Top 10 ξεπερασμένες τάσεις διακόσμησης σπιτιού που πρέπει να αποφύγετε

Οι ιδέες διακόσμησης σπιτιού έχουν έναν τρόπο να κάνουν τα σπίτια να φαίνονται εξαιρετικά. Ωστόσο, οι περισσότερες τάσεις που χρησιμοποιούν σήμερα οι άνθρωποι είναι πλέον ξεπερασμένες. Με άλλα λόγια, δεν χρησιμοποιούνται όπως στο παρελθόν. Παρακάτω είναι μερικά από τις ξεπερασμένες τάσεις διακόσμησης σπιτιού που πρέπει να αποφύγετε φέτος. Οι συμβουλές που παρουσιάζει το περιοδικό Pouted lifestyle σε αυτήν την ανάρτηση θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις πιο σύγχρονες τάσεις διακόσμησης σπιτιού.

1 Πάγκοι από πλακάκια

Στα μέσα της δεκαετίας του ’70, οι πάγκοι από πλακάκια ήταν μια από τις πιο μοντέρνες ιδέες διακόσμησης σπιτιού. Έγινε πολλά πρωτοσέλιδα καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι είδαν την ανάγκη να αναβαθμίσουν την εμφάνιση των κουζινών τους σε κάτι «ιδιαίτερο». Ωστόσο, έχει αποδειχθεί ότι είναι μια από τις πιο ξεπερασμένες τάσεις διακόσμησης σπιτιού τον τελευταίο καιρό, καθώς δεν μεγιστοποιεί τον χώρο. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν επίσης επισημάνει το γεγονός ότι σε σύγκριση με άλλες επιλογές όπως ο γρανίτης και το μάρμαρο, οι πάγκοι από πλακάκια είναι δύσκολο να διατηρηθούν.

2 Χαλιά σαγιονάρες

Τα χαλιά Shag όντως μεταφέρουν την άνεση σε άλλο επίπεδο, κυρίως όταν τα πατάνε. Αυτά τα χαλιά έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται πολύ άνετα. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού τα επέλεξαν στο παρελθόν. Ωστόσο, έχουν γίνει γρήγορα ξεπερασμένα λόγω της αδυναμίας τους να κάνουν τους χώρους να φαίνονται κομψοί. Αν θέλετε να υιοθετήσετε μια μοντέρνα ιδέα διακόσμησης σπιτιού στο σπίτι σας, προτιμήστε τα χαλιά με χαμηλό πέλος.

3 Απαλά ροζ

Τα απαλά ροζ παλιά ήταν υπέροχα όταν πρόκειται να κάνουν τα σπίτια να ξεχωρίζουν. Αυτό συμβαίνει επειδή όχι μόνο θα κάνουν τέτοια σπίτια να φαίνονται ελκυστικά, αλλά θα έχουν επίσης την ικανότητα να δημιουργούν ατμόσφαιρα. Ωστόσο, η ροζ οικογένεια δεν είναι πλέον της μόδας. Με απλά λόγια, θεωρείται μια από τις πιο ξεπερασμένες τάσεις διακόσμησης αυτή τη στιγμή. Αντ’ αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα στόκου. Εναλλακτικά, η χρήση κάτι με πολύ πιο ζεστό τόνο δεν θα είναι κακή ιδέα.

4 Ολόλευκες κουζίνες

Οι εποχές που οι ολόλευκες κουζίνες ήταν μοντέρνες και μοναδικές έχουν περάσει. Εάν σκέφτεστε μια τέτοια ιδέα, είναι δίκαιο να συμπεράνουμε ότι εξακολουθείτε να μένετε πίσω όσον αφορά την ενημέρωση με τις πιο σύγχρονες ιδέες διακόσμησης σπιτιού. Είναι μια ξεπερασμένη ιδέα για τη διακόσμηση του σπιτιού. Πριν από μερικά χρόνια, οι άνθρωποι επιδοκιμάζονταν επειδή είχαν ολόλευκη κουζίνα από δάπεδα, τοίχους, πάγκους και ντουλάπια. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει τον τελευταίο καιρό καθώς οι ειδικοί ενθαρρύνουν τους ιδιοκτήτες σπιτιού να είναι πιο δυναμικοί και ευέλικτοι όσον αφορά τα χρώματα στις κουζίνες τους.

5 Shiplap

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το shiplap ήταν μια από τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης σπιτιού, παρόλο που θεωρείται ξεπερασμένο τον τελευταίο καιρό. Καλύτερες επιλογές έχουν δημιουργηθεί, όπως beadboard και ταπετσαρίες. Σε περίπτωση που τυχαίνει να είστε μεγάλος λάτρης του shiplap και εξακολουθείτε να θέλετε να συμπεριληφθεί στα σχέδια διακόσμησης του σπιτιού σας, φροντίστε να ελαχιστοποιήσετε τη χρήση του. Ωστόσο, οι άνθρωποι δεν το χρησιμοποιούν ξανά, επειδή άλλες επιλογές έχουν αποδειχθεί πολύ καλύτερες όταν πρόκειται να κάνουν μια δήλωση.

6 Ξύλινη επένδυση

Κατά τη δεκαετία του ’70, οι ξύλινες επενδύσεις ήταν πολύ δημοφιλείς λόγω του πώς έκαναν τα σπίτια να φαίνονται ελκυστικά. Ήταν το όνειρο των περισσότερων ιδιοκτητών σπιτιού. Ωστόσο, έχουν δημιουργηθεί καλύτερες ιδέες, γεγονός που το καθιστά μια από τις πιο ξεπερασμένες τάσεις διακόσμησης. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε το δωμάτιό σας να φαίνεται βαρετό, θλιβερό και ξεπερασμένο, αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να το πετύχετε. Αποφύγετε να συμβιβαστείτε με αυτή τη μορφή ιδέας διακόσμησης σπιτιού, καθώς θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

7 Δάπεδο λινέλαιο

Υπάρχει κάτι που πρέπει να καταλάβετε σχετικά με την ιδέα του δαπέδου από λινέλαιο. Αυτό είναι το γεγονός ότι δεν είναι απλώς μια ξεπερασμένη ιδέα για τη διακόσμηση του σπιτιού, αλλά είναι εντελώς απαράδεκτη στη σύγχρονη εποχή. Αυτά έγιναν λιγότερο δημοφιλή όταν οι άνθρωποι ανακάλυψαν ότι μπορούσαν εύκολα να καταστραφούν. Είτε έχετε αποφασίσει να το χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα, στο σαλόνι σας ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο γύρω από το σπίτι, αυτή η ιδέα θα πρέπει να αποφευχθεί. Είναι σαν να συμβιβάζεσαι με λιγότερα όταν υπάρχουν καλύτερες επιλογές όπως πλακάκια και ξύλο.

8 Κρεβάτια με ουρανό

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα κρεβάτια με ουρανό έχουν πολλά οφέλη. Αυτά θα μπορούσαν να είναι η ευελιξία όσον αφορά το στυλ, η αισθητική εμφάνιση και το τέλειο για έλεγχο θερμοκρασίας. Ωστόσο, θα σας εκπλήξει το γεγονός ότι σταδιακά καταργούνται. Ο λόγος για αυτό είναι ότι οι άνθρωποι τα θεωρούν παιδικά. Υπάρχει επίσης η ιδέα να πάτε για κάτι που μπορεί να κάνει τα δωμάτιά τους να φαίνονται ελκυστικά και απλά. Τα κρεβάτια με ουρανό είναι γνωστά για το ότι κάνουν τα δωμάτια να φαίνονται περίπλοκα λόγω των σχεδίων τους. Επομένως, θα πρέπει να αποφεύγονται φέτος.

9 Λαμπτήρες Edison

Φέτος, οι λαμπτήρες Edison έγιναν η πιο δημοφιλής επιλογή για τους περισσότερους ιδιοκτήτες σπιτιού. Ωστόσο, μια πρόσφατη έρευνα που έγινε έδειξε ότι το ενδιαφέρον για αυτούς έχει μειωθεί κατά 43%. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού εξήγησαν ότι ο λόγος για την επιλογή άλλων λαμπτήρων είναι ότι παράγουν πιο έντονα φώτα. Μήπως οι άνθρωποι έχουν βρει άλλο τρόπο να φωτίζουν τα σπίτια τους;

10 Τζάκια υγραερίου και καύση ξύλων

Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε συμβατικά τζάκια, να είστε έτοιμοι να κάνετε πολλή συντήρηση για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί όπως αναμένεται. Έχει επίσης ανακαλυφθεί ότι συμβάλλουν κυρίως στις εκπομπές CO2. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρούνται ξεπερασμένες καθώς υπάρχουν άλλες επιλογές που έχουν αποδειχθεί φιλικές προς το περιβάλλον. Οι επαγγελματικές διακοσμήσεις σπιτιού έχουν αρχίσει να ενσωματώνουν αυτές τις επιλογές στα σχέδιά τους τον τελευταίο καιρό. Αυτή είναι μια από τις πιο επικίνδυνες και ξεπερασμένες τάσεις διακόσμησης σπιτιού, καθώς μπορεί να έχει ορισμένες επιπτώσεις στην υγεία.

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με εσωτερικούς χώρους, κάντε κλικ εδώ.

var aepc_pixel={“pixel_id”:”628137347606754″,”user”:{},”enable_advanced_events”:”yes”,”fire_delay”:”0″,”can_use_sku”:”yes”,”enable_viewcontent”:”yes”,”enable_addtocart”:”yes”,”enable_addtowishlist”:”no”,”enable_initiatecheckout”:”yes”,”enable_addpaymentinfo”:”yes”,”enable_purchase”:”yes”,”allowed_params”:{“AddToCart”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”),”AddToWishlist”:(“value”,”currency”,”content_category”,”content_name”,”content_type”,”content_ids”)}},aepc_pixel_args=(),aepc_extend_args=function(args){if(typeof args===’undefined’){args={};}
for(var key in aepc_pixel_args)
args(key)=aepc_pixel_args(key);return args;};if(‘yes’===aepc_pixel.enable_advanced_events){aepc_pixel_args.userAgent=navigator.userAgent;aepc_pixel_args.language=navigator.language;if(document.referrer.indexOf(document.domain)<0){aepc_pixel_args.referrer=document.referrer;}}
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=();t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)(0);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init',aepc_pixel.pixel_id,aepc_pixel.user);setTimeout(function(){fbq('track',"PageView",aepc_pixel_args);},aepc_pixel.fire_delay*1000);

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *