6 πιο καυτές ιδέες διακόσμησης για ένα ρομαντικό σπίτι

Το σπίτι σας είναι συνήθως κάτι περισσότερο από ένα μέρος στο οποίο μένετε. είναι στην πραγματικότητα το μέρος στο οποίο αποσύρεσαι μετά από μια κουραστική μέρα, το μέρος όπου μπορείς να είσαι απόλυτα ο εαυτός σου χωρίς να δίνεις σημασία σε κανόνες και παραδόσεις, και είναι επίσης το μέρος όπου μπορείς να συνεχίσεις να στολίζεις ξανά ανάλογα με τη διάθεσή σου και οποιαδήποτε πλευρά της προσωπικότητάς σας κυριαρχεί. Ναι, οι άνθρωποι είναι πολυδιάστατοι όσον αφορά την προσωπικότητα και το σπίτι σας είναι το μέρος όπου μπορείτε να αποκαλύψετε τα πάντα μέσα από την επιλογή των διακοσμητικών σας.

Για παράδειγμα, αν είστε τολμηροί, μπορείτε να επιλέξετε χρώματα και σχήματα που αντικατοπτρίζουν αυτή την πλευρά σας. Λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι εσείς και ο σύντροφός σας μετακομίζετε μαζί ή ότι ζείτε ήδη μαζί, δεν θα ήταν καταπληκτικό να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα σπιτιού μαζί μας ή να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της διακόσμησης και να του/της δείξετε πώς πολύ τους αγαπάς;

Επομένως; Σας φέραμε μια δεξαμενή ιδεών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε ό,τι αισθάνεστε ότι εκφράζεται η ρομαντική σας πλευρά. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να κάνετε τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, όλες οι ιδέες που παρουσιάζονται εδώ είναι έργα DIY, αλλά θα κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται τόσο φανταχτερό και ρομαντικό όσο θα θέλατε να είναι.

6 Ρουστίκ ξύλινη πινακίδα

Το να έχετε μια ρουστίκ ξύλινη ταμπέλα με το όνομα “The Key to My Heart” μπορεί να είναι όσο ρομαντικό μπορεί να γίνει. Αυτή η ιδέα DIY προορίζεται στην πραγματικότητα για όσους έχουν μια αίσθηση καλλιτεχνίας στην προσωπικότητά τους, γιατί απαιτεί λίγη τόνωση της δημιουργικής πλευράς σας για να κάνετε τα πράγματα, αλλά μην ανησυχείτε γιατί σας έχουμε ολόκληρο το σεμινάριο που θα σας βοηθήσει τα κάνεις όλα εύκολα. Λοιπόν, εδώ είναι οι προμήθειες που θα χρειαστείτε. μια ξύλινη σανίδα, μεταλλικό κλειδί, γυαλόχαρτο, παλιόχαρτο, μπογιά, λεκές, μολύβι, αφρώδες πινέλο, καρφί και ένα σφυρί.

Λοιπόν, εδώ είναι οι προμήθειες που θα χρειαστείτε. μια ξύλινη σανίδα, μεταλλικό κλειδί, γυαλόχαρτο, παλιόχαρτο, μπογιά, λεκές, μολύβι, βούρτσα αφρού, καρφί και σφυρί. Πρώτα, θα πρέπει να ετοιμάσετε αυτήν την ξύλινη σανίδα για τρίψιμο στις γωνίες, ώστε να έχει αυτή τη ρουστίκ εμφάνιση, μετά σκουπίστε όλη τη σκόνη που έχει δημιουργηθεί κατά τη διαδικασία λείανσης και αρχίστε να απλώνετε λεκέ με τη βούρτσα αφρού. πιο σκούρο χρώμα. Περιμένετε περίπου δέκα λεπτά μέχρι να στεγνώσει τελείως και μετά αρχίστε να απλώνετε ξανά άμμο στις γωνίες μέχρι να πάρετε το σχήμα που σας αρέσει. Τώρα, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το παλιόχαρτο που έχετε ήδη. σχεδιάστε μια καρδιά σε ένα κομμάτι της, στη συνέχεια κόψτε την και βεβαιωθείτε ότι η καρδιά έχει ένα απόλυτα συμμετρικό σχήμα. Τοποθετήστε την τέλεια καρδιά σας πάνω στο ρουστίκ ξύλο και χαράξτε το με ένα μολύβι, αλλά φροντίστε να πιέζετε αρκετά δυνατά ενώ ιχνογραφείτε, ώστε να μπορείτε να αφήσετε ένα σημάδι στο ξύλο. Στη συνέχεια, αρχίστε να τρίβετε ξανά την υπόλοιπη περιοχή γύρω από την καρδιά, αλλά φροντίστε να μην ανακατέψετε το σχήμα της καρδιάς. Όταν όλα είναι έτοιμα, πάρτε το μεταλλικό κλειδί που έχετε πάρει από ένα τοπικό κατάστημα και ξεκινήστε να το καρφώνετε στον πίνακα με ένα σφυρί και πάτε. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτόν τον χαριτωμένο πίνακα όπου θέλετε, είτε σε ένα τραπέζι στο σαλόνι σας είτε να τον κρεμάσετε στον τοίχο του υπνοδωματίου σας.

5 Κεριά παντού

Τα κεριά μπορούν να δημιουργήσουν μια όμορφη ρομαντική ατμόσφαιρα και πιθανότατα το έχετε δει να εμφανίζεται σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτή είναι στην πραγματικότητα η πιο εύκολη μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δώσετε στο σπίτι σας μια ρομαντική πινελιά χωρίς να χαλάσετε τον προϋπολογισμό σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε μερικά κεριά και να τα μοιράσετε όμορφα σε όλο το δωμάτιο. Το πώς θα τα διανείμετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο κεντρικό τραπέζι του σαλονιού ή να τα κρεμάσετε σε δημιουργικά ξύλινα τελάρα. Κατώτατη γραμμή, μπορείτε να επιλέξετε όπου θέλετε να τα τοποθετήσετε και θα φαίνονται φανταστικά σε όποιο μέρος επιλέξετε και, σίγουρα, θα δώσουν στο σπίτι σας τη ρομαντική ατμόσφαιρα που αναζητάτε.

4 Ένα αγαπημένο έργο τέχνης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εσωτερικό σας καλλιτέχνη για να δημιουργήσετε ένα όμορφο έργο τέχνης που ταιριάζει τέλεια με το θέμα της αγάπης και του ρομαντισμού. Θα σας βοηθήσουμε να το κάνετε αυτό με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο. Αρχικά, θα χρειαστείτε βασικές προμήθειες, όπως ψαλίδι, αυτοκόλλητο υλικό, ένα πλαίσιο, ένα μαύρο στυλό, 4 φύλλα λευκού χαρτονιού και όμορφες κορδέλες. Πριν χρησιμοποιήσετε όλο αυτό το υλικό, θα πρέπει να εκτυπώσετε τους στίχους του αγαπημένου σας τραγουδιού, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Επίσης, τοποθετήστε ξανά το χαρτί στίχων τοπίου στον εκτυπωτή και εκτυπώστε ένα όμορφο σχήμα πάνω του. Σε αυτό το σχέδιο, θα βρείτε ένα δέντρο τυπωμένο, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ παρόμοιο σχήμα ή όποιο σχήμα προτιμάτε. Ποιο είναι το επόμενο? Υπάρχουν στην πραγματικότητα περισσότερες εκτυπώσεις να κάνουμε? πρέπει να εκτυπώσετε ένα ζευγάρι όμορφες καρδιές, στη συνέχεια να κόψετε όλα τα τυπωμένα σχήματα και να τοποθετήσετε το δέντρο είτε σε χαρτί με σχέδια είτε σε λευκό. Τώρα χρησιμοποιήστε τις χαριτωμένες κορδέλες για να αφήσετε τις καρδιές να κρέμονται από το κλαδί του δέντρου και να τοποθετήσετε όλη την τέχνη μέσα σε ένα όμορφο πλαίσιο. Μπορείτε είτε να γράψετε το όνομά σας και του συντρόφου σας σε κάθε καρδιά ή μπορείτε απλά να το αφήσετε ως έχει. Δείτε τον αναλυτικό τρόπο και τα tutorials εδώ.

3 Τέχνη παλετών

Αυτός είναι απλώς ένας άλλος όμορφος τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ρομαντικά, ένα σχέδιο τέχνης από παλέτες και είναι πραγματικά πολύ απλό να το κάνετε. Εδώ είναι οι προμήθειες που θα χρειαστείτε: λωρίδες γούνας, σφυρί, καρφιά, τετράγωνο, φαλτσοπρίονο, λεκέ, παλιά πουκάμισα, μπογιά, μεζούρα, πιστόλι κόλλας, πινέλο και κόλλα ξύλου. Τώρα χρησιμοποιήστε προσεκτικά το φαλτσοπρίονο για να κόψετε τις λωρίδες γούνας σε όποιο μέγεθος θέλετε και, στη συνέχεια, καρφώστε τις πλευρές της σανίδας για να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο και στη συνέχεια ξεκινήστε να καρφώνετε τις λωρίδες γούνας στις πλευρές του πλαισίου σας.

Για να κάνετε το έργο τέχνης σας να φαίνεται καλύτερα, μπορείτε να δώσετε στις λωρίδες μια ρουστίκ εμφάνιση προσθέτοντας μια στρώση μαλακτικού προ-ξύλου και στη συνέχεια εφαρμόστε λεκέ αφού στεγνώσει τελείως το παλτό. Χρησιμοποιήστε το πινέλο για να βάψετε τα γράμματα που θα θέλατε να προσθέσετε στην παλέτα σας και αν έχετε βολάν, μπορείτε να εντοπίσετε το σχήμα μιας καρδιάς και στη συνέχεια να τα διαμορφώσετε και να τα συνδυάσετε με το ξύλο. Τώρα κρεμάστε το pallet art σας όπου θέλετε και περιμένετε να επιστρέψει ο σύντροφός σας και να δείτε πόση προσπάθεια έχετε καταβάλει για να δείξετε όλη την αγάπη που έχετε για εκείνον.

2 Ένα χαλάκι πόρτας

Αυτή είναι η πιο εύκολη μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείξετε ρομαντισμό μέσα από απλές ιδέες διακόσμησης. Δεν απαιτεί πολλά χρήματα ή προσπάθεια, αλλά μην μας παρεξηγήσετε. Το να τοποθετήσετε ένα χαλάκι στο κατώφλι σας δεν είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι αγάπης, αλλά το να βάλετε ένα με ένα ρομαντικό απόσπασμα είναι σίγουρα ένα ευχάριστο πράγμα. Μπορείτε είτε να αγοράσετε ένα έτοιμο από ένα τοπικό κατάστημα σε λογική τιμή είτε να το κάνετε DIY? αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, η δημιουργία ενός τέτοιου χαλιού θα απαιτήσει πολλή προσπάθεια, επομένως σας προτείνουμε απλώς να αγοράσετε ένα προσιτό από ένα τοπικό κατάστημα. Και ποιος είναι στην πραγματικότητα καλύτερος τρόπος για να πείτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε, παρά πριν καν μπει στο σπίτι;

1 Ένα στεφάνι καρδιάς

Το στεφάνι είναι πάντα μια καταπληκτική επιλογή όσον αφορά τη διακόσμηση και είναι τόσο δημοφιλές κατά τη διάρκεια των διακοπών, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε μια γιορτή για να δημιουργήσετε ένα. Μπορείτε απλώς να κάνετε DIY ένα και να το κρεμάσετε στο σπίτι για να κάνετε τον σύντροφό σας χαρούμενο και το να βλέπετε την αγαπημένη σας ευτυχισμένη αξίζει πραγματικά περισσότερο από τις διακοπές. Λοιπόν, εδώ είναι τι θα χρειαστείτε: ένα ροζ και κόκκινο χαρτί λευκώματος, κόλλα, ψαλίδι, κορδέλες και χαρτόνι. και να πας.

Σχεδιάστε μια μεγάλη καρδιά στο χαρτόνι, στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να είναι τέλεια, αφού κανείς δεν πρόκειται να δει τη βάση, και μετά κόψτε ρίγες στα αξιολάτρευτα κόκκινα και ροζ χαρτιά λευκώματος και αρχίστε να τα τυλίγετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι για να τα τυλίγετε τέλεια αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. τυλίξτε πολλά από αυτά και αρχίστε να τα κόβετε σε μικρότερα κομμάτια. Τώρα έρχεται το εύκολο μέρος. Κολλήστε τα ρολά σας πάνω από το σχήμα της καρδιάς που σχεδιάσατε νωρίτερα στο χαρτόνι. μόλις τελειώσει το σχήμα της καρδιάς, τελειώσατε με το έργο σας. Τώρα, κολλήστε τις κορδέλες στο πίσω μέρος του χαρτονιού, για να μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο.

Τώρα που έχετε πολλές ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ρομαντικά, τι περιμένετε; Πηγαίνετε και κάντε τα πράγματα πριν επιστρέψει ο σύντροφός σας στο σπίτι και δείξτε του πόσο σημαίνουν για εσάς. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να περιμένετε για ειδικές μέρες όπως του Αγίου Βαλεντίνου ή ακόμα και την επέτειο, μπορεί πραγματικά να είναι πιο εκπληκτικό και όμορφο όταν γίνεται χωρίς περίσταση.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *