Χαριτωμένα χτενίσματα για γυναίκες στη δεκαετία του ’30 Πρακτικά και μοντέρνα

Τώρα που είσαι 30, έφτασες στις κορυφές της θηλυκότητάς σου, ώριμος στη σκέψη και εντυπωσιακός στην εμφάνιση. Τα περισσότερα από 30 χτενίσματα σας θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά, κάτι πρακτικό στη φροντίδα, αλλά άκρως θηλυκό με μια βουτιά ενθουσιασμού.
Δεν χρειάζεται να δοκιμάσετε διαφορετικά κουρέματα που μπορεί να σας αρέσουν ή όχι. Σας καλύψαμε με μια ποικιλία από μοναδικά και ευφάνταστα χτενίσματα που μπορείτε να φορέσετε στη δουλειά, σε μια βραδινή έξοδο με φίλους ή σε ένα ραντεβού. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα διασκεδαστικά, κολακευτικά, ευκολοφόρετα και διατηρημένα χτενίσματα για γυναίκες ηλικίας 30 ετών και άνω.
Θα σας πούμε επίσης για τα κορυφαία πράγματα που πρέπει και δεν πρέπει να κάνετε μετά τα 30 σας, πώς να φροντίζετε και να διαμορφώνετε καθένα από τα παρακάτω κούρεμα και εάν θα φαίνονται καλά στον τύπο των μαλλιών και στο σχήμα του προσώπου σας.

Βασικές συμβουλές περιποίησης μαλλιών για γυναίκες άνω των 30 ετών

φυσικές μπούκλες

Όπως το δέρμα, τα νύχια και το επίπεδο φυσικής κατάστασης, τα μαλλιά σας υφίστανται πολλές αλλαγές καθώς γερνάμε. Όταν φτάσετε στα 30ά σας γενέθλια, μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς σε τυπικά προβλήματα μαλλιών που σχετίζονται με την ηλικία, όπως υπερβολική παραγωγή λιπαρότητας από το τριχωτό της κεφαλής, εύθραυστα και ξηρά άκρα, βραδύτερο ρυθμό ανάπτυξης, πτώση μαλλιών. και μπορείτε ακόμη και να περιμένετε να παρατηρήσετε πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών.

Όλα αυτά τα ζητήματα, σε συνδυασμό με τη νέα ανάγκη για συχνό βάψιμο των μαλλιών και την αντιμετώπιση όλων των σχετικών προβλημάτων βαφής, πέρα ​​από τον ταραχώδη τρόπο ζωής μιας μέσης γυναίκας στα 30 που κάνει ταχυδακτυλουργικές υποχρεώσεις με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τις οικογενειακές υποχρεώσεις, μπορεί να το κάνουν δύσκολο να διατηρήστε τα λαμπερά μαλλιά που είχατε συνηθίσει στα 20 σας.

Δεν χρειάζεται να αντέχετε άλλο τα προβλήματα των μαλλιών σας, ούτε να τα φοράτε συνεχώς σε κότσο ή να αποδέχεστε τη θαμπή εμφάνιση. Αντίθετα, ακολουθήστε αυτά τα βασικά στοιχεία για τη φροντίδα των μαλλιών για να αντισταθμίσετε όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στα μαλλιά σας σε αυτό το νέο στάδιο της ζωής.

Λαδώστε τα μαλλιά σας

Το να λαδώνετε τα μαλλιά σας τακτικά από το τριχωτό της κεφαλής μέχρι τις άκρες θα δημιουργήσει ένα προστατευτικό στρώμα που θα τα προστατεύσει από εξωτερικές επιδράσεις όπως εσωτερικές μονάδες θέρμανσης, θερμική επεξεργασία και χημικές ουσίες ξήρανσης όπως τασιενεργά σε σαμπουάν και προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Το να λαδώνετε τα μαλλιά σας με φειδώ με ελαφριά φυσικά έλαια ή ορούς βοηθά στην ενίσχυση της υφής των μαλλιών σας μειώνοντας την απώλεια πρωτεΐνης μαλλιών, το σπάσιμο και τις σχισμένες άκρες, καθώς και επιτρέποντας στα μαλλιά σας να επωφεληθούν από τα θρεπτικά συστατικά που είναι υγιή για τα μαλλιά σε αυτά τα έλαια.

λίπανση μαλλιών

Αποφύγετε το συχνό βάψιμο των μαλλιών

Η επιθυμία να δοκιμάσουμε διαφορετικά χρώματα μαλλιών δυναμώνει όσο μεγαλώνουμε, ειδικά στις γυναίκες στα 30 τους. Ωστόσο, η τακτική έκθεση των μαλλιών σας σε επικίνδυνες χημικές ουσίες και αμμωνία στις βαφές μαλλιών μπορεί να τους αφαιρέσει την υγρασία και να τα καταστρέψει σοβαρά.

Εάν πρέπει να βάψετε τα μαλλιά σας, επιλέξτε φυσικά και παρόμοια χρώματα με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, αποφύγετε τις σκληρές βαφές με βάση την αμμωνία και ακολουθήστε ένα καλό πρόγραμμα περιποίησης μαλλιών μετά το χρώμα που περιλαμβάνει σαμπουάν και μαλακτικά που προστατεύουν το χρώμα.

κίνδυνοι από βαφές μαλλιών και σπασίματα

Χρησιμοποιήστε θερμική προστασία πριν από το styling

Το θερμικό στυλ είναι πλέον πιο επικίνδυνο για τα μαλλιά σας από ποτέ, γι’ αυτό πάντα να χρησιμοποιείτε σπρέι θερμικής προστασίας πριν χρησιμοποιήσετε τα σίδερα ή τις λαβίδες για μπούκλες και περιορίστε το θερμικό styling σε όχι περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα.

σπρέι θερμοπροστασίας

Πάρτε συμπληρώματα για τα μαλλιά σας

Μια θρεπτική, καλά ισορροπημένη διατροφή θα πρέπει να είναι αρκετή για να παρέχει τις απαραίτητες πρωτεΐνες και λιπαρά οξέα για την υγεία των μαλλιών σας. Ωστόσο, η συμπλήρωση της διατροφής σας με γονικά συμπληρώματα ή μια μάρκα ειδικά σχεδιασμένη για την ανάπτυξη των μαλλιών μπορεί να σας βοηθήσει να αναπληρώσετε τα θρεπτικά συστατικά που δεν λαμβάνετε αρκετά από τη διατροφή σας.

Τα συμπληρώματα με σύμπλεγμα βιταμινών Β που περιέχουν βιοτίνη σε υψηλές δόσεις μπορούν να σας δείξουν τεράστια οφέλη σε σύντομο χρονικό διάστημα όσον αφορά τον ρυθμό ανάπτυξης των μαλλιών και την ενίσχυση της υφής της τρίχας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε αρκετή βιταμίνη D, είτε μέσω 10 λεπτών καθημερινής έκθεσης στον ήλιο, συμπληρωμάτων ή τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε αυτή τη βιταμίνη, επειδή τα ανεπαρκή επίπεδα αυτής της βιταμίνης μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια μαλλιών.

Πάνω από 30 χτενίσματα που πρέπει και δεν πρέπει

Μερικά από τα δημοφιλή χτενίσματα άνω των 30 μπορούν είτε να προσθέσουν είτε να αφαιρέσουν χρόνια από την ηλικία σας. Τα κουρέματα που φαίνονται πρακτικά και εύκολα στη συντήρηση μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε πολύ μεγαλύτεροι από ό,τι είστε και να καταλήξουν να σας πάρουν περισσότερο χρόνο και προσοχή. Επομένως, πριν αποφασίσετε για το επόμενο χτένισμά σας, ελέγξτε αυτά τα κορυφαία Πάνω από 30 Hair Style’s και Don’ts.

Κάνετε: Πηγαίνετε για μεγαλύτερες περικοπές

Τα μακριά κουρέματα σάς επιτρέπουν να δοκιμάσετε πολλά χτενίσματα. μπορείτε να φορέσετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά, κατσαρά ή στρωμένα. Εφόσον δίνετε στα μαλλιά σας την κατάλληλη προσοχή και περιποίηση, ένα μακρύ χτένισμα θα σας δίνει πάντα τη νεανική ατμόσφαιρα που επιθυμείτε.

μακριά κουρέματα

Μην: Κόψτε τη μαμά

Ακόμα κι αν είστε ήδη μαμά που τρέχει περισσότερα από ένα παιδιά και εξακολουθείτε να πρέπει να παρακολουθείτε τη δουλειά σας πλήρους απασχόλησης, μην κάνετε την κοντή μαμά. θα προσθέσει κυριολεκτικά δεκαετίες στην ηλικία σας και, αντίθετα με την αντίληψή σας, τα χτενίσματα σε αυτό το κοντό θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο και προσπάθεια για να φαίνονται καλά στο σαλόνι.

κοντά χτενίσματα

Κάνετε: Πηγαίνετε στα φυσικά χρώματα

Τώρα μπορεί να χρειαστεί να βάψετε τα μαλλιά σας περισσότερο από ποτέ για να αλλάξετε το στυλ και να κρύψετε τις λίγες γκρίζες τρίχες που έχετε αρχίσει να παρατηρείτε, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα να αφήσετε χαλαρά το εσωτερικό σας, άγριο παιδί. Αντίθετα, επιμείνετε σε φυσικές αποχρώσεις που είτε είναι εντός της επιδερμίδας σας είτε μπορεί να τις συμπληρώσουν καλά όταν επιλέγετε ένα χρώμα μαλλιών.

Ένας άλλος καλός λόγος για να πάτε με φυσικά χρώματα μαλλιών είναι ότι καθώς μεγαλώνετε και πρέπει να αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες κατά τη διάρκεια της ημέρας, το δέρμα σας μπορεί να γίνει θαμπό ή κουρασμένο. Τα φυσικά χρώματα μαλλιών θα κρύψουν αυτά τα ελαττώματα και θα σας κάνουν να φαίνεστε φρέσκια και ξύπνια, ενώ οι ακραίες αποχρώσεις θα τονίσουν περαιτέρω τα ελαττώματα του δέρματός σας και δεν θα μπορείτε να το κάνετε να φαίνεται φρέσκο ​​καθημερινά.

φυσικά χρώματα μαλλιών

Don’t: Πηγαίνετε για Sight Hair Updos

Τα στενά updos μπορεί να φαίνονται σαν μια τακτοποιημένη λύση για μια κακή μέρα στα μαλλιά, αλλά υπάρχει ένας λόγος που περιλαμβάνεται στη λίστα με τα περισσότερα από 30 χτενίσματα μας. Τώρα που είστε στα 30 σας, το θέμα είναι να φαίνεστε όσο πιο όμορφη μπορείτε, όχι με γρήγορες επιδιορθώσεις. Αντ’ αυτού, σκεφτείτε ένα εντυπωσιακό χαλαρό ατημέλητο μαλλί που πλαισιώνει το πρόσωπό σας και όχι αυτούς τους στενούς κότσους, που θα τονίσουν τις ατέλειες και τις λεπτές γραμμές του δέρματός σας και θα σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη.

κλασικό κουλούρι
εύκολος ακατάστατος κότσος

Κολακευτικές ιδέες για χαριτωμένα πάνω από 30 χτενίσματα

Μακρύς λοβός

Προσθέτοντας λίγο επιπλέον μήκος στο αριστοκρατικό bob χτένισμα το καθιστά την πιο ασφαλή επιλογή με πολλές παραλλαγές. Αυτό που είναι υπέροχο με αυτό το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ότι γενικά κολακεύει όλους τους τύπους μαλλιών και τα σχήματα προσώπου και θα είναι μια καταπληκτική προσέγγιση για να αγκαλιάσετε την πραγματική σας ταυτότητα αφού φτάσετε τα 30.

Lob μέχρι τους ώμους
Lob μέχρι τους ώμους
Lob μέχρι τους ώμους

Μακριά στρώματα

Οι μακριές στρώσεις είναι το μόνο χτένισμα που είναι πάντα στη μόδα. δεν θα είσαι δυσαρεστημένος. Με ένα μακρό ή μεσαίο μήκος κούρεμα με στρώσεις, θα λατρέψετε πόσο λαμπερά είναι τα μαλλιά σας που πλαισιώνουν το πρόσωπό σας και τονίζουν τη φυσική ομορφιά των χαρακτηριστικών και του δέρματός σας. Είναι ένας τέλειος τρόπος για να προσθέσετε όγκο στα μαλλιά σας και να τα κάνετε να φαίνονται πιο ζωντανά και πιο γεμάτα.

μακριές στρώσεις
μακριές στρώσεις

Σύντομα στρώματα

Το κοντό στρώμα είναι ένα κούρεμα που κολακεύει όλα τα πρόσωπα και τους τύπους μαλλιών. Είναι τόσο ευέλικτο που μπορείτε να το φορέσετε με διάφορους τρόπους, ενώ παράλληλα έχετε τη διασκέδαση και την κίνηση που θέλετε. Είναι χαμηλής συντήρησης και είναι ιδανικό για να προσθέτει όγκο σε αραιά μαλλιά, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο γεμάτα, κάτι που θα σας κάνει να φαίνεστε αμέσως δέκα χρόνια νεότεροι.

Ωστόσο, για να διατηρήσετε τη νεωτερικότητα αυτού του χτενίσματος, κάντε το μακρύ με το σαγόνι με στρώσεις που καμπυλώνουν ελαφρώς προς τα μέσα για να πλαισιώσουν το πρόσωπο, αντί για αυτές που γυρίζουν προς την εξωτερική πλευρά.

στρώματα μεσαίου μήκους
στρώματα μεσαίου μήκους
στρώματα μεσαίου μήκους

Κύματα παραλίας μέχρι το μήκος των ώμων

Αυτό το κλασικό κούρεμα beach waves μέχρι τους ώμους είναι πάντα σε στυλ. είναι ένα από εκείνα τα στυλ που διατηρεί το σχήμα του σχεδόν σε κάθε σενάριο και δείχνει υπέροχο ακόμα και σε κακές μέρες μαλλιών.

Μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό το στυλ εάν τα μαλλιά σας είναι ήδη ογκώδη και ακόμη και αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά, μπορείτε να τα κάνετε να φαίνονται φυσικά χρησιμοποιώντας επεκτάσεις με κλιπ.

μεσαίου μήκους κύματα παραλίας
μεσαίου μήκους κύματα παραλίας
μεσαίου μήκους κύματα παραλίας

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *