15 πιο καυτές ιδέες για φωτιστικά οροφής για εφηβικά υπνοδωμάτια

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ακόμη το γεγονός ότι όταν πρόκειται για εφήβους, τα φωτιστικά οροφής δεν είναι κρίσιμα μόνο για τις εσωτερικές διακοσμήσεις. Μάλλον, μπορούν να ζωντανέψουν τα υπνοδωμάτια. Εάν έχετε εφήβους, τα καλύτερα φωτιστικά οροφής πρέπει να υιοθετηθούν στα δωμάτιά τους ως αντανάκλαση της δημιουργικότητας. Δεν χρειάζεται να βάλετε τα μυαλά σας καθώς έχετε έρθει στο σωστό μέρος. ο κύριος στόχος αυτής της ανάρτησης του περιοδικού Pouted decor θα είναι να αποκαλύψει 15 από τις πιο καυτές ιδέες για φωτιστικά οροφής για εφηβικά υπνοδωμάτια.

1 Κρεμαστά φωτιστικά οροφής από κεραμικά

Η χρήση κεραμικών φωτιστικών οροφής γίνεται πιο δημοφιλής σε σύγκριση με το παρελθόν. Σημαίνει ότι οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν περισσότερο καθώς περνούν οι μέρες. Αυτές οι μορφές φωτιστικών οροφής είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να δώσετε περισσότερη ζωή στην κρεβατοκάμαρα του εφήβου σας. Όταν χρησιμοποιούνται, δεν θα παράγουν θερμότητα γύρω από το δωμάτιο. Επίσης, τα κεραμικά τείνουν να διαρκούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πριν χρειαστεί να αλλάξουν.

2 Τα χρώματα έχουν σημασία

Τα χρώματα των φωτιστικών οροφής στην κρεβατοκάμαρα του εφήβου σας είναι πολύ σημαντικά και δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένα. Η μόνη φορά που θέλετε να το πάρετε αυτό ελαφρά είναι όταν ο έφηβός σας δεν είναι πλέον μαθητής. Με απλά λόγια, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν φανταχτερά φώτα γύρω από το μέρος. Αυτά είναι υπέροχα, αλλά θα έχουν μικρή ή καθόλου χρήση κατά τη διάρκεια της μελέτης. Η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε κάτι πολύ φωτεινό.

3 Φύλλα οροφής σε σχήμα φύλλου

Έχετε έναν έφηβο που είναι παθιασμένος με τη φύση; Γνωρίζετε ότι τέτοιο πάθος μπορεί να διατηρηθεί μέσω των φωτιστικών οροφής που έχουν σχήμα φύλλων ή φυτών; Αποτελούν έναν πλήρη ορισμό της ομορφιάς μόλις εγκατασταθούν με τον σωστό τρόπο.

4 Η ιδέα της ποικιλίας

Αυτό σχετίζεται με την ιδέα του φωτιστικού οροφής, η οποία εξηγήθηκε παραπάνω. Είναι ζωτικής σημασίας, ενώ παρέχετε ένα φωτιστικό οροφής που επιτρέπει στον έφηβό σας να μελετά καλά κατά τη διάρκεια της νύχτας, μερικά μπορούν να τον βοηθήσουν να χαλαρώσει πολύ καλά. Εδώ πρέπει να επιτύχετε μια ισορροπία εγκαθιστώντας τόσο έντονα όσο και χρωματιστά φώτα. Θα έχουν τις αντίστοιχες λειτουργίες τους σε διαφορετικές περιόδους. Ορισμένα χρώματα μπορούν να φέρουν ευτυχία, να μειώσουν το άγχος και το στρες. Σημειώστε αυτούς τους τύπους χρωμάτων πριν αποφασίσετε ποιον τύπο φωτιστικού οροφής θα εγκαταστήσετε στην κρεβατοκάμαρα του εφήβου σας.

5 Σκεφτείτε τη θέση του

Δεν έχει σημασία το χρώμα που έχετε επιλέξει, βεβαιωθείτε ότι τέτοιο φωτιστικό οροφής δεν βλέπει απευθείας το κρεβάτι του εφήβου σας. Αυτό δεν έχει κανένα νόημα, καθώς μπορεί να τον κάνει να μην χαλαρώσει όταν χρειάζεται. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχει εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε γωνία γύρω από το δωμάτιο όπου δεν υπάρχει κρεβάτι. Η ουσία εδώ είναι ότι τέτοιο φως δεν πρέπει να βλέπει απευθείας το κρεβάτι του εφήβου σας.

6 Ξύλινα φωτιστικά οροφής

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ξύλινα φωτιστικά οροφής μπορούν να κάνουν τα υπνοδωμάτια να φαίνονται εντελώς διαφορετικά λόγω των μοναδικών σχεδίων τους. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ζωντανέψει η κρεβατοκάμαρα ενός εφήβου από τη χρήση ξύλινων φωτιστικών οροφής. Ένας από τους λόγους που γίνονται αρκετά δημοφιλή τον τελευταίο καιρό είναι το γεγονός ότι μπορούν να κάνουν τα δωμάτια πολύ ζεστά.

7 Λαμβάνοντας υπόψη τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας

Μπορείτε να απαριθμήσετε όλες τις ιδέες για τα φωτιστικά οροφής στην κρεβατοκάμαρα του εφήβου σας. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι ολόκληρος ο σκοπός θα νικηθεί χωρίς να επιλέξετε μια φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ένα φωτιστικό οροφής εξοικονόμησης ενέργειας είναι η επιλογή σας.

8 Μοτίβα χαρτιού

Αυτές είναι απλώς μια από τις πιο cool τεχνικές, μεταξύ άλλων τεχνικών φωτισμού. Είναι τέλεια όταν πρόκειται να φωτιστούν τα υπνοδωμάτια. Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι πολύ προσιτές. Ένα από τα οφέλη της χρήσης φωτιστικών οροφής με χάρτινα σχέδια είναι το γεγονός ότι τα δωμάτια των παιδιών σας μπορούν να φωτιστούν. Ισχύει ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείται ένα πολύχρωμο μοτίβο.

9 Φωτιστικά μπαλονιών

Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλή αυτή τη στιγμή μεταξύ των εφήβων και των ιδιοκτητών σπιτιού, σύντομα θα γίνουν στο εγγύς μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να τα εκμεταλλευτείτε τώρα για να μεταμορφώσετε το δωμάτιο του εφήβου σας σήμερα. Είναι φωτιστικά οροφής που έχουν σχήμα μπαλονιού. Φαίνονται αληθινά τις περισσότερες φορές, δεδομένου ότι είναι κρεμασμένα με σχοινιά από τις οροφές. Οι έφηβοί σας θα λατρέψουν αυτή την ιδέα λόγω της χαράς και της διασκέδασης που αντιπροσωπεύει.

10 Φωτιστικά οροφής αστέρι

Αυτές οι μορφές φωτιστικών οροφής είναι ένας άλλος δημιουργικός τρόπος για να ζωντανέψετε την κρεβατοκάμαρα του εφήβου σας σήμερα. Φανταστείτε αστέρια στο ταβάνι των υπνοδωματίων του εφήβου σας! Ζωγραφίζει κάποιες εικόνες στο μυαλό του/της για τον κόσμο. Δεν θα υπάρχει καμία βαρετή στιγμή με αυτόν τον τύπο φωτιστικού οροφής. Για να τα κάνετε πιο ελκυστικά, βεβαιωθείτε ότι τα αστέρια είναι διαφορετικών χρωμάτων. Αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργία μεγαλύτερης αγωνίας. Απλώς γίνετε δημιουργικοί και δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματα που μπορεί να έχουν στην κρεβατοκάμαρα του εφήβου σας.

11 Δακτυλιοειδείς λάμπες

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτών των φωτιστικών οροφής είναι ότι μπορούν να κάνουν ένα υπνοδωμάτιο να φαίνεται πολύ μοντέρνο. Είναι επίσης φωτεινά για να κάνουν κάθε δωμάτιο ζωντανό μετά την εγκατάσταση. Υπάρχουν διάφοροι τύποι δαχτυλιδιών λαμπτήρων στην αγορά. Όταν προσπαθείτε να επιλέξετε ένα που θα εγκατασταθεί στο δωμάτιο του εφήβου σας, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ μεγάλο, καθώς αυτό μπορεί να ακυρώσει τον σκοπό να κάνετε ένα τέτοιο δωμάτιο όμορφο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

12 Κρυφά φωτιστικά οροφής

Σε περίπτωση που ψάχνετε για την τέλεια προσθήκη στο δωμάτιο του εφήβου σας, αυτά τα φωτιστικά οροφής είναι η καλύτερη επιλογή. Τα κρυφά φωτιστικά οροφής τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι εμφανή. Αυτά μπορούν να δώσουν σε κάθε υπνοδωμάτιο μια τέλεια πινελιά για να το κάνουν να φαίνονται εξαιρετικά. Δεν είναι ορατά μέχρι να ενεργοποιηθούν.

13 Κρεμαστά φωτιστικά

Αυτοί οι τύποι λαμπτήρων οροφής είναι παρόμοιοι σε σύγκριση με τους λαμπτήρες μπαλονιών που εξηγήθηκαν παραπάνω. Η μόνη διαφορά είναι ότι τείνουν να προσφέρουν μια ποικιλία σχημάτων από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε, σε αντίθεση με τις λάμπες με μπαλόνια, που έχουν μόνο σχήματα που μοιάζουν με μπαλόνια. Κυκλοφορούν ακόμη και σε διάφορα χρώματα, που μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να χαλαρώσουν.

14 Γυάλινα κρεμαστά φωτιστικά οροφής

Αυτές οι μορφές φωτιστικών οροφής είναι μοναδικές, δεδομένου ότι τείνουν να είναι πολύ διαφανείς σε σύγκριση με άλλες. Με αυτούς τους τύπους λαμπτήρων, δεν χρειάζεται να ασχολείστε με το χρώμα στην κρεβατοκάμαρα του εφήβου σας γιατί ταιριάζουν πάντα τέλεια σε οποιοδήποτε χρώμα.

15 Φωτιστικά οροφής σε σχήμα πεταλούδας

Είναι πιθανό να μην έχετε ακούσει για αυτόν τον τύπο ιδέας φωτιστικών οροφής πριν. Μπορεί να δώσει σε οποιοδήποτε δωμάτιο ή τοποθεσία γύρω από το σπίτι μια πινελιά αριστείας. Πέρασαν εκείνες οι εποχές που απλώς εγκαθιστάτε φωτιστικά οροφής για χάρη του στην κρεβατοκάμαρα του εφήβου σας. Αντίθετα, θέλετε κάτι που αυτός ή αυτή μπορεί να βρει να είναι σαγηνευτικός. Τα φωτιστικά οροφής σε σχήμα πεταλούδας μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με τη διακόσμηση του σπιτιού, κάντε κλικ εδώ.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *