15+ Συμβουλές Εσωτερικού Σχεδιασμού από ειδικούς

Σίγουρα, όλοι θα θέλαμε πάντα να διακοσμούμε τους δικούς μας χώρους με ένα φανταχτερό θέμα. Ωστόσο, το να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται εντυπωσιακό και υπερβολικό μπορεί να απαιτεί μια μεγάλη περιουσία και σίγουρα, δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά τόσο ακριβά διακοσμητικά. Από την άλλη πλευρά, το σπίτι σας είναι το μέρος όπου κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινή φασαρία που αντιμετωπίζετε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων και των ευθυνών σας, επομένως είναι πολύ σημαντικό να το κάνετε να φαίνεται όσο καλύτερα μπορείτε. Ψυχολογικά, η εσωτερική διακόσμηση ενός περιβάλλοντος μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη διάθεσή σας, ειδικά σε ένα μέρος όπου περνάτε αρκετό χρόνο. Ως αποτέλεσμα, το να διατηρείτε το σπίτι σας φανταχτερό και ζωντανό είναι καλό για την ψυχική σας υγεία.

Το δίλημμα είναι ότι πρέπει να μπορείτε να αποκτήσετε τα διακοσμητικά υλικά που σας αρέσουν χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε τις βασικές σας ανάγκες ή να χαλάσετε ολόκληρο τον προϋπολογισμό σας, αλλά έχουμε μερικά υπέροχα νέα για εσάς. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να κάνετε τον τόπο σας να φαίνεται φανταστικός. Αντίθετα, ίσως χρειαστεί απλώς να προσθέσετε μικρές πινελιές που θα δώσουν στον χώρο σας μια γρήγορη και εύκολη αναμόρφωση. Γνωρίζουμε ότι όσοι δεν θα ήθελαν να ανακατέψουν τον προϋπολογισμό τους δεν θα προσλάβουν επίσης έναν σχεδιαστή εσωτερικών χώρων για να ολοκληρώσουν τα πράγματα, ωστόσο, μερικοί άνθρωποι εμπιστεύονται μόνο τους ειδικούς σχεδιασμού όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Οι ειδικοί της εσωτερικής διακόσμησης και διακόσμησης δεν συμβουλεύουν συνήθως τους ανθρώπους να αλλάξουν όλα τα έπιπλα και το θέμα του χώρου τους για να αισθανθούν ανανεωμένοι, αλλά έχουν μερικά κόλπα και μυστικά που μπορούν να κάνουν τον χώρο σας τόσο τέλειο όσο θα θέλατε ποτέ να είναι . Εάν είστε από αυτούς που λατρεύουν να λαμβάνουν συμβουλές από ειδικούς σχεδιασμού, βρίσκεστε στο σωστό μέρος, γιατί σας έχουμε φέρει τις καλύτερες συμβουλές και συμβουλές από ειδικούς σχεδιασμού που θα μετατρέψουν το σπίτι σας σε ένα κομμάτι παραδείσου.

Ξοδέψτε τα χρήματά σας με σύνεση

Αυτή είναι μια συμβουλή του Kevin McCloud. Απευθύνεται σε όλους εκείνους που είναι έτοιμοι να κάνουν έργα DIY για να προσθέσουν μερικά δημιουργικά σχέδια στα μέρη τους. συμβουλεύει ότι προτού ξοδέψετε χρήματα σε υλικά, σκέφτεστε πάντα τα πράγματα που θα διαρκέσουν για πάντα. Σκεφτείτε τα υλικά που πρόκειται να αποτελέσουν μέρος της αρχιτεκτονικής δομής του σπιτιού.

13 Κρατήστε τα έργα τέχνης στο ύψος των ματιών

Λοιπόν, αυτή η συμβουλή απευθύνεται σε όσους αγαπούν να κρεμούν έργα τέχνης και πορτρέτα στους τοίχους. Η κύρια συμβουλή του Nick Olsen είναι ότι δεν χρειάζεται να κρεμάτε κάτι σε κάθε τοίχο. ένα ή δύο σημεία θα είναι υπεραρκετά. Προχωρώντας στο σημαντικό μέρος. Όταν κρεμάτε κάτι στον τοίχο, μην το κρεμάτε πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά, απλώς κρατήστε το στο ύψος των ματιών όπου οι θεατές βλέπουν άμεσα και εύκολα τα έργα τέχνης σας χωρίς να χρειάζεται να σηκώσουν το κεφάλι τους.

12 Ξέχνα να είσαι μοντέρνος

Η Sian Astley δίνει μια συμβουλή που μπορεί να ακούγεται κλισέ για πολλούς ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα από τα καλύτερα κόλπα για να σας κάνει να αγαπήσετε το σπίτι σας για πάντα. Αυτό το κόλπο έχει να κάνει με το να είσαι ο εαυτός σου όταν πρόκειται να διακοσμήσεις τον δικό σου χώρο. Ακόμα μπερδεύεστε τι υποτίθεται ότι σημαίνει αυτό; Λοιπόν, Sian σημαίνει ότι το σχέδιο που επιλέγετε για το σπίτι σας πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά σας, ακόμη και όταν δεν ταιριάζει με τα μοντέρνα σχέδια που υπάρχουν εκεί έξω. Αν ασχολείστε με το τι είναι μοντέρνο και τι όχι, θα σας βάλει σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν θα μπορείτε να απαλλαγείτε, γιατί πάντα θα νιώθετε την ανάγκη να ανανεώνετε τον χώρο σας κάθε χρόνο, κάτι που δεν είναι ένας έξυπνος τρόπος διατηρήστε τον προϋπολογισμό σας ανέπαφο.

11 Βάλτε τα διακοσμητικά των παραθύρων σας με χρώματα

Έχετε σκεφτεί ποτέ να δώσετε στα τελειώματα σας μια ωραία πινελιά χρωμάτων; Αν όχι, τότε θα πρέπει να κάνετε και να λάβετε υπόψη τη συμβουλή της Meg Braff να τα χρωματίσετε. Ο Braff λέει ότι το να χρωματίσετε τα τελειώματα του παραθύρου σας σε ωραίες αποχρώσεις είναι ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε μια δήλωση χωρίς να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια. Το χρώμα που θα χρησιμοποιήσετε σε αυτά εξαρτάται απόλυτα, απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια απόχρωση που ταιριάζει ανάλογα με το τοπίο καθώς και με το σχέδιο του δωματίου σας.

10 Εστιάστε στο κέντρο του δωματίου

Φαίνεται ότι ο Nick Olsen έχει πολλές συμβουλές και κόλπα που θα ανανεώσουν τη σχεδίαση του δωματίου σας με τις παραμικρές αλλαγές και τους πιο οικονομικούς τρόπους ποτέ. Ο Nick πιστεύει ότι πολλοί άνθρωποι υιοθετούν τη διάταξη του σχολικού χορού όταν πρόκειται για τη διακόσμηση των δωματίων τους. συνήθως κρατούν κάθε έπιπλο πιεσμένο στον τοίχο. Είναι κάπως αλήθεια ούτως ή άλλως, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που σκέφτεται ο Nick. πιστεύει επίσης ότι δεν πρέπει να είναι πάντα έτσι τα δωμάτια. Ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μετακινούν τα έπιπλα πιο κοντά μεταξύ τους και προς το κέντρο. Με αυτόν τον τρόπο το δωμάτιό σας θα φαίνεται και θα αισθάνεται άνετο και πιο άνετο.

9 Μην το παίζετε με ασφάλεια

Αυτή είναι η συμβουλή που δίνει μια από τις πιο φιλόδοξες και επαγγελματίες συγγραφείς εσωτερικών χώρων, η Sarah Akwisombe. Με αυτή τη συμβουλή, η Σάρα προσπαθεί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βγουν έξω από το κουτί και να ξεπεράσουν τα όρια. δεν χρειάζεται να τακτοποιήσουν τη θέση τους σύμφωνα με αυτό που είναι γνωστό ως κανόνας ή τα πρότυπα που τίθενται για το πώς πρέπει να μοιάζει ένα συγκεκριμένο δωμάτιο στο χώρο σας. Η ανανέωση του σπιτιού σας είναι μια διαδικασία δοκιμών και λαθών, σχεδόν όπως όλα τα άλλα. Πειραματιστείτε με τα πάντα και δείτε ποιο θα μπορούσε να είναι το τέλειο σχέδιο για τον δικό σας χώρο.

8 Υιοθετήστε τον κανόνα 50/150

Αυτός ο κανόνας είναι ο ευκολότερος τρόπος για να έχετε την τέλεια ανάμειξη χρωμάτων, επιπλέον θεωρείται ότι είναι μια μέθοδος που απέχει πολύ από το να αποτύχει. Η Mary Douglas Drysdale είναι μια από τις εξειδικευμένες σχεδιαστές που συνιστούν τη χρήση αυτού του κανόνα. Για όλους τους ανθρώπους εκεί έξω που δεν έχουν ιδέα ποιος είναι αυτός ο κανόνας. Πρόκειται για την επιλογή ενός βασικού χρώματος από το να βάψετε το δωμάτιο σε ένα μείγμα 50% μιας απόχρωσης που είναι πιο ανοιχτή από τη βάση και 150% μιας πιο σκούρας.

7 Η Τριπλή Συμβουλή

Το γνωστό interior Design Shai DeLuca-Tamasi συμβουλεύει όλους να πάνε με το τρίπτυχο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη όταν ανανεώνετε τον χώρο σας είναι να δώσετε στο χώρο σας ένα στρώμα, γιατί αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε το σχέδιό σας να φαίνεται τελειωμένο. Δεύτερον, θα πρέπει να προσέχετε και τις πιο μικρές λεπτομέρειες γιατί είναι το κλειδί για να έχετε ένα τέλεια σχεδιασμένο δωμάτιο. Η τρίτη πτυχή είναι να προσπαθείτε πάντα να κάνετε τις επιλογές των σχεδίων σας να φαίνονται καλά σχεδιασμένες αντί να είναι τυχαίες.

6 Πηγαίνετε βαθιά σε μικρούς χώρους

Η Elizabeth Pyne δίνει μια μικρή συμβουλή για όσους περιορίζονται στους μικρούς τους χώρους, λέγοντας ότι αν ο χώρος σας είναι σχετικά μικρός, δεν χρειάζεται απαραίτητα να αισθάνεται σαν να είναι γεμάτος. Για παράδειγμα, στο σαλόνι σας, επιλέξτε καρέκλες που έχουν μικρά μπράτσα και δίνουν τα τετραγωνικά του δωματίου στα καθίσματα. Έτσι, δεν θα πιάνεις επιπλέον χώρο και ο χώρος σου θα νιώθει άνετα αλλά και ευρύχωρος.

5 Το χρυσό και το ασήμι κάνουν μια μεγάλη ομάδα

Λοιπόν, θέλετε να προσθέσετε μέταλλο στο σχέδιό σας; Αν ναι, τότε αυτή η συμβουλή είναι σίγουρα για εσάς. Ο John De Bastiani είναι ένας σχεδιαστής εσωτερικών χώρων που πιστεύει ότι το να μην αναμειγνύουμε μεταλλικά πράγματα μαζί δεν είναι μια τάση που θα έπρεπε να υπάρχει για τόσο καιρό. Πιστεύει ότι η ανάμειξη χρυσού και ασημιού μαζί προσθέτει έξυπνα φινιρίσματα στο σχέδιό σας, επιπλέον. δεν χρειάζεται να κολλήσετε μόνο σε ένα από αυτά γιατί η ανάμειξή τους αποδεικνύει ότι και οι δύο είναι συνεργάτες που είναι ικανοί να φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα.

4 Ταξιδέψτε με σκούρα χρώματα

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, Garrow Kedigian, το να αποκτήσετε έναν δυνατό τόνο μπορεί να προσθέσει μια τρομακτική έμφαση στο χώρο σας. Ωστόσο, το να κάνετε μια σκούρα σκιά κυρίαρχη σε ένα δωμάτιο θεωρείται μια από τις καλύτερες στρατηγικές για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται κομψό και πολυτελές με τις λιγότερες προσπάθειες.

3 Σωρέψτε τα μαξιλάρια

Η Melissa Warner ενθαρρύνει τους ανθρώπους να έχουν μια στοίβα μαξιλάρια αντί να συμβιβάζονται με ένα ζευγάρι. Η Warner λέει ότι ένα ζευγάρι μαξιλάρια θα κάνουν τα έπιπλά σας να φαίνονται όμορφα. Ωστόσο, δεν φαίνεται αρκετό για να προσθέσετε μια ωραία αντίθεση και διαφορετικές υφές, γι’ αυτό πάντα επιλέγετε να έχετε δύο ή περισσότερα ζευγάρια, εάν χρειάζεται, επιπλέον, δεν χρειάζεται να φαίνονται όλα ίδια, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι σύμφωνα το ένα με το άλλο και όσον αφορά τις υφές, τα χρώματα και τα σχέδια.

2 Τα βασικά πρέπει να είναι ουδέτερα

Η Meg Braff πιστεύει ότι δίνοντας στα βασικά σας έναν ουδέτερο τόνο θα κάνει τον χώρο σας να φαίνεται άνετος και ενεργητικός επίσης. Έτσι περιγράφει η Meg Braff τους ουδέτερους και παστέλ τόνους. «Είναι το λευκό μπλουζάκι της εσωτερικής διακόσμησης». Γιατί ένα λευκό μπλουζάκι; Επειδή συνδυάζονται καλά με σχεδόν κάθε χρώμα και φαίνονται τέλεια με το πώς έχει σχεδιαστεί ο χώρος σας. Είναι η πιο εύκολη επιλογή για να υποχωρήσετε όταν δεν είστε σίγουροι πώς να ανακαινίσετε το σπίτι σας χωρίς να διακινδυνεύσετε την αποτυχία.

1 Σχεδιάστε τη θέα του καθρέφτη σας

Λοιπόν, αυτή η συμβουλή είναι για όσους αγαπούν να έχουν κρεμαστούς καθρέφτες γύρω από τον χώρο τους. Οι έμπειροι σχεδιαστές πιστεύουν ότι μια μικρή συμβουλή όπως το να προσέχετε τι αντανακλά ο καθρέφτης σας μπορεί να δώσει στον χώρο σας μια ωραία ανανέωση καθώς και μια ωραία σκηνή.

Το να ανανεώσετε τη θέση σας μπορεί να ακούγεται σαν μεγάλη προσπάθεια και πολλά χρήματα, αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αξιολογήσετε τις συμβουλές και τα κόλπα που δίνονται από τους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και να δείτε ποια από αυτά ταιριάζει τέλεια με τον χώρο σας και να πάτε.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *