7 πιο σπάνια και ασυνήθιστα χρώματα ματιών που φαίνονται εξωπραγματικά

Τα μάτια σου είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός που έχεις. Αυτά μπορεί να είναι η πόρτα της ψυχής σας και να προσελκύσουν πολύ κόσμο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι προικισμένοι με υπέροχα και ασυνήθιστα χρώματα ματιών. Ξέρετε όμως ποια είναι τα χρώματα των ματιών που είναι ασυνήθιστα και σπάνια;

Αυτή η εταιρεία παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα χρώματα ματιών που πρέπει να ελέγξετε. Αυτά τα μοναδικά χρώματα ματιών δεν είναι μόνο εξαιρετικά όμορφα αλλά και ελκυστικά και αρκετά εντυπωσιακά για να τραβήξουν την προσοχή οποιουδήποτε. Όχι μόνο αυτά τα χρώματα είναι απλώς ένα μέρος του σώματός σας και της προσωπικότητάς σας, αλλά υπάρχει λόγος και για αυτά τα χρώματα. Ας μάθουμε τι είναι τα ασυνήθιστα χρώματα των ματιών και ας δούμε ποιες είναι οι αιτίες αυτών των χρωμάτων.

1 Ετεροχρωμία

Το πρώτο χρώμα ματιών για το οποίο μιλάμε είναι η ετεροχρωμία. Είναι το ασυνήθιστο χρώμα του ματιού που προκαλείται για κάποιο λόγο. Η ετεροχρωμία είναι το χρώμα που προκαλείται λόγω της αύξησης ή της μείωσης της μελάγχρωσης της ίριδας. Όταν η ίριδά σας ή οποιοδήποτε μέρος της ίριδας αυξάνει ή μειώνει τη μελάγχρωση, προκαλεί ετεροχρωμία.

2 Ανισοκορία

Το επόμενο πολύ ασυνήθιστο χρώμα είναι η ανισοκορία. Σε αυτή την περίπτωση, μοιάζει περισσότερο με ψευδαίσθηση. Όταν η μία κόρη σας είναι μεγαλύτερη από την άλλη, θα κάνει το ένα σας μάτι να φαίνεται πιο σκούρο από το άλλο. Αυτό είναι το χρώμα ή η κατάσταση που είναι γνωστή ως ανισοκορία. Αυτό δεν είναι μόνο ασυνήθιστο αλλά και πολύ σπάνιο στα μάτια. Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που είναι προικισμένοι με τόσο σπάνιο χρώμα ματιών.

3 Κόκκινο ή ροζ χρώμα ματιών

Έχετε δει κανέναν με κόκκινα ή ροζ Μάτια; Ακούγεται σπάνιο και ασυνήθιστο, σωστά; Είναι ασυνήθιστο καθώς τα κόκκινα ή ροζ μάτια προκαλούνται από την έλλειψη ή τη μείωση της μελανίνης. Η περίπτωση στην οποία είναι πολύ λίγη ή καθόλου μελανίνη οφείλεται στο ότι ο αλμπινισμός μπορεί να προκαλέσει κόκκινα ή ροζ μάτια. Ένα άλλο από τα πολύ ασυνήθιστα χρώματα ματιών είναι το βιολετί χρώμα των ματιών. Αυτό το χρώμα προκαλείται από τη μείωση ή την έλλειψη μελανίνης σε συνδυασμό με την αντανάκλαση των αιμοφόρων αγγείων του ματιού. Αυτό το χρώμα φαίνεται εκπληκτικό και είναι σπάνιο και ασυνήθιστο.

4 Γκρί

Το γκρι χρώμα είναι άλλο ένα από τα σπάνια χρώματα ματιών που προκαλείται από την αυξημένη ποσότητα κολλαγόνου. Όταν το κολλαγόνο αυξηθεί στο στρώμα και συνδυαστεί με λίγη ποσότητα μελανίνης, τότε σχηματίζεται το γκρι χρώμα στο μάτι.

5 Πράσινος

Το πράσινο χρώμα σχηματίζεται στο μάτι όταν υπάρχει πολύ λίγη μελανίνη σε συνδυασμό με λιπόχρωμα. Το πράσινο είναι ένα άλλο από τα σπάνια χρώματα ματιών που συνήθως δεν συναντώνται στους περισσότερους ανθρώπους. Επίσης, το κοινό γεγονός είναι ότι μόνο το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει πράσινα μάτια. Το πράσινο είναι ένα σπάνιο και ασυνήθιστο χρώμα.

6 Κεχριμπάρι

Το κεχριμπαρένιο χρώμα γίνεται όταν υπάρχει συνδυασμός λιποχρωμίας σε μεγάλη ποσότητα σε συνδυασμό με μελανίνη σε μικρή ποσότητα.

7 Φουντουκιά

Η φουντουκιά είναι το χρώμα που σχηματίζεται στα μάτια λόγω της συγκέντρωσης μελανίνης στα μέρη της ίριδας που βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά. Αυτή η συγκέντρωση προκαλεί την πολύχρωμη εμφάνιση. αυτή η πολύχρωμη σειρά από πράσινο έως γκρι έως χαλκό, ανάλογα με την ποσότητα φωτός.

Αυτά είναι μερικά από τα πολύ ασυνήθιστα χρώματα ματιών που δεν παρατηρούνται συνήθως στους περισσότερους ανθρώπους. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να καθοριστεί ποιο από τα αυτά τα χρώματα που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι τα πιο μοναδικά. Μπορούμε όμως να πούμε ότι και τα επτά αυτά χρώματα που αναφέραμε παραπάνω είναι σπάνια και όχι πολύ συνηθισμένα. Και αν μιλάτε για το πιο κοινό χρώμα ματιών, μπορούμε να πούμε ότι το καφέ είναι το πιο κοινό χρώμα ματιών, με έως και 79% του πληθυσμού να έχει καστανά μάτια. Μερικά άλλα ασυνήθιστα χρώματα ματιών περιλαμβάνουν το μπλε χρώμα. Μπορεί να μην είναι το πιο σπάνιο, αλλά είναι ασυνήθιστο με έναν πληθυσμό έως και 10% να έχει μπλε μάτια.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *