7 τρόποι για να φωτίσετε τα ξανθά μαλλιά στο σπίτι

Τα μαλλιά είναι η δύναμή σας, αλλά μπορεί να είναι ένας πραγματικός αγώνας για να τα διατηρήσετε τολμηρά και λαμπερά αν είστε ξανθιά. Φυσικά, η θαμπάδα και η χλώριασμα μπορούν ακόμα να εισχωρήσουν και να κλέψουν τη λάμψη σας ακόμα κι αν είστε επιμελής με τη ρουτίνα περιποίησης των ξανθών μαλλιών σας.

Αν θέλετε να ανακτήσετε τη λάμψη σας, εδώ είναι 7 κορυφαίες συμβουλές για ξανθά μαλλιά για να διευρύνετε το χρώμα σας και να αποκτήσετε λαμπερά ξανθά μαλλιά.

1 Αποτρέψτε το σκληρό νερό επενδύοντας σε ένα φίλτρο νερού

Το σκληρό νερό είναι γεμάτο από μέταλλα που αφαιρούν το χρώμα, όπως το χλώριο, το μαγνήσιο, ο χαλκός και το ασβέστιο. Αν και το σκληρό νερό δεν είναι επικίνδυνο για τη σωματική υγεία, μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά σας και είναι γνωστό ότι θαμπώνει τις ξανθές τούβλες.

Η επένδυση σε ένα φίλτρο κεφαλής ντους κοστίζει μεταξύ 20 και 60 $, ανάλογα με το μοντέλο, για να προστατευτείτε. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να φέρετε ένα μπουκάλι νερό πηγής στο ντους για το τελευταίο σας ξέβγαλμα.

Το σκληρό νερό είναι γεμάτο από μέταλλα που αφαιρούν το χρώμα, όπως το χλώριο, το μαγνήσιο, ο χαλκός και το ασβέστιο.

2 Μεταβείτε στο σαμπουάν για ξανθά μαλλιά

Μπορείτε εύκολα να φωτίσετε τα ξανθά μαλλιά σας με σαμπουάν που προορίζονται για την απόχρωση των μαλλιών σας. Από τα σκούρα ξανθά σαμπουάν για άτομα με πιο σκούρες μπούκλες μέχρι τα σαμπουάν για λάμψη που χρησιμοποιούν οι συνηθισμένες ξανθιές, το να λαμπρύνετε τα μαλλιά σας στο ντους δεν θα πρέπει να αποτελεί μεγάλη πρόκληση.

Το σαμπουάν λάμψης είναι απαραίτητο εάν έχετε βαμμένα ξανθά μαλλιά, καθώς απαλλαγεί από κάθε σκούρο, θαμπό συσσώρευση που αποκαλύπτει μια φυσική ξανθιά όψη. μια πλήρη γκάμα τόνων. δοκιμάστε το λούστρο μαλλιών για ξανθές για λαμπερά, υγιή μαλλιά.

Για να λούσετε τα ξανθά μαλλιά με τον σωστό τρόπο, περιορίστε τον καθαρισμό σε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Τα σαμπουάν όχι μόνο αφαιρούν τη χρωστική τους από τα μαλλιά, αλλά αφαιρούν και τα φυσικά έλαια, πράγμα που σημαίνει ότι όσο πιο συχνά λούζετε τα ξανθά μαλλιά, τόσο πιο γρήγορα θα εξασθενίσουν. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε λιπαρά μαλλιά μεταξύ των λουσίματος, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ξηρό σαμπουάν τις ημέρες που δεν λούζετε τα μαλλιά σας.

Για να λούσετε τα ξανθά μαλλιά με τον σωστό τρόπο, περιορίστε τον καθαρισμό σε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

3 Μην χρησιμοποιείτε ζεστό νερό για να ξεπλύνετε τα ξανθά μαλλιά

Το ζεστό νερό στεγνώνει το δέρμα σας και ανοίγει τα πετσάκια των μαλλιών, με αποτέλεσμα το χρώμα να ξεθωριάζει. Από την άλλη πλευρά, το κρύο νερό κάνει το ακριβώς αντίθετο – σφραγίζει την επιδερμίδα, κάτι που βοηθά στη διατήρηση του χρώματος και προσθέτει λάμψη και απαλότητα.

Δεν χρειάζεται πάντα να υπομένετε κρύο ντους, αλλά αν αντέχετε, χρησιμοποιήστε τουλάχιστον κρύο νερό όταν ξεπλένετε το conditioner σας.

Το ζεστό νερό στεγνώνει το δέρμα σας και ανοίγει τα πετσάκια των μαλλιών, με αποτέλεσμα το χρώμα να ξεθωριάζει.

4 Χρησιμοποιήστε μάσκες μαλλιών και ενυδατικό μαλακτικό για να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας

Τα ενυδατωμένα μαλλιά είναι πάντα υγιή, ανεξάρτητα από το χρώμα τους. Η υγρασία είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα για τις ξανθές που έχουν υποστεί επεξεργασία χρώματος, επειδή το άναμμα των μαλλιών σας τείνει να είναι εξαιρετικά επιβλαβές και να στεγνώνει. Όταν λούζετε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε μια γενναιόδωρη ποσότητα conditioner.

Ένα θρεπτικό κοντίσιονερ για ξανθά μαλλιά θα σας βοηθήσει να λαμπρύνετε τα μαλλιά σας και θα επαναφέρει την απαλότητα και την υγρασία στις τούβλες σας. Χρησιμοποιήστε μια θρεπτική μάσκα μαλλιών τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να ενισχύσετε τα ανοιχτά ξανθά μαλλιά και να αποτρέψετε μελλοντική βλάβη.

Η υγρασία είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα για τις ξανθές που έχουν υποστεί επεξεργασία χρώματος, επειδή το άναμμα των μαλλιών σας τείνει να είναι εξαιρετικά επιβλαβές και να στεγνώνει.

5 Μην υπερθερμαίνετε τα μαλλιά σας

Εάν είναι δυνατόν, κάντε ένα διάλειμμα από το θερμικό styling, γιατί η υπερβολική χρήση εργαλείων θερμότητας μπορεί να μειώσει δραστικά τη διάρκεια ζωής των ξανθών μαλλιών σας. Όταν ανεβάζετε στροφές για το πιστολάκι, το ραβδί για μπούκλες ή το σίδερο, χρησιμοποιείτε πάντα ένα θερμικό σπρέι styling για να προετοιμάσετε τα μαλλιά.

Στεγνώστε με πιστολάκι σε ένα φανταστικό περιβάλλον (σπάνια υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε τη μέγιστη θερμότητα εκτός και αν έχετε απίστευτα χοντρά ή πυκνά μαλλιά). Βεβαιωθείτε ότι το ραβδί ή το στεγνωτήριό σας κινείται συνεχώς γιατί η συγκεντρωμένη θερμότητα σε ένα συγκεκριμένο σημείο μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά.

Εάν είναι δυνατόν, κάντε ένα διάλειμμα από το θερμικό styling γιατί η υπερβολική χρήση εργαλείων θερμότητας μπορεί να μειώσει δραστικά τη διάρκεια ζωής των ξανθών μαλλιών σας.

6 Προστατέψτε τα μαλλιά από τις ακτίνες UV

Οι βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου δεν βλάπτουν μόνο το δέρμα. Μπορούν επίσης να επηρεάσουν το χρώμα των μαλλιών, ειδικά αν είναι ξανθά – επομένως μην πιστεύετε τυφλά ότι ο ήλιος φωτίζει φυσικά τα ξανθά μαλλιά. Χρησιμοποιήστε ένα καπέλο μπέιζμπολ ή καπέλο για να προστατέψετε τα ξανθά μαλλιά σας και εφαρμόστε ένα προστατευτικό σπρέι για να αποφύγετε τη φθορά από τον ήλιο.

Χρησιμοποιήστε ένα καπέλο μπέιζμπολ ή καπέλο για να προστατέψετε τα ξανθά μαλλιά σας και εφαρμόστε ένα προστατευτικό σπρέι για να αποφύγετε τη φθορά από τον ήλιο.

7 Μην ξεχνάτε τις ρίζες

Πιστεύετε ότι δεν υπάρχει τρόπος να ελαχιστοποιήσετε τις σκοτεινές ρίζες που είναι φαινομενικά αναπόφευκτες; Μάντεψε ξανά. Η χρήση ενός σπρέι ξανοίγματος μαλλιών για ξανθιές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας φωτεινό μεταξύ των συνεδριών στο κομμωτήριο.

Εφαρμόζονται σε βρεγμένα μαλλιά μετά τη χρήση του σαμπουάν για ξανθά μαλλιά, δίνουν σταδιακή ώθηση στη ζωή πίσω στο χρώμα των μαλλιών, συνήθως σε 3 έως 5 χρήσεις. Αναζητήστε ένα σπρέι αστραπής εμπλουτισμένο με εσπεριδοειδή και χαμομήλι για να ενισχύσει τη λάμψη και να αναμειγνύει απαλά τις ρίζες.

Η χρήση ενός σπρέι φωτισμού μαλλιών για ξανθιές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας λαμπερό μεταξύ των συνεδριών στο κομμωτήριο.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *