40+ εκπληκτικές και εντυπωσιακές ιδέες σχεδίασης κουρτινών

Οι κουρτίνες μπορούν να βρεθούν σε διαφορετικά δωμάτια στα σπίτια μας αφού είναι κρεμασμένες στα σαλόνια, τις τραπεζαρίες, τα υπνοδωμάτια, ακόμη και τα μπάνια και τις κουζίνες. Δεν είναι κρεμασμένα στα παράθυρα και τις γυάλινες πόρτες απλώς για να κρατούν έξω το φως και να εμποδίζουν τους άλλους έξω από το σπίτι να δουν τι συμβαίνει μέσα.

Οι κουρτίνες χρησιμοποιούνται επίσης για τη διακόσμηση του σπιτιού μας και παίζουν σημαντικό ρόλο δίνοντας στα δωμάτια στα οποία είναι κρεμασμένα μια κομψή εμφάνιση που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς. Διατίθενται σε διάφορα υλικά, μεγέθη, χρώματα, σχέδια, στάμπες, μήκη και σχέδια που σας διευκολύνουν να επιλέξετε τις κουρτίνες που σας αρέσουν για τα δωμάτιά σας. Η επιλογή των καταλληλότερων κουρτινών για τα δωμάτια που έχετε αποφασίζεται από τον τύπο του δωματίου, το μέγεθος της περιοχής που θέλετε να καλύψετε και τα γύρω χρώματα διαφορετικών υφασμάτων και επίπλων στο δωμάτιο στο οποίο θα οι κουρτίνες να κρεμαστεί.

Οι κουρτίνες που χρησιμοποιούνται για τα σαλόνια διαφέρουν από αυτές που είναι κρεμασμένες στα υπνοδωμάτια, τις κουζίνες και τα μπάνια. Ακόμη και εκείνες οι κουρτίνες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για κρεβατοκάμαρα διαφέρουν μεταξύ τους καθώς υπάρχουν κουρτίνες που είναι ειδικά φτιαγμένες για παιδικά υπνοδωμάτια, καθώς διαθέτουν χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και άλλα θέματα που ταιριάζουν στην ηλικία των μικρών παιδιών, ενώ υπάρχουν άλλες κουρτίνες που είναι πιο κατάλληλες για master υπνοδωμάτια λόγω των απλών σχεδίων τους.

Οι κουρτίνες που είναι κρεμασμένες σε διαφορετικά δωμάτια μπορεί να διατίθενται σε ένα μόνο στρώμα ή σε πολλά στρώματα που είναι δύο ή περισσότερα. Η απόφαση για τον αριθμό των στρωμάτων βασίζεται στην ποσότητα φωτός που θέλετε να εισέλθει στο δωμάτιο. Εάν θέλετε να κάνετε το δωμάτιο σκοτεινό, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε χοντρές κουρτίνες ή περισσότερα από ένα στρώματα, αλλά αν θέλετε να κάνετε το φως να μπει στο δωμάτιό σας, τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα στρώμα που είναι λεπτό ή διαφανές για να επιτρέπει φως να περάσει μέσα από αυτό.

Οι κουρτίνες μπορεί να διατίθενται σε συνδυασμό υλικών όπως σιφόν, σατέν, τούλι και άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως για την κατασκευή κουρτινών. Τα σχέδια και τα prints των κουρτινών είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία για να σας επιτρέψουν να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στα δωμάτια που έχετε. Υπάρχουν επίσης απλές κουρτίνες που έρχονται χωρίς στάμπες ή σχέδια και είναι πιο κατάλληλες όταν συνδυάζονται με άλλες κουρτίνες που είναι διακοσμημένες με διαφορετικά σχέδια και στάμπες.

Για να αυξήσετε την κομψότητα των δωματίων σας χρησιμοποιώντας κουρτίνες, πρέπει να κάνετε τις κουρτίνες που κρεμάτε σε διαφορετικά δωμάτια να ταιριάζουν με τα γύρω υφάσματα και έπιπλα σε χρώματα, μοτίβα και εκτυπώσεις για να αυξήσετε την κομψότητα των δωματίων σας και να τα κάνετε περισσότερο υπέροχος. Οι κουρτίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τέλεια λύση για την αλλαγή της συνολικής εμφάνισης του δωματίου σας, επομένως αντί να σπαταλάτε τα χρήματά σας για να αλλάξετε διάφορα έπιπλα στο σπίτι σας, αλλάξτε τις κουρτίνες και χρησιμοποιήστε τις ιδέες σχεδίασης κουρτινών που παρουσιάζονται εδώ για να μάθετε πώς να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *