15+ κορυφαία μοντέρνα σχέδια εσωτερικών χώρων

Πότε ήταν η τελευταία φορά που προσθέσατε κάποιο νέο έπιπλο διακόσμησης στο σπίτι σας; Λοιπόν, δεν βαριέσαι την ίδια παλιά εμφάνιση που είχες εδώ και χρόνια με τους υπερμεγέθεις καναπέδες και τη στενή ρουστίκ κουζίνα! Ήρθε η ώρα για κάποια σοβαρή αλλαγή στο σχέδιο εσωτερικού σχεδιασμού σας. Οπότε «bye-bye classic», και σίγουρα δεν εννοούμε «γεια funky»! Αυτό που θέλουμε εδώ είναι ΣΥΓΧΡΟΝΟ.

Ναι, απλή επίπλωση, μεγαλύτερες αποστάσεις, γυμνά χρώματα και περίεργα κεντρικά κομμάτια. τα αγαπάμε ΟΛΑ. Επιτρέψτε μας να σας καθοδηγήσουμε στο να ερωτευτείτε τη μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού. Εδώ είναι όλες οι συμβουλές που θα χρειαστείτε για την ανανέωση του μεγάλου σπιτιού σας.

1 Λιγότερο είναι περισσότερο

Αυτός είναι ο νούμερο ένα χρυσός κανόνας που προτείνουν οι κορυφαίοι σύγχρονοι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων στον κόσμο. Τα σύγχρονα σπίτια χαρακτηρίζονται πάντα από την προσκόλληση μόνο στα απαραίτητα έπιπλα. Χωρίς συνωστισμό χώρων με επιπλέον ρυθμίσεις καναπέ ή χώρο με υπερβολική διακόσμηση. Καμία χρήση πολλών ντουλαπιών ή τοποθέτηση μιας γελοίας τεράστιας ντουλάπας στην κρεβατοκάμαρα. Σκεφτείτε τι χρειάζεστε, και ανάγκη δεν σημαίνει «θέλετε», ανάγκη όπως μόνο σε αυτό που πραγματικά θα «χρησιμοποιήσετε». Αφού το αποφασίσετε, αφαιρέστε όλα τα άλλα. Αυτό θα εξοικονομήσει τεράστιο χώρο και μαντέψτε! Όλα αυτά τα περιττά αντικείμενα που χάσατε σίγουρα θα σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα.

2 Αιχμηρή επίπλωση

Οι μοντέρνοι ιστότοποι εσωτερικής διακόσμησης χρησιμοποιούν συχνά έπιπλα με νευρικές γραμμές, από νευρωτικούς ορθογώνιους καναπέδες έως τραπεζαρίες με ίσια γραμμή. Ο κανόνας είναι «Ακριβής ορισμός». Να είστε γεωμετρικοί, αλλά μην γίνεστε υπερβολικοί. Διαμορφώστε μια ισορροπία μεταξύ συμμετρίας και ασυμμετρίας. προσθέστε χνουδωτά μαξιλάρια στις νευρικές καρέκλες σας ή χρησιμοποιήστε ένα τολμηρό αφηρημένο έργο τέχνης στο κέντρο του δωματίου.

3 Ουδέτερα χρώματα

Δεδομένου ότι όλα είναι θέμα απλότητας, σίγουρα θα χρειαστεί να επιμείνετε στα απλά χρώματα. Τα ουδέτερα χρώματα των Nudes είναι πολύ άνετα στο μάτι. Συνδυάζονται εύκολα και θα δίνουν πάντα αυτή την εκλεπτυσμένη εμφάνιση εύκολα. Χρησιμοποιήστε λευκό, μαύρο και μπεζ, στους μεγαλύτερους χώρους σας (τοίχους, δάπεδα, κύρια έπιπλα… κ.λπ.). μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε αποχρώσεις του καφέ. Έχοντας ένα συμπαγές ουδέτερο δάπεδο επιτρέπει στα πιο σημαντικά και καλλιτεχνικά στοιχεία να τραβήξουν την απαιτούμενη προσοχή. Δεδομένου ότι η συνολική εικόνα θα έχει ήρεμα ουδέτερα, μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε χρώμα στα μικρότερα κομμάτια, δοκιμάστε φωτεινά έργα τέχνης τοίχου ή ακόμα και διαφορετικές αποχρώσεις των γυμνών χρωμάτων. Μην κολλάτε μόνο σε ένα ή δύο χρώματα σε όλο το σπίτι!

4 Σκούρα μπάνια

Παρόλο που τα λευκά και μπλε μπάνια ήταν αυτό που βρίσκαμε όταν μεγαλώναμε, ο χρόνος τους τελείωσε. Δοκιμάστε σκούρα πλακάκια στο πάτωμα, χρησιμοποιήστε γυαλισμένο σκυρόδεμα ή μαύρο γρανίτη. Κάντε συνδυασμούς σκούρου γκρι και βιολετί για μυστηριώδη διάθεση. Χρησιμοποιήστε ανοιχτόχρωμους νεροχύτες και μπανιέρες για να φωτίσετε την απόχρωση του δωματίου ή προσθέστε μεγάλους αιχμηρούς καθρέφτες για έντονη εμφάνιση. Τα σκοτεινά μπάνια έχουν γίνει τόσο μοντέρνα. δεν θα μπορούσες ποτέ να κάνεις λάθος μαζί τους.

5 Ποτήρι

Δεν μπορεί να υπάρξει «μοντέρνο» χωρίς «Γυαλί». Προσθέστε το στα έργα τέχνης σας ή ακόμα και εγκαταστήστε έναν τοίχο από γυάλινη λαμαρίνα, εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια τέτοια ακραία κίνηση. Στο σκοτεινό μπάνιο σας, μια απλή, διαφανής γυάλινη οθόνη ντους θα ήταν τέλεια. Μην καταστρέψετε αυτή την νευρική εμφάνιση χρησιμοποιώντας βαρετές κουρτίνες.

6 Φωτισμός

Αναφέραμε ότι πρόκειται για γυάλινο τοίχο παραπάνω. αυτός είναι ένας άλλος λόγος που πρέπει να το σκεφτείτε. Έχοντας περισσότερο φως σε ένα δωμάτιο το κάνει να νιώθει πιο ευρύχωρο και άνετο. Προσθέστε περισσότερα παράθυρα στο σπίτι αν μπορείτε και χρησιμοποιήστε πολύ ανοιχτόχρωμα σκίαστρα παραθύρων που επιτρέπουν την πρόσβαση στο φως όλη την ημέρα. Επίσης, χρησιμοποιήστε προσαρμοστικούς λαμπτήρες, αυτή η μοντέρνα λύση θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε την ένταση των λαμπτήρων, αλλάζοντας επομένως τη διάθεση του δωματίου όποτε χρειάζεται.

7 Διακοσμητικά τοίχου

Αυτό είναι απαραίτητο! Κανένα μοντέρνο σπίτι δεν μπορεί να απαλλαγεί από την τέχνη των τοίχων, είτε είναι αφηρημένοι, πίνακες ζωγραφικής που ουρλιάζουν είτε σχέδια και γραπτά που μοιάζουν με την ταυτότητά σας. Προσπαθήστε να εξατομικεύσετε την τέχνη του τοίχου σας. Μην επιλέγετε πράγματα που είναι απλά όμορφα ή τυχαία πολύχρωμα, αλλά αυτά που είναι μάλλον εκφραστικά και μοναδικά, όπως ακριβώς είστε εσείς. Μπορείτε επίσης να βάψετε ορισμένα σημεία των τοίχων με έντονα χρώματα που σκάνε ή να κρεμάσετε αφίσες με ό,τι αγαπάτε σε μοντέρνα πλαστικά κουφώματα.

8 Συνδυάστε υλικά

Μην κολλάτε μόνο στην ξύλινη επίπλωση. προσθέστε πλαστικό στα δωμάτιά σας. Τα γυαλιστερά κομμάτια από ανοξείδωτο χάλυβα χρησιμοποιούνται επίσης συνήθως ως αξεσουάρ, τοποθετήστε ένα μεγάλο ανοξείδωτο μπολ στο κέντρο του τραπεζιού σας και γεμίστε το με κομμάτια ξύλου και μικρά ξηρά λουλούδια ως κεντρικό κομμάτι για παράδειγμα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα μικρό βάζο από πορσελάνη στον καναπέ. χρησιμοποιήστε αρωματικά κεριά ή χρωματιστά συμμετρικά γυάλινα βάζα που περιέχουν ένα μόνο λουλούδι. Μην ταιριάξετε με τα μεγέθη, αλλά χρησιμοποιήστε πολλά μικρά κομμάτια και απλώστε τα σε όλο το σπίτι.

9 Πηγαίνετε σε ανοιχτό σχέδιο

Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια τόσο τεράστια αλλαγή, προχωρήστε χωρίς δισταγμό. Αφαιρέστε τους εσωτερικούς τοίχους για να προσθέσετε περισσότερο ανοιχτό χώρο και όλες οι περιοχές του σπιτιού σας να έχουν επισκόπηση μεταξύ τους. Χρησιμοποιήστε μια μεγάλη επιλογή δαπέδου για ένα συνεκτικό φινίρισμα και παίξτε με διαφορετικό φωτισμό για κάθε περιοχή.

Είστε πλέον ο δικός σας έμπειρος μοντέρνος σχεδιαστής εσωτερικών χώρων. Οι έννοιες του μοντέρνου εσωτερικού σχεδιασμού είναι πραγματικά απλές και περιστρέφονται γύρω από το να είναι τολμηρό και νευρικό. Χρησιμοποιήστε μοντέρνα χαμηλά κρεβάτια αντί για αυτά τα υπερμεγέθη κλασικά χαραγμένα. Επιλέξτε μια απλή ντουλάπα με δροσερές συρόμενες πόρτες για εξοικονόμηση χώρου. προσθέστε καθρέφτες στις πόρτες του αντί να τοποθετήσετε στηρίγματα με καθρέφτες στο δωμάτιο. Χρησιμοποιήστε απλά χρωματιστά χαλιά με ουδέτερες αποχρώσεις. προσπαθήστε να τα κάνετε αντίθεση με τα χρώματα του δαπέδου σας για να τα κάνετε ελκυστικά. Αν βρείτε ένα κλασικό ή funky κομμάτι που αγαπάτε απόλυτα και δεν μπορείτε να αντισταθείτε, αγοράστε το και τοποθετήστε το σε κατάλληλο σημείο. Less is more, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το δωμάτιό σας θα περιέχει 1 καρέκλα και μια βάση φωτιστικού. Η μοντέρνα τέχνη έχει να κάνει με οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε εκφραστικοί, γι’ αυτό διασκεδάστε και εκφράστε τον εαυτό σας στο περιβάλλον του σπιτιού σας. ζητήστε από τους επισκέπτες να αναγνωρίσουν την προσωπικότητά σας τη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στο μέρος. Καλή τύχη με τη μεγάλη αναμόρφωσή σας.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *