Τι μπορεί να κάνει για εσάς ένας δικηγόρος ατυχημάτων ημιφορτηγού;

Υπάρχουν 250 εκατομμύρια οχήματα στους δρόμους των ΗΠΑ. Και 2 εκατομμύρια ημιφορτηγά περιλαμβάνουν όλους τους εμπορικούς μετακινούμενους στη χώρα. Δυστυχώς, υπολογίζεται ότι υπάρχουν μισό εκατομμύριο ατυχήματα με ημιφορτηγά κάθε χρόνο στις ΗΠΑ Τα ημιφορτηγά πρέπει να μοιράζονται το δρόμο με πολύ μικρότερα αυτοκίνητα και επιβατικά οχήματα. Όταν ένα ημιφορτηγό εμπλέκεται σε ατύχημα, οι ζημιές είναι αρκετά σοβαρές και συχνά περιλαμβάνουν πολλά αυτοκίνητα. Παρόλο που οι οδηγοί ημιφορτηγών πρέπει να υποβληθούν σε αυστηρές απαιτήσεις αδειοδότησης και εκπαίδευση, εξακολουθεί να εμφανίζεται σφάλμα οδηγού. Μερικές φορές, τα αποτελέσματα είναι μοιραία. Από όλα τα ατυχήματα με ημιφορτηγά, το 8% θα έχει θάνατο.

Αν είχατε την ατυχία να ζήσετε ένα ατύχημα με ημιφορτηγό, ξέρετε πόσο οδυνηρό μπορεί να είναι. Μετά το κραχ, η αντιμετώπιση ιατρικών λογαριασμών και ασφαλιστικών εταιρειών ενώ προσπαθείτε να θεραπεύσετε είναι ένα άλλο δυσάρεστο θέμα. Είναι ζωτικής σημασίας να λάβετε βοήθεια από μια ομάδα ειδικευμένων δικηγόρων ατυχημάτων με ημιφορτηγά. Θα μπορέσουν να σας πάρουν την αποζημίωση που σας αξίζει. Πώς μπορεί ένας δικηγόρος τραυματισμών να σας βοηθήσει μετά από ένα ατύχημα με ημιφορτηγό? Μάθετε παρακάτω.

1 Δουλεύουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Οι δικηγόροι σας για ατυχήματα με ημιφορτηγά εργάζονται μόνο με χρέωση έκτακτης ανάγκης. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τους πληρώσετε προκαταβολή. Θα εισπράξουν ένα ποσοστό του διακανονισμού σας αφού το εξασφαλίσουν για εσάς. Οι ιατρικοί λογαριασμοί είναι αρκετά αγχωτικοί. Το να μπορείτε να προσλάβετε οποιονδήποτε ειδικευμένο δικηγόρο ανεξάρτητα από την ικανότητά σας να πληρώσετε είναι μια ανακούφιση. Οι χρεώσεις έκτακτης ανάγκης μπορεί να κυμαίνονται από 25% μέχρι το ήμισυ του τέλους διακανονισμού σας. Ψωνίστε, ερευνήστε ιστότοπους δικηγόρων και ζητήστε από το δίκτυό σας παραπομπές για να βρείτε τους καλύτερους δικηγόρους για την υπόθεσή σας.

2 Συγκεντρώνουν αποδείξεις

Οι δικηγόροι ατυχημάτων σε ημιφορτηγά είναι ειδικευμένοι στην εύρεση και τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για την υποστήριξη της υπόθεσής σας. Μπορείτε να αφιερώσετε τον χρόνο που χρειάζεστε για να θεραπεύσετε και να σταθείτε ξανά στα πόδια σας, ενώ ο δικηγόρος σας και η ομάδα τους κάνουν τη δουλειά για εσάς. Θα εντοπίσουν μάρτυρες, θα συγκεντρώσουν αναφορές της αστυνομίας και φωτογραφίες του ατυχήματος. Ο δικηγόρος σας θα συλλέξει επίσης ιατρικές εκθέσεις και τη μαρτυρία των γιατρών σας. Επίσης, αν έχετε χάσει τη δουλειά σας, θα συγκεντρώσουν αρχεία απασχόλησης και θα υπολογίσουν τους μισθούς που χάσατε λόγω του ατυχήματος.

3 Διαπραγματεύομαι

Οι ασφαλιστικές εταιρείες θα αρνηθούν, θα καθυστερήσουν, θα εκτρέψουν και θα εκφοβίσουν τα θύματα τραυματισμών από ατυχήματα όταν υποβληθεί μια αξίωση. Προσπαθούν να προστατεύσουν το αποτέλεσμα τους. Η συναλλαγή με τις ασφαλιστικές εταιρείες πέρα ​​από την επούλωση των τραυματισμών σας και η προσπάθεια να παραμείνετε ήρεμοι σχετικά με τους χαμένους μισθούς και τους ιατρικούς λογαριασμούς είναι ένα τρομερό πράγμα που πρέπει να υπομείνετε. Ο δικηγόρος σας θα λειτουργήσει ως ασπίδα σας έναντι της ασφαλιστικής εταιρείας. Θα είναι εκείνοι που θα διαπραγματευτεί μαζί τους, οπότε δεν χρειάζεται να το κάνετε. Αναθέτοντας τον δικηγόρο σας να χειριστεί τις διαπραγματεύσεις, μετριάζετε τον κίνδυνο να πείτε κάτι ενοχοποιητικό στην ασφαλιστική εταιρεία και, ως εκ τούτου, να θέσετε σε κίνδυνο την απαίτησή σας.

4 Χειροτεχνία και αποστολή επιστολών ζήτησης

Αφού συγκεντρώσετε αποδεικτικά στοιχεία, οι δικηγόροι σας για ατυχήματα με ημιφορτηγά θα στείλουν μια επιστολή απαίτησης στην ασφαλιστική εταιρεία. Η επιστολή απαίτησης περιέχει τα γεγονότα της συντριβής και πόση αποζημίωση θέλετε για τις ζημιές και τον πόνο και την ταλαιπωρία σας.

5 Προετοιμάστε τυχόν ικεσίες

Σε πολλές περιπτώσεις, η ασφαλιστική εταιρεία δεν θα σας προσφέρει δίκαιο διακανονισμό. Εάν συμβεί αυτό, ο δικηγόρος σας θα προετοιμάσει μια καταγγελία κατά του κατηγορουμένου. Η καταγγελία περιγράφει το νομικό επιχείρημα για το γιατί ο κατηγορούμενος είναι ένοχος για την πρόκληση των τραυματισμών σας. Επίσης, η καταγγελία θα περιλαμβάνει τις ζημιές που ζητάτε. Συνήθως, ένας κατηγορούμενος και η ασφαλιστική τους εταιρεία έχουν 30 ημέρες μετά την παραλαβή της καταγγελίας για να προετοιμάσουν την αντίκρουσή τους.

6 Ανακάλυψη

Ο δικηγόρος σας θα ξεκινήσει αυτό που ονομάζεται διαδικασία ανακάλυψης. Κατά τη διαδικασία ανακάλυψης, θα στείλουν ανακρίσεις στον κατηγορούμενο που ζητούν συγκεκριμένες πληροφορίες. Οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν αναφορές μαρτύρων και πραγματογνωμόνων.

7 Σας εκπροσωπώ στη Δίκη

Εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία, η υπόθεση θα προχωρήσει σε δίκη. Ο πληρεξούσιός σας θα σας εκπροσωπήσει στο δικαστήριο.

Τα ημιατυχήματα είναι μια σοβαρή υπόθεση. Εάν έχετε τραυματιστεί, χρειάζεστε τη βοήθεια ενός έμπειρου δικηγόρου προσωπικών τραυματισμών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με έναν σήμερα και να λάβετε την αποζημίωση που σας αξίζει για τον πόνο και την ταλαιπωρία σας.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *