10 έμπειρες συμβουλές για selfie για να φαίνεστε όμορφα

Μια selfie είναι μια φωτογραφία αυτοπροσωπογραφίας που τραβήχτηκε με ένα smartphone ή κάμερα που κρατά το άτομο. Αυτή η αυτοέκφραση έχει γίνει μια σημαντική πτυχή της σύγχρονης κουλτούρας για την αποτύπωση ιδιαίτερων στιγμών και συναισθημάτων. Η λήψη καλών selfies έχει πολλά οφέλη στην καθημερινότητά μας.

Από την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την απεικόνιση μιας θετικής εικόνας για τον εαυτό μέχρι τη σύνδεση με φίλους και την οικογένεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι selfies ήρθαν για να μείνουν. Σε αυτό το άρθρο, εξερευνούμε συμβουλές από ειδικούς που θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε τις τέλειες selfies που σας κάνουν να φαίνεστε και να νιώθετε υπέροχα.

1 Κατανόηση των Βασικών Αρχών των Selfies

Σύμφωνα με τη μελέτη, 93 εκατομμύρια selfies βγαίνουν καθημερινά, αλλά μόνο το 4% των φωτογραφιών στα social media χαρακτηρίζονται ως selfies. Η λήψη μιας καλής selfie είναι μια τέχνη που ξεκινά με τον εντοπισμό των καλύτερων θέσεων σας. Η κλίση του κεφαλιού σας προς διάφορες κατευθύνσεις και η τοποθέτηση της κάμερας κάτω ή πάνω από το κεφάλι σας είναι τρόποι για να εξερευνήσετε διάφορες γωνίες selfie. Η εξερεύνηση διαφόρων στυλ πόζας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις καλύτερες γωνίες σας.

Αποκτήστε μια καλή κατανόηση του σχήματος του σώματός σας και της δομής του προσώπου σας για να ανακαλύψετε γωνίες που συμπληρώνουν τη διάπλασή σας. Το φως είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για τη λήψη selfie. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε το φυσικό φως όταν βγάζετε selfie γιατί δημιουργεί φωτισμό που αντανακλά τα χαρακτηριστικά σας.

Τραβήξτε τις selfies σας σε εξωτερικούς χώρους ή πλησιάστε σε ένα παράθυρο όπου μπορείτε να έχετε αρκετό φως. Η χρήση υπερβολικού τεχνητού φωτός δεν είναι καλή γιατί μπορεί εύκολα να περιπλέξει τα χρώματα με αποτέλεσμα λιγότερο ελκυστικές εικόνες.

Η κλίση του κεφαλιού σας προς διάφορες κατευθύνσεις και η τοποθέτηση της κάμερας κάτω ή πάνω από το κεφάλι σας είναι τρόποι για να εξερευνήσετε διάφορες γωνίες selfie.

2 Εθιμοτυπία Selfie

Πρέπει να προσέχετε το περιβάλλον σας όταν τραβάτε selfies. Μην παραβιάζετε το απόρρητο άλλων ανθρώπων. Η λήψη ατόμων στη selfie σας χωρίς τη συγκατάθεσή τους μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Αποφύγετε τέτοια, ιδιαίτερα σε ευαίσθητες καταστάσεις. Επιπλέον, αποφύγετε να τραβάτε selfies σε μέρη όπου δεν επιτρέπονται οι κάμερες.

Η κοινή χρήση selfies στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να γίνεται με σεμνότητα. Πολλά από όλα είναι κακά, συμπεριλαμβανομένων των πολλών selfies. Μάθετε να μοιράζεστε μόνο selfies που αντικατοπτρίζουν σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Τέλος, αποφύγετε να μοιράζεστε πάρα πολλές πληροφορίες για τις selfies σας, ώστε να μην αποκαλύπτετε ευαίσθητες λεπτομέρειες στους stalkers.

Η κοινή χρήση selfies στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να γίνεται με σεμνότητα.

3 Βελτιώστε το σώμα σας για τη selfie

Το δέρμα σας πρέπει να είναι στα καλύτερά του πριν τραβήξετε τη selfie σας. Από αυτή την άποψη, αρκεί να ακολουθήσετε μια ρουτίνα περιποίησης που λειτουργεί για εσάς. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε καλή ενυδατική κρέμα για να ενυδατώσετε το δέρμα σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν θεραπείες κηλίδων για να απαλλάξετε το πρόσωπό σας από τις κηλίδες.

Τα φρύδια σας πρέπει να έχουν σχήμα, τα μαλλιά σας και τα νύχια σας σωστά κομμένα. Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε το σωστό ντύσιμο εάν αναζητάτε μια τέλεια selfie. Επιλέξτε ρούχα που συμπληρώνουν τον τόνο της επιδερμίδας σας. Η προσθήκη κομψών γυαλιών ηλίου και ευπαρουσίαστων κοσμημάτων μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή σας ενισχύοντας το ταλέντο και την προσωπικότητά σας.

Τα φρύδια σας πρέπει να έχουν σχήμα, τα μαλλιά σας και τα νύχια σας σωστά κομμένα. Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε το σωστό ντύσιμο εάν αναζητάτε μια τέλεια selfie.

4 Λάθη Selfie προς Αποφυγή

Οι πιο ελκυστικές selfies πρέπει να στερούνται κοινών λαθών. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε ψεύτικα χαμόγελα. Προσπαθήστε να διασφαλίσετε ότι η απόσπαση της προσοχής στο παρασκήνιο ελαχιστοποιείται στο ελάχιστο, εστιάζοντας την κάμερα σε εσάς.

Η εφαρμογή φλας όταν η κάμερα του τηλεφώνου είναι πολύ κοντά σας θα μειώσει την ποιότητα της selfie σας. Αποφύγετε τη χρήση πολλών φίλτρων, καθώς αυτό μπορεί να κάνει την εικόνα σας να φαίνεται λιγότερο αληθινή.

Εξερευνήστε όσο το δυνατόν περισσότερες γωνίες και αναζητήστε τη μοναδική γωνία που αναδεικνύει τη διάπλασή σας και αναδεικνύει την ομορφιά σας.

Προσπαθήστε να διασφαλίσετε ότι η απόσπαση της προσοχής στο παρασκήνιο ελαχιστοποιείται στο ελάχιστο, εστιάζοντας την κάμερα σε εσάς.

5 Το καλύτερο φόντο

Η επιλογή του τέλειου φόντου είναι επίσης απαραίτητη για μια καλή selfie. Το σωστό φόντο θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε την καλύτερη διάθεσή σας. Το καθαρό υπόβαθρο είναι το καλύτερο για να απεικονίσετε μια επαγγελματική selfie σε υπαίθριες περιστάσεις. Αντίθετα, τα ουδέτερα φόντο είναι τα καλύτερα για επίσημες περιστάσεις.

Η χρήση του κατάλληλου φόντου μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τον αντίκτυπο της selfie σας. Μην φοβάστε να προσθέσετε στοιχεία που προάγουν την προσωπικότητα και το στυλ σας. Χρησιμοποιήστε χαρακτηριστικά όπως το βάθος πεδίου για να κάνετε το πρόσωπό σας το κέντρο της έλξης.

Τα στοιχεία του φόντου δεν πρέπει να αποσπούν την προσοχή αλλά να συμπληρώνουν τη selfie προσθέτοντας χαρακτήρα και βάθος.

Η χρήση του κατάλληλου φόντου μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τον αντίκτυπο της selfie σας. Μην φοβάστε να προσθέσετε στοιχεία που προάγουν την προσωπικότητα και το στυλ σας.

6 Χρήση εφαρμογών και φίλτρων Selfie

Αν θέλετε να είστε πιο δημιουργικοί με τις selfie σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις εφαρμογές selfie. Υπάρχουν πολλά από αυτά στο διαδίκτυο. Από την προσαρμογή του φωτισμού μέχρι την παροχή ωραιοποιητικών λειτουργιών και ειδικών εφέ, αυτές οι εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εκπληκτικές selfies. Τέτοιες εφαρμογές είναι εξοπλισμένες με φιλικές διεπαφές χρήστη για τη βελτίωση και την επεξεργασία των selfies σας.

Με τέτοιες εφαρμογές, μπορείτε να πετύχετε επαγγελματικές selfies ακόμα και όταν δεν έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες και εμπειρία. Πολλές εφαρμογές selfie έχουν επίσης σχεδιαστεί με λειτουργίες κοινής χρήσης κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέποντάς σας να συμμετέχετε σε κοινότητες όπου οι selfies χαίρουν μεγάλης εκτίμησης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μπορείτε να κάνετε τις selfies σας να φαίνονται καλύτερες, χωρίς να χρησιμοποιείτε υπερβολικά φίλτρα. Η υπερβολική χρήση φίλτρων έχει έναν τρόπο να παραμορφώνει τις selfies και να τις κάνει να φαίνονται λιγότερο αυθεντικές. Το καλύτερο πράγμα είναι να χρησιμοποιήσετε μικρές προσαρμογές που θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε τον τέλειο φωτισμό, την ισορροπία χρωμάτων και την αντίθεση.

Ό,τι κι αν χρησιμοποιείτε θα πρέπει να είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα χαρακτηριστικά του σώματός σας. Όχι κάτι που θα παραμορφώσει εντελώς την εμφάνισή σας.

Αν θέλετε να είστε πιο δημιουργικοί με τις selfie σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις εφαρμογές selfie.

7 Ομαδικές selfies

Οι ομαδικές selfies είναι διαφορετικές από τις προσωπικές. Εάν πρόκειται να τραβήξετε τις τέλειες selfie από αυτή την άποψη, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλοι περιλαμβάνονται στη selfie. Έτσι, όλοι θα νιώσουν σημαντικοί και θα ενθουσιαστούν κατά τη διάρκεια της στιγμής. Αυτός ο ενθουσιασμός θα δώσει ζωή στα χαμόγελα στη selfie.

Οι αυθεντικές εκφράσεις και οι αλληλεπιδράσεις είναι επίσης σημαντικές για τη λήψη τέλειων selfies. Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται αποκλεισμένος σε μια ομαδική selfie.

Για ομαδικές selfies, είναι απαραίτητο να ανακαλύψετε το πιο κατάλληλο φόντο. Τοποθετήστε την κάμερα του τηλεφώνου στο ύψος των ματιών και χρησιμοποιήστε την πανοραμική θέα για να διασφαλίσετε ότι καταγράφετε τα πάντα. Χρησιμοποιήστε έναν ευρυγώνιο φακό γιατί μπορούν να αιχμαλωτίσουν περισσότερα άτομα. Εστιάστε περισσότερο στα πρόσωπα όλων, καθώς αυτό θα εξασφαλίσει τη σωστή ποσότητα φωτός.

Οι ομαδικές selfies είναι διαφορετικές από τις προσωπικές.

8 Selfies σε διαφορετικά περιβάλλοντα

Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε τις selfies σε εξωτερικούς χώρους δεν είναι ο ίδιος όπως όταν τις κάνετε σε εσωτερικό χώρο. Για παράδειγμα, το φυσικό φως είναι καλύτερο για selfies σε εξωτερικούς χώρους. Αναζητήστε περιοχές με ανοιχτές αποχρώσεις. Αποφύγετε περιοχές με άμεσο ηλιακό φως. Σκεφτείτε το φόντο και επιλέξτε σκηνές που συμπληρώνουν την εμφάνισή σας. Υπάρχει αρκετός φως σε εξωτερικούς χώρους, επομένως θα πρέπει να προσαρμόσετε την κάμερά σας ώστε να ταιριάζει σε τέτοιες ρυθμίσεις.

Οι selfies σε εσωτερικούς χώρους εξαρτώνται κυρίως από την ποσότητα φωτός. Ελέγξτε για τοποθεσίες με όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικό φως. Οι γυάλινες πόρτες και τα παράθυρα είναι τέλεια. Το φόντο πρέπει να είναι απαλλαγμένο από στοιχεία που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού σας.

Το φυσικό φως είναι καλύτερο για selfies σε εξωτερικούς χώρους.

9 Εκφράσεις του προσώπου

Η ουσία του να έχεις ένα καλό χαμόγελο δεν μπορεί να υπερτονίζεται στις selfies. Τα γεμάτα αυτοπεποίθηση και αυθεντικά χαμόγελα είναι απαραίτητα για τις selfies. Χρειάζεστε αυθεντικά συναισθήματα για να τα απεικονίσετε. Χρησιμοποιήστε κάθε δυνατό μέσο για να προκαλέσετε φυσικά χαμόγελα. Το να θυμάστε οτιδήποτε σας κάνει ευτυχισμένο θα είναι αρκετά καλό.

Τα αναγκαστικά χαμόγελα δεν είναι καλά για selfies. Να είστε σίγουροι και χαρούμενοι για τα μοναδικά σας χαρακτηριστικά. Αυτό το συναίσθημα θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε τη θετικότητα μέσα σας.

Οι εκφράσεις του προσώπου στις selfies είναι για την επικοινωνία διαφορετικών συναισθημάτων. Χρησιμοποιήστε διαφορετικές εκφράσεις για να απεικονίσετε διάφορα συναισθήματα. Ένα απαλό χαμόγελο, το στοχαστικό βλέμμα ή το ανασηκωμένο φρύδι είναι καλά παραδείγματα. Αυτές οι εκφράσεις μεταφέρουν διαφορετικά συναισθήματα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την κατάλληλη έκφραση για την κατάλληλη περίσταση.

Τα γεμάτα αυτοπεποίθηση και αυθεντικά χαμόγελα είναι απαραίτητα για τις selfies.

10 Λάβετε ιδέες από άλλες selfies

Ο κόσμος συνεχίζει να εξελίσσεται. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούμε παρά να ευθυγραμμιστούμε με τις καλύτερες τάσεις. Επομένως, δεν είναι ντροπή να παίρνεις ιδέες από άλλους για το πώς να βγάλεις μια καλή selfie. Εάν θέλετε πρόσθετες ιδέες, μπορείτε πάντα να σαρώνετε τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για να δείτε ποιες selfies ευθυγραμμίζονται με την προσωπικότητα και το στυλ σας.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *