6 Ιδέες σχεδίασης για ντεκόρ ψευδοροφής

Το σπίτι είναι πάντα το μέρος στο οποίο αποσυρόμαστε μετά από μια κουραστική μέρα. είναι όπου ξεκινάς να συμπεριφέρεσαι σαν τον εαυτό σου, κάνε ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα και τις καθημερινές ευθύνες και καθήκοντα. Για να φτάσετε σε τέτοια άνεση, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι διακοσμημένο σύμφωνα με τη διάθεση και το γούστο σας, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να απαλύνετε τη διάθεσή σας κάθε φορά που νιώθετε μπλε.

Εάν δεν είστε έτοιμοι για μια ολική ανανέωση, μπορείτε απλώς να κάνετε μερικές αλλαγές που θα μοιάζουν σαν να έχετε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για τον επανασχεδιασμό του σπιτιού σας. Αυτό που λίγοι προσέχουν είναι η οροφή και τα διακοσμητικά τους φωτιστικά. ίσως δεν ξέρετε πόσο διαφορετική μπορεί να κάνει η οροφή τη συνολική σχεδίαση του σπιτιού σας, αλλά μάλλον θα πρέπει να το δοκιμάσετε και δεν θα το μετανιώσετε. Ετοιμάσαμε μια λίστα με μερικά διακοσμητικά ψευδοροφής.

6 Απλό Λευκό

Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την κρεμαστή οροφή στο σαλόνι σας. είναι ένα απλό λευκό που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια όμορφη αντίθεση με οποιοδήποτε χρώμα έχετε στο σαλόνι σας. Είναι μια μικρή αλλαγή, αλλά θα σας εγγυηθεί την αίσθηση ότι έχετε ένα διαφορετικό περιβάλλον.

5 Δίσκοι δημιουργικών

Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε έναν κρεμαστό δίσκο στην οροφή σας. Έρχεται σε διαφορετικά σχήματα και χρώματα, ώστε να έχετε μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε. Η πρώτη επιλογή είναι η τοποθέτηση ενός ξύλινου δίσκου. Τα ξύλινα αντικείμενα δημιουργούν πάντα μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση και ταιριάζει σε μεγάλη αρμονία με οποιοδήποτε εσωτερικό σχέδιο, είναι μια εύκολη επιλογή στην οποία ίσως θα θέλατε να καταφύγετε. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε δίσκους που έχουν γεωμετρικά σχήματα. θα προσθέσουν μια υπέροχη εμφάνιση στο συνολικό σχεδιασμό του δωματίου σας. Ένα ακόμη πράγμα που μπορείτε να κάνετε με τους εγκατεστημένους δίσκους είναι να προσθέσετε μερικά φώτα σε αυτά, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να φωτίσετε όμορφα τα δωμάτιά σας.

4 Park Avenue South

Εδώ είναι μια ψευδοροφή που μπορείτε να εγκαταστήσετε στην κουζίνα σας. φαίνεται προσεγμένο και θα προσθέσει ωραίο φωτισμό στην κουζίνα σας. Απλά πρέπει να επιλέξετε πού θα τοποθετήσετε τα φωτεινά σημεία σας, ώστε να φωτίσετε την κουζίνα σας κομψά.

3 Coogee

Αυτό είναι ένα πάνελ που έχει πέσει κουκούλες κρέμονται από αυτό? λειτουργεί τέλεια σε κουζίνες μικρού μεγέθους, γιατί φαίνεται επίσης πολύ μοντέρνο και προσεγμένο. Θα ανατρέψει το σχέδιο της κουζίνας σας με εξαιρετικό τρόπο και σίγουρα θα το ερωτευτείτε.

2 Διαμέρισμα στο κέντρο του Τορόντο

Εδώ είναι μια πεσμένη οροφή που σας επιτρέπει να προσθέσετε μερικά φωτιστικά που θα φωτίσουν όμορφα και έντονα την περιοχή σας. Έχει τετράγωνο σχήμα και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο σπίτι σας, όχι απαραίτητα στην κουζίνα.

1 Corvallis Custom Kitchens And Baths

Αυτό το ξύλινο πάνελ μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε κουζίνες είτε σε μπάνια. Διαθέτει αρκετούς χώρους που επιτρέπουν στα φωτιστικά να δίνουν απαλά στην περιοχή, είτε στο μπάνιο είτε στην κουζίνα, μια φωτεινή εμφάνιση και μια θετική ατμόσφαιρα.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *