15+ πιο πρόσφατες ιδέες διακόσμησης εσωτερικού χώρου για το σπίτι σας

Η εσωτερική διακόσμηση μπορεί να είναι ακριβώς όπως φαίνεται το σπίτι σας για πολλούς ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα, είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Το σχέδιο που θα επιλέξετε για την ανανέωση του σπιτιού σας μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά σας. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι αγαπούν τα παστέλ χρώματα, άλλοι προτιμούν τα τολμηρά. μερικοί έλκονται από σκούρες προφορές ενώ σε άλλους αρέσουν οι ανοιχτόχρωμοι. Κάθε μία από αυτές τις προτιμήσεις αποκαλύπτει πολλά για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πώς οι άνθρωποι μπορεί να αντιλαμβάνονται αυτό το θέμα διαφορετικά, όλοι θα συμφωνήσουν στο τέλος ότι το σπίτι σας είναι η ζώνη άνεσής σας. το μέρος όπου έχετε την ευκαιρία να κλείσετε τον κόσμο έξω για λίγο. το μέρος όπου ξεκουράζετε το εξαντλημένο σώμα και το μυαλό σας, αφήνοντας τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ακριβώς στο κατώφλι της πόρτας σας.

Ως αποτέλεσμα, σχεδόν όπως όλα τα άλλα, το σπίτι σας χρειάζεται φροντίδα και όχι μόνο επειδή είναι ωραίο να φαίνεται όμορφο, αλλά και καθώς πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι τα ανοργάνωτα και ακατάστατα σπίτια μπορούν να σας κάνουν να μπείτε στο μια διάθεση κατάθλιψης, έστω και για προσωρινό χρονικό διάστημα. Εάν το σπίτι σας είναι χαοτικό, μπορεί να αισθάνεστε λιγότερο άνετοι με το να βρίσκεστε εκεί και θα προτιμούσατε να μείνετε σε εξωτερικούς χώρους όσο περισσότερο μπορείτε, αλλά δεν είναι έτσι. Για να αποφύγετε αυτή τη σύγκρουση, καλύτερα να ενημερώσετε το σπίτι σας με τις πιο πρόσφατες τάσεις διακόσμησης και, στη συνέχεια, μπορεί να ανακαλύψετε ότι θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας. Ελέγξτε τις τελευταίες τάσεις των εσωτερικών σχεδίων και επιλέξτε αυτό που μπορεί να είναι καλύτερο για εσάς.

15 ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

Το πράσινο είναι ένα τόσο εκπληκτικό φυσικό χρώμα που μπορεί να δώσει στο περιβάλλον σας μια απλή πινελιά φύσης και δασών, σωστά; Λοιπόν, η σκέψη αυτών των μερών σας κάνει, αυθόρμητα, να πιστεύετε πόσο όμορφο θα μπορούσε να φαίνεται το σπίτι σας αν είχε ένα απλό πινέλο από αυτά. Ευτυχώς, μια από τις νεότερες τάσεις στο εσωτερικό σχεδιασμό αυτή τη στιγμή είναι αυτό το απλό έντονο πράσινο, οπότε θα ήταν πραγματικά εκπληκτικό για εσάς να το κάνετε το θέμα ενός από τους τοίχους του δωματίου σας.

14 ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΡΟΠΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ένα όμορφο εσωτερικό νησί βάφοντας τους τοίχους σας σε τροπικά φύλλα. Το σπίτι σας θα μετατραπεί σε ένα ωραίο πινέλο τροπικών περιοχών, με διαφορετικά θέματα τροπικών φυτών όπως οι φοίνικες. Αυτές οι εκτυπώσεις είναι διαθέσιμες με τη μορφή τυπωμένων ταπετσαριών. μπορείτε να επιλέξετε το μοτίβο που ταιριάζει τέλεια στον χώρο σας.

13 ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ

Μην μας παρεξηγείτε εδώ. Οι περισσότεροι από εμάς μισούσαμε τα Μαθηματικά όταν ήμασταν μικροί στο σχολείο, αλλά μην ανησυχείτε. αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το μόνο πράγμα που σχετίζεται με αυτό το θέμα είναι τα σχέδια και τα σχήματα που θα χρησιμοποιηθούν στον τοίχο σας ως ένα από τα πιο μοντέρνα σχέδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. κύκλοι, τρίγωνα και ούτω καθεξής, εκτός αυτού, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι φαίνονται όμορφα όταν χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά, ειδικά όταν είναι γεμάτα χρώματα. θα δώσουν στο σπίτι σας μια σωστή εμφάνιση.

12 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΑΘΕΙΟΤΗΤΑΣ

Τα νεσεσέρ έχουν γίνει τάση για άλλη μια φορά, αλλά αυτό που είναι στην πραγματικότητα trend δεν είναι να έχετε ένα νεσεσέρ στο χώρο σας, αλλά να προσαρμόσετε ένα που ταιριάζει τέλεια με τη διακόσμησή σας. Θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά πώς θέλετε να μοιάζει το ντουλάπι. το μέγεθός του και τα σχήματα των συρταριών. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν πλέον αποκτήσει τη γνώση για το πώς να μετατρέψουν ένα παλιό ντουλάπι σε ένα εξαιρετικό νεσεσέρ.

11 ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

Ναι, η διακόσμηση του τοίχου σας με πολλές πολύχρωμες πεταλούδες έχει γίνει τάση στον κόσμο της διακόσμησης του σπιτιού. Είναι ένα από τα αγαπημένα μας σχέδια σχεδίων γιατί δίνει στο σπίτι σας ένα χαρούμενο θέμα, κάνοντας το περιβάλλον σας να φαίνεται πιο θετικό και να σκορπίζει πολλά καλά vibes σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

10 ΤΟΙΧΟΙ ΑΦΗΜΕΝΟΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΒΑΦΟΙ

Έχουμε μερικά υπέροχα νέα για όλους τους ανθρώπους εκεί έξω που δεν έχουν χρόνο και προϋπολογισμό. δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνετε τίποτα στον τοίχο σας για να αντεπεξέλθετε στις trending σχολές εσωτερικής διακόσμησης. Στην πραγματικότητα, μπορείτε απλά να αφήσετε τον τοίχο σας χωρίς επεξεργασία καθώς και άβαφο, να δείχνει σοβατισμένος και να εκθέτει τα τούβλα. Ναι, δεν είναι αστείο. Οι άβαφοι τοίχοι σας έχουν γίνει στην πραγματικότητα μια νέα τάση που πολλοί άνθρωποι αναζητούν. έτσι τώρα, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο και να απολαύσετε ένα μοντέρνο σπίτι.

9 ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ήδη σχεδιάσει τέλεια το σπίτι σας, αλλά πιστεύετε ότι χρειάζεται απλώς λίγο πινέλο για να λάμψει. Λοιπόν, όχι άλλα έπιπλα. Εάν βρίσκεστε σε αυτό το στάδιο του σπιτιού σας, θα χρειαστείτε απλά μερικά μοναδικά φωτιστικά που θα εντοπίζουν το φως πάνω από το αποκλειστικό σας μέρος. Το να έχετε εκκεντρικές αποχρώσεις και φώτα έχει γίνει ένας μοντέρνος τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, επομένως θα πρέπει να σκεφτείτε να εγκαταστήσετε μερικά ασυνήθιστα συστήματα φωτισμού στο σπίτι σας και να δώσετε στον χώρο σας μια νέα εμφάνιση.

8 ΑΝΑΜΕΙΩΣΗ ΛΕΥΚΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΛΕΥΚΟ

Δεν είναι αναζωογονητικό να βλέπεις ένα δωμάτιο που είναι εντελώς βυθισμένο στο λευκό; Αυτό το χρώμα κάνει το δωμάτιο στην πραγματικότητα να μοιάζει με ένα κομμάτι του ουρανού, αλλά, από την άλλη πλευρά, εξακολουθεί να έχει το μειονέκτημά του, επειδή το πολύ λευκό μπορεί να δώσει στο δωμάτιο αυτή την κλινική αίσθηση, σωστά; Στην πραγματικότητα, αυτό που μπορεί να κάνει το δωμάτιο ακόμα πιο τονωμένο είναι η ισορροπία μεταξύ του λαμπερού λευκού και του κρεμώδους υπόλευκου. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσετε στο δωμάτιό σας έναν ωραίο και ζεστό τόνο και τα πράγματα θα εξακολουθούν να φαίνονται αναζωογονητικά και αναζωογονητικά. Αυτή η αποκλειστική ανάμειξη τόνων γίνεται επίκαιρη και γίνεται viral μεταξύ των λευκών εραστών και όλων εκείνων που προσπαθούν να ανανεώσουν τα εσωτερικά τους σχέδια.

7 ΜΙΚΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

Η ανάμειξη πολλών μοτίβων μαζί έχει γίνει πράγμα από τότε που εμφανίστηκε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης το φθινόπωρο. Ένα τέτοιο στυλ έχει εμπνεύσει τους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων να το μιμηθούν δημιουργώντας νέα σχέδια για σπίτια, καθιστώντας το ένα από τα πιο μοντέρνα σχέδια φέτος. Μπορεί να νομίζετε ότι βλέποντας πολλά μοτίβα ταυτόχρονα μπορεί να κάνει το σχέδιο να φαίνεται γεμάτο, αλλά, φυσικά, αυτό ελήφθη υπόψη και τα μοτίβα έχουν τακτοποιηθεί ανάλογα, δημιουργώντας ακόμα πιο όμορφα σχέδια.

6 ΠΑΜΕ ΤΡΙΓΧΟΣ

Η vintage διακόσμηση δημιουργεί πάντα μια αίσθηση φινέτσας και κομψότητας που είναι, πιθανώς, ο λόγος που έγινε μοντέρνα φέτος. Τα vintage σχέδια περιλαμβάνουν συνήθως ανοιχτά χρώματα και απαλά μοτίβα που δημιουργούν ένα ευαίσθητο περιβάλλον. Λέγεται ότι το vintage είναι μια από τις νεότερες τάσεις που γίνονται δημοφιλείς φέτος, γιατί οι άνθρωποι ερωτεύονται τα ζεστά vibes που δημιουργεί αυτό το στυλ. ως αποτέλεσμα, έγινε ιδιαίτερα απαιτητικό.

5 ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΣ

Φυσικά, αυτό θα ήταν τόσο άνετο αν ήταν κυριολεκτικό, αλλά, όπως θα το είχε η τύχη, δεν είναι. Αυτά τα ντους έχουν σχεδιαστεί για να έχουν γυαλιά γύρω από το χώρο σας, κάνοντας τα εξωτερικά δέντρα και τη φύση ξεκάθαρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας βλέπουν από έξω ενώ κάνετε ντους. ο σχεδιασμός διατηρεί πραγματικά υψηλή ιδιωτικότητα, ώστε να μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην εξωτερική πλευρά, αλλά όχι το αντίστροφο. Αυτός ο αποκλειστικός σχεδιασμός έχει αποκτήσει μεγάλη ζήτηση, φτάνοντας στην κορυφή της λίστας με τις νεότερες τάσεις φέτος.

4 ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΑΣ

Ναι, μπορείτε να τυπώσετε ολόκληρο τον κόσμο στον δικό σας τοίχο. Η εκτύπωση μεγάλων χαρτών είναι ο τρόπος. Το να έχετε τυπωμένους ή κρεμασμένους χάρτες στον τοίχο σας ήταν μια δημοφιλής τάση για πολύ καιρό, αλλά έκανε την εμφάνισή του για άλλη μια φορά φέτος. Οι άνθρωποι αγαπούν αυτή την τάση, γιατί δεν είναι μόνο μια μεγάλη έμπνευση αλλά και εκπαιδευτική καθώς διευρύνει τις γνώσεις σας για τη γεωγραφία του κόσμου. Δεν χρειάζεται να είστε ταξιδιώτης για να ερωτευτείτε μια τέτοια τάση, θα πρέπει μόνο να είστε παθιασμένοι με το να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο.

3 ΕΚΑΤΟΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ

Δεν προορίζεται λογοπαίγνιο εδώ, αλλά στην πραγματικότητα επισημαίνουμε το γεγονός ότι όλες οι αποχρώσεις του γκρι ήταν δημοφιλείς σε όλα τα σχέδια της περασμένης χρονιάς και το χρώμα φτάνει επίσης στην κορυφή φέτος. Το γκρι θεωρείται ένα ιδιαίτερο χρώμα καθώς εξισορροπεί μια πλήρη κλίμακα διαφορετικών χρωμάτων ξεκινώντας από το ένα άκρο που είναι τόσο φωτεινό όσο το λευκό και τελειώνει σε ένα σκούρο όπως το μαύρο, για να μην αναφέρουμε όλες τις ανοιχτές και βαθιές αποχρώσεις του γκρι που εμπίπτουν στη μέση αυτού του ευρέος φάσματος.

2 ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΥΡΟ

Το μαύρο θεωρείται πάντα ως το πρότυπο όλων των άλλων χρωμάτων, για την κομψότητα και την κομψότητα που παρουσιάζει σχεδόν σε όλα, από τη μόδα μέχρι τα εσωτερικά σχέδια. Αυτή τη φορά όμως, το μαύρο δεν είναι το χρώμα που κυριαρχεί πια, αν και αυτό δεν αλλάζει την εξέχουσα θέση του, αλλά το μπλε ναυτικό κυριαρχεί αυτή τη φορά. Δεν έχει σημασία αν το επιλέξατε ως χρώμα για τα ντουλάπια της κουζίνας σας ή για τη βαφή των τοίχων του υπνοδωματίου σας, θα λειτουργήσει άψογα με τους δύο τρόπους. Εκτός αυτού, το μπλε ναυτικό είναι γνωστό ότι συνδυάζεται τόσο καλά με άλλα χρώματα δημιουργώντας αβίαστα μια ωραία έμφαση στο χώρο σας.

1 ΜΑΝΤΑΛΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Αυτό το τελετουργικό σύμβολο έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά βιβλία ζωγραφικής ως μέθοδος αυτοθεραπείας. να βγάλεις τον εαυτό σου από την κατάθλιψη και να αποσπάσεις το μυαλό σου από ζοφερές σκέψεις. Κατά συνέπεια, φαίνεται να είναι ένα ωραίο και απλό σχέδιο για να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας, αφού έχει αποδειχθεί ότι είναι τόσο χαλαρωτικό. Για αυτό το θέμα, τα prints της μάνταλα έχουν τυπωθεί σε χαλιά, κεριά και διαφορετικά πράγματα, ανοίγοντας τον δρόμο της δημοτικότητας φέτος.

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε μερικές από αυτές τις τάσεις, βάζοντας το σπίτι σας στην κορυφαία λίστα με τα πιο ενημερωμένα σπίτια στην πόλη.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *