100+ πιο έξυπνες ιδέες αποθήκευσης για μικρές κουζίνες

Οι καλύτερες ιδέες αποθήκευσης στη μικρή κουζίνα σας μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πολύ χώρο. Μπορούν επίσης να εξασφαλίσουν ότι το μέρος φαίνεται οργανωμένο και τακτοποιημένο. Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να οργανώσετε την κουζίνα σας, φροντίστε να δείτε τις λεπτομέρειες αυτής της ανάρτησης. Εδώ, το περιοδικό Pouted lifestyle αποκαλύπτει μερικά από οι πιο δημιουργικές ιδέες αποθήκευσης κουζίνας. Αυτά είναι τέλεια για μικρές κουζίνες.

1 Εγκατάσταση σταθμού προετοιμασίας πλευρικής εξόδου

Αυτή είναι ίσως μια από τις καλύτερες λύσεις που μπορείτε να υιοθετήσετε για μια κουζίνα που φαίνεται να έχει ανεπαρκή χώρο πάγκου. Θα παρατηρήσετε πώς η σανίδα κρεοπωλείου έχει φτιαχτεί σαν συρτάρι.

2 Είναι εμπνευσμένο από το παντοπωλείο

Μπορείτε να φτιάξετε το ντουλάπι σας και να ακολουθήσετε τον κανόνα που ισχύει στα σούπερ μάρκετ που είναι «πρώτο-σε, πρώτο-έξω». Με άλλα λόγια, νέα κουτιά θα πρέπει να μένουν πίσω από αυτά που ήδη υπάρχουν. Τα πράγματα πρέπει να είναι οργανωμένα.

3 Ράφι πολλαπλών χρήσεων

Βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες, ένα είναι σίγουρο. Αυτό είναι το γεγονός ότι ένα ράφι έχει μετατραπεί σε δύο για εύκολη αποθήκευση διαφορετικών αντικειμένων. Δεν θα χρειαστεί να παλέψετε για να αγοράσετε άλλο.

4 Χρήση οργανωτή φακέλων τσαγιού

Μερικές φορές, το συρτάρι σας γεμίζει με κουτιά τσαγιού που μπορούν να τακτοποιηθούν για να κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη. Τέτοια αντικείμενα μπορούν να αρχίσουν να ρυπαίνουν το μέρος όταν δεν είναι οργανωμένα με τον σωστό τρόπο. Αυτό σας γλιτώνει από το άγχος να οργανώνετε τα φακελάκια τσαγιού ξανά και ξανά.

5 Διαχωρίστε τα εργαλεία κουζίνας

Μερικές φορές θέλετε να πιστεύετε ότι τα διαχωριστικά συρταριών προορίζονται για την αποθήκευση αντικειμένων όπως κουτάλια, μαχαίρια και πιρούνια. Να είστε δημιουργικοί και να αναζητάτε πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην αποθήκευση περιττών αντικειμένων.

6 Δημιουργία υποδοχών σανίδας κοπής

Για να αποφύγετε μια κατάσταση κατά την οποία οι σανίδες κοπής θα συσσωρευτούν και θα μπερδευτεί το μέρος, είναι πολύ καλύτερο να δημιουργήσετε υποδοχές για αυτές. Οι παρακάτω εικόνες θα σας δώσουν κάποια έμπνευση για το πώς μπορεί να γίνει αυτό.

7 Αποθηκευτικός χώρος αποθήκευσης

Ένα πτυσσόμενο ντουλάπι είναι μια από τις πιο δημιουργικές ιδέες αποθήκευσης για μικρές κουζίνες που μπορείτε να υιοθετήσετε σήμερα. Μπορείτε να δείτε πώς αποθηκεύονται τα είδη κουζίνας στο ντουλάπι. Μόλις δεν χρειαστούν, το συρτάρι θα ωθηθεί προς τα πίσω.

8 Ανώτερα ντουλάπια

Σε περίπτωση που έχετε έναν μικρό χώρο κουζίνας και δεν μπορείτε να βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε μια τέτοια πρόκληση, είναι καλύτερα να φτιάξετε ψηλότερα ντουλάπια που εκτείνονται μέχρι την οροφή σας. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι έχετε περισσότερο χώρο για να αποθηκεύσετε αντικείμενα.

9 Μετατροπή της ντουλάπας σας

Μην έχετε ποτέ την ιδέα ότι οι ντουλάπες προορίζονται μόνο για την αποθήκευση ρούχων. Οι απελπισμένοι καιροί όπως αυτοί θα απαιτούν πάντα απελπισμένα μέτρα. Βλέπετε πώς έχουν αποθηκευτεί δημιουργικά τα είδη κουζίνας;

10 Χρήση επεκτάσιμου οργανωτή μαγειρικών σκευών

Αυτό σας βοηθά να αποθηκεύσετε πολλά είδη κουζίνας που μπορούν να διασκορπιστούν παντού. Αυτά μπορεί να είναι φύλλα ψησίματος, ταψιά, σανίδες κοπής και άλλα.

11 Οργανωτής αποθήκευσης πάνω από το ντουλάπι

Υπάρχουν αντικείμενα που μπορεί να μην θέλετε να αποθηκεύσετε μέσα στο ντουλάπι της κουζίνας λόγω εύκολης πρόσβασης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα είδη καθαρισμού για μαγειρικά υλικά. Οι οργανωτές αποθήκευσης πάνω από το ντουλάπι μπορούν να σας βοηθήσουν σε τέτοιου είδους θέματα και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς ανάρτησης στην κουζίνα σας.

12 Αποθήκευση ταψιών στο πλάι

Υπάρχει κάτι για κατσαρόλες και τηγάνια. Είναι το γεγονός ότι έχουν τον τρόπο να κάνουν τις κουζίνες να φαίνονται ανοργάνωτες ανεξάρτητα από το πώς είναι αποθηκευμένες. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε οριζόντια ή κάθετα για να αποφύγετε πάρα πολλές ρυθμίσεις.

13 Οργανωτής συρταριών δοχείων τροφίμων

Χρησιμοποιώντας αυτό το στοιχείο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η διαδικασία καθαρισμού μετά το δείπνο θα είναι πολύ ομαλή. Αυτός ο διοργανωτής θα σας κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη.

14 Ομαδοποίηση ανά χρώμα

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η οργάνωση αντικειμένων από άποψη χρώματος μπορεί είτε να κάνει μια κουζίνα να φαίνεται ευρύχωρη ή σφιχτή. Η μαγεία εδώ είναι η ομαδοποίηση των αντικειμένων ανάλογα με τα χρώματά τους. Μην τα ανακατεύετε μόνο.

15 Μπάρα μαχαιριού

Εκτός από το θέμα της εξασφάλισης επαρκούς χώρου στην κουζίνα, είναι πολύ πιο ασφαλές όταν τα μαχαίρια είναι τοποθετημένα σε ένα μέρος. Η χρήση κάτι παρόμοιου με μία από τις εικόνες μπορεί να βοηθήσει.

16 Χρήση σανίδας με μανταλάκια

Μερικές φορές μπαίνεις στον πειρασμό να πιστέψεις ότι οι τοίχοι σου δεν μπορούν να βοηθήσουν στην αποθήκευση των αντικειμένων στην κουζίνα. Αυτό δεν είναι αλήθεια σε καμία περίπτωση. Στην πραγματικότητα, οι τοίχοι της κουζίνας σας είναι πολύ πιο χρήσιμοι σε σύγκριση με αυτό που σκέφτεστε αυτή τη στιγμή.

17 Μεγιστοποίηση του ντουλαπιού

Μην αγνοείτε ποτέ το πάνω μέρος των ντουλαπιών της κουζίνας σας, καθώς ορισμένα αντικείμενα μπορούν να αποθηκευτούν σε αυτά. Το μόνο πράγμα είναι ότι πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τέτοια αντικείμενα δεν χρησιμοποιούνται τακτικά. Αυτό θα σας κάνει να αποφύγετε το άγχος της αναρρίχησης που και που για να αποκτήσετε ένα τέτοιο αντικείμενο.

18 Χρησιμοποιώντας ράφια

Βεβαιωθείτε ότι τα ράφια είναι τοποθετημένα σε μέρη όπου είναι δυνατό να φιλοξενήσετε περισσότερα αντικείμενα στην κουζίνα σας. Αυτή είναι ίσως μια από τις πιο κλασικές ιδέες αποθήκευσης για μικρές κουζίνες.

19 Στρατηγική αποθήκευσης παραθύρων

Η χρήση των παραθύρων ως μία από τις ιδέες αποθήκευσης για μικρές κουζίνες είναι πολύ μοναδική. Μπορείτε να δείτε πώς έχουν τακτοποιηθεί κατσαρόλες και τηγάνια για να κάνουν το μέρος να φαίνεται ευρύχωρο και ευπαρουσίαστο.

20 Χρησιμοποιώντας το επάνω μέρος του ψυγείου σας

Το επάνω μέρος ενός ψυγείου μπορεί να μετατραπεί σε ντουλάπι όπως φαίνεται παρακάτω. Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία στην κορυφή. Είναι ασφαλείς και ασφαλείς.

21 Χρησιμοποιώντας καλάθια

Μπορείτε να δείτε πώς έχουν αποθηκευτεί τα αντικείμενα στο επάνω μέρος του ντουλαπιού. Το καλό μέρος της χρήσης καλαθιών είναι ότι τα αντικείμενα είναι ορατά για να μπορείτε να κάνετε μια εύκολη επιλογή.

22 Ανακτήστε τον χώρο του νεροχύτη σας

Η πλευρά του νεροχύτη υποχρησιμοποιείται πάντα. Αφαιρέστε τα scrubbers και τα βρεγμένα σφουγγάρια από τον πάγκο σας και βάλτε τα σε διάταξη οργάνωσης γραφείου.

23 Δημιουργικό στέκι

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα ράφια έχουν δύο επιφάνειες στις περισσότερες περιπτώσεις. Μπορείτε να δείτε πώς έχουν τοποθετηθεί τα αντικείμενα επάνω και κάτω για εξοικονόμηση χώρου.

24 Χρήση ξεχασμένου χώρου

Κάποια βαριά αντικείμενα γύρω από την κουζίνα σας θα είναι πάντα δύσκολο να τα αποθηκεύσετε. Αυτά τα αντικείμενα μπορεί να είναι σανίδες κοπής, τηγάνια και τρυπητήρια. Αποθηκεύστε τα στην κάτω πλευρά του ντουλαπιού σας.

25 Χρήση θυρών ντουλαπιών

Αυτή είναι ίσως μια από τις πιο δημιουργικές ιδέες αποθήκευσης για μικρές κουζίνες που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν. Κρεμάστε τα μαγειρικά σκεύη που χρησιμοποιείτε πάντα.

26 Αντικείμενα που εμφανίζονται

Βλέπετε πώς έχουν εμφανιστεί τα στοιχεία; Αυτή η ιδέα δεν κάνει απλώς την κουζίνα πιο πολύχρωμη αλλά και ευρύχωρη.

27 Απόκρυψη συσκευών

Συσκευές όπως φούρνοι μικροκυμάτων ή τοστιέρες μπορούν να κρατηθούν μακριά από εμφανή σημεία. Απλώς δημιουργήστε έναν χώρο όπου μπορούν να αποθηκευτούν μετά τη χρήση.

28 Αποθήκευση όλων

Ακριβώς όπως οι παρακάτω εικόνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περιέχει για να αποθηκεύσετε αντικείμενα γύρω από την κουζίνα. Αυτό κάνει το μέρος να φαίνεται οργανωμένο.

29 Κρεμαστές σανίδες κοπής

Αυτή είναι μια από αυτές τις ιδέες αποθήκευσης για μικρές κουζίνες που μπορούν να σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πρόσβαση στις σανίδες κοπής σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να τα εντοπίσετε εύκολα.

30 Ενσωματωμένα είδη

Θα παρατηρήσετε ότι όλα είναι ενσωματωμένα σε αυτήν την κουζίνα, όπως φούρνος ταχύτητας, καφετιέρα και διανομέας νερού. Κάτι τέτοιο θα εξοικονομήσει σίγουρα πολύ χώρο.

Για περισσότερες αναρτήσεις σχετικά με την κουζίνα, κάντε κλικ εδώ.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *