TOP 10 ιστοσελίδες για παιδιά που θα απολαύσουν

Το Διαδίκτυο είναι η κοινή μέθοδος ψυχαγωγίας για ενήλικες και παιδιά. Για τους τελευταίους, ωστόσο, η χρήση του Διαδικτύου είναι λίγο δύσκολη για την πληθώρα των ακατάλληλων τοποθεσιών που μπορεί κατά λάθος να σκοντάψουν. Ωστόσο, τα παιδιά που γκρινιάζουν το καλοκαίρι είναι πιο δύσκολο. Η παρακάτω λίστα ιστοσελίδων είναι ο συμβιβασμός που σας απαλλάσσει από αυτόν τον πονοκέφαλο.

10 KidzWorld.com

Η ιστοσελίδα είναι απολύτως για όλα τα παιδιά από την προσχολική ηλικία έως την ηλικία των 12 ετών. Ωστόσο, ο ιστότοπος άρχισε πρόσφατα να παρουσιάζει ειδήσεις για ενήλικες και διαφημίσεις που δεν ταιριάζουν στους τελικούς χρήστες τους. Με έναν καλό αριθμό παιχνιδιών, επιστημονικών και αθλητικών συμβουλών. ο ιστότοπος θα έπρεπε να έχει βαθμολογηθεί καλύτερα από τον τελευταίο στη λίστα, αν δεν υπήρχε το θέμα των διαφημίσεων.

9 CreatingMusic.com

Για παιδιά που έχουν μουσικό ταλέντο, αυτό είναι υπέροχο. Διδάσκει στα παιδιά σας τη μουσική διδάσκοντάς τους κλίμακες και κομμάτια σπουδαίων συνθετών. Με ένα σκίτσο και ρυθμικό συγκρότημα, τα παιδιά θα έχουν μια ζωντανή προσομοίωση μαθημάτων μουσικής στο σπίτι. Ακόμα κι αν τα παιδιά σας δεν είναι οι επίδοξοι μουσικοί που περιμένετε, μπορούν να περάσουν καλά εκεί.

8 Funology.com

Είναι ένας καλός ιστότοπος που θα χρησιμοποιήσει την ενέργεια των παιδιών σας με πολύ καλό τρόπο, είναι η διασκέδαση για όλα. Από την επιστήμη μέχρι τα αστεία, το Funology.com προσφέρει στα παιδιά σας το καλύτερο θέρετρο. Το καλύτερο του ιστότοπου είναι η διαδραστικότητα του. Τα παιδιά μοιράζονταν διάφορα πράγματα από το αγαπημένο τους φαγητό, αστεία και κόλπα. Το «Εργαστήριο» είναι όπου μπορούν να έχουν πραγματικό χρήσιμο χρόνο μέσω της εξήγησης ορισμένων πειραμάτων που θα μπορούσαν να προσομοιωθούν στο σπίτι.

7 Canadian Geographic Kids

Μιλώντας για επιστήμη και μάθηση, οι Geographic kids είναι οι καλύτεροι της παρέας. Αν και εστιάζεται στη γεωγραφία του Καναδά, υπάρχουν ακόμα πολλά να μάθουμε. Παρέχεται επίσης χώρος για τα παιδιά να μοιραστούν την καλοκαιρινή τους εμπειρία. Το καλοκαίρι λοιπόν, συνδυάζουν ακόμα τη μάθηση με τη διασκέδαση!

6 Canadian Living Kid’s Crafts

Ένας άλλος καλός καναδικός ιστότοπος για παιδιά είναι αυτός που μπορεί να διδάξει τα νεαρά αγόρια και τα κορίτσια να εργάζονται με τα χέρια τους και να κάνουν μια πληθώρα από όμορφα πράγματα. Μπορούν να φτιάξουν ένα φλιτζάνι από ένα κινούμενο σχέδιο ή να συμμετάσχουν στο Φλιτζάνι και πιατάκι για άλλες παρόμοιες ιδέες.

5 CBC Kids

Ένας τρίτος καναδικός ιστότοπος είναι ο κλάδος του καναλιού για παιδιά. Η ιστοσελίδα είναι το σπιτικό σπίτι για παιδιά προσχολικής ηλικίας όπου τα παζλ και τα παιχνίδια ταιριάζουν και διεγείρουν την ηλικία και το μυαλό τους αντίστοιχα. Το κανάλι CBC επιλέγει τις καλύτερες εκπομπές του για ανάρτηση στον ιστότοπο. Το Yard Trix, το Spy Net και το Net HQ είναι τα αγαπημένα παιχνίδια για τα παιδιά που επισκέπτονται τον ιστότοπο.

4 Kaboose

Μεταγλωττισμένο Kids Domain, το Kaboose είναι ένας από τους ασφαλέστερους ιστότοπους για νεαρή ηλικία. Ο ιστότοπος χωρίζεται ανάλογα με την ηλικία των χρηστών μεταξύ του Funschool και του Zeeks. Το Funschool στοχεύει παιδιά προσχολικής ηλικίας όπου τα παζλ και τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι τα κυρίαρχα στο gaming, όπως για το Zeeks προσθέτει ειδήσεις για διασημότητες που απευθύνονται έως και 14 ετών.

3 UpToTen.com

Η ιστορία πίσω από τον ιστότοπο ενθαρρύνει τόσο τους γονείς όσο και τα παιδιά να εγγραφούν εδώ. Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από ένα ζευγάρι που, όταν απέκτησε το πρώτο τους κορίτσι, αποφάσισε ότι θα έφτιαχνε έναν ιστότοπο για να τον απολαμβάνει μέχρι να γίνει δέκα ετών.

2 Γράφω άσκοπα

Για παιδιά που αναπτύσσουν καλλιτεχνικά ταλέντα, αυτό είναι το λιμάνι σας και το Doodle είναι ο δάσκαλός σας. Ο δάσκαλός σας, ωστόσο, είναι ένα anime αλλά εξακολουθεί να έχει κατά παραγγελία ικανότητες. Θα μαθητευτείτε για να μάθετε στα μαξιλάρια βαφής. Το καλύτερο του ιστότοπου είναι η γκαλερί τέχνης, στην οποία τα παιδιά θα είναι περήφανα για το έργο τέχνης τους.

1 Story Place.org

Η Παιδική Ψηφιακή Βιβλιοθήκη χωρίζεται σε προσχολική βιβλιοθήκη, δημοτική βιβλιοθήκη και βιβλιοθήκη. Ο ιστότοπος κέρδισε βραβείο αριστείας και ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Ο ιστότοπος ενθαρρύνει τα παιδιά να διαβάζουν με πολύ ευχάριστο και ελκυστικό τρόπο.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *