Τι να κάνετε μετά από έναν τραυματισμό αυτοκινήτου

Εάν έχετε τραυματιστεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια προσωπικού τραυματισμού. Δεν είναι ασυνήθιστο για όσους τραυματίζονται σε τροχαίο ατύχημα να φεύγουν από τον τόπο του ατυχήματος με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις, με περισσότερη σύγχυση παρά με κατανόηση και χωρίς ιδέα τι να κάνουν στη συνέχεια. Αν και δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να νιώθετε μετά από ένα ατύχημα, υπάρχουν μερικοί σωστά και λάθος πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά από ένα τροχαίο ατύχημα. Εδώ είναι χρήσιμο να μάθετε πώς να χειρίζεστε αυτήν την ατυχή και απροσδόκητη κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα εμπλακείτε ποτέ σε τροχαίο ατύχημα. Ωστόσο, είναι καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι αν είστε.

1 Μάθετε τι να κάνετε αμέσως

Όταν εμπλέκεστε σε τροχαίο ατύχημα, πρέπει να ξέρετε τι να κάνετε αμέσως. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να παραμείνετε ήρεμοι. Μην πανικοβάλλεστε. Καλέστε την αστυνομία και δώστε πληροφορίες για το ατύχημα. Θέλετε να έρθουν στο σημείο και να γράψουν μια αναφορά ατυχήματος, ώστε να υπάρχει τεκμηρίωση για το τι συνέβη. Εάν μπορείτε να μετακινήσετε το αυτοκίνητό σας εκτός δρόμου, θα πρέπει να το κάνετε. Εάν τραυματιστείτε και δεν μπορείτε να κινηθείτε, μην προσπαθήσετε να μετακινηθείτε. Μπορείτε να επιδεινώσετε τον τραυματισμό εάν μετακινήσετε το σώμα σας όταν υποφέρετε από συγκεκριμένους τραυματισμούς.

Είναι επίσης επιτακτική ανάγκη να αναζητήσετε ιατρική θεραπεία αμέσως. Δεν μπορείτε να αγνοήσετε την υγεία σας όταν εμπλέκεστε σε ένα ατύχημα ακόμα κι αν αισθάνεστε καλά. Ακριβώς επειδή δεν βλέπετε αίμα και μπορείτε να κινήσετε τα άκρα σας. δεν σημαίνει ότι είσαι στο ξεκάθαρο. Μπορεί να έχετε εσωτερικά τραύματα που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα. Από μια διάσειση έως την εσωτερική αιμορραγία έως την ανεπάρκεια οργάνων, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να σας φταίνε και απλά δεν μπορείτε να δείτε. Πρέπει να επισκεφθείτε αμέσως έναν γιατρό για να αποκλείσετε ή να διαγνώσετε τυχόν τραυματισμούς που μπορεί να έχετε υποστεί κατά τη διάρκεια του ατυχήματος.

Ο άλλος λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να επισκεφτείτε αμέσως έναν γιατρό είναι να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα ο υπαίτιος να υποστηρίξει ότι οι τραυματισμοί σας δεν ήταν αποτέλεσμα του ατυχήματος. Για παράδειγμα, εάν δεν πιστεύετε ότι έχετε τραυματιστεί αλλά μάθετε ένα μήνα αργότερα ότι είχατε εσωτερικά τραύματα, ο δικηγόρος του υπαίτιο οδηγού μπορεί να υποστηρίξει ότι κάτι άλλο σας συνέβη στην πορεία. Αυτό μπορεί να μειώσει την πιθανότητα να κερδίσετε μια υπόθεση προσωπικού τραυματισμού εάν αποφασίσετε να υποβάλετε μια υπόθεση και ο προσωπικός σας δικηγόρος ατυχημάτων θα σας συμβουλεύσει σχετικά με τους κινδύνους να μην επισκεφτείτε το γιατρό.

2 Καλέστε έναν δικηγόρο

Οι δικηγόροι προσωπικών τραυματισμών με τους οποίους μιλάτε μετά το ατύχημα σας μπορούν να σας βοηθήσουν με περισσότερους από έναν τρόπους. Δεν απαιτείται να υποβάλετε μήνυση όταν καλείτε δικηγόρο. Μπορούν να σας βοηθήσουν με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας με τους άλλους δικηγόρους και το πρακτορείο ασφάλισης αυτοκινήτου του άλλου οδηγού. Η βοήθεια προσωπικών τραυματισμών είναι μόνο μία από τις πολλές υπηρεσίες που μπορούν να παρέχουν οι δικηγόροι προσωπικών τραυματισμών με τους οποίους μιλάτε.

Ο δικηγόρος σας μπορεί να λάβει τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κερδίσετε την υπόθεσή σας. Μπορούν να διαπραγματευτούν ένα υψηλότερο ποσό διακανονισμού με την ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιου. Μπορούν να οργανώσουν τους ιατρικούς σας φακέλους και τους ιατρικούς λογαριασμούς και μπορούν να σας συμβουλεύσουν τι να υπογράψετε και τι να μην υπογράψετε όταν στέλνετε έγγραφα από το ασφαλιστικό γραφείο του άλλου μέρους. Για παράδειγμα, γνωρίζατε ότι δεν πρέπει να υπογράψετε ένα πλήρες έντυπο ιατρικής απελευθέρωσης, ενώ η άλλη ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να σας ζητήσει να κάνετε ακριβώς αυτό; Μπορεί ακόμη και να προτείνουν ότι είναι απαραίτητο εάν ελπίζετε να συνεχίσετε με την προσφορά διακανονισμού. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αλήθεια.

Χρειάζονται μόνο ιατρικά αρχεία που σχετίζονται με τους τραυματισμούς σας από ατύχημα. Εάν υπογράψετε ένα έντυπο ιατρικής άδειας, εξουσιοδοτείτε την ασφαλιστική εταιρεία να εξετάσει τα ιατρικά σας αρχεία από τη στιγμή που γεννηθήκατε. Θα χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες για να προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι είχατε έναν προϋπάρχοντα τραυματισμό. Ο δικηγόρος σας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας και την ασφαλιστική εταιρεία για να διαπραγματευτεί μια υψηλότερη προσφορά διακανονισμού. Ο δικηγόρος σας μπορεί να χειριστεί για εσάς την εργασία που σχετίζεται με το ατύχημα σας, ενώ εσείς ξοδεύετε το χρόνο σας για να αναρρώσετε από το ατύχημα σας.

3 Υποβολή αξίωσης για προσωπική βλάβη

Ο δικηγόρος σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν θέλετε να υποβάλετε αξίωση για προσωπικό τραυματισμό. Θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πόσα χρειάζεστε, εάν υπάρχει περίπτωση και τι μπορείτε να κάνετε. Για παράδειγμα, υποφέρατε από τραυματισμούς που σας εμπόδισαν να πάτε στη δουλειά για μήνες ενώ αναρρώνατε από το χειρουργείο; Χάσατε εισόδημα ως αποτέλεσμα; Ήταν τόσο άσχημα τα τραύματά σας που δεν μπορείτε να επιστρέψετε καθόλου στη δουλειά ή τουλάχιστον με την ίδια ιδιότητα που κάνατε στο παρελθόν; Αυτό σημαίνει ότι χάνετε ολόκληρο ή μέρος του εισοδήματός σας;

Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να υποβάλετε αγωγή για σωματική βλάβη. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση εάν έχετε συσσωρευμένους ιατρικούς λογαριασμούς από τους τραυματισμούς που υποστήκατε. Εάν ο σύζυγός σας σας εγκατέλειψε λόγω των τραυματισμών σας ή του ατυχήματος, μπορείτε να υποβάλετε μήνυση ζητώντας αποζημίωση που σχετίζεται με τον πόνο και την ταλαιπωρία καθώς και την απώλεια της κοινοπραξίας. Η ουσία είναι ότι δεν προκάλεσες εσύ αυτό το ατύχημα και δεν απαιτείται να υποφέρεις οικονομικά ως αποτέλεσμα αυτού.

Καλέστε έναν δικηγόρο και ρωτήστε τον τι μπορούν να κάνουν για εσάς. Ο δικηγόρος σας θα συναντηθεί μαζί σας για να εξετάσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσής σας. Εάν αποφασίσετε να προσλάβετε τον δικηγόρο, θα συζητήσετε το ποσοστό που πληρώνετε, τον τρόπο πληρωμής και το πότε πληρώνετε στην πρώτη σας συνάντηση. Στη συνέχεια, θα επιτρέψετε στον δικηγόρο σας να συγκεντρώσει στοιχεία και να σας βρει τη βοήθεια που χρειάζεστε για να σας βοηθήσει να βρείτε οικονομική ειρήνη μετά το ατύχημα σας. Αυτός είναι ο χρόνος που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να ανακάμψετε από τους τραυματισμούς σας και ο δικηγόρος σας μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό διεκπεραιώνοντας τη νομική εργασία που ακολουθεί ένα τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς. Καλέστε έναν προσωπικό δικηγόρο ατυχημάτων σήμερα για να ζητήσετε τη βοήθεια που χρειάζεστε.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *