6 Συμβουλές φιλικές προς τον προϋπολογισμό για αγορές από το σχολείο

Είναι καιρός κάθε γονέας να οργανωθεί για την πολύ σημαντική επιστροφή στο σχολείο. Μπορεί να είναι το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε ή το τελευταίο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας, αλλά δεν υπάρχει διαφυγή από το αναπόφευκτο. Πρέπει να οργανωθείτε και να προγραμματίσετε τον προϋπολογισμό σας για να αυξήσετε τα χρήματά σας και να βρείτε τις καλύτερες προσφορές. Δείτε πώς μπορεί να γίνει.

1 Κάνε μία λίστα

Υπάρχει πολλή δύναμη σε μια καλή λίστα, και αυτό είναι το είδος που πρέπει να ελέγξετε δύο φορές. Ξεκινήστε με έναν πλήρη έλεγχο των ρούχων, των προμηθειών και των αξεσουάρ των παιδιών σας και πηγαίνετε από εκεί. Αυτό θα σας διευκολύνει να δείτε τα κενά σε αυτά που χρειάζεστε και να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να τα καλύψετε. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα καταλήξετε να κάνετε περιττές αγορές που θα μπορούσαν να ήταν χρήματα που ξοδεύτηκαν αλλού.

Ξεκινήστε με έναν πλήρη έλεγχο των ρούχων, των προμηθειών και των αξεσουάρ των παιδιών σας και πηγαίνετε από εκεί.

2 Ξεκινήστε νωρίς

Όταν πρόκειται για την αγορά σχολικών ειδών, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς. Βρείτε τις εκπτώσεις και μην φοβάστε να αρχίσετε να αγοράζετε πριν από την έναρξη του εξαμήνου. Κάνοντας τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να κατανείμετε τη ζήτηση κόστους και να κάνετε τον προϋπολογισμό σας να λειτουργεί για εσάς σε αντίθεση με το αντίστροφο.

Βρείτε τις εκπτώσεις και μην φοβάστε να αρχίσετε να αγοράζετε πριν από την έναρξη του εξαμήνου.

3 Κρατήστε το απλό

Είναι πάντα δελεαστικό να αγοράζουμε πάρα πολλά όταν πρόκειται να παρέχουμε τα παιδιά μας. Ωστόσο, όταν το θέμα είναι η επιστροφή στο σχολείο, έχει μεγάλη αξία η υιοθέτηση μιας συντηρητικής προσέγγισης φιλικής προς τον προϋπολογισμό. Ποιες είναι οι μεγάλες περιοχές όπου συνήθως οι γονείς φλυαρούν άσκοπα; Τα χαρτικά είναι συνηθισμένα, αλλά αντί να αγοράζετε τέσσερα πακέτα στυλό, να θυμάστε ότι ένα ζευγάρι θα τα καταφέρει μια χαρά. Ένα άλλο σημαντικό είναι οι επωνυμίες σχεδιαστών, επειδή τα παιδιά πιστεύουν ότι τις χρειάζονται και οι γονείς δεν θέλουν να πουν όχι. Ωστόσο, πρέπει να εξετάσετε εάν χρειάζονται πραγματικά μια επώνυμη ετικέτα στα σχολικά τους παπούτσια ή εάν μια επωνυμία υψηλής ραδιοτηλεόρασης θα είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλη για τον σκοπό της.

Όταν το θέμα είναι η επιστροφή στο σχολείο, έχει μεγάλη αξία η υιοθέτηση μιας συντηρητικής προσέγγισης φιλικής προς τον προϋπολογισμό.

4 Βρείτε τις Εκπτώσεις

Κάθε γονέας θα καλωσορίσει μια καλή έκπτωση, ειδικά όταν ψωνίζει για πολλά πράγματα. Υπάρχουν πολλές δημοφιλείς μάρκες που προσφέρουν κουπόνια για αυτόν τον συγκεκριμένο σκοπό κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου και αξίζει να τα εξερευνήσετε όλα αν θέλετε να εξοικονομήσετε σοβαρά χρήματα.

Κάθε γονέας θα καλωσορίσει μια καλή έκπτωση, ειδικά όταν ψωνίζει για πολλά πράγματα.

5 Δείτε στα Social Media

Εάν αισθάνεστε άνετα με τα παιδιά σας να έχουν αγαπημένα προμήθειες, υπάρχουν συχνά πολλά που μπορείτε να βρείτε στις αγορές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Κάντε check-in μερικές φορές την εβδομάδα για να δείτε αν κάποιος έχει δημοσιεύσει νέες λίστες πωλήσεων και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα με αυτό που θα βρείτε. Αυτές είναι καταπληκτικές πλατφόρμες για γονείς, επειδή σημαίνει ότι μπορείτε να ανταλλάξετε ανεπιθύμητα αντικείμενα και να πάρετε κάτι υπέροχο σε αντάλλαγμα ή απλώς να βρείτε ένα τυχερό διάλειμμα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Κάντε check-in μερικές φορές την εβδομάδα για να δείτε αν κάποιος έχει δημοσιεύσει νέες λίστες πωλήσεων και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα με αυτό που θα βρείτε.

6 Μην πηγαίνετε για φθηνή υπεραξία

Είναι δελεαστικό να εξοικονομήσετε χρήματα πηγαίνοντας για προϊόντα χαμηλότερης τιμής, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αποδοτικό μακροπρόθεσμα. Ο πραγματικός κίνδυνος εδώ είναι ότι αγοράζετε κάτι με χαμηλό κόστος αλλά καταλήγετε να πρέπει να το αντικαθιστάτε κάθε μήνα όταν χαλάσει ή φθαρεί. Τα ρούχα είναι κορυφαία προτεραιότητα εδώ, γιατί εάν τα παιδιά σας φορούν πράγματα που δεν πλένονται καλά, σκίζονται ή λερώνονται εύκολα, θα καταλήξετε να ξοδεύετε χρήματα ξανά και ξανά και επομένως θα παγιδευτείτε σε έναν αιώνιο κύκλο οικονομικής εξαθλίωσης. Αντίθετα, σκεφτείτε πώς μπορείτε να αφήσετε τις αγορές σας και να αγοράσετε έξυπνα, ώστε οι αγορές σας να αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και να διαρκέσουν για ολόκληρη τη σχολική χρονιά.

Οι αγορές από το σχολείο μπορούν να αισθάνονται σαν πραγματικό βάρος όταν πρόκειται. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί υπέροχοι τρόποι για να οργανωθείτε και να αφήσετε χώρο στις αγορές προτεραιότητας, ώστε να μην αντιμετωπίζετε τα πάντα ταυτόχρονα.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *