31+ συναρπαστικά και εκπληκτικά σχέδια ντουλάπας κρεβατοκάμαρας

Είναι δύσκολο να βρεις κρεβατοκάμαρα χωρίς ντουλάπα και υπάρχουν ακόμη και υπνοδωμάτια που έχουν περισσότερες από μία ντουλάπες για να καλύψουν τις ανάγκες των ιδιοκτητών τους. Οι ντουλάπες είναι εξαιρετικά σημαντικές στα υπνοδωμάτιά μας για να κρεμάμε ή να αποθηκεύουμε τα ρούχα που έχουμε και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση των παπουτσιών μας και των διαφόρων προσωπικών μας αντικειμένων που φοράμε ακόμα και αξεσουάρ. Οι ντουλάπες δεν χρησιμοποιούνται μόνο ως αποθηκευτικός χώρος για τα ρούχα που έχουμε, αλλά χρησιμοποιούνται και ως διακοσμητικά κομμάτια για τα υπνοδωμάτιά μας.

Οι ντουλάπες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία στυλ, εσωτερικών σχεδίων, υλικών, μεγεθών, ακόμη και χρωμάτων. Το να αποφασίσετε την καλύτερη και πιο κατάλληλη ντουλάπα για την κρεβατοκάμαρά σας δεν είναι εύκολο καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που σας ελέγχουν κατά τη λήψη της απόφασής σας. Η επιλογή της πιο κατάλληλης γκαρνταρόμπας εξαρτάται από το μέγεθος της κρεβατοκάμαράς σας, τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στο δωμάτιο, τον τύπο του δωματίου είτε είναι παιδική είτε κύρια κρεβατοκάμαρα και τον αριθμό των ρούχων και άλλων αξεσουάρ που πρέπει να αποθηκεύσετε.

Οι ντουλάπες είναι κατασκευασμένες από διαφορετικά υλικά, αλλά το πιο κοινό υλικό που χρησιμοποιείται ακόμα τώρα είναι το ξύλο. Υπάρχουν επίσης άλλες ντουλάπες που συνοδεύονται από γυάλινες πόρτες για να είναι διαφανείς και να επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να δει τι υπάρχει μέσα στην ντουλάπα. Οι ματ και γυαλιστερές ντουλάπες είναι δύο επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο γούστο σας και στο σχέδιο της κρεβατοκάμαρας σας.

Τι γίνεται με τις πόρτες της ντουλάπας; Στην πραγματικότητα, είναι σχεδιασμένα με διαφορετικούς τρόπους και από πολλά υλικά. Υπάρχουν ξύλινες πόρτες και υπάρχουν και γυάλινες. Οι ξύλινες πόρτες είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες από ξύλο χωρίς προσθήκη άλλων υλικών ή διακοσμούνται με την προσθήκη καθρεφτών για να γίνει πιο ελκυστική η ντουλάπα και να αυξηθεί οπτικά το μέγεθος του δωματίου.

Για το σχεδιασμό των θυρών, μπορείτε να βρείτε τις παραδοσιακές πόρτες, συρόμενες ντουλάπες και υπάρχουν και πτυσσόμενες πόρτες. Η επιλογή του καταλληλότερου τύπου πορτών εξαρτάται από τις ανάγκες σας και το μέγεθος του υπνοδωματίου σας καθώς οι παραδοσιακές πόρτες χρειάζονται ευρύχωρους χώρους ενώ οι πτυσσόμενες και συρόμενες πόρτες είναι πιο κατάλληλες για τα μικρά δωμάτια.

Τι γίνεται με τον σχεδιασμό της ίδιας της γκαρνταρόμπας; Οι ντουλάπες μπορεί να έχουν τη μορφή επίπλων ή να είναι ενσωματωμένες στον τοίχο που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να μεταφέρετε την ντουλάπα σας σε άλλο δωμάτιο όπως τα έπιπλα. Οι ντουλάπες που είναι ενσωματωμένες στον τοίχο μπορεί να είναι μεγάλες στα μεγέθη τους και γι’ αυτό μερικές φορές ονομάζονται ντουλάπες. Οι ντουλάπες διαθέτουν ξύλινα ράφια και συρτάρια για ρούχα και παπούτσια και μπορούν επίσης να σχεδιαστούν με ράφια για την αποθήκευση των βιβλίων σας.

Οι ντουλάπες διατίθενται σε διάφορα σχέδια, στάμπες και χρώματα για διακόσμηση. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους πίνακες ή αυτοκόλλητα, ειδικά για την κρεβατοκάμαρα των παιδιών σας για να κάνετε την ντουλάπα πιο ελκυστική. Η χρήση περισσότερων του ενός χρωμάτων για την ντουλάπα είναι δυνατή, αλλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι τα χρώματα πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους και επίσης να ταιριάζουν με τα χρώματα διαφορετικών αντικειμένων στην κρεβατοκάμαρά σας.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *