5 λάθη στο μακιγιάζ που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες στα 30 τους

Οι ειδικοί ομορφιάς μοιράζονται αυτά τα κορυφαία πάνω από 30 συμβουλές μακιγιάζ και λάθη που πρέπει να αποφύγετε για να απολαύσετε την ηλικία που ξεκινούν οι κορυφές της ομορφιάς σας.

Οι γυναίκες στα 30 τους είναι οι πιο όμορφες, σύμφωνα με πρόσφατες σπουδές; Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η ηλικία που πολλές πτυχές της ζωής σας φτάνουν στο απόγειό τους. Μέχρι να κλείσετε τα 30, πιθανότατα έχετε κατακτήσει όλα τα κόλπα και τα κόλπα του μακιγιάζ και γνωρίζετε ποια προϊόντα και αποχρώσεις λειτουργούν καλύτερα για εσάς.

Παρόλα αυτά, είναι εύκολο να κολλήσετε στη ζώνη άνεσής σας και να αγνοήσετε τις αλλαγές στο μακιγιάζ που θα χρειαστεί να κάνετε καθώς μεγαλώνετε για να συμπληρώσετε καλύτερα τις αλλαγές στο δέρμα, τη γεύση, το στυλ και τη μόδα σας.

Έτσι, αν αναρωτιέστε πώς να λάμψετε στα 30 σας, μην ψάχνετε άλλο. Δείτε αυτές τις συμβουλές μακιγιάζ για άνω των 30 ετών, καθώς και κοινά λάθη μακιγιάζ που σας γερνούν και βλάπτουν το δέρμα σας που πρέπει να αποφύγετε.

Λάθη στο μακιγιάζ που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες στα 30 τους

Ας ξεκινήσουμε με τα λάθη που πιθανότατα κάνετε ακόμα από τα 20 σας. Αυτά τα ελαττώματα θα πρέπει να θεωρούνται ως ένα σημαντικό σημάδι μακιγιάζ όταν είστε στα 30 σας. Αφού αντιμετωπίσουμε και αναδείξουμε αυτά τα ελαττώματα, μπορούμε να προχωρήσουμε στη συζήτηση πάνω από 30 συμβουλές μακιγιάζ για την τέλεια εμφάνιση που διαρκεί όλη μέρα.

Λάθος #1: Δεν προετοιμάζετε το δέρμα σας

λάθη στο μακιγιάζ

Πιθανόν να ξεφεύγατε με το να μην προετοιμάζετε το δέρμα σας πριν κάνετε μακιγιάζ όταν ήσασταν νεότεροι και το δέρμα σας ήταν πιο νεανικό, τώρα στα τριάντα σας, πρέπει να προετοιμάσετε το δέρμα σας πριν κάνετε οποιοδήποτε μακιγιάζ. Ο καθαρισμός και η εφαρμογή primer και κρέμας ματιών είναι τα βασικά βήματα προετοιμασίας που δεν μπορείτε να παραλείψετε.

Αυτή η διαδικασία προετοιμασίας βοηθά στον καθαρισμό του δέρματός σας, τη σφράγιση των πόρων και τη δημιουργία μιας πιο λείας επιφάνειας για τη διανομή και την ολίσθηση του μακιγιάζ για τη μεγαλύτερη δυνατή περίοδο. Τα primer θα πρέπει επίσης να ρυθμίζουν την υπερβολική παραγωγή σμήγματος (ελαιώδους ουσίας) του δέρματός σας. Ως αποτέλεσμα, παρατείνει το χρόνο χρήσης του μακιγιάζ σας.

Η ρουτίνα που προετοιμάζετε θα πρέπει να είναι κάπως έτσι:

  • Καθαρίστε καλά το δέρμα σας.
  • Εφαρμόστε μια ελαφριά στρώση ενυδατικής κρέμας και αντηλιακού.
  • Εφαρμόστε θρεπτική κρέμα ματιών.
  • Περιμένετε μερικά λεπτά για να εγκατασταθούν τα προϊόντα στο δέρμα σας.
  • Συνεχίστε με ένα ελαφρύ στρώμα primer και μετά τα βήματα του μακιγιάζ σας.
Face Primer

Λάθος #2: Υπερφόρτωση του θεμελίου

Μπορεί λανθασμένα να πιστεύετε ότι περισσότερη βάση ισούται με περισσότερη κάλυψη για τα ελαττώματα του δέρματος που θέλετε να κρύψετε, αλλά η εφαρμογή παχιών στρωμάτων βάσης θα τονίσει περαιτέρω τις λεπτές γραμμές, την υφή του δέρματος και τις ρυτίδες. Όχι μόνο αυτό, αλλά και η υπερβολική ποσότητα foundation θα ξεραθεί, θα στεγνώσει και θα ξεφλουδίσει, καθώς και θα φαίνεται πολύ εμφανές από κοντά ή κάτω από φυσικό φως.

Στην ιδανική περίπτωση, τα προϊόντα που εφαρμόζετε στο δέρμα σας δεν πρέπει να εμποδίζουν την ικανότητά του να αναπνέει. Αυτό αφορά την ποσότητα του foundation που χρησιμοποιείτε καθώς και τη συχνότητα με την οποία το φοράτε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να συνηθίσετε να φοράτε foundation κάθε μέρα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ούτε να βάζετε περισσότερο προϊόν από όσο χρειάζεται.

βάση για κέικ

Αφού προετοιμάσετε το δέρμα σας, εφαρμόστε ένα ελαφρύ στρώμα foundation και αναμίξτε το με ένα υγρό μπλέντερ ομορφιάς για να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα με τη λιγότερη ποσότητα προϊόντος.

Εφαρμόστε σταγονίδια της φόρμουλας απευθείας στο δέρμα σας και όχι στο μπλέντερ ομορφιάς.

Αν θέλετε πλήρη κάλυψη για ένα dressy event, είναι πάντα καλύτερο να ξεκινάτε με ένα λεπτό στρώμα foundation και να ανεβείτε σταδιακά για το επιθυμητό φινίρισμα.

λεία βάση

Λάθος #3: Πάνω από το γέμισμα των φρυδιών με σκούρες αποχρώσεις

Πριν από χρόνια, ήταν της μόδας να γεμίζεις όλο το φρύδι με πολύ σκούρα χρώματα, πιθανώς αποχρώσεις που ταίριαζαν με τα μαλλιά. Ακόμη χειρότερα, οι κυρίες θα καθόριζαν με ακρίβεια το μπροστινό μέρος του φιόγκου, μεταμορφώνοντάς το σε τέλειο τετράγωνο σχήμα.

Εκτός από το να φαίνεστε μακριά από το φυσικό, αν το κάνετε αυτό θα προσθέσετε χρόνια στην ηλικία σας. Είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσετε ότι όταν πρόκειται για φρύδια, το λιγότερο είναι πάντα περισσότερο. Πρέπει να βρείτε τη μέση λύση που λειτουργεί καλύτερα για να συνδέσετε ολόκληρη την εμφάνισή σας μαζί.

Τα χοντρά φρύδια είναι αφύσικα και μη ελκυστικά, ενώ τα πολύ λεπτά φρύδια θα κάνουν τα χαρακτηριστικά σας αδιάκριτα και ξεθωριασμένα.

υπεργεμισμένα φρύδια

Τα πολύ λεπτά φρύδια θα κάνουν τα χαρακτηριστικά σας απροσδιόριστα και ξεθωριασμένα, ενώ τα πυκνά φρύδια είναι αφύσικα και μη ελκυστικά. Εάν έχετε σκούρα μαλλιά, οι ειδικοί συνιστούν να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι ή πούδρα φρυδιών δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από το χρώμα των μαλλιών σας και δύο αποχρώσεις πιο σκούρα εάν είστε ξανθιά ή έχετε εξαιρετικά ανοιχτό καστανά μαλλιά.

Γεμίστε τις περιοχές των φρυδιών σας που απαιτούν απαλό γέμισμα, αποφεύγοντας την υπερβολική ποσότητα προϊόντος στο μπροστινό μέρος. Για τις συμβουλές, μερικές πινελιές με τα υπολείμματα του προϊόντος που έχουν μείνει στο βουρτσάκι αφού γεμίσετε το υπόλοιπο φρύδι σας είναι αρκετές για να αφρατέψει.

τέλεια φρύδια

Λάθος #4: Λάθος χρήση του Concealer σας

Όταν μιλάμε για concealer, υπάρχουν πολλά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στα 30 τους, από την επιλογή της λάθος απόχρωσης, το να στρώνουν υπερβολικά προϊόντα, να αγνοούν τη διόρθωση χρώματος πριν από το concealer κ.λπ.

Το λεπτό δέρμα κάτω από τα μάτια γίνεται πιο ευαίσθητο και επιρρεπές σε αποχρωματισμό και φλεγμονή καθώς μεγαλώνουμε. Έτσι, αν το υπερφορτώνετε συνεχώς με πάρα πολύ concealer θα βλάψετε περισσότερο αυτήν την περιοχή.

Μια άλλη συμβουλή πάνω από 30 για το μακιγιάζ για να μην γκριζάρει το κονσίλερ σας μετά από μερικές ώρες είναι να χρησιμοποιήσετε κονσίλερ διόρθωσης χρώματος, κάτι που πολλές γυναίκες στα τριάντα τους αγνοούν. Το κονσίλερ διόρθωσης χρώματος έχει σχεδιαστεί για να εξουδετερώνει την υπερμελάγχρωση και τις ατέλειες του δέρματος με τρόπο που κάνει το κλασικό στρώμα κονσίλερ πάνω του να φαίνεται πιο απαλό και φυσικό.

concealer διόρθωσης χρώματος

Λάθος #5: Βαρύ eyeliner

Αυτό το λάθος είναι ιδιαίτερα συχνό μεταξύ των γυναικών στα τέλη της δεκαετίας του ’30 και στις αρχές της δεκαετίας του ’40 που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις τάσεις του μακιγιάζ της παλιάς μόδας από τη δεκαετία του 1990. Δεδομένου ότι είναι ένα μεγάλο όχι-όχι στις μέρες μας, ειδικά για εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα πρέπει να αρχίσετε να αποφασίζετε να το ξεφορτωθείτε για πάντα.

Το βαρύ eyeliner στην επάνω και κάτω γραμμή των βλεφαρίδων θα φαίνεται σκληρό και πολύ σκούρο σε σχέση με τον τόνο του δέρματός σας, κάνοντάς σας να φαίνεστε πολύ μεγαλύτερη από ό,τι είστε. Όχι μόνο θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μικρότερα και κλειστά, αλλά θα προσελκύσει επίσης επιπλέον προσοχή στις ρυτίδες και τις γραμμές στο πάνω βλέφαρό σας και τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια σας.

σφιχτή επένδυση στο μάτι

Πώς να το διορθώσετε; Γράψτε το πάνω βλέφαρό σας με μια λεπτή γραμμή (αυτή η τεχνική ονομάζεται σφιχτή επένδυση του ματιού) και πυκνώνει απαλά στην εξωτερική γωνία του ματιού. Αυτό είναι το μέρος που τείνει να υποχωρεί καθώς μεγαλώνουμε. ξεκινήστε τραβώντας μια γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού σας και επεκτείνοντάς την προς την πτυχή για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο ξύπνια και φρέσκα. Ο στόχος είναι να επιμηκύνει και να ανυψώσει το μάτι σε ένα εξωτικό σχήμα.

Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε eyeliner, μην ευθυγραμμίσετε τις κάτω βλεφαρίδες σας εκτός και αν θέλετε να κάνετε ένα εφέ smokey eye, μια αμυδρή γραμμή κάτω από τη γραμμή των βλεφαρίδων μπορεί να εφαρμοστεί και να αναμειχθεί για να απαλύνει την σκληρή κρούση. Βεβαιωθείτε ότι το eyeliner σας δεν πλησιάζει πολύ στην εσωτερική γωνία των ματιών σας.

λάθη eyeliner
5 λάθη στο μακιγιάζ που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες στα 30 τους

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *