον τύπο του δέρματός σας.

Το Eye primer είναι ένας απλός και εγγυημένος τρόπος για να αυξήσετε το χρόνο χρήσης του μακιγιάζ των ματιών σας. Βοηθά επίσης να λειάνει το δέρμα γύρω από τα μάτια σας, επιτρέποντας στο μακιγιάζ να γλιστράει και να αναμειγνύεται άψογα για τέλειο φινίρισμα.

αστάρι ματιών
αστάρι ματιών

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να χρησιμοποιείτε αστάρια ματιών σε γερασμένα μάτια; Η σύντομη απάντηση είναι ότι βοηθά στο γέμισμα των λεπτών γραμμών και των πόρων στο δέρμα σας και στον έλεγχο της παραγωγής λιπαρότητας στο λιπαρό δέρμα ή εξουδετερώνει την επιπεδότητα και τη χαλάρωση του ξηρού δέρματος διατηρώντας επαρκή επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος.

Σκιά ματιών που τσακίζει
Σκιά ματιών που τσακίζει

Απαιτείται επίσης ένα primer ματιών για να εξουδετερώσει τυχόν αποχρωματισμό στα βλέφαρα και γύρω από τα μάτια. Βοηθά να γίνει η περιοχή πιο ανοιχτή, ώστε οι σκιές ματιών να εμφανίζονται σε πιο έντονα χρώματα. Αυτό το εφέ είναι φανταστικό για να φέρει περισσότερη ευκρίνεια στα φυσικά μαλακτικά χαρακτηριστικά σας.

Λάθος # 2 με τις σκούρες σκιές ματιών

Η χρήση σκούρων αποχρώσεων ως σκιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά λάθη στο μακιγιάζ των ματιών, που μπορεί να ήταν μόδα τότε στα είκοσι και στα τριάντα σας.
Ωστόσο, τώρα που είστε 50 και πιθανότατα έχετε τυπικά σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια σας, θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε διαφορετικά για τις σκούρες αποχρώσεις ή τουλάχιστον να μάθετε πώς να τις χρησιμοποιείτε με έναν τρόπο για να τονίζετε καλύτερα και να συμπληρώνετε το μακιγιάζ των ματιών σας.

Λάθη με σκούρες σκιές ματιών
Λάθη με σκούρες σκιές ματιών

Ως γνωστόν, τα σκούρα χρώματα συρρικνώνονται ενώ οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις διευρύνονται, οπότε αν θέλετε να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα, αναδείξτε τη φυσική τους ομορφιά και εστιάστε τα μάτια στα μάτια σας και όχι στις λεπτές γραμμές, τις σακούλες και τις ρυτίδες γύρω τους. θα πρέπει να επιλέξετε πιο ανοιχτά χρώματα αντί για σκούρα. Τα αντίστροφα σκούρα χρώματα πρέπει να περιορίζονται σε περιοχές που θέλετε να υποχωρήσετε και να κρύψετε.

Δεδομένου αυτού, πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερο τα διάφορα χρώματα για να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση μεγαλύτερων, πιο νεανικών ματιών; Για να απαντήσουμε πιο απλά σε αυτήν την ερώτηση, ας χωρίσουμε το μάτι σας σε τέσσερις ενότητες: το βλέφαρο, τις κουκούλες, τα φρύδια και τις γραμμές των βλεφαρίδων.

Ξεκινώντας από τα βλέφαρα, αυτή η περιοχή που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη γραμμή των βλεφαρίδων σας παίζει ουσιαστικό ρόλο στο να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα και ανοιχτά εάν τονίζονται με τα σωστά χρώματα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να τα κάνει να φαίνονται πεσμένα, βαριά και πεσμένα όταν σκιάζονται με λάθος χρώματα. Οι σκούρες αποχρώσεις σε αυτή την περιοχή είναι πιο επιρρεπείς σε λεπτές γραμμές και χαλαρό δέρμα, το οποίο με τη σειρά του τονίζει αυτά τα σημάδια γήρανσης που θέλετε να κρύψετε ακόμη περισσότερο.

ελαφριά σκιά ματιών στα βλέφαρα
ελαφριά σκιά ματιών στα βλέφαρα
ελαφριά σκιά ματιών στα βλέφαρα

Εφαρμόστε ανοιχτόχρωμες ουδέτερες αποχρώσεις στα βλέφαρά σας που είναι πιο ανοιχτόχρωμα αλλά όμοια με τον τόνο του δέρματός σας και μετά αναμείξτε καλά με λίγο πιο σκούρα απόχρωση για το μεταβατικό σας χρώμα. Αυτή η μέθοδος τοποθέτησης χρώματος θα κάνει τη διαφορά στον κόσμο για να κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ανυψωμένα.

Στη συνέχεια, ας μιλήσουμε για τις κουκούλες (συνήθως κρέμονται πάνω από την πτυχή), ακριβώς πάνω από την πτυχή όπου τα βλέφαρά σας συναντούν την κοιλότητα των ματιών, χρησιμοποιήστε αποχρώσεις που είναι κάπως πιο σκούρες από τον τόνο του δέρματός σας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δημιουργούν ένα μαγικό αντίκτυπο υποχωρώντας και κρύβοντας την ανεπιθύμητη εμφάνιση της αντιαισθητικής εμφάνισης με κουκούλα.

μακιγιάζ ματιών σε ώριμο δέρμα
μακιγιάζ ματιών σε ώριμο δέρμα

Χρησιμοποιήστε μια κυκλική κίνηση που κατευθύνεται ελαφρώς προς τα πάνω, ενώ αναμειγνύετε τη σκιά ματιών σας με τη μεταβατική σας απόχρωση για να δώσετε το αποτέλεσμα του ανόρθωσης ματιών. Ιδιαίτερα όταν πλησιάζετε την εξωτερική γωνία του ματιού σας, όπου θέλετε να το κλωτσήσετε λίγο για να εξουδετερώσετε τη φυσική πεσότητα του ματιού σας.

Το μακιγιάζ ματιών δείχνει για ώριμο δέρμα

Λάθος #3: Ακολουθώντας τη φυσική γραμμή των φρυδιών

Προχωρώντας μέχρι τα φρύδια σας, ή μου αρέσει να τα αποκαλώ το παράθυρο πλαισίωσης των ματιών σας, τα φρύδια σας είναι ένα από τα πρώτα και πιο αξιοσημείωτα μέρη όπου τα μάτια προσγειώνονται όταν σας κοιτάζουν. Το σχήμα των φρυδιών σας μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στην εμφάνιση των ματιών σας.

Δυστυχώς, τώρα και ξανά, αναδύονται μια σειρά από νέα χακαρίσματα και τάσεις για τα φρύδια. Καθιστώντας δύσκολη την επιλογή της ιδανικής μεθόδου για τη διατήρηση των όμορφων φρυδιών για το πιο νεανικό και φρέσκο ​​μακιγιάζ ματιών.

Για πολλές από εμάς, η φυσική γραμμή των φρυδιών μας τείνει να πέφτει καθώς γερνάμε με διαφορετικούς ρυθμούς για το καθένα, καθιστώντας τα ασύμμετρα και μη γεμάτα εξίσου. Και επειδή τα άψογα φρύδια είναι τόσο σημαντικά σε ολόκληρο το μακιγιάζ των ματιών σας, δεν μπορούμε απλώς να αποδεχτούμε τη φυσική τους ατέλεια.

λάθη φρυδιών
λάθη φρυδιών
λάθη φρυδιών

Από τη μέτρηση μέχρι το σχηματισμό και το γέμισμα των φρυδιών σας, μπορείτε να ακολουθήσετε μια απλή στρατηγική για να αποκτήσετε τα ιδανικά άνω των 50 φρυδιών.
Το παρακάτω σεμινάριο είναι να διευκρινίσει πώς να διαμορφώσετε τέλεια τα φρύδια σας σε αναλογία με το υπόλοιπο πρόσωπό σας.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ουρά του φρυδιού. Ακολουθώντας τη φυσική γραμμή που το τραβάει προς τα κάτω, θα τονίσει την πτώση στα μάτια σας. Αντίθετα, ανασηκώστε απαλά την ορμή και την ουρά των φρυδιών σας, ακόμα κι αν αυτό δεν ταιριάζει ακριβώς με τη φυσική γραμμή των φρυδιών σας και στοχεύστε να διατηρήσετε μια φυσική εμφάνιση.

συμβουλές γεμίσματος φρυδιών
συμβουλές γεμίσματος φρυδιών

Όταν πρόκειται να γεμίσετε τα φρύδια σας: ακολουθήστε την τεχνική hair by hair χρησιμοποιώντας ένα μολύβι φρυδιών, πούδρα ή τζελ δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από το αρχικό σας χρώμα μαλλιών, γεμίστε τα κενά στο σώμα και την ουρά των φρυδιών σας και αφήστε το μπροστινό μέρος. τμήμα με ελάχιστη ποσότητα προϊόντος για την πιο φυσική εμφάνιση.

συμβουλές γεμίσματος φρυδιών

Λάθος #4: Ακολουθώντας τη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων σας

Το να ακολουθείς τη φυσική γραμμή κατά την εφαρμογή του μακιγιάζ των ματιών σε ώριμα μάτια είναι ένα τυπικό λάθος. Όπως και στην περίπτωση των φρυδιών, το δέρμα γύρω από τα μάτια, ιδιαίτερα η εξωτερική γωνία των βλεφαρίδων, πέφτει προς τα κάτω καθώς γερνάμε, δημιουργώντας το έντονο τραβηγμένο προς τα κάτω αποτέλεσμα που θέλουμε να διορθώσουμε με το μακιγιάζ.

Το να ακολουθείτε τη φυσική καμπύλη της γραμμής των βλεφαρίδων ενώ εφαρμόζετε eyeliner ή ψεύτικες βλεφαρίδες θα τονίσει μόνο την ανεπιθύμητη γήρανση. Λόγω της έντονης δήλωσης που έχει το eyeliner σε ολόκληρο το βλέμμα σας, αν το κάνετε ελαφρώς λάθος θα σας δώσει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε.

πάνω από 50 μακιγιάζ ματιών
πάνω από 50 μακιγιάζ ματιών

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άμεσο ανόρθωση ματιών χρησιμοποιώντας νέες δημιουργικές τροποποιήσεις κατά την εφαρμογή του eyeliner σας για να καλύψετε καλύτερα τις φυσικές αλλαγές της ώριμης επιδερμίδας. Όταν εφαρμόζετε το eyeliner, ξεκινήστε με μια λεπτή γραμμή ευθεία μαζί με τη γραμμή των βλεφαρίδων και, στη συνέχεια, κουνήστε απαλά το φτερό του eyeliner σας προς τα πάνω καθώς πλησιάζετε στην εξωτερική γωνία του ματιού σας.
Μια άλλη σημαντική συμβουλή που πρέπει να έχετε κατά νου όταν εφαρμόζετε το eyeliner σε ώριμα μάτια είναι να το διατηρείτε ελαφρύ και λεπτό. Μια φαρδιά, μουντζούρα γραμμή θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μικρότερα και βαρύτερα. Αντίθετα, μια λεπτή, στενή γραμμή θα δίνει πάντα την ψευδαίσθηση πιο πυκνών βλεφαρίδων και πιο λαμπερών ματιών.

λάθη στο μακιγιάζ των ματιών

Λάθος #5: Over Doing It on The Mascara

Ο αντίκτυπος των πυκνών, ογκωδών βλεφαρίδων στο βλέμμα σας είναι ακαταμάχητος. αυτό το μαγικό άγγιγμα μπορεί να κάνει έναν κόσμο διαφοράς για τα ώριμα μάτια. Ωστόσο, αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα έχει ένα τίμημα. Αν το παρακάνετε με τη μάσκαρα, θα αποδυναμώσετε σταδιακά τις φυσικές σας βλεφαρίδες, καθιστώντας τις εύθραυστες και ευαίσθητες στο σπάσιμο.

Από την άλλη πλευρά, οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν να είναι μια εναλλακτική λύση χωρίς κινδύνους για να επιτύχετε τη γοητεία των πυκνών βλεφαρίδων, ελαχιστοποιώντας παράλληλα την αρνητική επίδραση της μάσκαρα στις φυσικές σας βλεφαρίδες. Επίσης, γενικά φαίνονται πιο αφράτα και πιο ελκυστικά όταν εφαρμόζονται σωστά.

ψεύτικες βλεφαρίδες
ψεύτικες βλεφαρίδες
ψεύτικες βλεφαρίδες
ψεύτικες βλεφαρίδες

Οι φυσικές χνουδωτές βλεφαρίδες όχι μόνο θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και κόπο για να κατσαρώσετε τις βλεφαρίδες σας και να απλώσετε στρώσεις μάσκαρα. Αλλά θα δώσουν επίσης τον βασικό ορισμό και τη διάσταση στα μάτια σας, ενισχύοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας ενώ συγκαλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις ατέλειες.

Για να δώσετε στα μάτια σας μια φυσική ανύψωση, χρησιμοποιήστε την ίδια οδηγία για το eyeliner παραπάνω. Κάντε αυτό κόβοντας τις τελευταίες βλεφαρίδες στις ψεύτικες βλεφαρίδες σας πριν τις εφαρμόσετε. Αυτό θα έρχεται σε αντίθεση με την πεσότητα των φυσικών βλεφαρίδων σας και θα τονίσει περαιτέρω τα προηγούμενα βήματα μακιγιάζ ματιών.

πάνω από 50 εμφανίσεις μακιγιάζ ματιών
πάνω από 50 εμφανίσεις μακιγιάζ ματιών
πάνω από 50 εμφανίσεις μακιγιάζ ματιών

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *