5 Συμβουλές για να προσλάβετε τον καλύτερο δικηγόρο διαζυγίου

Το διαζύγιο, αναμφίβολα, είναι ένα πολύ τολμηρό και θαρραλέο βήμα. Το να περάσετε ένα μπορεί να έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στην υπόλοιπη ζωή σας. Ανεξάρτητα από την πλευρά που βρίσκεστε, είναι έξυπνο να αναζητάτε έμπειρη νομική εκπροσώπηση. Είναι πιθανό να μην έχετε ξαναζήσει διαζύγιο, οπότε η διαδικασία είναι νέα και άβολη. Πριν προσλάβετε έναν δικηγόρο διαζυγίου, θα πρέπει να λάβετε ορισμένα μέτρα για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την καλύτερη εκπροσώπηση για την κατάστασή σας.

Μερικές αποτελεσματικές πληροφορίες πριν προσλάβετε δικηγόρο διαζυγίου

Ακολουθούν ορισμένες πειστικές συμβουλές από την πλευρά μας που θα σας βοηθήσουν να προσλάβετε έναν έξυπνο δικηγόρο διαζυγίου για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία την υπόθεση διαζυγίου σας.

1 Δικηγορική εμπειρία

Όποιον δικηγόρο διαζυγίου κι αν σκεφτείτε, θα πρέπει να έχει εκτενή εμπειρία στην αντιμετώπιση υποθέσεων διαζυγίου στην περιοχή σας. Ένας καταξιωμένος διαζευγμένος δικηγόρος θα καταλάβει τι επιφυλάσσει από τους δικαστές της δικαιοδοσίας σας. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει την επιλογή να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες προς όφελός σας σε περιπτώσεις που αφορούν διατροφή, που ονομάζεται επίσης συντήρηση συζύγου σε ορισμένες πολιτείες, όπως το Κολοράντο. Επιπλέον, ο δικηγόρος θα πρέπει να ειδικεύεται στον τομέα του διαζυγίου ή του οικογενειακού δικαίου και όχι στο γενικό δίκαιο.

2 Αναφορές πελατών

Ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε ποιον δικηγόρο διαζυγίου θα προσλάβετε είναι να αποκαλύψετε τι έχουν να πουν οι προηγούμενοι πελάτες σχετικά με την εμπειρία τους με έναν συγκεκριμένο δικηγόρο. Εάν δεν γνωρίζετε κανέναν που έχει προσωπικά διαζύγιο, θα πρέπει είτε να κάνετε διαδικτυακή έρευνα είτε να ζητήσετε από υποψήφιους δικηγόρους μια λίστα με προηγούμενους πελάτες με τους οποίους μπορεί να μπορείτε να μιλήσετε.

3 Ευκολία Επικοινωνίας

Ένα από τα πιο διαδεδομένα παράπονα από πελάτες που δυσαρεστήθηκαν με τον δικηγόρο διαζυγίου τους είναι ότι δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν με τον δικηγόρο. Επομένως, ο δικηγόρος διαζυγίου σας θα πρέπει να είναι διαθέσιμος όλο το 24ωρο και θα πρέπει να απαντά γρήγορα στις κλήσεις, τα email και τα επείγοντα αιτήματά σας για συνάντηση.

4 Αμοιβές Δικηγόρου

Όταν προγραμματίζετε την προκαταρκτική συνάντησή σας με έναν δικηγόρο διαζυγίου, θα πρέπει να ρωτήσετε για τις χρεώσεις διαβούλευσης. Μερικοί δικηγόροι κάνουν σύντομες αρχικές συμβουλές χωρίς κόστος. Ωστόσο, οι περισσότεροι ειδικευμένοι δικηγόροι διαζυγίου θα χρεώνουν κάπου μεταξύ 100,00 και 200,00 $ ως έξοδα διαβούλευσης ή θα χρεώνουν σε ωριαία βάση. Απαιτήστε μια συμφωνία υπογεγραμμένη από εσάς και τον δικηγόρο για τη σύνταξη της σύμβασης αμοιβής πριν υπογράψετε οποιαδήποτε σύμβαση με δικηγόρο.

5 Η άνεσή σας

Αν και όλες οι προαναφερθείσες λεπτομέρειες είναι σημαντικές, υπάρχει μια τελευταία ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας πριν υπογράψετε με έναν δικηγόρο διαζυγίου. Είστε απόλυτα ικανοποιημένος με τον δικηγόρο και θα λέγατε ότι είστε σίγουροι για τις ικανότητές του; Δίνει ο δικηγόρος την εντύπωση ότι ανησυχεί πραγματικά για την υπόθεσή σας και ότι είναι πρόθυμος να αφιερώσει τον απαραίτητο χρόνο για να συνηγορήσει υπέρ σας κατά τη διάρκεια του διαζυγίου σας; Μπορεί να χρειαστούν δύο ή τρεις συναντήσεις με έναν δικηγόρο για να αποφασίσετε εάν παίρνετε τη σωστή απόφαση για εσάς και τις περιστάσεις σας. Προσπαθήστε να μην βιαστείτε να συνάψετε σύμβαση με έναν δικηγόρο μέχρι να βεβαιωθείτε ότι είναι ο κατάλληλος δικηγόρος για εσάς.

συμπέρασμα

Το να έχετε έναν καλό δικηγόρο όταν αντιμετωπίζετε διαζύγιο σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλύσετε διαφορές σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών, τη διατροφή, τους λογαριασμούς συνταξιοδότησης και τη δίκαιη κατανομή των οικονομικών περιουσιακών στοιχείων.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *