Φόρμουλα Nannycare και πρακτικές βιώσιμης γεωργίας

Εάν είστε ένας από τους πολλούς σοφούς γονείς που καταλαβαίνουν ότι το περιβάλλον είναι εξίσου σημαντικό με την υγεία του βρέφους τους, έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Ναι, το μωρό σας θα πρέπει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, αλλά αν αυτό έχει το κόστος να βλάψει τη μητέρα φύση, θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Τα καλά νέα είναι ότι έχετε ασφαλείς εναλλακτικές για να διαλέξετε! Η Nannycare είναι μια μάρκα βρεφικών σκευασμάτων που ενσωματώνει βιώσιμες πρακτικές καλλιέργειας στη διαδικασία παραγωγής της. Ας σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πόσο ωφέλιμο είναι αυτό.

1 Τι είναι το Nannycare;

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη μάρκα, η Nannycare είναι μια μάρκα βρεφικής φόρμουλας της οποίας η κύρια πρωτεΐνη είναι το κατσικίσιο γάλα. Είναι αρκετά δημοφιλές μεταξύ των γονέων που έχουν βρέφη με CMPA ή ευαισθησία σε σύνθετη πρωτεΐνη γάλακτος. Διατίθεται σε διάφορα στάδια (σύγχρονο με την ηλικία του βρέφους), ξεκινώντας από το Nannycare Stage 1.

Έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι η διαδικασία παραγωγής, κατασκευής ή ακόμα και συσκευασίας δεν βλάπτει τη φύση.

Είναι αρκετά δημοφιλές μεταξύ των γονέων που έχουν βρέφη με CMPA ή ευαισθησία σε σύνθετη πρωτεΐνη γάλακτος.

2 Γιατί είναι σημαντική η αειφόρος γεωργία;

Καθώς διαβάζετε αυτό, ο κόσμος πλησιάζει όλο και περισσότερο στην αντιμετώπιση των δραστικών επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Η επιλογή ενός φιλικού προς το περιβάλλον φίλου θα σας βοηθήσει να παίξετε τον ρόλο σας στη διάσωση του πλανήτη (κυριολεκτικά!)

  1. Μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα

Οι πρακτικές εκτροφής αιγών είναι συμβατικά πιο βιώσιμες, όπως και με το Nannycare. Λόγω αυτού, θα είναι δυνατές οι μακροπρόθεσμες παραγωγικές εργασίες σε αυτές τις εκμεταλλεύσεις, καθώς όλοι οι πόροι χρησιμοποιούνται υπεύθυνα και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Επομένως, όπως υποδηλώνει το όνομα, οι φόρμουλες Nannycare είναι αυτόματα βιώσιμες.

2. Φόρμουλα που είναι ασφαλής

Επιπλέον, σε ένα βιώσιμο γεωργικό περιβάλλον, σπάνια χρησιμοποιούνται επιβλαβείς ουσίες όπως τα φυτοφάρμακα και άλλες χημικές ουσίες. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι το παιδί σας θα αποκτήσει μια εντελώς βιολογική φόρμουλα, που δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο για την υγεία. Πόσο υπέροχο ακούγεται αυτό!

3. Ευτυχισμένος τράγος, ευτυχισμένος βρέφος

Οι κατσίκες που εκτρέφονται σε βιώσιμες φάρμες φροντίζουν άφθονα. Αντιμετωπίζονται με αγάπη, φροντίδα και στοργή με άφθονο υγιές γρασίδι. Έτσι, εάν τα ζώα ανατρέφονται με αγάπη, είναι πολύ πιθανό να παράγουν γάλα υψηλής ποιότητας. Και αυτό κάνει το βρέφος σας πιο υγιές και πιο χαρούμενο και διατηρεί την άνεση του ζώου σε υψηλή εκτίμηση.

Οι κατσίκες που εκτρέφονται σε βιώσιμες φάρμες φροντίζουν άφθονα.

3 Βιώσιμες πρακτικές καλλιέργειας που χρησιμοποιούνται από την Nannycare

Για να είμαστε ειλικρινείς με τον ισχυρισμό τους, η Nannycare χρησιμοποιεί τις ακόλουθες γεωργικές στρατηγικές

Τροφοδοσία χόρτου; οι κατσίκες τρέφονται με χόρτο τοπικής καλλιέργειας σε συνδυασμό με φυσικά φυτά βοσκοτόπων, δηλαδή τριφύλλι.
Συνθήκες διαβίωσης; κάτω από τη φροντίδα άλλων ειδικών αγροτών, στα ζώα αρέσει η ήπια θερμοκρασία, ο άφθονος χώρος, το φυσικό φως και οι αχυρώνες χωρίς στάβλους. Τι άλλο θα μπορούσαν να ζητήσουν;
Για να ελαχιστοποιηθούν τα μη επαναχρησιμοποιήσιμα απόβλητα, τα αγροκτήματα συχνά ανακυκλώνουν και επαναχρησιμοποιούν υλικά και άλλα βιολογικά προϊόντα που διαφορετικά θα πήγαιναν στα σκουπίδια.

Οι φόρμουλες Nannycare παρέχουν ένα πλήρες πακέτο σε νέους γονείς όπως εσείς!

Καταληκτικές Σκέψεις!

Οι φόρμουλες Nannycare παρέχουν ένα πλήρες πακέτο σε νέους γονείς όπως εσείς! Εκτός από το ότι είναι περιβαλλοντικά συμβατό, δεν θέτει σε κίνδυνο το προσφερόμενο διατροφικό πακέτο. Το Nannycare Stage 1 είναι πλούσιο σε μέταλλα, βιταμίνες, απαραίτητα λιπαρά οξέα και θρεπτικά συστατικά.

Αγοράστε Nannycare Stage 1 για να προστατέψετε το μικρό σας καθώς περιμένει ένα υγιές μέλλον..

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *