3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιδέες Εξωτερικού Σχεδιασμού Σπιτιού για το σπίτι σας στην Πενσυλβάνια

Ο σχεδιασμός του εξωτερικού του σπιτιού σας είναι απαραίτητος για δύο διαφορετικούς λόγους. Αρχικά, συμβάλλει στην ελκυστικότητα του εξωτερικού του σπιτιού σας. Θέλετε να βάλετε τα δυνατά σας εδώ γιατί αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που θα έχουν οι υποψήφιοι αγοραστές του ακινήτου σας και θέλετε να είναι θετική! Ο δεύτερος παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την αξία μεταπώλησης του σπιτιού σας είναι ο εξωτερικός σχεδιασμός του ακινήτου σας. Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε το σπίτι σας κάποια στιγμή στο μέλλον, η λήψη ορισμένων στοχαστικών αποφάσεων σχετικά με τον εξωτερικό σχεδιασμό του σπιτιού τώρα μπορεί να σας αποδώσει μακροπρόθεσμα.

Έχετε σκεφτεί να ανανεώσετε το σπίτι σας στην Πενσυλβάνια; Αν ισχύει αυτό, είστε τυχεροί! Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικές ιδέες σχεδιασμού εξωτερικού σπιτιού που είναι ιδανικές για σπίτια που βρίσκονται στην Πολιτεία Keystone. Αυτές οι ιδέες μπορούν να βρεθούν εδώ. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε είτε θέλετε να αλλάξετε το χρώμα της επένδυσης γύρω από το σπίτι σας, να ενημερώσετε την επένδυση στο σπίτι σας, να προσθέσετε μια νέα βεράντα ή κατάστρωμα ή οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών των πραγμάτων. Τι ακριβώς ανυπομονείς; Ξεκινήστε αμέσως να εργάζεστε για να δώσετε στο σπίτι σας το λίφτινγκ που τόσο χρειάζεται.

1 Αλλάξτε την επένδυση του σπιτιού σας

Είναι πιθανό ότι ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να αντικαταστήσετε την επένδυση του σπιτιού σας εάν η εμφάνιση του σχεδιασμού του σπιτιού σας έχει φθαρεί λίγο. Επειδή υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη πλαισίων διαθέσιμα στην αγορά σήμερα, δεν θα πρέπει να δυσκολεύεστε να βρείτε ένα που να συμπληρώνει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του σπιτιού σας καθώς και τους οικονομικούς σας περιορισμούς. Το βινύλιο, το ξύλο, το τούβλο και η πέτρα είναι μερικά μόνο από τα πιο κοινά υλικά που χρησιμοποιούνται για επένδυση. Το μόνο πράγμα που μένει να κάνετε αφού επιλέξετε το πιο κατάλληλο υλικό για το σπίτι σας είναι να καταλήξετε σε ένα χρώμα για αυτό.

Όταν επιλέγετε το ιδανικό χρώμα για τη νέα επένδυση στο σπίτι σας, υπάρχουν πολλές διαφορετικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη. Θα θελήσετε να λάβετε υπόψη τη σχεδίαση του σπιτιού σας στο σύνολό της, εκτός από τα χρώματα οποιωνδήποτε εξαρτημάτων που υπάρχουν ήδη εκεί (όπως επένδυση, παντζούρια και πόρτες). Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας την ατμόσφαιρα που θέλετε να μεταφέρει η ανανεωμένη εμφάνιση του ακινήτου σας. Προσπαθείτε για μια εμφάνιση που είναι πιο επίκαιρη ή πιο παραδοσιακή; Αφού σκεφτείτε καθεμία από αυτές τις σκέψεις, θα είναι πολύ πιο απλό για εσάς να επιλέξετε ένα χρώμα από τις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις.

Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, γιατί να μην ξεκινήσετε με κάτι απλό όπως ένα λευκό ή κρεμ κρασί; Αυτές οι αποχρώσεις λειτουργούν υπέροχα για να δημιουργήσουν μια εμφάνιση που είναι φρέσκια και παρθένα. Δοκιμάστε μια πιο τολμηρή απόχρωση όπως το κόκκινο ή το κίτρινο, αν ψάχνετε για κάτι που είναι λίγο πιο διακριτικό. Βεβαιωθείτε ότι το χρώμα που θα επιλέξετε, όποιο κι αν είναι, εναρμονίζεται καλά με τα υπόλοιπα στοιχεία του σπιτιού σας.

Αφού επιλέξετε το ιδανικό υλικό επένδυσης και χρώμα για το σπίτι σας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη διαδικασία τοποθέτησης της νέας επένδυσης. Προτείνουμε να αναζητήσετε την πρόσληψη επαγγελματία εργολάβου για αυτήν την επιχείρηση, εάν δεν αισθάνεστε σίγουροι για την ικανότητά σας να την ολοκληρώσετε μόνοι σας. Θα είναι σε θέση να κάνουν την εργασία με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο, διασφαλίζοντας ότι η νέα εμφάνιση του σπιτιού σας θα ανταποκριθεί σε όλες τις προσδοκίες σας!

Όταν επιλέγετε το ιδανικό χρώμα για τη νέα επένδυση στο σπίτι σας, υπάρχουν πολλές διαφορετικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη.

2 Αλλάξτε το στυλ στέγης σας

Η αλλαγή του στυλ της στέγης σας είναι μια ακόμη φανταστική επιλογή για να φέρετε την εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας στη σύγχρονη εποχή. Αυτή είναι μια πιο σημαντική αλλαγή από την απλή αλλαγή του χρώματος της επένδυσης του σπιτιού σας, αλλά έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει σημαντικά την όλη εμφάνιση του ακινήτου σας. Σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε έναν έμπειρο εργολάβο στέγης εάν δεν είστε σίγουροι για το είδος του υλικού στέγης που θα αγοράσετε για το σπίτι σας. Θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία επιλογής του υλικού που ταιριάζει περισσότερο στο σπίτι σας, λαμβάνοντας υπόψη το αρχιτεκτονικό στυλ, τη θέση του και το κλίμα.

Μερικές από τις πιο συχνές ποικιλίες υλικών στέγης περιλαμβάνουν ασφαλτοτάπητες, μεταλλικές στέγες και κεραμοσκεπές. Είναι πολύ σημαντικό να συλλέξετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πολλά είδη υλικών που είναι προσβάσιμα πριν λάβετε μια τελική απόφαση. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε τύπος υλικού έχει το δικό του μοναδικό σύνολο πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων. Αφού καθορίσετε το είδος του υλικού που θα κάνει την πιο κατάλληλη στέγη, το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα χρώμα. Πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο εξωτερικό του σπιτιού σας, είναι σημαντικό να θυμάστε να λάβετε υπόψη τόσο το γενικό στυλ του σπιτιού σας όσο και τυχόν υπάρχοντα χαρακτηριστικά με τα οποία δεν θέλετε να έρθετε σε σύγκρουση (για παράδειγμα, την επένδυση ή την επένδυση του σπιτιού σας ). Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν σκοπεύετε να πουλήσετε το σπίτι σας στο εγγύς μέλλον.

Είναι καιρός να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης της νέας οροφής αφού έχετε αποφασίσει σχετικά με τον τύπο του υλικού στέγης και το χρώμα που θα φαίνεται καλύτερα στην ιδιοκτησία σας. Εάν δεν αισθάνεστε σίγουροι για την ικανότητά σας να ολοκληρώσετε αυτό το έργο μόνοι σας, σας συνιστούμε να διερευνήσετε τη δυνατότητα να προσλάβετε έναν επαγγελματία ανάδοχο για να σας βοηθήσει με αυτό. Έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν την εργασία έγκαιρα και αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας ότι η νέα εμφάνιση του σπιτιού σας θα ανταποκριθεί σε όλες τις προσδοκίες σας!

Είστε έτοιμοι να αναλάβετε αυτή τη νέα προσθήκη στον εξωτερικό σχεδιασμό του σπιτιού σας; Επικοινωνήστε με το Mighty Dog Roofing Glenshaw Pennsylvania σήμερα. Οι ειδικοί τους για τη βελτίωση του σπιτιού θα χαρούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Μερικές από τις πιο συχνές ποικιλίες υλικών στέγης περιλαμβάνουν ασφαλτοτάπητες, μεταλλικές στέγες και κεραμοσκεπές.

3 Κάντε ένα λίφτινγκ στο σπίτι σας

Η προσθήκη μιας νέας στρώσης χρώματος στην επένδυση είναι ένα από τα πιο οικονομικά και απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ενημερώσετε την εμφάνιση του σχεδιασμού του σπιτιού σας. Επειδή δεν απαιτεί σημαντικές αλλαγές ή βελτιώσεις, αυτό είναι ένα εξαιρετικό έργο για άτομα που μόλις ξεκινούν. Ξεκινήστε επιλέγοντας ένα χρώμα που ταιριάζει καλά με το υπάρχον εξωτερικό του σπιτιού σας και μετά πιάστε δουλειά!

Όταν επιλέγετε ένα χρώμα για το διακοσμητικό γύρω από το σπίτι σας, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη όχι μόνο το τελείωμα αλλά και την επένδυση. Θα θελήσετε να επιλέξετε ένα χρώμα για το διακοσμητικό που είναι διαφορετικό από το υπόλοιπο εξωτερικό του σπιτιού σας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύετε τη συνολική του εμφάνιση. Επιλέξτε μια απόχρωση που είναι είτε δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτή είτε δύο αποχρώσεις πιο σκούρα από την επένδυση του σπιτιού σας ως αξιοπρεπής κανόνας. Αυτό θα συμβάλει στη δημιουργία αντίθεσης χωρίς να είναι υπερβολικά σκληρό.

Αφού αποφασίσετε για την ιδανική απόχρωση για το έργο σας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε με αυτό! Για να ξεκινήσετε, καθαρίστε το τελείωμα και φροντίστε για τυχόν χαλαρά χρώματα ή βρωμιές που βρείτε. Αφού το τελείωμα καθαριστεί καλά και αφεθεί να στεγνώσει, το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόσετε ένα αστάρι ώστε το φρέσκο ​​χρώμα να μπορεί να προσκολληθεί πιο αποτελεσματικά. Όταν το αστάρι στεγνώσει τελείως, μπορείτε να αρχίσετε να βάφετε την επιφάνεια. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια βούρτσα ή ρολό που προορίζεται για χρήση σε εξωτερικά έργα όπως αυτό στο οποίο εργάζεστε τώρα.

Κάντε ένα βήμα πίσω και θαυμάστε την αναζωογονημένη εμφάνιση του ακινήτου σας μόλις η φρέσκια στρώση του χρώματος είχε την ευκαιρία να σκληρυνθεί. Αυτό το εύκολο έργο έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει σημαντικά την αισθητική του ακινήτου σας.

Υπάρχουν πολλές πιο οικονομικές επιλογές για τον εκσυγχρονισμό της εμφάνισης του σπιτιού σας που είναι διαθέσιμες σε εσάς. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να ξεκινήσετε, σας προτείνουμε να συζητήσετε με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία σχεδιαστή σπιτιού σχετικά με την ενημέρωση της διακόσμησης του σπιτιού σας. Θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε μια στρατηγική που θα λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις του σπιτιού σας καθώς και τους οικονομικούς σας περιορισμούς. Μπορεί να έχετε το σπίτι των ονείρων σας με λίγο χρόνο και δουλειά.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να ξεκινήσετε, σας προτείνουμε να συζητήσετε με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία σχεδιαστή σπιτιού σχετικά με την ενημέρωση της διακόσμησης του σπιτιού σας.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *