70+ πιο καυτές πολύχρωμες ιδέες διακόσμησης σαλονιού

Τα σαλόνια είναι γνωστό ότι είναι η ζωή του σπιτιού. Είναι απαραίτητα και βγάζουν τόσα πολλά σε ένα σπίτι. Μπορούν να πουν την ιστορία ολόκληρου του σπιτιού. Τα σαλόνια είναι μέρη όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να είστε άνετα, να έχετε φίλους και να τους σερβίρετε με βραδινό τσάι. Το σαλόνι είναι ως επί το πλείστον ένας ενεργός χώρος του σπιτιού όπου λαμβάνουν χώρα περιστασιακές δραστηριότητες. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς το γιατί μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε ένα σαλόνι ή είναι ανοιχτό σε κάθε δυνατότητα, αλλά μιλώντας για εσωτερικά σχέδια, μπορείτε να διαμορφώσετε τα σαλόνια σας με τρόπους που σας ταιριάζουν περισσότερο προσωπικά. Στην παρακάτω ανάρτηση, το περιοδικό Pouted lifestyle παρουσιάζει μερικά από οι πιο μοντέρνες ιδέες διακόσμησης φέτος.

1 Vintage/μποέμ σαλόνια

Αν θέλετε το σαλόνι σας να είναι κομψό αλλά να έχετε μια άνετη εμφάνιση, θα σας προτείνω να επιλέξετε το bohemian και το vintage στυλ. Είναι ένα πολύχρωμο σαλόνι, αλλά το επιλεγμένο θέμα στυλ είναι λίγο πιο πυκνό και πιο ουσιαστικό. Τα χρωματικά θέματα έρχονται σε αντίθεση με τα ξύλινα έπιπλα και τα φωτεινά αντικείμενα που ανυψώνουν το δωμάτιο για να το ανυψώσουν. Αυτά τα μποέμ στυλ προτείνονται για χώρους με τον σωστό φωτισμό. Χρειάζονται αρκετό φωτισμό για να εξασφαλίσουν ότι όλα δεν θα σκοτεινιάσουν και δεν θα αισθάνονται μουχλιασμένα. Αυτά τα σαλόνια είναι τέλεια για ζευγάρια και άτομα που ζουν μόνοι. Επειδή αυτά δεν θα είναι πολύ καλά για άτομα με παιδιά στο σπίτι, καθώς ο χώρος του σαλονιού μπορεί να είναι ακατάστατος και θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ίδια εμφάνιση.

2 Μοντέρνα σαλόνια

Μια τέτοια ιδέα για το σαλόνι είναι μια δαπάνη που πρέπει να αντέξετε οικονομικά, αλλά αν έχετε τα χρήματα για μια τέτοια διαβίωση, πιθανότατα έχετε τα έξοδα για να τη συντηρήσετε. Τέτοια σαλόνια δεν περιλαμβάνονται στις πολύχρωμες ιδέες σαλονιού. Τείνουν να είναι μέρη που έρχονται σε επαφή με τη μονοτονία των χρωμάτων. Ο θαμπός γκρι και λευκός συνδυασμός είναι εξαιρετικός. Ακόμα κι αν δεν τοποθετηθεί σε ογκώδη μέρη όπως φαίνεται στην εικόνα, αυτά μπορούν να τοποθετηθούν σε μικρότερες καταστάσεις διαβίωσης με μίνιμαλ για έπιπλα και μικρότερα τραπέζια. Η προοπτική μπορεί να μοιάζει σχεδόν η ίδια. Η κομψή ιδέα και η παρουσίαση, αν διατηρηθούν, είναι πανέμορφα και πολύ ευχάριστα. Το μονότονο θέμα σε τέτοια σαλόνια είναι πολύ ήρεμο για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε τους ιδιοκτήτες ενώ βρίσκονται σε αυτό. Τέτοιοι καναπέδες και τραπέζια είναι επίσης πολύ άνετα για να καθίσετε.

3 Minimal σαλόνια

Μίνιμαλ και πολύχρωμες ιδέες διακόσμησης σαλονιού είναι εύκολο να επιτευχθούν. Συμπλήρωμα αυτού του σχεδίου είναι ένας απλός καναπές που είναι απαραίτητος για χαλάρωση. Μια καρέκλα, ένας καναπές και ένα τραπέζι είναι όλα όσα χρειάζεστε. Η έννοια του μινιμαλισμού είναι να χρησιμοποιείτε τη λιγότερη ποσότητα προϊόντων για οτιδήποτε. Ένας αληθινός μινιμαλιστής θα χρησιμοποιήσει μόνο ένα χαλί δαπέδου και ίσως μια καρέκλα για να ικανοποιήσει την εσωτερική του επιθυμία να ζήσει μια τέτοια ζωή. Αλλά, σε αυτό το concept, θα συζητήσουμε τα απαραίτητα για ένα μικρότερο σπίτι χωρίς να κολλάμε στον ακραίο μινιμαλισμό. Αυτό το σαλόνι είναι πολύχρωμο σε παστέλ τόνο. Είναι μια ελαφριά απόχρωση ομορφιάς και κομψότητας. Μια απλή ήπια κατάσταση διαβίωσης που παρουσιάζει τα απλά πράγματα στη ζωή. Φέρνει ειρήνη και ηρεμία και το άτομο που ζει εκεί δεν αισθάνεται εντελώς όρθιο ενώ χαλαρώνει. Το καλύτερο πράγμα σε ένα τέτοιο σαλόνι είναι ότι καθαρίζονται εξαιρετικά εύκολα. Δεν έχει υπερβολική ποσότητα αξεσουάρ για να συμβαδίσει με αυτό.

4 Τολμηρά σαλόνια

Ο τολμηρός σχεδιασμός του καθιστικού μπορεί να μοιάζει με μια πολύ χαοτική κατάσταση. Αλλά τέτοια σαλόνια μπορεί να είναι ένα τεράστιο μέρος ανθρώπων με εκκεντρική προσωπικότητα. Οι άνθρωποι που τους αρέσει να ενημερώνουν την κατάσταση της ζωής τους με την προσωπικότητά τους μπορούν να επιλέξουν ένα τέτοιο ζωντανό σχέδιο. Μπορείτε να πετύχετε μια τέτοια εμφάνιση με ασορτί έπιπλα με τα σωστά χρώματα. Οτιδήποτε διασκεδαστικό και απροσδόκητο μπορεί να συνδυαστεί σε ένα σκηνικό. Ένα αυθεντικά πολύχρωμο σαλόνι! Αυτά τα δωμάτια όχι μόνο δείχνουν στους καλεσμένους σας ένα μέρος της προσωπικότητάς σας, αλλά μπορούν επίσης να σας φέρουν χαρά, ευτυχία και να σας παρακινήσουν να κάνετε καλύτερα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσεις βαρετή σε ένα τόσο άνετο σαλόνι. Σε αυτήν την εμφάνιση, θα χρειαστεί να έχετε ένα σύστημα καθαρισμού ήχου που θα σας διασφαλίσει ότι δεν θα βρεθείτε στον όλεθρο όταν πρέπει να βρείτε κάτι. Βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε το σωστό μέγεθος των επίπλων σας, ώστε να μην γεμίζουν το σαλόνι σας.

5 Ζωντανή επένδυση

Η ζωηρή επένδυση είναι μια ιδέα συνδυασμού θεματικής επιρροής με ζωηρά χρώματα για να αναδειχθεί το δωμάτιο σε κάτι μοντέρνο και κομψό. Αυτά τα στυλ προσαρμόζονται κυρίως σε ένα πιο σκούρο χρώμα και στη συνέχεια προσθέτουν πιο ανοιχτά χρώματα για να κάνουν αντίθεση στο δωμάτιο. Η ζωηρή επένδυση παίρνει κοσμικά χρώματα και δίνει ζωή σε αυτά, αν χρειάζεται να εξηγηθεί με ευκολότερα λόγια. Η εμφάνιση ολόκληρου του σαλονιού φαίνεται να είναι πολύ μακριά από τα εγκόσμια. Αναδίδουν μια καλή ατμόσφαιρα και αφήνουν τους ανθρώπους να απολαμβάνουν το χρόνο τους σε τέτοιους χώρους. Αυτή η εμφάνιση δεν προτείνεται για ένα μεγάλο δωμάτιο, καθώς θα είναι δύσκολο να κάνετε το δωμάτιο να φαίνεται αρμονικό. Ένα μικρό και περιορισμένο σαλόνι είναι τέλειο με μια τέτοια ιδέα διακόσμησης.

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με εσωτερικούς χώρους, κάντε κλικ εδώ.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *